המחזור ה-18: ברצלונה וסביליה, שוב פעם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/1/10.

1. riquelme1 Member

באלי שויאריאל תבקיע, שהיה קצת עקשן- איזה 4-2 לולנסיה.

איך היה טיאגו היה בבכורה שלו, וסתם קצת לדעת איך אתלטיקו שיחקה? הבנתי שההגנה שוב זייפה.

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

טיאגו היה לא רע בכלללל...בטח למישהו שלא התאמן שבוע עם הקבוצה...איברהימה היה ממש טוב בלי קשר לשער.

לא יאמן כמה שההתקפה שלנו מדהימה וקון החמיץ אולי 3 מצבים של מיליון אחוז גול, בלי כלום בלי להתאמץ הקבוצה הזאת מסוגלת לסיים משחק עם 4-5 גולים...אבל לצערי אותו דבר גם בהגנה שאפשר לקבל 2-3 שערים מכלום

3. riquelme1 Member

מצטער ראיתי את השערים עכשיו, היציאה של אסנטחו בבפנדל שביצע אחת המפגרות שראיתי, מה הוא יצא אליו בצורה כזאת? אזה חוסר אחריות.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא היום של אסנחו. אבל כן היום של אסונסאו. השער השלישי שלו בקריירה האירופית כולה.
    מה שלא הבנתי זה את הצהוב של איברהימה על הורדת חולצה. היתה עליו עוד חולצה ואפילו בלי שום כתוביות.

5. ValenciaCF Member

נו מה?! המאטה הזה לא יודע לעצור כדור?
    החמיץ החמצה נוראית ודקה אחרי זה לא הצליח לעצור את הכדור כמו שצריך.
    מיגל IN ברונו OUT

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/1/10
  6. ValenciaCF Member

סילבה גומר את זההה !~! 3:0! סילבה מנצל טעות בהגנת ויאריאל.
    איזה משחק - תענוג!

סנה יוצא וגונזלו רודריגז נכנס. בלם במקום קשר...

WTF?!@?! איזה טעות של טירוןן של אלקסיס!!! מזה הדבר הזה?! 3:1 בישול לאלקסיס, אי הבנה רציני בינו לסזאר... וואי וואי אני מתחיל להזיע .......

מרצ'נה נכנס באנגה יוצא
    ואני שואל-למה?! למה תמיד החילוף המעצבן הזה?! באנגה קשר שיכול להחזיק בכדור, מחלץ כדורים מספר 1 , ועוד שרוסי נכנס ויוסיף מחץ להתקפה של ויאריאל, צריך את זה מאוד. אני לא שקט עם ה3:1 הזה~!!!

7. riquelme1 Member

באנגה יוצא, מרצ'נה נכנס, שריקות בוז במסטאייה.

מנואל פרננדז לא בסגל היום, מרוב שיש לולנסיה סגל עמוק. שיכניס את צ'ורי במקום סילבה, למרות שהוא במשחק גדול, או זיגיץ' כדאי לגמור את הסיפור לחלוטין.

איזה הצלה של דייגו לופז מהבעיטה של מיגל, הצלת העונה!

נערך לאחרונה ב: ‏18/1/10
  8. ValenciaCF Member

עכשיו? לשחק עם 2 חלוצים? מתכון לאסון. שיניעו את הכדור עם מתפרצות, הכי בטוח.

מרצ'נה ואלקסיס דוחפים בלי סוף ברחבה! עוד יהייה מזה פנדלל.. זה מה שחסר ליי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

חואקין יוצא ופאבלו הרננדז שלא ראה מגרש חודש פחות או יותר מחליף אותו.

וואי איזה בעיטה של מיגל, סחתיין. בחיים לא ראיתי אותו בועט בעיטה למסגרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. ValenciaCF Member

4:1 !! וייה! מי זוכר את ההדחה מהגביע? מי?!
    תצוגה מרשימה של ולנסיה, וייה יוצא מהבצורת בעזרת צמד שערים, באנגה עם שער ראשון העונה וסילבה כובש מחזור שני ברציפות.
    לא זוכר מתי ניצחנו את ויאריאל בפעם האחרונה, עמי, מי המצטיין שלך?

