המחזור ה-21 בסרייה A:: מילאנו שחורה-כחולה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏22/1/10.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מה קרה לקאבאני? ממתי אבל הרנאננדס הוא המחליף שלו, חשבתי שהוא יותר נמוך ברוטציה.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2010/01/24/0KWLXJKA--300x145.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

אני ארגיש בחסרונו של המלך הזה אבל אני מקווה שפאבליי יידע להתעלות על עצמו, כבר שנים שאני מרגיש לא מעורב באיזה מאבק אליפות וזה בוער לי בורידים. אני רוצה את הסקודטו יותר מכל תואר אחר. די אן איי או לא הסקודטו הוא המטרה הראשית שלנו ואם ננצח היום אני מאמין שנוכל להתעלות על הבינוניות של אינטר בדרך למהפך שיועיל גם לאיטליה כולה.

פורצה מילאן!

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איך שהרננדס משחק, לא אתפלא שקאבאני יישאר על הספסל קצת. אבל הפעם קאבאני מושעה, ויחזור למשחק הבא.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי זה קבאני?!

זאת השאלה שנראית לי הגיונית יותר לפי מהלך העניינים שם בפאלרמו. בגיחות שעושים לבארברה עושה רושם שהוא עושה הרבה מאוד צרות בנוסף לשער שלו. גם אני הופתעתי לראות את הרננדז פותח בהרכב, כי בודאן לפניו ברוטציה ובדרך כלל עולה כמחליף כשקבאני מתעייף. האחרון מורחק דרך אגב.

עריכה: יואב הקדים אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/1/10
  5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

2-0 כבר ושוב זה הרננדז..ההגנה של הויולה פשוט נראית זוועה ובקצב הזה המקום הרביעי ימשיך להתרחק.

6. uri מנהלים

זה לא הרננדס, שאם אני לא טועה פותח לראשונה העונה, אלא השומר האישי שלו, אולי יותר נכון הבדיחה האישית שלו והדקירה הכואבת בליבי, פליפה. עדיף הייתי הולך לעבוד. בקושי עוברים את החצי, המערך קורס, אין בלם ואין קפטן שיוציא את הקבוצה קדימה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/10
  7. milanezi22 Member

אם גאושו יראה את היכולת מול סיינה גם היום, אז אני מוריד את הכובע. הוא חתיכת מפתח להופעה שלנו היום.
    לגבי דידה מעדיף לא לנחס, רק אלוהים יודע מה עובד לו בראש.

נקווה שאמברו יעשה גם את העבודה של פאבאלי. אם גם גאטוזו ישותף היום זה יפגע לנו ברצף המשחק. מה שטוב מול סיינה ויובנטוס המפורקת לא בטוח שיעבוד מול אינטר.
    רמות הלחץ עולות. עוד 4 שעות זה קורה

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה גולאסו של נאפולי!!! השדרן משווה את מאג'ו לואן באסטן פה, והאמת שיש דמיון.

אני מתקשה להבין איך נאפולי עם קבוצה די מוגבלת נמצאת כל כך גבוה ומתמודדת על כניסה לליגת האלופות, או שאולי אני תמיד נופל על משחקים רעים שלהם?

9. uri מנהלים

לא רק שהמשחק נראה אבוד, כל העונה הזו נראת אבודה. כדי לנסות להציל לפחות את המשחק פראנדלי חייב להעיף, וכמה שיותר רחוק, את פליפה שלא אראה את הפרצוף שלו - הרננדס כמעט וחגג שלושער על גבו. להעיף גם את הבדיחה השניה שלנו, אל תחשבו ששכחתי מקיומו, למרות שלא הורגש כמעט גם היום, סנטאנה. להכניס את מרקיוני, ואולי אף כדאי להמר ולא להכניס את נטאלה, אלא שחקן התקפי. בכל אופן, חלון העברות עוד לא נסגר, אולי כדי לנסות להביא את ברצאלי או לשלם לג'נואה פי 5 ממה שהם שילמו לנו כדי לקבל בחזרה את קאפיטאנו.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי לא... אני חושב שמישהו פה צריך קצת ג'ים בים כדי להרגע קצת. הליגה הזאת צמודה מדי. שום דבר לא מתפרק במחזור ה-21. בניגוד לסנטאנה שיכולת בינונית שלו היא יותר בגדר אי-תרומה מאשר פגיעה, מיכולת ירודה של פליפה פראנדלי לא יוכל להתעלם לאורך זמן. מקסימום תסחבו עם נאטאלי. לא נעים, אבל אפשרי.

המשולש הרנדדז-מיקולי-פאסטורה מעניין מאוד ואם אני רוסי, אני שומע לעצה של יואב ומשאיר את השלישייה הזאת גם במשחקים הבאים. הרנדדז נראה הרבה יותר "חי" לעומת קבאני שכבד לפעמים.

הגול של מאג'ו אכן ענק. ברגע שהשדר אמר פאצסקו אפשר היה להבין שמדובר במשהו מיוחד. חולה על התיאור הזה והגול לא איכזב. אליאס, הסברתי לך בשבוע שעבר מה הקטע עם נאפולי. משחק מסודר זה לא הקטע שלהם ובדרך כלל הם מתבססים על לשלוח הרבה שחקנים קדימה ולשבת על היריבה עד שמשהו נכנס. הם שווים 6-7, אבל עם הקריסה של יובנטוס, הפתיחה הרעה של רומא ואי היציבות של פיורנטינה, הם נמצאים קצת מעל למה שהם שווים מבחינת סגל, ואפשר להגיד שזה גם לא מעט בגלל האופי שמצארי הקנה להם (הרבה שערים בדקות הסיום).

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

פעם ברזילאי חטף את ההורים שלך שאתה כל כך שונא אותם?

גם אם היה פה אוהד של ג'נואה, אני לא חושב שהיה מרוצה מדאינלי. קורבינו לא היה צריך פשוט לעשות את המהלך הזה, כי הוא יצריך עכשיו מההגנה של פיורנטינה להתרגל לשחקן החדש ולהסתגל לזה. אותו דבר גם בהגנה של ג'נואה.

12. uri מנהלים

יש לי בעיה עם שחקנים גרועים שבאים במקום שחקנים טובים וחשובים.

פליפה שורד, סאנטנה הוחלף במרקיוני.

13. uri מנהלים

עכשיו בודאן, שנכנס במקום הרננדס נהנה מפליפה. ברכה לכל חלוץ.

14. riquelme1 Member

3-0 פאלרמו, סעמק רציתי להשים עליהם בווינר.

ואורי שם חבל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Roma מנהלים

במרכז ההגנה של מילאן היום אמורים לפתוח פאבלי וסילבה?

עריכה:
    25 שערים ב9 משחקים מחזור לא רע לליגה הכי אפורה.

:aaa15: