המחזור ה-18 בפרמיירליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Dec 17, 2010.

  1. TheLane Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    0
    בושה? ביזיון? על הזין שלי, יש לכם זיכרון קצר, קצת תמיכה, זה אותם שחקנים פלוס מינוס שניצחו לכם בסאן סירו לפני שבוע כולה. פשוט one of those days, לכל הקבוצות יש כאלה, אפילו אי אפשר להגיד שלא רצינו ולא ניסינו, פשוט לפעמים לא הולך, לא נורא ו COYS
     
  2. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    דניס

    אפשר גם לכתוב פתטי ככה שאתה פתטי X 2

    מה אתה בכלל יודע על להיות אוהד ולחזור לפנות בוקר ממשחק ליגה באמצע השבוע?!
    וכשיש כאלה מתוכם שהיו גם במילאנו שבוע שעבר.

    קשקשן בלירה.
     
  3. ArsenalFan Member

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Messages:
    5,994
    Likes Received:
    0
    חייבים גם מילה על בלקפול - כשנדחו להם כ"כ הרבה משחקים נגד קבוצות ממש לא פשוטות, היינו בטוחים שזה המתכון שלהם לקריסה ושהדשא בבלומפילד רואד עוד יגרום להם לרדת. מאז הם שיחקו משחקי השלמה נגד ליברפול, מנצ'סטר יונייטד וטוטנהאם ויצאו עם שש נקודות, כשנגד יונייטד הם לא היו כ"כ רחוקים מלהוציא נקודות. לא משנה שהיום היה להם כמויות מסחריות של מזל ובחצי השני הם עברו בערך פעמיים את החצי, בסוף מסתכלים על התוצאות וזו חתיכת תוצאה מרשימה. מגיע להם כל הכבוד, אמנם הם רק 5 נקודות מהקו האדום, אבל הניצחון הזה החזיר אותם לעמדה טובה יותר במאבקי התחתית.
     
  4. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    יש לטוטנהאם את כל הסיבות בעולם להרגיש מקופחים,שער שני מנבדל,פנדל שלא נשרק,הזדמנויות אין ספור וניצול מצבים מקסימלי של בלקפול.
    משהו לא טוב עובר על התרנגולים שהם מגיעים למגרשים כתומים (בהשראת ההתעללות בתרנגול של אוהדי בני יהודה).ויש להם עוד משחק בוולבסהאמפטון ביום ראשון הבא.
    טוטנהאם פיספסה הזדמנות לעבור אותנו ואני לא אלין על כך.
    בלקפול קבוצה שחייבת להישאר בליגה,האוהדים שמאכלסים אצטדיון שלא מגיע ל-20,000 עושים רעש של 50,000 וצובעים את הליגה עם כדורגל פשוט וצ'רלי אדם הלא נגמר.

    אהה,ויש גם להם גם שחקן שאני לא מפסיק לצחוק שאני רואה את השם שלו על החולצה...תבינו למה.
     
    Last edited: Feb 23, 2011
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,606
    Likes Received:
    5,230
    זה המון אוויר לבלקפול אחרי שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, וניצחון אחד ביותר מעשרה. אין להם פער גדול, אבל יש להם מקדמה והם נזכרו איך זה לנצח. במצב בתחתית, אם אתה מחבר שני ניצחונות מצבך פתאום כל כך הרבה יותר טוב (ברמינגהאם, למשל). מי שיעשה את זה, ישנה שם דברים משמעותית. ארבע האחרונות שם מתקשות להשיג אחד, ואם יש אחד - הן לא מסוגלות לחבר לו שני.
     
  6. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,129
    Likes Received:
    7,210
    בהחלט מגיע להם כל הכבוד.
    בסך הכל הוציאו נקודות מטוטנהאם וליברפול והיו מאוד קרובים להוציא נקודות גם מאיתנו.
    וכל זה במשחקי השלמה.


    לא ראיתי את המשחק אבל הבנתי שספרס החטיאו הרבה. ראיתי תקציר קצת מוזר בספורטסנטר של ESPN, היה שם את ההצלה של קאטקרט(בלם לא רע בכלל שגדל אצלנו) בנגיחה, למרות שהאיכות של השידור הייתה באיכות של אינטרנט, אני חושב שהכדור עבר את הקו.
     
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,887
    Likes Received:
    18,496
    כשהם הוציאו נקודות מאיתנו זה היה מזמן, הם עוד היו בתקופה טובה. מאז הם רעים מאוד ואתמול היה ניצחון ממש חשוב כדי לחזור לפורמה שלפני הנפילה. אני עדיין חושב שהם מועמדים לרדת אבל ברור שזה פחות ודאי עכשיו, צריך להשוות את לוחות המשחקים שנותרו, זה ייסגר ברגע האחרון וה3 נקודות האלה יכולות להיות קריטיות.
     