10. riquelme1 Member

מבחינתי? כולם, משחק מושלם של כל הקבוצה, עם לא דייגו לופז המשחק הזה היה נגמר ב5 או 6-1 לולנסיה. פשוט ענק.

ולנסיה רחוקה כרגע רק 3 נקודות מריאל מדריד ו8 מברצלונה, לדעתי עם היכולת הזאת, אפשר לחלום על אליפות.

11. riquelme1 Member

ראיתי עכשיו את התקציר של ולנסיה-ויאריאל, מכיוון שראית את המשחק בחלקים כי כל שנייה השידור נתקע, עכשיו אני יהיה יותר חכם, למרות שצריך ראות את המשחק בצורה מלאה.

פסלו לולנסיה שער חוקי לחלוטין, השער של מאטה שנפסל מטענת נבדל, היה שער חוקי לחלוטין.

השער הרביעי של וייה היה נדיר ביופיו, במיוחד המהלך המצויין.

סילבה פשוט אדיר, אני מרחם על צ'ורי דומינגז, וזיגיץ שבש צמד במשחק האחרון.

מאת'יו הוא לדעתי תגלית העונה, שחקן פשוט מדהים, מגן שמאלי מהשורה הראשונה באירופה, כוח פריצה אדיר, הבישול הענק שלו לסילבה, פשוט אדיר, ועוד לחשוב שהוא הגיע בחינם.

12. xavi6 Member

סילבה פשוט אדיר? עמי אתה אדיר. אתה מחליף דעות כאילו אתה לובש גרביים.

13. ValenciaCF Member

ירדן זה לגיטימי שהוא מחליף דעות בנוגע לשחקנים,
    כששחקן הוא טוב משבחים אותו, שהוא לא טוב יודעים לבקר אותו.
    כנ"ל לגביי על אונאי אמרי, שהוא מפסיד או שהוא שוגה במשהו אני קוטל אותו ומקלל אותו ומה לא?, אבל בזמן האחרון הוא פשוט אדיר, טקטיקן עם משמעת.
    דעות משתנות כל הזמן.

14. xavi6 Member

לא, זה לא לגיטימי. כשאתה שוחט שחקן פעם אחר פעם ואחר יום אומר "הוא פשוט אדיר" זה קצת בדיחה. זה כמו שמחר אני אבוא ואגיד "קייטה מדהים..." הוא הפך את סילבה לשחקן בינוני ותמיד אומר שהוא לא מבין מה תופסים ממנו, יום למחרת הוא אדיר. קצת עיקביות, קצת.

15. AS R Member

איך אני אוהב את זה שאחרי שאני אומר למישהו להפסיק להתלהב כי הוא בסך הכל בחר לאהוד את אחת הקבוצות הכי טובות בעולם, הוא מתחי לתרץ ולומר שהוא התחיל לאהוד אותה כשהיא הייתה רק 'מקום שני בליגה ורק חצי גמר ליגת האלופות' וזה מסביר הכל.
    מתי בדיוק ברצלונה לא הייתה קבוצה טובה ב-2 העשורים האחרונים, הא ? מתי היא לא נחשבה קבוצה גדולה ואחת מאריות אירופה ? אתה בעצמך אמרת על אובדן האליפות שלה בשנייה האחרונה כאיזושהי טרגדיה ושפל. קבוצה שהייתה נגיעה מאליפות בספרד לא יכולה להיות קבוצה לא טובה שצריך להיות משוגע כדיי לאהוד אותה.
    אתה אהדת אותה כי היא הייתה קבוצה טובה ואחת הטובות באירופה, וזה בסדר כי 90% מהישראלים שאוהדים קבוצות אירופאיות הם כאלה.

ובקשר לפאלופ אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה ומה אתה מביא לי דוגמאות דומות. מישהו אמר שאני שונא את הנרי על נגיעת היד שלו ? (מה גם שלפי דעתי הוא עשה אותה בכוונה והמעשה שלו חמור מזה של פאלופ ויותר מכוער ממעשהו של פאלופ).