המחזור ה-12: הסופר-קלאסיקו של בארסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏27/11/09.

  1. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    לא צריך להיות גאון כדי לראות את הפוטנציאל הענק שיש לו.

    ואני עד עכשיו שואל את עצמי איך קבוצות לא לוקחות אותך בתור סקאוט...


    אני חושב שזו רכישה מצויינת ועדיין אסור לקבור אותו. יש לו מין אדישות מעצבנת כזאת אבל אין עוררין על הפוטנציאל הגדול... ברגע שהוא יכנס לקצב ריאל תרוויח חלוץ אדיר.
     
  2. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פעם אחת, פעם אחת תסביר לי-למה אתה כזה טיפש? זרקו אותך על הראש כשהיית בן 5 חודשים? הביאו לך מחבט בייסבול בראש בטעות? מה עשו לך שיצאת ככה? בשתי העונות האחרונות שלו הוא כבש מעל 50 שערים. בעונה אחת 31 ובשניה 23 (האחרונה)
     
  3. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    חוץ מזה שכל מי שראה את בנזמה בליון יכול להגיד שמה שמשנה זה לא רק הכמות אלא האיכות. רואים שהוא לא איזה הבלחה סטייל חאבי מורנו אלא שחקן מצויין.
    אז עדיין לא השתלב בריאל, האמת, לראול חסרה את עשירית השנייה שהייתה לו פעם והיום כל כך חשובה בכדורגל העולמי מול קבוצות ברמה של בארסה.
     
  4. Mr.Eko Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,664
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אישית? לא יודע למה אבל לא כזה התרגשתי מהמשחק,לא היה לי את הטירוף שהיה לדוגמה בעונה הקודמת,במיוחד במשחק השני(וואוו כמה שמפלס הלחץ היה גבוה !!) ועכשיו למשחק,

    מחמאות מחמאות לפלגריני על ניהול משחק טוב מאוד במחצית הראשונה אבל פחות טוב בשנייה. שיתוף הפעולה בין אלונסו לדיארה עבד מעולה למורת רוחי,כשהם מתקלים ומנצחים לא מעט במרכז השדה ומונעים את הנעת הכדור המהירה בין צ'אבי והטריו הקדמי. וכשיש לך אחד כמו קאקא בצד אחד ואחד כמו רונאלדו בצד שני העקיצות הופכות לקטלניות מאין כמוהן וראינו את זה בהצלה של ואלדז(כרגיל השוער הכל כך לא מוערך הזה מגיע למשחקים גדולים,תודה לך ויקטור) ובהזדמנות של האפס מרסלו.

    שוב ראינו מה קורה כשצ'אבי נאלץ לנהל לבד באמצע מול קישור לוחץ וכשאינייסטה תקוע באגף ומנסה לחתוך לאמצע. המשחק נתקע,קייטה הוא לא שחקן שיודע לשנות ולהכתיב קצב,את הלחץ הוא עשה,חילץ פה ושם(למרות שזה גם היה מעט מאוד) אבל חוץ מזה הוא באמת לא תרם כלום. בוסקטס לדעתי? היה מעולה במחצית הראשונה,נתן פייט כמו שצריך,הטעות במחצית השנייה? אוקיי,קורה,מה לעשות. צ'אבי נסגר ונסגר שוב ושוב על ידי הלחץ המדרידאי וניסה להפתיע בגיחות למעלה וזה די הצליח עם מהלך מצויין שלו ושל אנדרסיטו ובמחצית השנייה כשריאל היו צריכים גול הוא קיבל יותר חופש ובמיוחד שכשיאיא שיחק ואינייסטה עבר לאמצע. בכללי? לא בין המשחקים שהוא הכי ירצה לזכור. הנרי היה באמת חלש להחריד,מסי ניסה לקחת אחריות,לא ברח,בא קיבל כדורים,הבעיה היא שאינייסטה נסגר מאוד טוב באגף והנרי... טוב אתם יודעים כבר. זלאטן שחקן ענק וראינו במשחק הזה ,נכנס,ניצל את את חוסר העירנות של פפה שדווקא היה לו משחק מעולה ושם את הכדור ברשת כמו גדול. חלוץ גדול.

