המחזור ה-21 בסרייה A:: מילאנו שחורה-כחולה!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ג'ורדן לאב אגדה, Jan 22, 2010.

1. דנידין Member

היה משחק טוב ותוקף עד האדום הלא קשור. מאז אינטר מתגוננים ובצדק, קשה לשחק כך. זה הרס משחק עם פוטנציאל אדיר.

2. 亚历山大帕托 Member

אם יש משהו יותר טוב מלנצח את אינטר, זה לנצח את אינטר כשהיא מקופחת בצורה קשה כל כך. הבעיה היא שעם הרכב כזה אנחנו רק משתווים לאינטר כשהיא בעשרה שחקנים. מה אפשר לעשות? לזרוק את הונטלאאר או אינזאגי, להכניס את סיידורף בדקה ה-60, לדחוף לדחוף לדחוף.

פבאלי בינתיים השחקן הכי טוב שלנו. ככה אנחנו נראים.

נ.ב.: הצהוב ללוסיו היה מוצדק וחצי. לא היתה שום נגיעה, צלל מתוך כוונה להערים על השופט ולנסות להוציא ממנו צהוב לאמברוזיני.

Last edited by a moderator: Jan 25, 2010
  3. Roma מנהלים

דיי להתבכיין 1-0 במחצית לא צריך יותר. נכון קיפחו את אינטר אבל בספק היה פנדל גבולי מאוד.
    מה אתה רוצה ממונטארי שחקן לא רע שפשוט לא בכושר טוב כרגע אבל לא חייב כל הזמן לעקוץ אותו.

פורצה אינטר.

עריכה: זה שהגיע צהוב ולא וחצי ללוסיו זה מובן אבל איך הגיע השופט הבן בליעל הזה לאדום לסניידר? אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה למילאן עם סיינדר היה ממשיך לשחק כי עד הדקה ה-26 אינטר תקפו והגיעו למצבים טובים מאוד.

Last edited: Jan 25, 2010
  4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

שונא את מונטארי שונא אותו!, גנאי מעפן וטיפש!

כן אני גזען!

5. 亚历山大帕托 Member

שום פנדל. רוצה לראות מה זה פנדל? היד המושטת של מייקון.

6. דנידין Member

כן פנדל, לא פנדל, זה רחוק מלהיות העיקר במחצית הזאת. את ה 25 דקות של הכדורגל כבר ראיתם, השאר ז"ל. שופט הרג משחק במהלך אחד, ועוד איזה משחק. משחק עונה!

7. מרקו ואן באסטן Member

זה לא נראה טוב כרגע בכלל בכלל. אפילו לא איום אחד על השער. הקישור לא תומך בהתקפה. בוריילו לא יכול לעשות הכל לבד

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היד של מאייקון לא היתה מושטת כמו שאתה מנסה לצייר את זה, הכדור פגע בו אינסטנקטיבית ובכלל אם לא האדום של סניידר המחצית הזאת מסתיימת ב-0:2 או 0:3. עד האדום מילאן לא היתה בכלל על המגרש ומהאדום הכי החזיקה בכדור אבל בלי לעשות איתו הרבה...וזה עוד כשיש לכם יתרון של שחקן כי מונטארי מבחינתי זה 10 שחקנים (עכשיו יש לכם 2 שחקנים יתרון אלא אם מוריניו יעיף אותו וזה מה שאני מקווה, הבן אדם הזה הרס אולי 5 התקפות פוטנציאליות ל-0:2 במחצית הזאת)

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשני המקרים לא היה פנדל, שתוק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    בכל רגע שמונטארי מתקרב לשחקן של מילאן, הגוף שלי מתחיל לרעוד. האדום בדרך!

10. uri מנהלים

יכול מאוד להיות שהשופט הגזים בתגובה שלו, אבל לי אין שום כוונה להגן על המהלך הטיפשי והגועלי של שניידר. זה לא הוגן כלפי אינטר, אבל שניידר קיבל את המגיע לו.

לאונרדו לא יכול לבזבז אף לו דקה אחת, הוא חייב לעשות שינוי ולהכניס עוד שחקן שיכול לאיים על השער כבר במחצית. כל דקה שתעבור אחר כך המשימה תהיה רק קשה יותר בשל הלחץ. בקהאם אולי תורם בהחזקת הכדור, אבל זה פשוט לא זה. זה רחוק מלהיות זה. הונטלר או סיידורף ואולי אף שניהם, למרות שרינו חוטף לא מעט כדורים.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נסכם את זה באופן (כמה שיותר) אובייקטיבי:
    *צהוב סביר ללוסיו
    *אדום לא מוצדק ומעט הזוי לסניידר
    *למרות זאת, פעולה מפגרת של סניידר
    *למילאן הגיע פנדל בחילוץ של רונאלדיניו על מאייקון
    *לאינטר לא הגיע פנדל על הריצה האחורית של פאנדב שנפל על אבאטה

רינו גם ככה לא תורם להתקפה - אפשר לנצל את זה לחיפוי על אבאטה שחייב לעלות יותר ולדחוף את בקהאם יותר לאמצע. אין לנו התקפה בעיקר עקב חסור נוכחות. אבאנטי בלאט!

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מגן על סניידר, אם כבר אז תן לו צהוב זה צודק, לא היתה לי בעיה עם זה, אבל רבאק זה פאקינג דרבי קודם כל ולא רק זה זה משחק שיכול לשנות מומנטום!!!!!! איפה השיקול דעת, אני מתפלא שהוא לא שלף עוד אדום במחצית הזאת, זה בסדר הוא שומר את התחמושת למחצית השניה...

13. 亚历山大帕托 Member

http://i46.tinypic.com/33ct0z5.Xxx

14. yonmu Member

האדום לסניידר מוזר, צריך לשמוע מה סניידר אמר לו, אם זה רק על מחיאות כפיים זה מוגזם בהחלט (למרות שהצהוב ללוסיו היה מוצדק לחלוטין, התחזות מגעילה). היה ספק פנדל של אבאטה על פאנדב וספק (צריך לראות שוב) יד של מאיקון ברחבה.

ולחלק החשוב-
    אנחנו נראים רע, אין התקפות מסודרות. רונאלדיניו מתקשה מול זאנטי ומאיקון וצד ימין בכלל לא קיים חוץ מאיזו הגבהה סתמית מאחד הבלונדינים פעם בעשר דקות. גאטוזו לא טוב, אמברוזיני ופירלו סבירים אבל צריכים לעשות יותר. מה שכן, הצד השני לא נראה הרבה יותר טוב מאז ההרחקה של סניידר. פאנדב ומיליטו מסוכנים בהחלט, אבל הרבה פחות בלי ההצטרפות של סניידר. קמביאסו וזאנטי עושים כמעט רק הגנה, מונטארי עושה כמעט רק פאולים, סאנטון לא עושה כלום בחלק הקדמי וגם מאיקון עדין לא עשה משהו מסוכן ממש.

צריך להמשיך בשליטה מאז ההרחקה ואם לא כובשים להכניס את סידורף ואינזאגי\בוריילו.

15. 亚历山大帕托 Member

סיידורף נכנס, כנראה במקום גאטוזו.
    הונטלאאר מתחמם, זה נראה מבטיח.

Last edited by a moderator: Jan 25, 2010