לא מגיע לבית"ר לנצח אבל יותר מזה, מגיע ביותר להפועל ת"א להפסיד. איזה קבוצה פראיירית.. קבוצה של מסכנים שלא מצליחים במשך חצי שעה להבקיע מול קבוצה בעשרה שחקנים שמעלה את רוב שחקניה להתקפה. פשוט בושה לשחקנים כמו טועמה, ברדה, דגו ויוליץ' שנראים כמו עקרים שלא יודעים להכניס את הכדור לרשת. סלים טועמה פשוט נראה אפור, אני לא מאמין שהשחקן המצויין הזה נראה ככה, כנ"ל דגו. לבית"ר אין מה לחגוג יותר מדי, הם נראים רע. ארדילס שותק וככה נראית הקבוצה שלו. הוא לא מתאים לליגה שלנו, הוא לא מתאים לבית"ר. אלי אוחנה מרוויח בגדול שבוע הבא ביום ראשון בואטנג ובן שושן לא יהיו בכפ"ס.
אני כל כך בעננים עכשיו שאין לי כוח לכתוב תגובה נורמלית (תבוא בהמשך). אני פשוט מאושר ,אחד הניצחונות הכי מתוקים שראיתי בחיים שלי. אין גדולה כמו בית"ר ! אני פשוט לא מאמין שניצחנו היום
הכתובת הייתה כתובה על הקיר כל כך גדול שמהירח אפשר לראות.. גועל נפש של התקפה, עושים משולשים במצב של 4 על 2, כל אחד רוצה לבד, כוס אמק נגרים אחד אחד. כבר ידעתי שבית"ר תנצח אחרי ההחמצות ואחרי הגולים לא התעצבנתי, לא, דווקא שמחתי, חייכתי, צחקתי, שום ילמד וילמד, ואוסי יישאר לפחות סיבוב. אי אפשר להסתיר שבית"ר משחקים גרוע, אליפות לא תיקחו בחיים.
שאלה טובה. אלברמן ופרננדז כנראה יסתדרו לבד בקישור. בנוסף לבוטאנג, הוא קשר ענק וכבר אמרתי את זה קודם. השחקן הכי מועיל שיש לבית"ר ירושלים, לדעתי
מה הקשר עכשיו למירוסביץ'? אין לו שום פאן הגנתי , הוא ממש לא תחליף לבואטנג. במקרה הכי גרוע אלברמן ישחק כקשר אחורי יחידי
שני משחקים ראשונים מוזרים מאוד לבית"ר כששני הקבוצות היו יותר טובות ממנה.. בכל זאת זה נראה כאילו לארדילס אי שום קשר למה שהולך על המגרש...
במילה אחת, לוזרים. כמה עצוב שככה נגמר המשחק שהתחיל בהתלהבות גדולה עם שני מצבים בדקות הראשונות, נמשך עם בישול יפה של טועמה ליוליץ, בית"ר הייתה חלשה מאוד היום, בוטאנג הורחק אחרי שכיחס בצורה מגעילה, דגו שמר עליו יפה כל המשחק, הפועל לא ניצלה את ההיתרון שלה בהתקפות. פשוט ביזיון הצורה שאיבדנו את ההיתרון, אבל זה מה שהפועל ת"א - לוזרית, שום לא יצליח לשנה את זה. משחק מושלם של הקבוצה עד לאותה טעות. בדקה האחרונה יכלנו להבקיע אבל המזל היה עם בית"ר. רק אגיד מילה על שביט אלימלך: השער שאפק הבקיע בגללו, הוא לקח את הקורה ויכל לצאת לכדור אבל לא עשה זו. על כל עצירה טובה של שביט מגיעה גם הטעות שתהרוס. אין לי יותר מה להגיד. בושה כזו לא תישכח הרבה זמן. בידיוק ההיפך ממה שקרה בגביע הטוטו, אבל הנקודות החשובות הן כאן. שער עצמי אומלל של דגו הרס לנו. חבל. מאוכזב. זהו.
טוב, מול כפ"ס צריך לקחת גם את זה בחשבון , אבל אני בטוח שיש לארדילס אופצייה טובה יותר מאשר מירוסביץ' כקשר אחורי. אוי ואבוי אם קאדר כמו של בית"ר כל כך צר.
הגזמה רצינית אחי. מול מכבי ת"א היא שיחקה מצויין, ושם פרננדז ובוטאנג בלטו מאוד. אולי המזל הלך איתם אז, אבל אל תשכח שהשער של מרדיקוביץ' היה לאחר עברה שלו שלא נשרקה.