המחזור ה-21 בסרייה A:: מילאנו שחורה-כחולה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏22/1/10.

1. Roma מנהלים

מיזה היה במסכה?מרקו מטארזי?

ענק.

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/10
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו איזה דרבי איזה רותח איזה חם...

אינטר ב-11 שחקנים דרסה את מילאן כאילו היא אסקופה הנדרסת על המגרש באמת שאם השופט לא הורס את הדרבי עד המחצית זה 0:3.

במחצית השניה אינטר מתגוננת כמובן ובעקיצה אחת עושה את השני...עם עוד קצת ריכוז כשמילאן שלחה כוחות קדימה זה יכל להיגמר גם ב-3.

השופט - אתה אפס מאופס. 2 אדומים מופלצים, מכור. השופטים שבוע שני מנגחים אותנו בצורה מחפירה ועדיין איתצכם או בלעדיכם ניקח עוד אליפות.

0:6! וגם 6 הפרש על מילאן! (מבחינתי כל עוד מילאן לא שיחקה נגד הויולה זה 6 כל עוד היא לא איבדה שם נקודות)

6:6

סך הכל מילאן הגיעה במחצית השניה לשני מצבים ענקיים, אבל פעם אחת ז'וליו סזאר היה שם ופעם שניה בוריילו החמיץ בצורה מדהימה ועד ששוב השופט נתן למילאן הזדמנות נדירה לחזור למשחק עם פנדל בדקה 90 ו-9 שחקנים ז'וליו סזאר הוכיח כמה הוא שוער ענק.

העיקר אמרו שמיליטו לא יהיה כזה מציאה באינטר...שחקן העונה עד עכשיו בלי ספק. (סניידר מעט מאחוריו ואחריהם לדעתי זה מאייקן וחאבייר זאנטי שהאחרון פשוט גם בגילו המופלג אחד השחקנים הטובים בעולם ביי פאר)

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img46.imageshack.us/img46/2024/loltomcruise.Xxx

אוהב אותך אנדריי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. Dimitar Berbatov Member

משחק נהדר. מצד אחד מעודד לראות שהדיבורים הבלתי-פוסקים בתקשורת על החזרה של רונאלדיניו של בארסה הם מוגזמים למרות שלטעמי בנסיבות הוא היה סביר בהחלט. כמו כן התרשמתי מהאיטיות שיש לרוסונרי בקישור וכאן אף פציעה לא תתרץ. מצד שני אני מאוד מעריך את מילאן כמועדון ובאופן כללי חבל לי ששוב פעם עושה רושם שהאליפות מוכרעת מוקדם מידי באיטליה. כבר שנים שאני לא זוכר מאבק head to head קלאסי בסרייה A.

פאנדב את מיליטו שילוב קטלני. ממיליטו החזקתי מאוד עוד בתקופת סארגוסה והוא סקורר גדול. את פאנדב גיליתי רק לאחרונה, איזה שחקן. לאטו לאור היכולת הטובה אך לא מצוינת אצל הנראצורי יש סיבות להיות מודאג.

עריכה: בקהאם מלך. רק בגללו כל המשחק הייתי בקונפליקט. אוי זה יהיה סיוט לשחק נגדו.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

עריכה2: התגעגעתי לשטויות של מוריניו.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גדול מוחי.

6. Jose Mourinho Member

קצת קשה לנצח כשאתה ב9 של אינטר מול 12 של מילאן אבל ביום כזה, ועם דחיפה כזאת מקהל מהטובים ביותר בפלנטה, לא מילאן ולא השופט ולא אף אחד היה לוקח את הניצחון מהקבוצה האדירה הזאת.

בחיים לא היה אדום לסניידר, בחיים לא היה פנדל של לוסיו ובטח שלא צהוב שני. שופט ליצן ורגיש, שצריך לבלות את החודשים הקרובים בסרייה C וD. רק על שתי הטעויות האלה אין למילאן שום זכות לבוא בטענה על כל שריקה נגדם שנראתה לא מוצדקת.

אני אומר תודה על כל פעם שאני זוכה לראות את חאבייר זאנטי משחק, האיש והאגדה כבר בן 36 אבל איזה קרקס שהוא עשה לשחקני מילאן היום, שומר על הכדור וזוכה בו מהמצבים הכי קשים, רץ בתוספת הזמן כאילו המשחק רק התחיל, ופשוט הביס היום בקרבות אחד-על-אחד את אחד השחקנים הטובים ביותר בעולם בתחום, רונאלדיניו.

קמביאסו חזר מהפציעה כדי להראות שלא משנה איך הקישור של אינטר מורכב עם מוטה ומונטארי, הוא הצ'נטרוקמפיסטה הכי טוב שיש באינטר היום ואחרי התצוגה שלו במרכז השדה אסור למוריניו בתכלית האיסור להוציא אותו מההרכב.

