המחזור ה-21 בסרייה A:: מילאנו שחורה-כחולה!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ג'ורדן לאב אגדה, Jan 22, 2010.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנתי איך זה עובד: יש לי תחושה שאינטר תנצח 12-0 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

:aa1: דה-סאנטיס מציל פנדל מחזור שני ברציפות ועל-פי מה שהראו מהארמנדו פיקי, הוא הציל עוד כמה מצבים והעניק בכך 2 נקודות (לפחות) לנאפולי
    :aa1: קריבארי בדיחה. בהופעת הבכורה שלו בסיינה הוא גרם לפנדל, הורחק והפקיר את הקבוצה בעשרה שחקנים. הוא ישב משחק בחוץ, רק כדי לחזור למשחק היום מול קליארי. 40 שניות אחרי שסיינה עולה ליתרון, מגיח קריבארי, מכשיל שחקן של קליארי ברחבה, מורחק ומפקיר את הקבוצה שלו בעשרה שחקנים. הספק: שני משחקים, שני פנדלים, שני אדומים. יצור.
    :aa1: יחד עם המשחק הנוראי של פליפה, יש לנו יום נוראי לבלמים הברזילאים. מי ימשיך אותו - סילבה או לוסיו?
    :aa1: בארטו לא מפסיק לכבוש, אבל זה לא מספיק לבארי ולשיירה שלה שהפסידו בבולוניה. נתקלתי בשמועה שאומרת שדונגה שוקל לזמן את בארטו לנבחרת ברזיל. כמו שהוא נראה לאחרונה, למה לא?

Last edited by a moderator: Jan 24, 2010
  2. uri מנהלים

כן, ניבאתי גם את זה. שני המועדונים מטוסקנה לקחו שני שחקני ספסל מקבוצות תחתית הישר להרכב שלהם וקיוו לטוב. אז קיוו.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בפנדל שקריבארי עשה היום, יותר מההכשלה עצמה, הייתה פשוט רשלנות גדולה בסגירה.

בישול נהדר לפאסטורה, במעט שראיתי מהמשחק (ראיתי ערוץ שעבר בין המגרשים) הוא נראה מאוד פעיל ועם הרבה ביטחון. נראה לי יותם אמר שהרנאנדס יותר "חי" מקאבאני (?), לא יכלתי לנסח את דעתי טוב יותר. שחקן מאוד מבטיח האורוגוואי הצעיר (יותר), שהראה יסודות של חלוץ טוב כבר במונדיאליטו.

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

סרסה קוסמי התפטר מאימון ליבורנו אחרי ההפסד היום לנאפולי 2-0. למאמן הצבעוני נמאס מאלדו ספינלי, הבוס המקומי של המועדון והתפטר מרצונו.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחות משלוש שעות לדרבי ואני כבר בשיא הלחץ בתקווה לניצחון מילאנזי בדרבי אחרי כשנתיים וחצי ושהרגע המתוק הזה ישוחזר:

http://profile.ak.fbcdn.net/object3/749/81/n26750264919_3187.Xxx

התקציר של הניצחון המילאנזי האחרון ע"י קרודלי

וקצת לחמם את האוירה:

http://photos.friendster.com/photos/99/71/37391799/1_123396415l.Xxx

!VENDETTA

Last edited by a moderator: Jan 25, 2010
  6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקנים שלנו לא אוהבים לאכול זוחלים.
    אבל על זה הם מתים :
    http://img163.imageshack.us/img163/2248/668501211669774.Xxx

7. מרקו ואן באסטן Member

בולדוג שנה וחצי למה שנתיים וחצי?

8. 亚历山大帕托 Member

INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Sneijder, Milito, Pandev.
    MILAN: Dida; Abate, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.

עם כל הבילד-אפ של השבוע האחרון, אם נפסיד אני מקווה שיהיה לפחות משחק תחרותי עד הסוף. רגע, איפה הפאסון שלי? וינצ'אמו נוי!!!!!!!

Last edited by a moderator: Jan 25, 2010
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי שאני לא יגיב לפני הדרבי והיום אמרתי ליניב בטלפון שאין להם סיכוי

ובאמת 1:0 מוצדק

אל איל איל איל איל איל איל איללללללל פרינצ'יפה....1:0 של דייגיטו מיליטו הקאפוקאנוניירי....

אינטר באמת איכזבה בחודש האחרון וזה היה נראה יותר זילזול מאשר יכולת רעה והנה כשהחרב על הצוואר אינטר תחזור לעצמה, לא יעזור כלום, מילאנו כחולה שחורה ואיטליה כבר מזמן של אינטר ולעוד הרבה זמן.

צ'לסי היזהרי!

Last edited: Jan 25, 2010
  10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לך תעשה סיקורים בגביע אפריקה, ואל תבקש ממני יותר...אפילו מלך שערים אתה לא יודע איך להגיד.

11. Roma מנהלים

מזה השופט המטומטם הזה?אדום על מחיאת כפיים אין דברים כאלה רק בליגה האיטלקית.

בושה בושה בושה.

12. Igi Member

ממש לא רק בליגה האיטלקית(רוני קיבל על זה פעם אדום), זה פשוט נמצא אצל שופטים מטומטמים שלא יודעים להתעלות על האגו שלהם ולהימנע מטעויות בשיקול הדעת כמו זו שבאה אחרי ההתחזות של לוסיו... נגיד שהוא החליט לתת על זה צהוב, האדום היה פשוט החלטה רגעית לא נכונה שהרסה את המשחק. נכון שהתגובה של סניידר הייתה אידיוטית, אבל עדיין, עם הפעלת שיקול דעת מתאים הוא היה מוציא צהוב שבהחלט לגמרי מספיק במשחק שכזה.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

או בישראל.

וחוץ מזה אני לא מבין הוא מחא לו כפיים על זה שהוא ראה שלא היה פאול על לוסיו והוא נתן לו צהוב על ההתחזות, הוא אפילו אמר לו "בראבו" אז על מה להרחיק אותו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

14. דנידין Member

שוב השופטים של מילאן? חשבתי שנסגר הסיפור הזה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני טוען את זה כבר מהיום הראשון שהשחקן הזה באינטר אבל סולי מונטארי = יוסי שבחון. אנטי כדורגל אפ ומאופס ובאמת שלשחק איתו זה כמו לשחק עם 10 שחקנים ועכשיו בדרבי זה כמו לשחק עם 9 נגד 11...אוי כמה שאני שונא אותו...

אם זה לא פנדל אז מה לעזעזאל כן?! זה פנדל ואדום....שופטים של ברלוסקוני. רשמתי שזה כמו לשחק 9 על 11...זה כבר נהיה 9 נגד 12. איכס. ועדיין למרות שאנחנו כבר איזה 15 דקות בעשרה שחקנים מילאן אולי מחזיקה בכדור יותר (הגיוני) אבל לא מגיעה מעבר ל-20 מטר שלנו שלא לדבר על לבעוט לשער...

Last edited: Jan 25, 2010