המחזור ה-12: הסופר-קלאסיקו של בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Nov 27, 2009.

1. riquelme1 Member

על איזה דרך אתה מדבר בדיוק? העבודה שגיחון נמצאת במקום השביעי זה תעודת עניות אדירה לליגה הספרדית ולא מעבר לכך.

ולנסיה מובילה 1-0 אמארי מוציא את פאבלו הרננדז מכניס במקומו בלם אלקסיס, וולנסיה סופגת אחרי 4 דקות, מתי הוא ילמד החתיכת אידיוט הזה כבר?

2. ValenciaCF Member

לא יאמן! 10 פראיירים ומטומטם אחד!!!!!
    מי קופץ ככה על שחקן בתוך הרחבה בשום כלום של מצב?!!!
    חבל היה לו משחק כל כך טוב לברונו!
    למה לי להתעצבן מזה אני ידעתי שהם יקבלו את הגול הזה...
    מהחילוף בדקה ה80 החילוף האומלל הזה שהוציא את פאבלו והכניס את אלקסיס ידעתי שזה יקרה ...
    וייה ניראה עצבני הוא כל כך רצה לנצח עשה הגנה בדקה ה80 הגיע עד הקרן של ולנסיה הקריב ת'נשמה שלו ניראה עצבני קיבל צהוב בגלל שטויות מיותרות ...

3. riquelme1 Member

בטח שידעת, כי זה אולי הפעם השישיית או השביעיית שזה קורה לכם העונה, ולנסיה מובילה אמארי עושה חילוף הגנתי לקראת הדקה ה80 וכרגיל אתם סופגים. המאמן האידיוט הזה לא יכול להבין שהחילופים ההגנתיים האלה רק הורסים, פחדן מהלך, בכל משחק הוא עושה אתזה על בסיס קבוע, המאמן הזה לא יודע לעשות חילופים.

4. Raulito Madridista

הפעם אמארי לא אשם במשחק ביתי מאכזב של וולנסיה בסופו של דבר(הרי גם אם הייתה מגמה הגנתית, השיוויון הגיע בידיוק שנייה אחר-כך, זה לא שוולנסיה הלכה אחורה. וגם מדובר פה בשגיאה חמורה במשחק ההגנה). קורה שמגיעים להרבה מצבים ולא מצליחים להגדיל את היתרון, הרי בשבוע שעבר זה היה בידיוק הפוך - וולנסיה הייתה מאוד חדה מול השער, אבל לא יכול להיות שבכל משחק וולנסיה תעשה את השגיאה הקבועה שלה בהגנה. פשוט חוסר אחריות של ברונו. דודו אוואט נתן משחק מעולה היום והוא מבסס את מעמדו כשוער טוב בליגה הטובה בעולם. מעניין אותי אם יש קבוצות שרושמות אותו בפנקס. אחרי שער השיוויון המאכזב, שחקני וולנסיה היו עצבניים והיה ברור שהיא לא תנצח. חואקין היה היחיד שבא לקבל כדור וניסה לעשות דברים באגף. ויאה היה חייב להראות מנהיגות, בטח כשסרט הקפטן על הזרוע שלו, ובקטע הזה הוא איכזב. מה שויאה כן עשה - הוא נתן את השער הקבוע וכרגע יש לו עשרה שערים ב-12 משחקים - מאזן מדהים. השנה הוא רוצה להיות הפ'יצ'יצ'י. זיגיץ ניסה להוציא פנדל לקראת הסיום אבל הוא הוכיח שהוא רמאי. כעת, סביליה יכולה לברוח לוולנסיה וגם ברצלונה או ריאל מדריד, במידה ותיהיה הכרעה בסופר-קלאסיקו.

5. riquelme1 Member

נגרדו מאכזב אותי בזמן האחרון..

וגם דייגו פרוטי עולה לי על העצבים, ילד מוכשר אבל עשו מימנו הרבה יותר מימה שהוא.

Last edited: Nov 29, 2009
  6. Jesus Navas Member

תיקו שמרגיש כל כולו הפסד. פשוט כואב. הייתה לנו הזדמנות ענקית לעלות זמנית למקום הראשון, אך אלת המזל פשוט מנעה זאת מאיתנו. להגיע לכל כך הרבה מצבים ולא לנצל אותם זה באמת דבר שלא רואים כל יום, ההחמצה משלושה מטרים של נגרדו פשוט הרתיחה אותי, מילא פביאנו משבעה מטרים, אך איך אפשר להחמיץ מכ''כ קרוב עוד כשאתה לא מכוסה? נגרדו לאחרונה מראה יכולת לא טובה, והיום היא המשיכה, הוא יכול היה לתת את ה-2 שערים שלו במחצית הראשונה וללכת לישון בשקט. נגדרו הגיע לסביליה בקול תרועה, אך אחרי מספר משחקים טובים בסה''כ הוא פשוט בירידה מתמדת.

קאנוטה לדעתי היה צריך להיכנס בתחילת המחצית השנייה במקומו של נגרדו, כי לשחק עם שלושה חלוצים ללא אמצע זה פשוט מגוחך. אין את השחקנים במרכז השדה שיזכו בכדורים, ובכלל, יחזיקו את האמצע. מנגד 2 "פוקסים" ומלאגה מובילה 2-0 משום כלום, כאשר השער השני באמת היה פשוט מצחיק. בכלל, ההגנה נראתה היום מאד גרוע, הייתה יותר מדי פאניקה במרכז ההגנה, ואני לא מבין מהי הסיבה, אפשר לחשוב כמה שחקני מלאגה לחצו על שחקני ההגנה של סביליה. היום זה היה הקש ששבר את גב הגמל - קונקו לא שחקן כדורגל. לא להאמין איך נזרקו 9 מיליונים על שחקן פח. בלי סוף איבודים, מסבך את עצמו יותר מדי והגבהות שהיו מביישות ילדים בני 9, שחקן מתוסבך ומגושם. פשוט מעליב את המועדון ששמו סביליה ואתה מושג "שחקן הגנה".

אכזבה פשוט אדירה, אך ממשיכים קדימה.

7. riquelme1 Member

פשוט נגעלתי היום מהמשחק של סביליה, מנולו חימנז שוב מערר בי האם הוא מאמן טוב מספיק או סתם מאמן בינוני, עם החילוף ההזוי שלו שנתן למאלגה את השליטה במשחק במצב שסביליה חייבת לתקוף מאלגה לא הפסיקה לתקוף, שהוציא את רנאטו והכניס את קאנוטה וויתר על כל מרכז המגרש שלו.

בקשר לנגרדו, הוא בירידה עצומה מתחילת העונה, הוא לא נירא חד ולא מבקיע מספיק, בהחלט מוזר. בקשר לקונקו, לסביליה כבר אין את המגן הימני הטוב בעולם, אבל קונקו הוא בהחטל מגן מוגבל.

בכלל, אני לא מבין למה דל-נידו יוצא בהצהרות שזאת סביליה הכי טובה שהייתה אי פעם, ושהם אלטרנטיבה לבארסה, סביליה של חואנדה ראמוס הייתה הרבה יותר טובה, והרבה יותר מהנה.

8. RubberSoul Member

המחזור ה12,זה המחזור שבו הליגה מקבלת תפנית בקרב על האליפות.
    זה המחזור שקבוצה אחת בורחת ל3(!)קבוצות שיכלו לעלות למקום הראשון או לפחות לשני אם היו מנצחות.
    אם היה לנו סיכוי למשהו,כנראה שנחכה עוד שבועיים,אולי ולנסיה תוכל לעשות משהו נגד מדריד.
    בינתיים,קלאסיקו וזהו.

Last edited by a moderator: Nov 29, 2009
  9. Raulito Madridista

האס כותב הבוקר: כריסטיאנו רונאלדו יתחיל את המשחק על הספסל. היגואין ובנזמה ישחקו בהתקפת ריאל מדריד.
    ובברצלונה - לא בטוח שמסי יפתח בהרכב.

שער המארקה:

http://img199.imageshack.us/img199/7813/g1129.Xxx

"אנחנו ננצח".
    כריסטיאנו רונאלדו וקאקא רוצים להוביל את ריאל מדריד קדימה.
    "חלמנו על המשחק הזה".
    רונאלדו יפתח בהרכב? - פלגריני מתלבט.

