המחזור ה-22 בפרמיירליג: והפעם-שיר אהבה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jan 20, 2017.

  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    רומא,

    1) לא חושב שבנאדם שהזמין חולצה כחולה של אלכסיס מנסה להוריד מערכו כמו שהוא בצדק הבליט את היכולת המשופרת של ססק בחודשים האחרונים. בגדול זה המוסר הגדול בתולדות הליגה.

    2) לך תבדוק אם ונגר נרגע בעצמו קודם.
     
    Gianzola and Sturridge like this.
  2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    @אלעד,

    2) בשביל זה הביאו את רוב הולדינג. לא סתם קוראים לו הולדינג.
    (יענו הוא הולדינג לביצים יענו וונגר פדופיל יענו הולדינג נער עם קוביות)
     
    אלעד likes this.
  3. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,881
    Likes Received:
    20,962
    פיי הדיווחים הם שראיין מייסון נלחם על חייו.

    מזעזע. מקווה שייצא מזה בשלום.
     
  4. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    איזה חדשות נוראיות. זה כמה רמות מעל הפציעה האיומה ההיא של צ'ך. מקווה שיחזיק מעמד.
     
  5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    יש סרטון של הפציעה?
     
  6. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,698
    Likes Received:
    3,675
    זוועה. זה עושה לי כ״כ רע.
     
  7. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,209
    Likes Received:
    7,220
    שבר בגולגולת(שלוש שכבות פנימה) ודימום לתוך המוח, אני מאמין שזה סיבוך שקרה גם בגלל הזמן שלקח להביא אותו לביה״ח.
    לא פשוט ונדיר מאוד.
    לא מצאתי סרטון אבל יש תמונה לא קלה של הראש של קהיל נכנס לו בדיוק בצד של הגולגולת.
     
  8. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,209
    Likes Received:
    7,220
  9. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,761
    Likes Received:
    2,681
    מתנצל, אבל קיהייל חתיכת מטומטם חסר אחריות. הוא מן הסתם לא ניסה לפגוע, אבל לדפוק ספרינט של כמה מטרים ולעלות בכזה טירוף לכדור הזה כשברור שיש שחקן שנמצא קרוב יותר ואתה בוודאות טס לו לתוך הראש זו לא פחות מרשלנות פושעת. עוד יגיד תודה אם בסוף הוא רק סיים לו את הקריירה.

    לא שונה משחקן שטס עם שתי הרגליים קדימה לתוך קרסול של שחקן, אם לא גרוע יותר וחסר אחריות כשמדובר בראש. זה רק נראה יותר כמו ״חלק מהמשחק״. זה כמובן לא יקרה, אבל הוא חייב להיענש כאן.
     
    Last edited: Jan 23, 2017
  10. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,209
    Likes Received:
    7,220
    לא מאשים את קהיל, בניגוד לריצה עם רגליים קדימה לשחקנים קשה להעריך את מסלול ההתנגשות כשמדובר במשהו שקורה באוויר, כמו גם את העוצמה.

    אל תשכח שקהיל בכלל סיכן את עתמו לא פחות מאשר שלבסוף סיכן את מייסון.
    זה חלק מהמשחק, קהיל נוגח חזק מאוד ועם ניתור גבוה מאוד וזה חלק מהסט יכולות שהוא מביא למגרש.

    שוב, לשחנים קשה מאוד להעריף מסלול של התנגשות באוויר, על אחת כמה וכמה כשאתה שחקן שעולה להרבה מאוד מאבקי גובה במהלך משחק אחד.
     
  11. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    לא חושב שיש מה לבוא בטענות לקהייל. כנראה שאחרי המשפחה הקרובה של מייסון, הוא האדם שמרגיש הכי גרוע בעולם. לא רוצה בכלל לדמיין איזה דברים עוברים לו בראש כשהוא שומע שקולגה שלו נאבק על חייו אחרי פגיעה ממנו.
    הוא שיחק את המשחק וניסה לעשות את המקסימום בשביל הקבוצה שלו. זה אומר תשוקה, נחישות, מלחמה על כל כדור גם אם שחקן יריב קרוב יותר. זה מה שאנחנו רוצים לראות בספורט, וכמה קל לשכוח שה"טירוף" שאנחנו רוצים מהשחקנים שלנו נמצא מרחק של שבריר שנייה או סנטימטר מפגיעה קשה כל כך.
     
