המחזור ה-11: ריאל תגיע לקלאסיקו כמוליכת הטבלה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Nov 20, 2009.

1. riquelme1 Member

עוד הפסד לאתלטיקו, והפעם 2-1 בריאזו, אתלטיקו הובילה משער של אגוארו, ואחרי 1-1 בדקה ה90 קלבר סנטנה האידיוט מסדר פנדל לדפור. פורלאן לא שיחק.

אין חדש, קיקה בלי ניצחון ליגה אחד עוד, כמו שאמרתי אבל ראסינו לא היה אשם אלא אלה ההנהלה. קדימה לעונת הישרדות, 7 נקודות מ11 משחקים.

סביליה מנצחת 2-1 את טנריפה וממשיכה לרוץ חזק בצמרת.

2. Campeon Member

אני מת על השדר הזה, זה ההוא של הליגה הצרפתית נכון?
    מה השם שלו?

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמיחי שפיגלר

4. Raulito Madridista

עמיחי שפיגלר. באמת שהוא לא רע. אבל אני מעדיף את נדב יעקובי. בניגוד לרוב - דעתי עליו חיובית, הן כפרשן והן כשדר.

ולעניין: עשר הדקות האחרונות בהן הקבוצה הפסיקה לרוץ והורידה את הרגל מהגז, משאירות אותי עם טעם דיי חמוץ מהמחצית הזאת. למרות שאנחנו מובילים(אהבתי את החוכמה של גאראי שבחר לבשל ולא לנסות מהלך מטומטם אחר), אפשר היה להכפיל את היתרון ולהפיק מהמחצית הזאת יותר. בידיוק על ירידת המתח הקבועה הזאת אני מדבר. אני מקווה שהמחצית השנייה תיפתח בידיוק כפי שהתחיל המשחק. לא בידיוק התנפלות שלנו על השער, אבל כן יוזמה ומשחק בעיקר בחצי המגרש של סנטאנדר. אם נזלזל, נשלם על כך, כי החלק ההתקפי של ראסינג לא כזה גרוע. חבל שבמקום להמשיך להחזיק בכדור 70% מהזמן ולייצר מצבי הבקעה, הפסקנו לשחק.

בדקות הטובות שלנו, אפילו דרנטה היה פעיל בצד שמאל והפסיק את המנהג של איבודי הכדור השטותיים. בינתיים, אגף שמאל של מרסלו ודרנטה שהיה נראה על הנייר כעלוב, עומד בצורה סבירה על המגרש והאמת שאני לא מצפה ליותר. שיתוף הפעולה בין קאקא לבנזמה הולך דווקא טוב, רק מפריע לי שהצרפתי משחק בהליכה. אגב, אני חושב שקאקא בונה את המשחק שלו כיום אך ורק על חוכמה וטכניקה, בניגוד לעבר, אז יכל לנצל גם את המהירות והזריזות שלו. החילוץ הנקי של כריסטיאן לקראת המחצית הוכיח זאת. קאקא של לפני שלוש שנים כן היה מגיע לכדור הזה. דבר נוסף שמפריע לי - היגואין אומנם כבש, אבל הוא לא משחק מספיק קרוב לשער והוא לא נגע בכדור מספיק.

5. Sergio Ramos Member

בלא הרבה מחציות העונה עלה לי חיוך על הפנים כתוצאה מיכולת טובה של השחקנים. ההתקפה שנו עדיין לא מאוזנת לדעתי, אבל היום, אמנם מול אחת ההגנות הגרועות בליגה, ראינו ניצוצות של משחק דרך האגפים, לחץ במרכז המגרש(אלונסו ראוי להרבה מחמאות, גם בלי לאס הוא עושה עבודה ומתחיל לפרוע שטרות כמוש אנחנו מצפים ממנו), ומעבר לכך גם את קאקא שמאוד עודד אותי עם כמה פעולות טובות. גם להגנה הייתה מחצית די קלילה, שכן לראסינג אין מה למכור בשום חולייה שלה על הדשא ונקווה שלא יהיו הפתעות במחצית הבאה;

שיחקנו טוב וזאת ללא שני השחקנים הטובים שלנו מפתיחת העונה, לאס ורונאלדו. אולי זאת הצהרת כוונות ליכולת שתשתבח ותבוא לעתיד, אולי לא.. המשחק הזה הוא בכל אופן לא אינדיקציה לבחון דברים אבל אני טיפה יותר אופטימי ורגוע מפאת סימנים חיובים של יכולת טובה וקבוצה שמתחברת, וסוף סוף גם מעט מטביעת האצבע של המאמן. המפתח כמובן הוא המשכיות, ראיל מדריד בשנים האחרונות הפכה למומחית גדולה בלהיות שאננית, אבל זה לגופו.

שתהיה לנו מחצית שנייה לא פחות טובה, שלושת הנקודות בכיס ורק לא להיכנס לשאננות המאופיינת שלנו, ממש אין לי כוח לדקות סיום עם התקפי לב....

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב גוארדיולה לא סופר את בוז'אן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

ואלדז
    אלבס,פיקה,צ'יגרינסקי,מאקסוול
    קייטה,צ'אב,בוסטקס
    פדרו,מסי,אינייסטה

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

העבירה היתה של פבלו, אם היתה. אדום ושני צהובים בדקה ה-93 הם רק על הויכוחים.
    לפי המצבים הגיע לדפור לנצח. אומנם כל החלוצים שלה על הפנים, אבל יש נוכחות ברחבה. לאטלטיקו גם ברחבה שלה אין ממש נוכחות.

