המחזור ה-23 בסריה A

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Feb 6, 2010.

1. 亚历山大帕托 Member

מתסכל, הגיע לנו יותר למרות המשחק המחריד. מאוד קשה להיפרד מהמירוץ בצורה כזאת. מה עושים? נחכה לעונה הבאה. באלופות אין לנו שום סיכוי בלי פאטו.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

גועל נפש, משחק מחריד בלשון המעטה. אם סיידורף לא היה פצוע למה דווקא הוא הוחלף? אין מישהו טוב לציין היום כי כולם היו בינוניים להחריד, יקיר האומה כמובן חזר לכושר המסיבות שלו.

השינוי שנצטרך בקיץ הקרוב הרבה יותר רחב מרק דז'קו. איכשהוא לא נראה לי שמישהו באמת מבין את זה שם בהנהלה.

נאפולי עם הפסד בכורה תחת מצארי לא? היו רגעים שחשבתי שהאופי החדש שנאפולי מגלה תחת מצארי יוכיח את עצמו אבל די נטאלה הבלתי נגמר עם שלושער גמר את הסיפור. אטאלנטה מנצחת את בארי, סמפדוריה בלי קאסנו שוב מנצחת ומצדיקה כנראה את דברי המאמן המפסיד שאמר השבוע שסמפ בלי קאסנו הרבה יותר טובה מאיתו.

ג'נואה ייצבה את ההגנה (אורי?) ומנצחת על האפס, לאציו בלי גולסה מפסידה ומתקרבת חזרה לסריה B ולא נשכח את הפרחים לאינטר על עוד עונה שבה היא רצחה את העניין ואת הליגה. עד מתי?

Last edited: Feb 7, 2010
  3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד המשחקים הגרועים שלנו העונה מבחינת החלק ההתקפי למרות שהמערך היה סופר התקפי. חוץ מהוולה של רונלדיניו והנגיחה של אמברוסיני, המשחק היה משעמם ממש. נקודת האור היחידה היתה בהגנה, כשבונרה ממש הפתיע אותי, טיאגו סילבה ממשיך להיות יציב ודידה בקושי נגע בכדור.
    הפער כרגע מאינטר עומד על 11 נקודות שכנראה לא יוכל להסגר.

מחזור חלש היה לנו עם רק 18 שערים עד כה.

4. yonmu Member

אפשר לראות כמה חשוב היה להביא את מנסיני במשחק הזה. לא בגלל שהוא היה טוב במיוחד, אלא בגלל שרונאלדיניו היה רע במיוחד. ביחד עם פאטו ואדייה אמור להיות לנו עומק באגפים וגם מבחינת האיכות המצב לא רע. העמדה הכי קריטית לנו היא בכלל לא זו של דז'קו אלא קשר מרכזי במקום סידורף שכבר מתאים יותר לספסל.

המאבק על האליפות כנראה סגור, אבל המקום השני בכלל לא.

5. zoharco Member

ה מסוג המשחקים שממש יכולים לתסכל. שלטנו במשחק ללא עוררין, לאו ניהל את המשחק בצורה נכונה בעיניי. זיהה שסיידורף חלש והכניס חלוץ במקומו. שכבנו להם על השער ופעמיים פגענו במשקוף.
    הדבר הכי חיובי במשחק הזה (היו שניים אבל זה בעיקר) זה משהו שאני רואה כבר תקופה לא קצרה. בעל הבית במרכז המגרש חזר. אנדראה פירלו משחק בחדווה שלא ראיתי ממנו כבר שנתיים בערך והוא מזכיר לי איזה שחקן ענק הוא. לדעתי שחקן המשחק היום יחד עם בונרה שהוא הדבר השני החיובי שאני לוקח מהמשחק הזה- חזר לליגה אחרי הרבה זמן והיה פשוט מעולה. שיתק לחלוטין את די ואיו שפשוט נראה אומלל. בכלל, כל ההגנה שלנו היום הייתה טובה ויש לציין גם את אבאטה שנתן היום תצוגה יפה מאוד. אולי הטובה ביותר שלו העונה כמגן.

מהצד הפחות טוב, דיניו וסיידורף במחצית הראשונה התחרו ביניהם מי יאבד יותר כדורים, משחק נוראי של שניהם כשבמחצית השנייה דיניו התעורר. הבעיה עם דיניו זה לא הכושר שלו אלא המצב רוח, תמיד צריך להלך על ביצים לידו כדי שחס וחלילה לא יפגע כמו שקרה השבוע בעקבות הידיעה (שהתבררה כשקרית) על הבילוי שלו לפני הדרבי. יאללה- גדל ביצים, אתה מתנהג כמו בחורה במחזור...

חבל חבל חבל שאנחנו לא יודעים לקחת את הנקודות גם במשחקים האלה מול קבוצות שבאות להתבנקר וצוהלות כשהמשחק מסתיים ב 0-0.

עוד פעם נגמר המאבק על האליפות לפני שהוא באמת התחיל. נקווה לשיפור בשנה הבאה. מרדה.