    Sturridge and אלעד like this.
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,115
    Likes Received:
    8,470
    אין מה לבוא בטענות לקייהיל, אתה עולה לכדור גובה אתה מתביית על הכדור, ברור שרצוי ששום שחקן לא יעלה בכזו תנופה, אבל זה קורה עשרות פעמים כל יום בכל מחזור בכל ליגה, יש פה פשוט צירוף מקרים נוראי ומזעזע.
    תחושה איומה, מאוד מקווה שייצא מזה.

    Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
     
  13. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,761
    Likes Received:
    2,681
    קשה להעריך את מסלול ההתנגשות? מייסון עלה לכדור גובה הרבה לפניו, קיהייל דפק ספרינט של כמה מטרים וזינק לו לתוך הראש. אין שום הבדל בין לזה לבין גליץ׳ עם שתי רגליים קדימה לתוך קרסול של שחקן שאחריו אנחנו אומרים ״בא לגמור לו את הקריירה״. גם על תאקל כזה אני יכול להגיד ״תשוקה נחישות ומלחמה״, וזה יכול להיות נכון - לצד רשלנות אדירה. פשוט עלייה לכדור גובה זה הרבה יותר סקסי ומסמל ״הקרבה״ מאשר תאקל מכוער וגס עם הרגל. ככה לדעתי התרגלנו.

    אם מצופה משחקן להפעיל שיקול דעת כשהוא יורד לגליץ׳ מסוכן אז מצופה ממנו גם להפעיל שיקול דעת כשהוא טס לראש של שחקן אחר.

    אין פה שום צירוף מקרים וזה לדעתי ממש לא קורה עשרות פעמים בכל מחזור ובכל ליגה. קיהייל רץ בתנופה אדירה וטס לכדור גובה אבוד. יש המון כניסות קשות שהן באמת חלק מהמשחק וגם אם קורה דבר איום ונורא קשה לבוא בטענות. ברור שקיהייל לא שחקן אלים וכמובן שלא התכוון לפרוע, אבל לדעתי כאן המקרה הוא שונה. הוא לא צריך להיכנס לכלא אבל הוא צריך לקבל הרחקה מהמגרשים בדיוק כמו שהיה מקבל שחקן שנכנס לקרסול של שחקן וגומר לו את הקריירה.

    אין לי ספק שהוא מרגיש חרא. גם הבחור שעבר באור אדום והרג משפחה מרגיש חרא, אבל שניהם לקחו החלטות איומות ולא הפעילו טיפה של שיקול דעת. ואני מקווה שזה ברור שאני לא באמת משווה בין מקרה כזה לכזה.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Last edited: Jan 23, 2017
  14. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,738
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
  15. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,868
    Likes Received:
    8,037
    Gender:
    Male
    אין חוק שאוסר על שחקן לעלות לכדור גובה. 'אבוד' זה אינטרפרטציה שלך. גם לא בטוח שקייהיל בכלל הבחין בו בזמן שהוא נעול על הכדור. לעומת זאת גליץ' עם שתי רגליים קדימה אסור בחוק כי הוא מראש מסכן יותר את הצד השני לעומת גליץ' 'רגיל', קרי- יש צורה בטוחה יותר לגשת לכדור עם הרגל ולכן תשתמש בה. אין פה תלות בגורמים אחרים כמו שאתה מתחיל לחשב במקרה של קייהיל ("לחשב מסלול התנגשות" = מרחק מהכדור, מרחק של שחקן יריב מהכדור, מהירות של שניהם וכו'. אולי נכניס למקצוע רק פיזיקאים).

    על כל פגיעה בין שני שחקנים (וזה קורה בכל משחק) אפשר להגיד בדיעבד שאחד מהם לא היה צריך להיכנס לזה. בלם לא יעצור חלוץ בדרך לשער? שוער לא יצא לכדור גובה או יגלוש לרגליים של שחקן יריב (אלה שלא קוראים להם מניולה)? זה חלק מהמשחק ושחקן שימנע מכך לא עושה עבודתו.

    זה בדיוק מה שעשית משפט קודם.
     
    JohnTerry26 and ChelseaPensioner like this.