לטעמי, שער המארקה הצבעוני ביותר מזה הרבה זמן. העיצוב פשוט ענק.

לפלגריני אסור לוותר על רונאלדו, זו תיהיה החלטה מטופשת. זה לא יתן לנו כלום אם הוא יעלה מהספסל. ואם ברצלונה תוביל כבר בהפרש של שני שערים למשל?; לדעתי אם ננצח את המשחק זה יהיה רק בזכות יכולת אדירה של סאן איקר והשילוב בין רונאלדו וקאקא, שעדיין לא הוכיח במדי ריאל שהוא מסוגל לנצח משחק גדול לבדו - כמו נגד מילאן פעמיים או סביליה בפיחואן. אגב, זה מדהים איך כל פעם בבוקר המשחק, המארקה והאס משנים כיוון בנוגע להרכב, הכל בגלל פלגריני הלא החלטי. ההחלטה הזאת פוגעת במידה רבה בסיכויים הנמוכים גם ככה, לנצח. אני חותם על תיקו, אבל אנחנו לא מסוגלים לתת משחק הגנה אחד טוב בלי טעויות, וגם במשחקים הרבה יותר נוחים על הנייר. אני אגב חושש מאוד מאינייסטה.

לא יאמן איך אתמול, אחרי כל-כך הרבה הזדמנויות בטוחות של סביליה לגול, דווקא מאלגה הכפילה את היתרון ועלתה ל-2-0 - פשוט חוזר מזל עצום. ההגנה של סביליה הייתה מתחת לכל ביקורת - מאלגה בקושי עברה את החצי ובפעמיים שעשתה זאת היא הצליחה לכבוש. בגול של פרננדו, הגנת סביליה פשוט לא הצליחה להרחיק את הכדור מהרחבה במשך זמן ממושך, ובגול השני של דודה, שניצח את סביליה(ויתרה עליו) כבר חמש פעמים, היה חור עצום באגף הימני. מזל שפביאנו בכושר שיא והוא כיפר על הנגיחה שלו לקורה, עם צמד שערים נפלא. בנוגע לנגרדו - הנגיעה הנוספת שלו בכדור בהחלט מעידה על ביטחון נמוך. נגרדו עצר את הכדור כל-כך יפה והיה צריך לבעוט בנגיעה. לדעתי סביליה צריכה להשתמש יותר בכח שלה - משחק האגפים, ופחות לנסות מהמרכז. כל פעם שהיא שלחה את הכדור הצידה - היא הגיעה למצבי כיבוש. מאלגה הייתה האחרונה בטבלה ערב המחזור וסביר להניח שהאוהדי בפיחואן יצאו מאוד מתוסכלים.

10. Y4K91 Member

מקווה שרונאלדו ישחק-רק יוסיף לחוויה לראות סופר קלאסיקו של הסופר כוכבים יהיו על מהגרש (וזה נוגע גם לגבי מסי)

11. Mr.Eko Member

כל כך שמח בשביל גיחון,כל הכבוד להם על מה שעושים בקבוצה,פשוט עושה טוב על הלב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Sergio Ramos Member

אני מרוצה מאוד מהתיקו אמש בפיחואן מכיוון שבאמת ובתמים אני רואה בסביליה יריבה שתעשה הרבה צרות במאבק על האליפות. אתמול היא החמיצה בצורה פשוט משוועת, וזה בכלל לא מתאים לקבוצה עטורת שלושה חלוצים כשלה, אפשר לאמר שגם אלת המזל לא עמדה לצידה כלל; אין ספק שהיא הייתה ראויה יותר, היא זו שהכתיבה את הקצב אבל בסופו של דבר לא הייתה יעילה מספיק. נקודה אחת בפיחואן נגד מאלגה - בהחלט אכזבה גדולה, שכן ניצחון היה מעלה אותה, זמנית בלבד, למקום הראשון וזה בכל זאת יפה ומכובד. לא נראה לי שעוד יום של ביש מזל כזה יהיה לה בזמן בקרוב והיא צריכה להתנחם ביכולת המצויינת שהמשיכה להפגין לפרקים גם אתמול. הדעה שלי על חימנז השתנה לטובה לא מעט השנה, אף על פי שאתמול הוא אכזב בניהול המשחק. באופן כללי סביליה שלו משחקת כדורגל שוטף ושובה עין(ולהבדיל מאתמול, יעיל), שומרת על יציבות בשתי החזיתות וסה"כ מזכירה לנו, אם כי בוודאי לא כזאת, את סביליה הקטלנית מלפני 3-4 עונות.