6. uri מנהלים

בין אם אתם סבורים כמוני שהמאמנים הם האחראים לכשלון של יובנטוס ומילאן העונה, בין אם בניגוד אלי אתם בטוחים שהסגלים בהם האשמה ואם הנכם חושבים שהאמת נמצאת איפשהו באמצע, נדמה לי כי כולנו נסכים היום שיש לנו אלופה.

משחק שלישי רצוף שג'נואה בהנהגת דאיינלי לא סופגת, משחק שלישי רצוף של סמפדוריה ללא קסאנו והיא מנצחת בכולם (או שמא זה הצטרפותו של סטורארי...). ואם כבר מדברים על שלשיות, טוטו די נאטלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

Last edited: Feb 8, 2010
  7. Jose Mourinho Member

גם בעונת 07/08 כבר הכתירו את אינטר בשלב הזה של העונה וראינו מה קרה בסוף, היינו צריכים את זלאטן שיעלה מהספסל במחצית השנייה אחרי פציעה של 3 חודשים כדי לתת סקודטו בפוטו-פיניש במחזור האחרון(ונעזוב לרגע שמהזכייה הזאת הכי נהניתי).

בהנחה שרומא תנצח היום את פיורנטינה, אסור לשכוח שאינטר עוד צריכה לצאת לאולימפיקו, ולעוד משחקי חוץ קשים בנאפולי, פאלרמו ופירנצה, מגרשים קלאסים לאיבוד נקודות. מה גם שאין לדעת איך ההדחה הצפוייה מול צ'לסי בליגת האלופות תשפיע על היכולת של הקבוצה בליגה(ראה מקרה ליברפול).

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיפור גמור, אני לא מאמין שאינטר תשמוט יתרון של 10 נקודות, אני חושב שההפרש רק יגדל כי מילאן נראית על הפנים.

9. uri מנהלים

תענוג! מרקיוני (רק שלא יפצע) ומונטוליבו בשיאם. מקווה שבמחצית השניה נמשיך לשלוט במשחק וגם נכבוש.

10. uri מנהלים

נו טוב... זה חלק בלתי נפרד מלהיות אוהד פיורנטינה, לראות את הקבוצה שלך משחקת כדורגל נפלא ויוצאת עם 0 נקודות. נקווה לפוריות במשחק הקרוב.

שמח עבור ראניירי שמוצא את עצמו במקום הראוי לו בליגה.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

איזו החמצה מזעזעת של פיורנטינה, היה אתמול משחק נהדר שאמנם לא היו בו כל כך הרבה שערים אבל לא הייתה חסרה בו דרמה, הויולה ממש שלטו במשחק ולפחות במחצית הראשונה הם יכלו לסיים את הסיפור. לוארגס וליובטיץ' היו כמה הזדמנויות קורצות ממש.

המצב עכשיו הולך להיות קשה עבורם בהשגת המקום הרביעי, הם יהיו חייבים להשיג ניצחון בשבוע הבא אחרת גם כל הצפיפות הזאת לא תעזור בכלל.

12. AS R Member

וואו איזה מזל היה לרומא, אבל היא שוב יצאה ווינרית.
    ג'וליו סרג'יו שוער מצויין, הרבה יותר טוב מדוני ואמרתי את זה כבר כמה פעמים. לא ברור לי עדיין מה ראניירי החליט בעניין השוערים אבל סרג'יו חייב להמשיך להיות השוער הראשון של הקבוצה.

ווצ'יניץ' כמעט החטיא בגול שלו מול 5 מטר. 

Last edited: Feb 8, 2010
  13. Jose Mourinho Member

לא היה ספק לרגע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

רומא ומילאן(עדיין עם משחק חסר) צריכות להחזיק אצבעות ולקוות להופעת שיא של חימנז וקרספו מול האקסית בעוד יומיים.

לגבי המשחק בבולוניה, חוסר מזל משווע של מילאן ומנסיני כמעט סיים את הופעת הבכורה שלו עם בישול אחרי פעולה יפה באגף שמאל אבל אמברוסיני פגע במשקוף. רואים שהשיטה של מילאן מתאימה לו יותר מזו של מוריניו.

Last edited by a moderator: Feb 8, 2010
  14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מה הקטע עם המאמן של לאציו? הוא מצא בהיצלספרגר שעיר לעזאלזל (שחקן נחמד, אבל לא מה שאנחנו צריכים) וכל זה אחרי משחק אחד שלו בקבוצה? וגם העיתונות מפציצה נגד תומאס...

מה הקטע? באיטליה שופטים שחקן על פי משחק אחד?!

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני לא יודע עד כמה בלארדיני רצה בו מלכתחילה. זה יותר ניסיון של לוטיטו להרחיק מלאציו את התדמית הימנית קיצונית שלה. ככל הנראה או שהוא יפוטר השבוע או אחרי משחק הליגה הקרוב ואז להיצלספרגר יהיה יותר נוח.