המחזור ה-22 בסרייה A - לאציו יוצאת למילאנו, יובנטוס אצל קייבו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by SerieA, Jan 26, 2018.

1. uri מנהלים

אם יש כאן צעירים שנכנסו רק מתוך מחשבה לנסות, משרד הבריאות לא עושה את זה, אבל אני חייב להזהיר: להיות אוהד מזיק לבריאות.

בתקווה למחצית שניה בריאה יותר.

2. Roma מנהלים

מויס קיין (אורי מתעקש - קין או קן) עם צמד היום מול פיורנטינה וסה"כ שער רביעי העונה. יובנטוס לא צריכה פלגרי.

Last edited: Jan 28, 2018
  3. uri מנהלים

קיין הוא לא. אם אתה קורא בהגיה אנגלית אז קין, אבל מכיוון שהוא איטלקי אז קן.
    ---

מחצית טובה של מילאן, לאציו צריכה יותר יצירתיות (ויש לה על הספסל) במחצית השניה.

4. Roma מנהלים

לאציו מפסידים ואינטר בתיקו, חייבים לנצח. לחשוב שלפני חמישיה מחזורים אוהדי רומא התסכלו על נאפולי ויובנטוס.

Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Juan Jesus, Kolarov; Pellegrini, Strootman, Nainggolan; Under, Dzeko, El Shaarawy
    דה רוסי ופרוטי על הספסל.

Sampdoria: Viviano; Bereszynski, Silvestre, Ferrari, Murru; Barreto, Torreira, Linetty; Ramirez; Caprari, Duvan Zapata
    קפררי,תוצר מחלקת הנוער של רומא, מחליף את קוואליארלה שלא כשיר ב-100% ומתחיל מהספסל.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מפה לשם עוד מעט הפער ממילאן הופך לחד ספרתי אחריי שהיה 16 נקודות, אבל לפחות לאציו איבדו נקודות.

ספאלטי תתעורר!

6. uri מנהלים

כפי שכתבתי ביום רביעי, ללאציו אין את התקציב והסגל להיות קבוצת כדורגל יעילה, כדורגל מצויין זו הדרך היחידה שלה לסיים בטופ 4. היום היא לא שיחקה כדורגל מצויין.

ברכות לרינו. אם עד עכשיו השיפור נראה בעיקר במחוייבות השחקנים, או במילים אחרות, אם לא אתן את כולי המאמן ירביץ לי, היום היה אפשר לראות גם שיפור בפן הטקטי.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מילאן בדמותו ובצלמו של רינו גאטוזו. המשחק הכי מלהיב של הקבוצה העונה חוץ מהמשחקים נגד אינטר (שהם תמיד מלהיבים בלי קשר לסגלים ולכושר של הקבוצות). בגאזטה מכריזים שהקבוצה הבריאה אבל אני חושב שלאציו תפסה יום בינוני למדי ואני צפיתי לתיקו במחצית השנייה אך מילינקוביץ' סביץ' החמיץ הרבה ואנדרסון התעורר מאוחר מדי. בכל אופן ההגנה הייתה טובה, כולם עזרו לכולם בשמירות כפילות, רצו הרבה, הקדימו את השחקנים של סימונה אינזאגי בהרבה מקרים, קלבריה היה מעולה, קסייה היה נהדר, אפילו צ'להאנאולו לא נראה כמו הצל של עצמו.

אגב קוטרונה הבקיע עם היד (הכתף?).

8. טל. Member

היה משחק טוב.
    הפתיע אותי שלאציו לא הצליחו להשוות... כל המחצית השנייה אני אומר לעצמי ''הנה עוד מעט מגיע הגול, הנה עוד מעט מגיע הגול''.

9. Alta Tensione Member

בילייה אכזבה עצומה. כולם היו טובים (חלק מאוד). אותו אני לא יכול לציין לטובה. מלא איבודי כדור.

10. טל. Member

הירידה בכושר המשחק של קולארוב בחודשים האחרונים היא לינארית. ברגע שהיא תהיה אקספוננטיאלית רומא תהיה בבעיה.

דבר שני: אם אני EDF, אני מוציא את פלגריני עוד לפני ההפסקה.

11. uri מנהלים

אפשר לסכם את המחצית הזו כך: ויויאנו נגד אליסון. תצוגה אדירה של שניהם.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כותב פה הרבה לאחרונה אבל הייתי חייב להיכנס כדי להגיד - יש המון הצלות שמתלהבים מהם כשבפועל אלה כדורים ששוער שלא לוקח אשם בשער או סתם הצלות מצוינות שמצופות משוער מצוין, אבל המהירות שבה אליסון התעשת בסוף המחצית מהבעיטה של קאפררי כדי להדוף את הריבאונד היא באמת משהו שאני חותם עליו שבודדים השוערים שמצליחים לעשות. בודדים מאוד.

Alta Tensione likes this.
  13. uri מנהלים

חייב להודות שלא שמתי לב לזה במהלך המשחק, אבל במחצית מדברים על זה (ובכלל על לאציו וה var). השער של קוטרונה:

http://cdn.corrieredellosport.it/images/2018/01/28/210913066-93875405-9896-4493-a26d-065747b28112.Xxx

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

האידיוטים שיושבים שם בחדרי הטלוויזיה ולא קולטים את הדברים האלה גורמים לדה לגיטימציה של הVAR ולחיזוק הביקורות נגדו. השאלה אם אלו טעויות תמימות או שיש אינטרס מאחוריי הטעויות הללו.

15. סיונרה Member

שונא להגיד אמרתי לכם, אבל אם נחזור לויכוחים מהקיץ, אז זה היה ברור שזה עניין של זמן עד שיאשימו את השופטים שהם מושחתים, פעם הם היו סתם גרועים.