ג'ו הארט עם כמה הצלות ענקיות בסיום. מדהים. המצטיין בסיטי. לוקאס מהצד השני במשחק מושלם. הקשר האחורי הטוב בפרמייר ליג. איזה פספוס ענק שלנו. אנחו חייבים לנצל את המצבים המצויינים שאנחנו מגיעים אליהם. זה לא הולך ככה.
ובצדק. קורה הרבה פעמים בכדורגל שהשופט טועה, הייתה הכשלה ברחבה והוא לא ראה, הייתה נגיעת יד והוא לא הצליח לראות, קורה ויקרה. הרבה פעמים גם הקוון שאמור לעזור לשופט בעבודתו לא רואה דברים פשוטים שתפקידו לראות אותם, גם זה קורה ויקרה. אבל כאשר השופט לא שורק לפנדל והקוון מחליט לחלוק על דעתו של השופט, לקרוא אליו את השופט ולהפוך את ההחלטה ולסמן על בעיטת עונשין, הוא חייב להיות בטוח שהוא אכן ראה עבירה ברחבה של פרדיננד. לפנות לשופט בביטחון כל כך גדול, להפוך לו את ההחלטה ולהעניק פנדל לקבוצה היריבה, זה לא יכול להתרחש באותה קלות מחשבה וביטחון כמו שקוון מסמן האם זריקת החוץ היא לקבוצה א' או לקבוצה ב'. התערבות של הקוון כמו במשחק שלנו, בטח בהתרחשות ברחבה שהשופט מחליט ששווה קרן היא אירוע חריג שקורה לעיתים רחוקות. לאור זאת, מתבקש שהקוון אכן יראה עבירה. אני חושב שזה היה ברור מהרגע הראשון אתמול שלא הייתה עבירה. גם אם היה ספק, זה בשום שלב לא היה ספק שצריך לגרום לקוון לבטל את ההחלטה של השופט ולקרוא לו במיוחד כדי לסמן על בעיטת עונשין. כדי להוסיף חטא על הפשע הם גם פסלו להרננדז שער חוקי בדקה ה90. גם כאן מדובר היה בהחלטה צמודה וקרובה, במקרים כאלה ההחלטה צריכה ללכת עם ההתקפה (הרננדז) אבל שוב הקוון לקח את ההחלטה הלא נכונה. אין ספק שבסיום העונה שתי הנקודות שאיבדנו בגלל ההחלטות של הקוון אתמול יכולות לעלות לנו ביוקר (בדיוק כמו ההחלטות באותם צמד משחקים מול צ'לסי בזמנו).
אבל זה לא דומה בכלל למצב ששחקן על הקו מציל שער בטוח. הכדור ניתז ליד של ריינה ממרחק של 2-3 מטרים ואם זה לא היה פוגע ביד שלו זה היה כנראה ממשיך לכיוון קו החוץ. זה כ"כ רחוק מלמנוע שער בטוח שאני לא מבין איך אנחנו בכלל מתווכחים על זה. משחק לחימה אדיר שלנו. כן, לא ניצלנו מצבים ועוד יצאנו מאוכזבים בסוף, אבל נקודה מסיטי זה הישג לא מבוטל עבורינו. לוקאס במשחק אדיר, ריינה עם קריאת משחק מעולה כרגיל כיסת"ח על הטעויות הבודדות של ההגנה שלנו. לצ'ארלי אדם יש פוטנציאל להיות הרכש הכי טוב שעשינו בקיץ האחרון. major threat לגבי בעיטות מרחוק, היה מאוד דומיננטי היום ויש לו כבר ארבעה שערים עבורנו (אם להחשיב את הדיפלקשנים של לסקוט ורוג'ר ג'ונסון). בתקופה בה החלק הקדמי מתקשה להבקיע, תרומה של כ"כ הרבה שערים משחקן קישור זה קריטי כדי שנצליח. הייתי לוקח 4 נק' מצמד המפגשים הזה נגד סיטי וצ'לסי. אין תלונות. דצמבר עם לוח משחקים לא קשה, יש פוטנציאל להגיע לינואר עם רצף של 15 משחקים ללא הפסד. אה, וכל המחמאות לג'ו הארט. שוער מעולה שהציל בערך 4 פעמים את הקבוצה שלו משערים בטוחים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
היום היה חסר לנו הרבה מזל, כי ג'ו הארט באמתצ נתן הצלות ענק. הצלות לא מהעולם הזה. וגם היו לנו כמה החמצות מזעזעות(כמו הדרדלה של סקרטל). OptaJoe Opta Sports 7 - Man City had only seven shots v Liverpool; their lowest in a PL game this season before today was 14 (v Newcastle & Villa). Hemmed. נו, לפחות ההגנה עובדת.
