המחזור ה-17 בפרמיירליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Dec 10, 2010.

  1. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    STRETFORD END,

    הדוגמא של VDS היא נכונה, ודי נדירה לצערי. אגב ראית את "סאגת" שווארצר- לא שחלילה אני חושב שהוא ברמה של VDS- אבל גם עליו מנהלי המו"מ בארסנל לא היו מוכנים לשפר את ההצעה אחרי שהצעה נמוכה נדחתה. ומעבר לזה בוא ניזכר שיש לכם חוד התקפי שעלה בערך 60 מיליון, בלם של 30 מיליון, שלושתם עם ניסיון פריימרליג לפני שהגיעו אליכם. האיכות שלהם מקרינה על כל השאר.
    צעירים כישרוניים יגיעו לארסנל, זה נכון, בין היתר כי הם יודעים שהם יקבלו את ההזדמנות שלהם. עזוב אותך מדנילסון כי הוא לא האישיו, הוא הגיע כהבטחה (הקפטן של ברזיל הצעירה וכו') לפעמים פוגעים ולפעמים מפספסים ואני מבסוט לאללה מאחוזי הפגיעה של וונגר. הנקודה היא שלצד כל הכישרוניים האלה צריך איכות מוכחת. איכות מוכחת עולה הרבה כסף.
     
  2. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    AW forever

    האם רק ההנהלה אשמה בעניין שווארצר(לא שוער גדול אבל בטח יותר טוב ובטח מנוסה יותר מכל שלושת השוערים שנמצאים בארסנל נכון לעכשיו)או שאולי גם לונגר היה יד בדבר?
    אתה באמת מאמין שלו היו נדרשים נניח עוד 2 מיליון וביחד4,5 מיליון עבורו וונגר היה דורש זאת בכל תוקף אז ההנהלה היתה מסרבת להוסיף?
    יש לנו בלם שנקנה ב 30 מיליון לפני 8-9 שנים,מאז גם ידענו לגדל תוצרת בית שהביאה תוצאות מעמדת ההגנה,ידענו להביא את וידיץ במחיר מציאה.
    יש לנו חוד של 60 מיליון(רוני אגב הגיע אלינו עם כמעט אפס ניסיון בפריימיר ליג)אבל גם ידענו להביא מציאות בהרבה פחות כסף,טבז לדוגמא היה מושאל לשנתיים,לא קנינו אותו,משכורת וזהו.
    בעונת האליפות של 2007 ידענו להביא להשאלה קצרה את לארסן,הוא נתן לנו אוויר ושערים שעזרו לנו הלאה,
    הוא עלה רק משכורת וזהו.
    זה לא הכל עניין של כסף גדול,אפשר למצוא מציאות,גם אם הן לפרקי זמן קצרים יותר,אפשר לשלם גם הרבה פחות ועל איכות אבל צריך לגלות אותה,ונגר עושה רושם מחפש בעיקר סוג מסויים של שחקנים ובעיקר מאיזור חיוג צרפת.
    צריך לחשוב מחוץ לקופסא ועושה רושם שונגר ועל כל הגדולה שלו ממשיך להיות עיקש כפרד,
    מצד אחד מנג'ר ענק ומצד שני הרסני.
     
    Last edited: Dec 14, 2010
  3. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    United will pay MSI around £10m for a two-year loan arrangement with the option to buy Tevez permanently at the end of that deal.

    http://www.guardian.co.uk/football/2007/au...anchesterunited
     
  4. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    Strawberry Fields

    תודה,זה פרט שלא זכרתי אבל הוא לא משנה הרבה את הנקודה שלי,גם עשר מיליון לאורך שנתיים וכשמדובר בחלוץ מסדר גודל של טבז וכשיש לך אופציה די ראשונית וטובה לרכוש אותו בתום ההשאלה,זה לא בשמיים,גם לא מבחינת ארסנל
    אבל זה כן קו חשיבה שונה,סיכון מחושב ומבלי לאבד את התחתונים.
     