דיברו על תקופה בינונית של ז'וליו סזאר ומאיקון. איזה בינונית? השוער הטוב בעולם והמגן הימני הטוב בעולם חזרו היום ובגדול. וגם חברם להגנת נבחרת ברזיל, לוסיו שממשיך להראות איזה רכש אדיר הוא בדרך חזרה לרשימת הבלמים הטובים בעולם כמו שהיה לפני התקופה הלא טובה בעונות האחרונות בבאיירן מינכן.
    סאנטון גם כן רק חזר מפציעה ונזרק היישר אל סיר הלחץ בדרבי אבל כמו בעונה שעברה, קור רוח של שחקן גדול ועם הפציעה של קיבו, זה הזמן של סאנטון לחזור להראות למה הוא נחשב למגן האיטלקי המוכשר ביותר שיש. החבר האחרון לחוליית ההגנה הזאת, וואלטר סמואל, כשמו כן הוא, "איל מורו".

את הטובים ביותר שומרים לסוף - איזו תצוגה של מיליטו ופאנדב. אטו רואה את המשחק מאנגולה ופשוט מת להשתתף בחגיגה אבל המקדוני עושה עבודה לא פחות טובה ממנו עד עכשיו(למרות ההחמצה הגדולה) ובינתיים מספק את הסחורה בענק. מיליטו? קילר, רוצח, אחד החלוצים הטובים בעולם בעונה הנוכחית. וגם מסירה א-לה זלאטן לפאנדב.

מוריניו - ענק, ענק, ענק.

Chi non salta rossonero eh! eh

MILANO SIAMO NOI

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/1/10
  7. benos Member

מכובדי, ברשותכם שאלה, איך היה פאסטורה?

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהשופט של היום, המקום המתאים לו זה כיסא ליד גומא.

9. SkiMan Member

האדום של שניידר שערורייתי ואין בכלל ספק בזה. שופט צריך להפעיל שיקול דעת, בדקה ה-30 של משחק כל כך טעון מספיק צהוב, מה גם שאין כמעט שופטים שמוציאים על דבר כזה אדום. שופט חצוף שבא להרוס משחק.

פאנדב שחקן נהדר, השילוב שלו עם מיליטו בכלל נראה פיצוץ. מה יהיה כשאטו חוזר?

לא ראיתי כמעט את מילאן העונה (רק מול ריאל) אבל היום היא לא הרשימה. קבוצה עם הגנה קיקיונית, קישור אפור והתקפה כבדה. לא רואה מצב שהם עוברים את יונייטד.

10. Jose Mourinho Member

לא ציינתי את מונטארי בתגובה שלי, לא רציתי לקלקל תגובה ראשונה אחרי ניצחון אדיר בדרבי.

הבחור פשוט אנטי כדורגל, בעונה שעברה הוא היה בסדר גמור(למעט המשחקים מול יונייטד), כבש, בישל ועשה עבודה טובה בהגנה. העונה, אני לא יודע כמה מסת שריר הוא העלה בקיץ אבל הוא פשוט כבד, גמלוני ומגושם, לא מצליח לעצור כדור, ולא למסור פס פשוט על הדשא. זה שחקן לאלופת איטליה?

אני לא חושב שיהיה נכון לרדת על רונאלדיניו היום למרות המשחק הלא טוב שלו. בעיני הוא חזר להיות אחד השחקנים הטובים בעולם העונה והיום זה היה יותר משחק אגדי של מאיקון ובעיקר זאנטי מאשר משחק לא טוב שלו. לא הופיע למשחקים גדולים? אני ראיתי אותו משחק נהדר מול רומא, ריאל מדריד ויובנטוס עם שערים ובישולים. לקבור את רונאלדיניו אחרי המשחק הזה זו תהיה הטעות הטפשית ביותר שאפשר לעשות כי הוא השחקן שמילאן צריכה הכי הרבה מול יונייטד, ושם הוא יצטרך להתמודד עם רפאל דה-סילבה/גארי נוויל ולא מאיקון.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרי אם רונאלדיניו היה כבוש את הכדור בפתיחת המחצית השניה הייתם אומרים שהוא שיחק טוב נכון? במיוחד אם היה כובש אחרי זה גם את הפנדל....הכל עניין של מומנטום ומזל ומה לעשות היום במילאן אף אחד לא התעלה לרמה גבוהה, למרות שדידה היה אשם בגול השני הוא לקח היום פעמיים 2 שערים בטוחים מסניידר ועוד כדור ממאייקון. אם הוא לא עומד היום, המשחק נגמר בדקה 20.

12. Jose Mourinho Member

אל תלך כ"כ רחוק, ניצחנו שם בפעם האחרונה ב07/08, 2-0 משערים של קרוז וסואזו.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז יש מצב שזה הניצחון היחידי שלנו שם ב-5/6 השנים האחרונות בליגה...

אגב הגול של מאג'יו מנאפולי היום, פנומנאלי! ואן באסטן היה גאה.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מהמעט שראיתי הוא היה טוב, שיחק מתחת לחלוצים והיה מאוד מעורב במשחק, הפעיל את הרנאנדס מצויין ואף בישל לו את השני במסירה נהדרת. מצד שני ראיתי כמה דריבלים מיותרים גם כן.

15. 亚历山大帕托 Member

אוהד בן 50 שנכח בסאן סירו התמוטט ונפטר בדרך לבי"ח. אני עד עכשיו חווה כאבי ראש וחום בגלל הטירוף שהייתי בו במהלך המשחק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/1/10