המחזור ה-19: סוגרים סיבוב בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/1/10.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיקה מההתחלה הצהיר שהגביע הוא חשוב מאוד ושהולכים בכל הכח עליו...ותואר שלישי אבל עדיין תואר מכובד ותואר לכל דבר... והסיבה היחידה שסימאו,רייס,קון,פורלאן פותחים כל הזמן כי אין מחליפים שאשכרה יהיו מועילים

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

משחק רע מאוד של אתלטיקו, ההגנה חדירה כתמיד והפעם גם ההתקפה חסרת רעיונות ואנמית לגמרי. פורלאן שיחק היום?

השוער הזה משחק לפני אסנחו מסיבה מקצועית או משהו אחר? נראה מאוד מבטיח.

3. riquelme1 Member

למה אנמית? הרי קיקה צדק שהוא פתח עם חוראדו הכל כך יצרתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

לפי ה'אס', חוראדו כבר לא יהיה באתלטיקו בעונה הבאה, אני מאמין שמהעונה הוא יהיה איפה שהוא צריך להיות- קבוצת תחתית\אמצע טבלה, שחקן של הברקה פעם ב10 משחקים.

אגב, אוהדי אתלטיקו מתגעגעים לאגירה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/10
  4. Raulito Madridista

ברגשות מעורבים

הצמד של רונאלדו לא שווה יותר מידי אם הוא ממשיך כל פעם עם ההתנהגות המטופשת שלו והוא לא לומד. הנה, עוד אדום מיותר שלו ובשבוע הבא בריאזור הוא ייחסר לנו מאוד. כבר חשבתי שהבצורת נגמרה והכל טוב ויפה - איזה גולאסו אדיר הוא שלח לרשת של מונואה וברכות לגוטי(לא רע בכלל) על הבישול, אבל כריסטיאנו היה חייב לקלקל. למה מסי, שסופג לא פחות מכות ממנו, מסוגל לשמור על איפוק ורונאלדו לא?; המשחק בשבוע הבא מאוד מסוכן.

הייתי אתמול מאוד מאוכזב מהמשחק של הקבוצה. השחקנים לא נעו מספיק, שיחקו באיטיות ובאדישות(איפה התשוקה, איפה הרצון לדרוס?), לא איימו כלל על השער ומהצד השני גם למאלגה היו כמה חצאי מצבים. בצד הזה נציין רק את ההדיפה המצחיקה והמופלאה של איקר עם הראש, אחרי שגיאה שלו. הנקודה השחורה שלנו קשורה לעמדת החלוץ - אדון בנזמה שגם אתמול לא עשה כלום. דריבל אחד שהזכיר את ימי ליון וזהו. לא נמאס לכם כבר לראות את ראול מקבל פירורים?; אני סתם רוצה לזרוק הערת ביניים נוספת - נראה לי שצ'אבי אלונסו לא יתן גול בקבוצה גם עד סוף החוזה שלו, אלא אם כן יבצע את אחד הפנדלים שנשיג. אתמול הוא קיבל מסירה נהדרת ופשוט שלח את הכדור לשמיים - אין חדש תחת השמש.

קצת על משחקי שאר המחזור:
    וכמה מצחיק שוולנסיה, אחרי סדרת תוצאות טובות, לא הצליחה לנצח אמש בטנריפה. לפני המשחק היא יכלה להשוות את שיא הנקודות של ריאל מדריד ולפתע היא במרחק של חמש נקודות. מדוע אמארי לא השתמש בדומינגז שהיה על הספסל? מספיק להיות מקובע כבר!
    גם אתלטיקו מדריד איכזבה מאוד במחזור הזה. היא פשוט לא מסוגלת לחבר ארבעה משחקים טובים. אולי גם צריך לתת קצת קרדיט לחטאפה שניצחה והיא במרחק שלוש נקודות בלבד מהליגה האירופית.
    לפחות סביליה המשיכה את המומנטום מגביע המלך וניצחה את אלמרייה. לאט לאט היא תשוב למקום הרביעי, כך לפחות אני מקווה.
    הפתעה - קאנאלס לא כבש במשחק של סנטאנדר. הפתעה גדולה יותר - הוא נכנס כמחליף. לא מובן לי הקטע הזה.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פורלאן הוכשל ברחבה עוד לפני השער שספגנו. אבל גם אז הוא לא היה במצב הבקעה של ממש.
    ההחלטה לפתוח עם דה חיאה היתה מקצועית. המסקנה הסופית מי השוער הראשון תינתן אחרי המשחק בוויגו. קיקה אומר שהוא רוצה לבחון דוד בשלושה משחקים רצופים.
    עם חוראדו באמצע אטלטיקו דרסה את רקרה. אולי הבעיה העיקרית אתמול היתה העייפות.

יש לך שופטים ספרדיים במשפחה?
    זה אפילו לא צהוב. או, אולי צהוב לשחקן מאלאגה על משיכה בחולצה ועוד צהוב על התחזות.

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/10
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אתם לא רציניים פה, איך יותם עוד לא קיבל תשובה על איך היה פרוסטיירי נגד ריאל מדריד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

צ'ופטה ערך בכורה בסאראגוסה?

