המחזור ה-14 בסרייה A:: מילאן עוקפת את יובנטוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏27/11/09.

1. uri מנהלים

זה בדיוק העניין ששום הצעה לא הגיעה. וכל הדיון כאן, על העובדה שלראשי יובנטוס היתה אפשרות למנות, או לפחות לנסות למנות, מאמן מנוסה, או לפחות שאינו טירון, ואילו הם בחרו להמר על פרארה. אנחנו גם לא צריכים לבחוש בהשערות, היום לכלי התקשורת יש מספיק כוח להביא את המידע המהימן ביותר. הדברים היו די גלויים: יובנטוס העמידה שלושה מועמדים בקיץ: גאספריני, קונטה ופרארה מכיוון שרצתה רק מאמן "יובנטיני", בסופו של דבר החליטה להמשיך עם פרארה ולקחה בכך סיכון גדול. הנקודה היא, שאין זה נכון לומר את אשר טענת, שליובנטוס לא באמת היתה אפשרות למנות מאמן מנוסה, וראשי המועדון הלכו על פרארה בלת ברירה.

*סתם הערה, אנשים כאן משווים את פרארה לגווארדיולה, אבל זה לא נכון כיוון שגווארדיולה הגיע לאמן את ברצלונה אחרי שנה בה צבר ידע ונסיון בליגה השניה של ספרד. זו אמנם הקבוצה השניה של ברצלונה, אך עדיין קבוצה כשלעצמה בליגה הספרדית.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/09
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי, התמונות של הדרבי שהבאתה פשוט תענוג. אלה חלק מהדברים שבגללם הכדורגל האיטלקי כל כך יחודי. בעיי"סופר קלאסיקו" אמש אפילו לא משתווה לדרבי של גנואה מבחינת האווירה ואפילו באיכות.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

חיובי. ישנו חוק באיטליה שנכנס לתוקף נדמה לי בעונה שעברה שמאמן לא יכול לאמן שתי קבוצות באותה עונה, חוק הזוי במיוחד ודי אירוני שמטרתו הייתה להפחית בשיעור הגבוה של פיטורי המאמנים באיטליה שמגיעים העונה לשיא חדש. בתקופה הרעה של לאונרדו היו שמועות על מינוי אפשרי של ספאלטי שדחה באותו הזמן הצעה של זניט הרוסית. אז בתקשורת אמרו שזה בשביל לחתום בראשי תיבות על אימון מילאן מתחילת העונה הבאה.

כל הכבוד להולנדי על הצמד אבל שיסלח לי אם אני אקווה שזה לא ימנע ממני לראות את דזקו לובש שחור-אדום.

4. 亚历山大帕托 Member

נו, מה הקשר? אין חוק שאוסר על לפנות למאמן תחת חוזה. יהיו חייבים בפיצויים למועדון שמחזיק אותו, זה הכל.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני לא בטוח שאתה צודק. צריך לחפש האם זה באמת אפשרי כי קראתי שאין מצב בכלל שמאמן יאמן בשני מועדונים בעונה אחת.

6. 亚历山大帕托 Member

והם דיברו על מינוי מאמן בקיץ.

7. uri מנהלים

יניב, אתה צודק במה שאתה טוען, אלא שטענתך אינה קשורה כלל וכלל לויכוח. אכן, באיטליה אסור למאמן לאמן יותר מקבוצה אחת בעונה, אלא (ועל כך עצם הויכוח) שגם אם מאמן תחת חוזה, באיטליה ובכל מקום אחר בעולם, אין דבר שימנע ממועדון אחר להציע לו תפקיד. בקיץ, יובנטוס יכלה, אם היתה רוצה, לנסות להביא מאמן אחר גם אם יש לו חוזה במועדון אחר. ממש כמו בדוגמות שהבאתי כמה הודועת מעל. מה שכן, וזו גם הסיבה שהצעתי את מנצ'יני בבטחון שכזה, כרגע אם יובנטוס תרצה לפטר את פרארה הוא היחיד מכל בורסת השמות שעלתה בדיון כאן, שיוכל לאמן עקב אותו חוק שהזכרת.

8. ארסנל ונגר Member

השער השני של הונטלאר מזכיר רבים משערי הולנדי אחר, דניס ברגקאמפ.
    אני מאמין ביכולתו של הונטלאר, אני חושב שצריך לתת לו יותר הזדמנויות, הליגה האיטלקית היא די קשה להתאקלמות ובמיוחד לחלוצים.

9. milanezi22 Member

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/09
  10. 亚历山大帕托 Member

דופייטההההההעעעעעעההההההההה!!!$!&#!*

11. ארסנל ונגר Member

ענק.
    ברשותך אני אפרסם את זה בדיון התקשורת שבפורום האנגלי,
    איזה אטרף. כך אוהד אמיתי חוגג גולים, רואים שזה מהוורידים.

12. 亚历山大帕托 Member

תחפש crudeli ביוטיוב, שעות של הנאה.

13. ארסנל ונגר Member

אפשר קצת פרטים על קרודלי הזה?

14. milanezi22 Member

הוא שדר ואוהד שרוף של מילאן , הוא התפרסם בעיקר בגלל השגעון שלו, חלק מזה זה SHOW , אבל הוא שרוף מילאן בדם.
    יש גם את פלגאטי שגם הוא צועק כמו משוגע, יש לו גם כינוי לכל שחקן. לסיידורף הוא קורה WILI WONKA (השחום עור מהסרט של צ'רלי ממלכת השוקולד). לקאקא הוא היה קורה סמוקין בינאקו מאג'יקו קאקא -משהו כמו העשן הלבן עושה שוב את הקסם.
    אבל הוא לא מתקרב לקרודלי באמוציות

15. ארסנל ונגר Member

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/09