בנוגע לרונאלדו ושאלתו,

לא ידוע מה לחשוב. אף אחד לא מודע באמת למצב הפיזי שלו מלבד המאמן ושאר הצוות המקצועי שאמורים לקבל החלטה. פעמים רבות אינני אוהב לראות שחקנים חלודים אחרי פציעות ארוכות נשלחים הישרות להרכב, אבל במקרה דנן של רונאלדו, המצב שונה לגמרי. מדובר ברונאלדו ולא בעוד שחקן הרכב שייעדר ממשחק נגד פארסה. ההתלבטות האם לפתוח איתו או להעלותו מן הספסל בהחלט מהווה דילמה עצומה ודעה אישית לא אצליח כנראה לגבש אלא לקוות שכך או כך, רונאלדו יצליח להטיב לנו.
    זה תלוי רבות בהרגשתו ורצונו של רונאלדו, וכמובן מותנה בשיקולים של הצוות.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי כל ההמולה שתהיה בקמפ נוא יהיה עוד משחק(אתלטי-אספניול)... למשחק הזה אנחנו יכולים להגיע מהמקום האחרון וכל הלחץ עלינו...מאוד מקווה שהשחקנים יתעלו סוף סוף לראשונה העונה ויציגו משחק טוב ונקי מטעויות(או כמה שפחות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) כל משחק הופך למשחק של החיים שלנו...מקווה שנצא מתחת לקו האדום היום קצת לפני חצות...

VAMOS ATLETI VAMOS A GANARRR !!!

14. xavi6 Member

מה זה חוויה? זאת לא חוויה, זאת מלחמה!!! נמאס לי כבר לשמוע "אני רוצה שרונלדו ומסי ישחקו, וגם זלטאן וקאקא, כי הם הכי טובים בעולם והם צריכים להיות זה מול זה" מצידי שיעלו עם הנוער-זה ברסה ריאל לא מופע הוליוודי! רוצה לראות כוכבים? לך להוליווד. זה כדורגל, בשביל חוויות תיסע להודו תעשן סמים. זאת לא חוויה, זאת התעללות נפשית שבסופה או שאתה בקרשים או בעננים, רק אם אתה אוהד אחת מהן. נמאס כבר מאוהדי כדורגל יפה נטו האלה שהופכים את המשחק הזה למשהו שאמור להיות יפה ונטו כדורגל, זה בחיים לא היה, בחיים לא יהיה. ברסה ריאל אף פעם לא יהיה כדורגל יפה, ואם כן-זה לא ברסה-ריאל. ברסה-ריאל זה משחק כזה חשוב לא בגלל הכדורגל והאיכות שלו, אלא בגלל האלימות והלכלוך בין הקבוצות והעובדה ששתיהן מייצגות משהו אחר, העובדה ששתיהן שונאות והן הכי טובות. לא כדורגל יפה.

עכשיו אני לחוץ.

15. אלי מתחן Member

הם לא כאלה שונאות, השחקנים משחקים ביחד בנבחרות ואתה לא רואה כיסוחים או ריבים יותר מאשר במשחקים אחרים.
    חוץ מזה שעובדתית המשחקים האלה כמעט תמיד היו משחקים מאוד איכותיים, נכון שמעצבן מאין כמוהו להתקל בכל ההייפ הזה שהופך את המשחק למינימום גמר מונדיאל, אבל לשכוח את המשחק המופלא בקאמפ נו של ה3-3, ה2-2 עם הגול שנפסל לריבאלדו ועוד כמות של משחקים גדולים בין שתי קבוצות גדולות כל כך בתדירות שאין שנייה לה, אי אפשר להשוות מבחינת איכות את הסופר קלאסיקו למשחק צמרת בפרמייר ליג או באיטליה.