  5. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    STRETFORD END,

    שוב כמו שאמרתי אני מרוצה מאחוזי הפגיעה של וונגר.
    הביא מ"איזור חיוג צרפת" את הנרי ו-ויירה, שני כדורגלנים מושלמים לטעמי ופירס כמובן ועוד רבים וטובים.
    ססק ורייס מספרד.
    רוזיצקי, חלב (ועזוב שניה את מה שאני חושב עליהם, כן?) ולהאמן מהליגה הגרמנית
    ארשאבין מרוסיה.
    ג'ילברטו מברזיל.
    אוברמארס, ואן פרסי, ו-ורמאלן מהולנד.
    וכן הלאה. מספיק מגוון לטעמי.

    ועריכה: וכמובן סול שניער מעליו את הנוצות מהלול תמורת משכורת מפוצצת.
     
    Last edited: Dec 14, 2010
  6. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    קשה לי להחמיא לכם בלי להכניס קטנה,מה לעשות,זה כמו פולניה שמחמיאה לשכנה שהבן שלה קיבל תואר דוקטור לרפואת משפחה,אבל היתה חייבת לדחוף שזה לא חוכמה בלי התמחות.
    לגבי פלטשר,השופט הוא לא מצלמת ריפליי שרואה את הקטנה של סונג,אין ספק שהסלחנות של ווב להתפרצות שלו לא היתה מופיעה באצטדיון אחר.

    לגבי דויד וויה,לא צחקתי,הוא באמת אמר את זה!!!
     
    Last edited: Dec 14, 2010
  7. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    AW forever

    בלי לרצות אתה רק מחזק את הנקודה שלי.
    ונגר בעבר ידע לעשות דברים אחרת אבל בעונות האחרונות,הנכשלות וזו הנקודה,ונגר נמצא בזון חד מימד ולא משנה התוצאות,
    הוא לא מוכן לחזור "למקורות" שעזרו לו להוביל את ארסנל לגדולה.
    שחקנים מכמה וכמה מדינות שונות(ותמיד יש יוצאים מן הכלל אבל הקו הברור והמוביל הוא מאיזור צרפת,גם עם חלק נכבד מהשחקנים האחרונים שהגיעו לארסנל)שחקנים מסוג שונה,שחקנים מגוונים הרבה יותר,שחקנים שאפשר היה להתאים עליהם כמה סגנונות משחק,שחקנים מנוסים הרבה יותר,עם קבלות גם במקומות אחרים.
     
  8. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    STRETFORD END,

    לא הבנתי איך אני מחזק את הקו שלך. מתוך הרשימה ה"לא צרפתית" שנתתי, 5 מתוך ה11 הם שחקנים בארסנל הנוכחית. סאנייה, ארשאבין, רוזיצקי אפילו צ'אמח שחקנים עם ניסיון ולא ילדים כשרוניים. אז מה פה מחזק את הקו? ההבדל היחידי הוא חוסר היכולת לחזק בניסיון ואיכות כשצריך, לא משנה כמה זה עולה.

     
  9. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    הוא גם הביא את רמי שעבן,פסקאל סיגאן, קאבה דיאוורה,כריסטופר רה, ג'וניצ'י אינאמוטו,מוריץ וולץ, ג'יל גרימנדי, דוד גרונדין, פרנסיס ג'פרס, איגור ספטנובס, ריצ'רד רייט,אמאורי בישוף ופאקינג לורן קוסיילני, שנמשיך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    אין פה שום בכיינות מושון, אמרנו שארסנל לא הפסידה את המשחק בגלל השופט. אבל לא יקרה לך כלום אם תשמע ביקורת על השיפוט באולד טראפורד, נראה לך שזה מקרי שמנצ'סטר יונייטד מקבלת כמעט בכל משחק נגדנו שם פנדל וברוב המקרים זה גם פנדל לא מוצדק? במקרה של אתמול, קלישי לא הזיז את היד לכדור כי הוא נפל על הרצפה. כמו שאמרתי, גם אם היד של קלישי לא הייתה שם, אז סונג היה בא ומונע מנאני להתקדם.