8. RubberSoul Member

זה כבר מתחיל לעצבן.
    יש לך על הספסל יהלום,ובמקום לשתף אותו אתה לא מעלה חלוץ בכלל?
    אני מאוד מקווה שיש פה הפתעה,אבל אני לא אוהב את זה.
    מה גם שהקישור לא הכי טוב בעולם,קישור שמול צ'לסי הרס כמעט את כל המשחק.
    נקווה לטוב.חסר לפפ שזה ההרכב ביום ראשון הבא.

9. riquelme1 Member

סאנטנדר קופחה, גול שנפסל שהיה חוקי ב100 אחוז. נמאס כבר מהדברים האלה, שימו כבר מצלמות.

10. Mr.Eko Member

נבדל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx וכבר חשבתי שהשיפוט לא יכול לרדת לרמה נמוכה יותר...

11. Raulito Madridista

http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/11/21/futbol/1adivision/1258747099_extras_portada_7.Xxx

שער השיוויון של ראסינג היה חוקי והבחנתי כך עוד לפני ההילוך החוזר. אבל סנטאנדר לא נשדדה. מה עם הפנדל הברור על בנזמה שלא נשרק(לקראת סיום המחצית הראשונה)? - חאלאס עם הצביעות.
    ריאל הלכה אחורה במחצית השנייה, תרתי משמע, וחבל. דרנטה פרץ לא רע מידי פעם, אך כל ההרמות שלו היו פשוט גרועות. זה היה נראה כאילו הוא עושה את זה בכוונה. חבל שהקבוצה לא שיחקה כדורגל בזמן שראול נכנס וגם ואן דר וארט לדעתי היה ראוי לקצת יותר דקות מאשר פירורים. הספסל שלנו לא עד כדי כך מרשים כדי שנוכל לזלזל פה. הוא כל-פעם עולה לדשא מאוד נחוש ורעב, וגם יש לו כדורגל להציע. עצוב שנגד סנטאנדר במקום להתנפל ולהבקיע עוד, פלגריני מכניס את דיארה לקראת הסיום מחשש לאבד את הניצחון. אבל העיקר המקום הראשון לפחות זמנית. במקרה הכי גרוע - נגיע לקלאסיקו בפיגור של נקודה מברצלונה וזה סביר.

דפורטיבו לה קורוניה - אתלטיקו מדריד 1:2

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/11/21/futbol/equipos/atletico/1258833059_extras_noticia_foton_7_0.Xxx

עוד הפסד לאתלטיקו, שוב לוזריות מרגיזה והצמרת ממשיכה להיראות רחוקה. הקפטן מקסי רודריגז פתח בהרכב בניגוד לתחזיות המוקדמות והפתיחה דווקא בישרה אחרת. אגווארו ניצל טעות קשה של הבלם לופו בדקה השלישית, חטף את הכדור וכבש מתוך הרחבה. בלם אחד טעה, ובהמשך(20) בלם אחר תקן. דייגו קולטו הגיע לרחבת אתלטיקו בכדור קרן, וכבש בנגיחה אחרי שאחד מחבריו לקבוצה נגח אליו לאחור. אתלטיקו כשלה פעמיים בשמירה במהלך אחד. חמש דקות אחר-כך עוד מכה לאתלטיקו: הקשר ראול גארסיה נפצע ונאלץ להתחלף בקלבר סנטאנה. שתי הקבוצות סיכנו את השער בהמשך והיה נראה שתיקו יהיה משקף. אבל עמוק בתוספת הזמן הגיע פאבלו שהכשיל בבירור את לופו ברחבה. גווארדאדו לא התבלבל מהנקודה הלבנה ודפור קפצה למקום הרביעי עם 22 נקודות.

הכשלה כל-כך מטופשת של פאבלו. לופו היה במצב שהוא לא מסוגל לעשות ממנו כלום. דפור פשוט קיבלה מתנה. באמת שאני מרחם על אתלטיקו כרגע.

Last edited: Nov 22, 2009
  12. riquelme1 Member

למה לרחם? פאבלו הולך לקבל חוזה חדש באתלטיקו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא חושב על הצמרת...כולם הפנימו שעומדת להיות שנה קשה ואני אמרתי את זה ממזמן שאני לא רואה משחק חוץ אחד העונה שאנחנו אשכרה פייבוריטים בו ושאני אמליץ לאנשים לשים את הכסף שלהם על אתלטיקו...

המטרה זה לצאת מהתחתית כמה שיותר מהר...אם לא נתאפס ונצא מזה במוקדם אפשר וסיכוי גדול שנסתבך ואז קשה לצאת מזה...קבוצות יותר גדולות כבר ירדו ליגה(ולפני פחות מעשור גם אנחנו חווינו את זה) הסיוט נראה קרוב מאי פעם...חייבים חייבים פשוט לברוח מהתחתית כמה שיותר מהר

14. riquelme1 Member

למזלכם אתה משחקים בליגה כל כך חלשה, ש3 ניצחונות ואתם כבר יכולים להסתכל למעלה.

אתלטיק בילבאו לא בעטה לשער פעם אחד, ב30 דקות, מול הרכב טלאים של בארסה.

תגידו נדב יעקבי רוצה לסתום ת'פה כבר? כמה הוא חופר ה' ישמור, תן לראות את המשחק כבר.

Last edited: Nov 22, 2009
  15. riquelme1 Member

לא יאמן איך אתלטיק לא יודעת לשמור על תוצאה, בונקר מהדקה ה80 והם לא סוגרים את צ'אבי ונותנים לבארסה להכנס בקלילות לרחבה. למה רובין קאזאן יודעת ואתלטיק לא?

הגול יגיע.