  8. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    כשהקבוצה במקום העשירי נמצאת רק 6 נק' מהקו האדום זה עוד מוקדם להשוואות כאלה כי יש הרבה מועמדות לירידה.
    אם זה באמת יגיע למצב שבו ההכרעה תיפול במחזור-שניים האחרונים אז לכל הקבוצות יש מקסימום משחק נגד קב' צמרת + קב' תחתית. אסטון וילה היא היחידה שיש לה את ארסנל בחוץ וליברפול בבית. אם היא לא תברח משם לפני הסוף היא תהיה בבעיה גדולה.
     
  9. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    כן אני מבין את המחמאות לבלאקפול,אבל אמש זה רק בגלל התוצאה, כי הם צריכים להודות לבורא עולם ולעוד חסדי שמיים וגם לחלוצי ספרס, מה שהתפתח על הדשא בבלומפילד היה מחזה שאי אפשר בכלל לדמיין אפילו, בלאקפול חוצה את קו האמצע 4 פעמים וכובשת 3, ספרס מחזיקה בכדור בתוך ה16 של בלאקפול ברוב דקות המשחק! ראיתי בחצי עיין את ריאל אבל מה שקרה בבלאקפול היה מדהים, כל דקה מצב לגול וכולם כמובן של ספרס.

    איאן הולוואי -קיבל המון מחמאות העונה,על האומץ והסגנון ההתקפי, ובכן סגנון התקפי? סגנון שכונתי כמוהו לא רואים גם במתנסים ביום שישי, כולם עולים, למי שייש כח יורד להגנה, ש כ ו נ ה!
    לא פלא שהם חטפו 3 מהחלאות ב10 דקות, מי שראה גם במשחק ההוא הם יכלו לחטוף 5 ברבע שעה, כי הולוואי בחלום, כי הוא חושב שהוא בעונת בונוס ומותר בפרמייר להסתלבט על כולם, אז אתמול זה הצליח,אבל לא סתם הם לא מנצחים כבר חודשיים,
    אני כבעלים של בלאקפול מזמין אותו כבר מזמן לשיחה צפופה ומזכיר לו שהוא מאמן פרמייר ולא גנון 15-3 אתמול היה גורם לפיטורים שלו? אולי בבלאקפול לא
    חבל מגרש אנגלי של פעם אוירה מצויינת,קהל חוץ מול המצלמה, ממש מנהרת הזמן, חבל רק שהולוואי מתנהג כאילו הם בטיילת המפורסת בעיר המקסימה הזאת,בלאקפול של אמש =בדיחה
     
  10. Jack Wilshere Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    0
    יש היום צ'לסי-יונייטד.. המשחק הזה סופר חשוב לשתי הקבוצות, ובכל זאת זה מרגיש לי כאילו אין ציפייה גדולה למשחק (להבדיל מהמשחקים בין צ'לסי ליונייטד בשנים האחרונות), כנראה לאור העובדה שתקעו את המשחק באמצע השבוע, ולאור העובדה שצ'לסי יצאה כנראה מהמירוץ לאליפות.
     
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,887
    Likes Received:
    18,496
    זה ברור לגמרי למה אין ציפייה כמו בשנים קודמות...הפעם צ'לסי לא במאבק האליפות. המשחק חשוב לה מבחינת המקום ה-4 אבל זה ממש לא כמו משחק על 6 נקודות במאבק האליפות.
     
  12. Selby Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    4,859
    Likes Received:
    4
    בדיוק רציתי להגיד שאנחנו מפרקים אותם מכל הבחינות, ביציעים, במרכז השדה, באגף שמאל עם אברה ונאני במשחק נהדר, באגף ימין עם פלטשר בשיאו ושרק חסרה הברקה של רוני. ואז הגיע התותח!
    קום און!
     
    Last edited: Mar 1, 2011
  13. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    איבנוביץ' ליצן!
     
  14. A. Arshavin Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    4,938
    Likes Received:
    0
    מישהו ראה את פרננדו טורס?
    יש קבוצה אחת על המגרש.
     
    Last edited: Mar 1, 2011
  15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    אני פשוט בהלם מההופעה הזאת של יונייטד. נתפלל שזה לא אומר שהנחת שהם נותנים לנו במשחקי החוץ תיפסק...

    איך פיספסנו את סמולינג, איך...

    גול נפלא של השכיר אבל איזו צלילה מגעילה דקה לפני כן, הוא פשוט גוש של גועל נפש. אין יותר מגעיל מזה.