אחרי מחצית אחת בכל המשחקים, נכבש שער אחד בלבד, והוא במשחק שמדובר ישיר בספורט 5 פלוס. אספניול עלתה ליתרון מול ראסינג כבר בדקה ה11, משער של דני גרסיה. כל השאר המשחקים כאמור - נאדה. כרגע נפתחות המחציות השניות, ונקווה למחציות פורות הרבה יותר מהראשונות.
תיקו מאופס בין ולנסיה לסרגוסה, ולנסיה עדיין במשבר עמוק עמוק. רצף הניצחונות של סנטנדר נשבר במון ז'ואיק כשאספניול ניצחה 2 - 1, ובמשחק המסקרן בין וילריאל לאתלטיק בילבאו, ניצחו הבסקים המארחים 2 - 1 עם צמד של אורסאיז. עוד תוצאה היא ניצחון חשוב של חטאפה שלוקחת עוד 3 נקודות, הפעם ממלאגה המסתבכת, ועולה מעל הקו האדום. נומנסיה מנצחת את סביליה ומשפרת עמדות בתחתית, ואוססונה מנצחת את ריאל סוסיאדד. עכשיו מתחיל המשחק בין דפור ללבאנטה. עד עכשיו רק 11 שערים ב- 6 משחקים.
ווואוו... די הפתעה לא...? סביליה נמצאת במצב מעולה (אני מדבר לפני המשחק, לא ראיתי את הטבלה אחרי המשחק) בליגה הספרדית ופתחה עונה מצויינת בצמרת...!
בהחלט הפתעה. משהו לא עובד בזמן האחרון בקבוצה הסופר מוכשרת של סביליה.סביליה לא מצליחה להוציא מספיק נקודות בחוץ ונראה שלבסוף היא לא תהיה הקבוצה ה-4 בספרד אחרי ריאל ,ברסה וולנסיה ,בתקווה שתצא מהמשבר ותתחיל לנצח.להפסיד לנומנסיה הגרועה ,אפילו שזה בחוץ,זה כבר יותר מידי. חאטפה ממשיכה לנצח פה ושם משחקים בבית. אוססונה חוזרת למסלול הנצחונות,בבית מול סוסיאדד החלשה .כמה מילים על ריאל סוסיאדד,לא ברור מה קורה בקבוצה הזאת,השנה אי אפשר להאשים את תסמונת ליגת האלופות של קבוצות דרג ב',לאן נעלם הצמד ניהט את קובצביץ ? לפני שנתיים 40 + שערי ליגה ועכשיו ,נאדה.הביאו השנה שחקנים בינונים,ארטטה מגלזגו ריינג'רס ,שחקן בינוני , כנראה בעיקר בגלל שהוא בסקי.. טפשי.מיקל אלונסו,האח של צ'אבי,אפילו לא מתקרב לרמה של אחיו.לא הגיע מחליף ראוי לדה פדרו,הכוכב הצעיר של נבחרת ספרד הצעירה,צ'אבי פרייטו משום מה לא מקבל דקות.מה מתכוונים לעשות שם עם הכסף שהם קיבלו על אלונסו?,לא ברור.. אספניול הפתיעה אותי היום לרעה.מצד שני,הקישור שלהם חלש ללא דל פנייה,ואסור לשכוח שראול טאמודו פצוע.בילבאו הצליחה לנצח את ויראיל המצויינת למרות ההרכב החסר,צמד של אורסאיס שעדיין בגיל -33 נמצא בכושר מעולה.אם רק הקבוצה הבסקית הייתה משחקת בחוץ בחצי מהרמה שהיא משחקת בסן ממאס...
יש לינק בבלוג (קצת באיחור)למי שרוצה לראות את המחצית השנייה של דפור -לאבנטה. המחצית הראשונה הסתימה ב-0-0 מאכזב. http://www.tapuz.co.il/blog/BlogTVPrograms.asp
טוב,אלבסטה זה לא מדד ליכולת של ריאל. אם אני לא טועה היא ספגה הכי הרבה והיא במקום האחרון,אז אל תתלהבו ממש מזה שריאל זיינה אותם. מה שבטוח,ריאל חוזרת בזמן לכושר,ובשבוע הבא,יהיה משחק ענק. אבל אם ריאל ימשיכו להשתחצן,הם יפסידו. דוגמא לכך הוא רונאלדו,שאומר שהוא יכבוש מול בארסה-זאת פשוט שחצנות. שבוע הבא מנצחים את הפאשיסטים!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx
ברצלונה פיבוריטית בכול משחק השנה,לא משנה איפה ומתי.בטיס קבוצה מצויינת שמסוגלת להוציא נקודות מבארסה מול 65 אלף האוהדים האנדלוסים שלה. ההפתעה שמסתמנת בהרכב של בטיס. המאמן של בטיס מעדיף לשחק במערך שונה. כתוצאה מכך,הקשר ההתקפי המצויין,פרננדו ,לשעבר בריאל,פותח על הספסל .בטיס משחקת היום ב 4-3-3 קלאסי: חואקין- אוליבירה- אדו אסונסו- כנ'ס- בנחמין
אמרתי כבר את זה, הדבר המעניין היחיד הוא כמה נקודות תהיה ריאל רחוקה מברצלונה עד הפגרה בינואר שבה (בתקווה) היא תביא 2 קשרים אחוריים ברמה.