    בקשר להגנה,אבידל שוב פעם מראה איזה יכולת הגנתית יש לו,האופן שבו הוא בא ומחפה על הבלמים זה פשוט מדהים,פעם אחר פעם הוא מצליח לסכל את הניסיונות של היריב,היו לו משחק מצויין ואשרי המאמין,כמעט הבקיע גול גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ועוד מה ששמתי לב אליו עוד מהעונה הקודמת,יש לו דריבל לא רע בכלל!!! הוא טכני כמו התחת שלי אבל בזכות הכוח הפיזי שלו לצאת קדימה והמהירות הוא יכול להוסיף להתקפה תרומה חשובה מאוד,לתשומת לבך פפ. בעונה הקודמת היכולת ההגנתית שלו הייתה טובה,העונה? היא פשוט בשתי רמות מעל. אלבס עם משחק איום בהתקפה במחצית הראשונה,ובשנייה היה אחראי בין היתר לגול ולמסירה סופר ג-א-ו-נ-י-ת למסי שנרדם מול קסיאס. אנשים מסתכלים על היכולת ההתקפית שלו ושוכחים לרגע מההגנה,הוא באמת אחד משחקני ההגנה החכמים ביותר שיצא לי לראות.

    אם נסכם את הצמד פיקה את פויול,נמצא שיתוף פעולה טוב שמתפתח בין השניים מתחילת העונה בניגוד לעונה הקודמת,מחפים יוצא מן הכלל אחד על השני. וכמובן איש המשחק שלי,קרלס קרלס קרלס פויול,כמה הקרבה,נחישות,נשמה,רצון ותוסיפו כמה סופרלטיבים שאתם רק רוצים הוא הראה,כמה ניסיון בהגנה,איזה תותח!!! ניצחון שטרזן מסמל אותו בצורה הטובה ביותר,נשמה ! התיקולים שלו על הברזילאי האידיוט והיגאווין גרמו לי כזה אושר... בלי קשר,יש לו עונה מעולה עד עכשיו,תמשיך ככה טרזן.

    http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/d7/fullj.af57b4e30df48eb13d895ec0ebdc2f16/af57b4e30df48eb13d895ec0ebdc2f16-getty-fbl-esp-fc-barcelona-real-madrid.Xxx

    להתראות בקלאסיקו הבא

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/12/09
  5. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    בארסה נראת פשוט זוועה, משחקי החוץ שלה העונה זה פשוט עינוי.
     
  6. דקו Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/04
    הודעות:
    1,552
    לייקים שהתקבלו:
    11
    עם הסגל ש שפפ עלה זה נראה כמו משחק נגד קבוצה מליגה שלישית
     
  7. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    הרבה שנים לא הייתה קבוצה כל כך חלשה בפריימרה, חרז הזאת יותר גרועה מגיחון של העונה שעברה. פוארה פוארה לסוגנדה.
     
  8. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    זו קבוצה שלא מסתגרת מאחורה.אבל ההבדל בינה לספורטינג של שנה שעברה זה שלה אין אפילו התקפה.
    ויקטור סאנצ'ז?תודה,אבל הוא לא זה שיכניע את ואלדס/קסיאס או שאר השוערים.
    קבוצה נחמדה,אבל סוסידאד חשובה יותר לליגה מחרז.
    נראה גם אגב שגם שנה הבאה תהיה לנו אחת כזו-קרטחנה,קבוצה בת 15,בהופעת הבכורה בליגה השנייה,רצה בצמרת.
    כנראה שאי אפשר להפרד מזה.

     
  9. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה זה השטויות האלה "חשובה לליגה"? למה? כי היא משחקת יותר יפה ממנה? יותר טוב ממנה? אין דבר חשובה לליגה, לא מדובר פה באימפריה. חוץ מריאל וברסה כולן יכולות להיתחלף, והאמת זה מה שהן עושות. אולי היחידה ש"חשובה" לליגה חוץ מברסה וריאל זאת בילבאו בגלל הצד הפוליטיף מפתיע ששלושתן בחיים לא ירדו ליגה. כל השאר פשוט לא חשובות, יכולות לרדת ולעלות ותאמין לי שעולם הכדורגל-לא יניד עפעף.