מהם כמה יהיו תוצאות תיקו (חלקם במשחקי בית מול קבוצות כמו נוריץ' וסוונסי)? אתם תמיד יודעים להתעלות במשחקים מול הגדולות (חוץ מבאותו משחק בזמנו שלא היה לכם על מה לשחק ונתתם אותו לצ'לסי כדי שהיא תזכה באליפות ולא אנחנו). השאלה למה מתוך חמישה משחקי בית מול הקבוצות מאמצע-תחתית הטבלה ניצחתם רק שניים (ובשלושה סיימתם בתיקו)? לדעתי, הבעיה שלכם היא בעיקר מול הקבוצות שבאות אליכם לאנפילד להסתגר ומחייבות אותכם ליזום כל המשחק, ולכן למרות שלוח המשחקים נראה "קל" על הנייר זה לא אומר יותר מידי מבחינתכם. הוצאתם תוצאות תיקו גם מולנו וגם מול סיטי באנפילד, מהצד השני הוצאתם תוצאות תיקו גם מול נוריץ', סנדרלנד וסוונסי באנפילד, ככה ש...
ברור שעל הנייר זה לא מספיק וצריך גם לקחת את הנקודות על הדשא. איבוד הנק' בבית נגד סוונזי, נוריץ' וסנדרלנד היה כשלון וברור שחובה לטפל בזה. עם זאת אני מוחה בתוקף על זה ש'ליברפול יודעת להתעלות במשחקים מול הגדולות' כאילו שהיא בולטון או וולבס שכל תיקו שלה נגד "גדולה" הוא הישג. ליברפול לא מצליחה להתעלות מול הקטנות, ואין לזה שום קשר למשחקים הגדולים. בסה"כ תיקו עם סיטי הוא סביר פלוס, בהתחשב בכך שזאת אותה קבוצה שניצחה בהפרשים אסטרונומיים את רוב הקבוצות שנמצאות מעלינו. צריך לנצח את המשחקים הקלים, זה ברור, אבל בכל מקרה להגיע במצב של 15 משחקים ללא הפסד יהיה מכובד. אה...ואתה אשכרה מאמין במה שאתה רושם לגבי זה שנתנו לצ'לסי את המשחק, או שאתה רושם כדי לעקוץ בקטנה? שאני אדע אם להתייחס לזה או לגחך. Say what you want about Mario Balotelli, but it was nice of him to get Roberto Mancini a card for his birthday.
ישלם על הנזק, יתקנו את הדלת. מה יש לדבר על זה, זה חדש למישהו שהוא מטומטם? בכל מקרה, לאחרונה האורחים באנפילד מקבלים הטבות מפליגות כמו ניצול מצבים עלוב של המארחת, אז שלא יתלוננו שהדלת שבורה.
Nice. מריו יצא החוצה מאנפילד בעצבים ורצה לשבור איזה אוטו, אבל לא נשארו מכוניות באזור כי הסקוזרים גנבו את כולם. :aaarofl:
אם היו אומרים לסיטי לפני המחזור שהפער בצמרת מיונייטד יישאר כמו שהוא, אני מאמין שהם בהחלט היו קונים את זה. הסטיזינס יכולים להיות מרוצים, מצפה להם רצף קשה מאוד עכשיו, תיקו באנפילד זה סביר לחלוטין.