YYY - ראיתי שהוא שיחק, אבל לצערי זה היה יותר על תקן נוכח-נפקד מצד האורוגוואי.

לגבי השוער, עושה רושם שלפחות בעמדה הזו תהייה לקיקה "בעייה" חיובית.

7. xavi6 Member

אתם צריכים לסלוח לרונלדו ולגונן עליו. אני אישית תמיד גוננתי על שחקנינו כאשר איבדו את העשתונות, כמו דקו ורונלדיניו ואטו, והם מאבדים אותם בצדק-היריבים נכנסים להם אינספור לרגליים. גם בקטע הזה אני מאשים את הפרובקטור, וב-90% זה לא רונלדו. אם השופטים היו טיפה מגוננים עליו יותר הוא לא היה צריך להכניס מכות מעצבים או מתחת לחגורה.

8. riquelme1 Member

בסופר-דפורט האתר של ולנסיה, נתנו לוייה ציון 2 מתוך 8, ואמרו שזה המשחק הגרוע בקרירה שלו.

9. Campeon Member

אאאאאאההההההה רונאלדו הורחק לשני משחקים בעקבות הכאילו מרק שנתן למטיליגה
    ריאל מדריד במסיבתצ העיתונאים האחרונה שלה שידרה את הסרטון של מסי מול מארק וליינטה במשחק נגד סביליה ביום שבת שם הראו בדיוק את אותו הדבר ואת ואליינטה מקבל צהוב, מה תגידו על זה?
    ריאל הולכים עם הסרטון הזה עד הסוף
    כמה לאפורטה שילם?

10. RubberSoul Member

מה אנחנו אומרים?שזו הגזמה לגמרי,שמסי נתפס בחיבוק,ורונאלדו לו.
    זו הגזמה מה שעושים עם מסי.

11. קטלוני Member

אל תדבר שטויות.התחזות?ירד לו דם סתם?!מהאוויר?
    נכון,זה לא אדום,אבל זה ממש לא התחזות.

12. xavi6 Member

שיט, הם עלו עלינו! הם גילו אותך לאפורטה!!! מדהים שאוהד ריאל מדבר על שחיתות וכסף.

אני אגיד שרונלדו הוריד לבחור דם והיה יכול להמשיך לרוץ, זה מה שאני אגיד. מסי לא שוחרר כמו רונלדו, הוא פשוט קיבל חיבוק דוב ועדיין לא הכניס לו כזאת פצצה, שלא נדבר שוליינטה היה צמוד למסי והשחקן של מלאגה לא היה כזה צמוד לרונלדו. אתם פתאטים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/10
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כל הכבוד לאדום של רונאלדו במחזור הזה , האירוע הבולט ביותר של המחזור הוא שבירת הקרסול של מגן דפור המוכשר פליפה לואיס.

ממליץ מאוד לא לצפות בזה שוב ושוב
    http://www.youtube.com/watch?v=BdOoi2hPgz8&feature=related

הייתי שם תמונה של זה בכייף ,אבל זה נראה ממש ממש רע (כמעט כמו המקרה של השוער קופה).

המגן המוכשר שהיה על הכוונת של ברצלונה בקיץ ייעדר בין 4 -6 חודשים.

השוער הבאסקי של בילבאו איראיסוז הרגיש קצת אשמה בפציעה המחמירה הזו של פליפה ובאה לנחם אותו בבית החולים ואמר שהוא מצטער והוא לא התכוון , פליפה לואיס בהומור אמר לו "אל תדאג , נפגש בסוף מאי על הדשא בסאן מאמס" .

14. xavi6 Member

זה ממש לא נראה טוב. תראו את הנשיא של דפור, אפילו הוא מרגיש קצת אשמה שסה דווקא הוא, שחקן שרצה לעזוב אלינו.

לדעתי המגן הכי טוב בליגה כיום. כושר מדהים. במקום לרדת למחתרת ולדעוך בגלל שלא עבר אלינו\לריאל, נהפוכו, הוא משפר את המשחק שלו. בעונה הבאה לכל היותר עוד שנתיים הוא בטופ באירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/10
  15. riquelme1 Member

המגן הכי טוב בליגה? לא נשחפנו קצת אדון ירדן.

פליפה לואיס בן 24 כבר, אין לו שום תואר משמעותי, הוא נתן 2 עונות טובות בדפורטיבו שהיא קבוצה בינונית מינוס, אין לום שום תואר משמעותי, בעצם אין לו תארים בכלל, הסטיסטיקות שלו לא מדהימות יחסית למשחקים שהוא שיחק, הוא שיחק למעלה מ80 משחקים רצופים ויש לו בסה''כ 3 שערים ולא יותר מ10 בישולים.

דני אלבס בן 25 שנה פחות מלואיס, יש לו כבר 2 גביעי אופ''א, אליפות ספרד, 2 גביעי המלך, 2 גביעי סופר-קאפ אירופאי, ליגת אלופות.

איך אפשר להשוות בכלל? בנוסף לזה לאלבס יש למעלה מ30 הופעות בנבחרת ברזיל כבש יותר מ-5 שערים, לפליפה לויס יש הופעה אחת בלבד.

איך אפשר להשוות? מספיק לעשות מימנו מגן גדול, תשווה אותו למקסוואל לא לאלבס.