    ששששש...שב, שב בשקט..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/12/09
  10. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    עפעף

    נכון ירדן אתה צודק, עם ולנסיה, אתלטיקו, סביליה, ויאריאל ירדו אף אחד לא יניד עפעף, נכון הם לא חשובות לליגה, קבוצות שמייצגות את הליגה באירופה ומגיעות להישיגים ונותנים כבוד לכדורגל הספרדי, למה שיזיז למישהו עם הם ירדו? אין לך מושג, אתה בור ועם הארץ, אתה חושב שהליגה הזאת זאת רק ברצלונה וריאל, אתה אוהב קבוצות שפותחות לכם את הרגליים. תפרוש!

    חרז היא קבוצה שמביישת את הליגה, קבוצה שכבשה 4 שערים ב13 מחזורים, קבוצה שמשחקת שהמילה רעה עושה עמה חסד, סוסיאדד היא קבוצה עם מסורת בלה-ליגה והיא הרבה הרבה יותר חשובה לליגה מהקבוצה הזניחה הזאת.

     
  11. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    ירדן,הכוונה שלי היא שחרז היא לא קבוצה שעלתה כדי לשחק הרבה שנים.
    עלתה,אמרה שלום,ותחזור לעוד הרבה שנים לליגות הנמוכות.
    סוסידאד 40 שנה היתה בליגה הראשונה ברציפות.זו קבוצה עם מסורת.
     
  12. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזה מסורת? להיות באמצע? לוקחים קבוצות שזכו בתארים לפני 40 שנה והופכים אותם לאימפריות. ראבאק, דיי. בגלל שהיא זכתה בתארים בעבר היא יותר חשובה מחרז? למה שלא נעשה ליגה סגורה בלי עולות ויורדות, כל הקבוצות שזכו ב-50 שנה בתארים נשארות בליגה הראשונה וקבוצות כמו חרז שוואלה-לא נוסדו בשנים האלה, אינן ראויות. שיפתחו ליגה משלהן...

    אני יודע שאני צודק! כמו שאני צודק עם בנזמה, ההוא שלא עשה כלום בליון. נכון טמבל?

    וכן, לא ינידו עפעף. לא ראיתי שאנשים התאבדו כאשר את' וויאריאל ירדו ליגה, כי הן עלו בחזרה. את מקומות 3-4-5-6-7-8 תמיד יהיה מי שיחליף, ותמיד תהיה קבוצות שייצגו את ספרד בכבוד באופ"א, אבל בת'אכלס יש שתי קבוצות בספרד, באמת אימפריות, והן ריאל וברסה, כאשר ולנסיה בשנים האחרונות מבססת את עצמה ב-3 הבכירה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/12/09
  13. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    זה מה שאמרתי,שחרז אפילו באמצע לא תהיה.עונה אחת וזהו.
    אנשים עדיין זוכרים לסוסידאד את הכמעט אליפות ב2003,ורוצים אותה בחזרה בליגה.
    סלטה ויגו למשל,זוכרים אותה בזכות ההופעות המכובדות באירופה ובליגה,והיום היא בדרך לליגה השלישית.
    את חרז לא יזכרו,היא בדיוק כמו חימנסטיק-אומרת שלום וחוזרת,נתראה איתה עוד 50 שנה.
     
  14. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה מנבא עתידות? בוא תיתן לה היזדמנות להראות אם היא יכולה להיות באמצע...
    ולא, לא יזכרו לסלטה ויגו ואת סוסיאדד...תהיה בטוח שעוד כמה שנים לא תהיה לזה משמעות, כי כמו שאמרתי-הן תמיד מתחלפות. אתמול זאת הייתה סוסיאדד שכמעט גנבה אליפות, לפני 3 שנים זאת הייתה סביליה שהייתה יותר מוצלחת ממנה. הן כל הזמן מתחלפות...
     
  15. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    מתחלפות,אבל עדיין זוכרים אותן.