    אין פה שום קשר לחוקים של אוהדי ארסנל, אתה פשוט צריך ללמוד לקבל דעות שונות גם אם הן לא קונצנזוס וגם אם הן לא נוחות לך. אין בזה שום בכיינות.

    אף אחד לא מוריד פה מהנצחון של יונייטד ואומר שהייתה שחיתות, כתבנו באותיות קידוש לבנה שההפסד של ארסנל מוצדק.
     
    Last edited: Dec 14, 2010
  10. A. Arshavin Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    4,938
    Likes Received:
    0
    ופרגוסון הביא את דג'מבה דג'מבה, קלברדסון, ועוד כמה כושלים. לכל אחד יש נפילות
     
  11. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    נכון מאד, אבל תסתכל על אחוזי ההצלחה של פרגוסון עם שחקנים ואחוזי ההצלחה של ונגר, ותבין שזה לא אותה ההצלחה. תראה מה פרגוסון מוציא משחקן כמו פארק, שארסן ונגר בחיים לא היה מביא לארסנל.
     
  12. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    טוב רודס באמת הכעס שלך על וונגר כבר הופך ללא הגיוני.
    גם אם נניח אין לו את האחוזים של פרגוסון (לדעתי אתה טועה בענק, גם בגלל שכמו שרשמתי, שני המאמנים פועלים במציאות כלכלית אחרת) אז מה? אז הוא "רק" המאמן השני בטיבו בעולם בזיהוי כישרונות? מה הפואנטה שלך?
     
  13. the white pele Member

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    0
    טל,
    אני עוד זוכר את צ'ארלי ניקולאס(שכל העולם רדף אחריו) מעדיף את ארסנל בעיסקה שהיתה היקרה ביותר נכון לאז(אם אני לא טועה).
     
  14. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    AW forever

    נתת 11 שמות על פני למעלה מעשור,לא בדיוק מדגם מייצג,נכון?
    ואי אפשר לעוות אחרת את העניין והאקסטרה צרפתים מצד ונגר כשחקני רכש,זה דפוס מוביל אצלו.

    A. Arshavin וזה מתקשר גם לדברים שיואב כתב ואני הוספתי,
    בוודאי שיש נפילות,לכולם אבל פרגוסון ידע לתקן אותם ולנסות משהו אחר בעוד ונגר זה נראה כאילו מנסה בכוח להוכיח אחרת.
    אז כן,רוזיצקי לא צרפתי והגיע עם ניסיון אבל כמה עונות טובות והבן אדם לא שידרג את ארסנל בגרוש,עד מתי?
    אז כן,יש בקאדר את ואן פרסי שהוא חלוץ מצויין אבל לא הגיע הזמן למישהו הרבה יותר מנוסה,יציב ובלי רקורד איום של פציעות חוזרות ונשנות?
    אז את מי ונגר הביא כגיבוי עיקרי?את צ'אמח שהוא חלוץ לא רע,לא הכי מנוסה אבל בסדר ועדיין,אתה רואה את פרגוסון/אנצלוטי/מנציני/מוריניו/גראדיולה לוקחים אותו להיות חלוץ החוד העיקרי שלהם?

    יואב,

    צ'רלי ניקולאס...פאקינג הל,איזה שם של כדורגלן,הכי שם של כדורגלן שיש
    וגם היה אחלה שחקן.
     
    Last edited: Dec 14, 2010
  15. Ian Wright Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    3,476
    Likes Received:
    0
    רק שלנו אין את הסכומים המטורפים לשלם על זלאטן איברהימוביץ' ועונה לאחר מכן על דויד וייה וגם אם היה לנו סכומים כאלה דמיוניים בחיים לא נשלם כ"כ הרבה כסף על שחקן אחד. ברוך השם אנחנו בפן הכלכלי לא כמו ברצלונה או ריאל מדריד.