בעיות בצד שמאל של ההגנה בבטיס.כאמור,קסטליני האטלקי עדיין פצוע ובמקומו משחק ,וושינגטון טאיס ,המגן השמאלי של נבחרת אורגואי,שחקן שמצדיק את הטענה שבאורגוואי אין שחקני הגנה... לפי מה שבצלחתי לראות בבלוג(איפה ערוץ-5 שצריך אותם?!!!!!!)ג'יולי ,כצפוי צריך לומר ...עושה מה שבא לו בצד ימין.חבל.
איזה משחק!! בנתיים 2-1 לבטיס,נקווה שישאר כך... כבשו:לבטיס- צמד הברזילאים-אדו ואוליבירה ,לבארסה -ג'ררד המחליף. חואקין נותן משחק פנומנלי .ג'יו חסר אונים מול הקשר הימני הטוב יותר בעולם! http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2004/noviembre/14/22.Xxx http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2004/noviembre/14/23.Xxx השער הראשון של בטיס,מסירת אומן של חואקין.
משחק ענק מצד ריאל היום בברנבאו, השתחררות והתפוצצות ענקית בדיוק בזמן, במשחק הזה באמת הגיע לרונאלדו כל הסופרלאטיווים שמשביחים עליו, רץ, נלחם, ירד להגנה, מסר כדורים, כבש, זז לאגף הרבה פעמים, שיחק איך שהוא יודע לשחק בנבחרת ברזיל, לא תקע את ריאל (תפקיד שלקח על עצמו בקהאם הפעם), זרם עם ההתקפה והיה פשוט פאנטסטי במחצית השניה. אם פיגו היה נשאר על המגרש לדעתי היינו רואים עוד כמה וכמה שערים בסוף המשחק, כמה שיזיינו בשכל על זה שהוא גמר את הסוס, לשים את בקהאם באגף ימין במקומו, להביא את חואקין או מה שזה לא יהיה, הבן אדם מקצוען ושחקן ענק, השער של זידאן הגיע מחטיפת כדור שלו, הוא נלחם על כל כדור, עשה בי"ס להגנה של אלבסטה ורק בגלל חוסר מזל לא סיים את המשחק עם שער. מחייה היה לא רע בכלל, עשה הגנה בצורה טובה (עד כמה שהוא היה חייב לעשות הגנה, 3 התקפות היו לאלבסטה, 2 מהן כאשר מחייה עדיין ישב על הספסל), סמואל עשה טעות חמורה אבל בכלליות הוא מפתיע אותי לטובה בגלל הכישורים ההתקפיים שלו, ואני לא מתכוון לשער אלא לכדורים המצויינים שהוא מחלק לקישור מההגנה, דבר שפאבון, ראול בראבו ומחייה די כושלים בו. זידאן, אוי זידאן, הגאון שבגאוני הכדורגל, איפה כל אלה שהמליצו לו לתלות את הנעליים? איפה כל אלה שאמרו שהוא גמר את הסוס? איפה כל אלה שאמרו שהוא כבר אפס ולא שווה כלום? נו? תוציאו את האפים שלכם שנחבוט בהם אחד אחד. סולארי גם היה מצויין בדקות שהוא קיבל, אבל לעזעזל, ההחמצה מהמסירה של רונאלדו הייתה פשוט שלומיאלית, אז במקרה הזה, חפיף, אבל שלא יקרה שוב. קסיאס היה יציב, השער לא ממש טעות שלו למרות שהוא יכל לתפוס את הכדור בסופו של דבר, לא ממש היה צריך לעבוד קשה. סלגאדו היה הרבה בהתקפה ובאמצע ההגנה, עשה עבודה מצויינת ועבד קשה מאוד. רוברטו קרלוס סכ"ה לא ממש בא לידי ביטוי בהתקפה יותר מדי אבל עדיין תמך טוב ולא עשה שטויות. גוטי היה מצויין, עבד קשה, חילץ כדורים מסר כדורים טובים וסכ"ה עשה את העבודה שלו. ראול היה מצויין, מלחמה, דריבלים, נגיחות, מסירות, שערים, בישולים, הכל ראינו ממנו היום, רק שימשיך כך. אואן היה לא רע, שינה איזה 3 עמדות במהלך המשחק (מקיצוני שמאלי לימני ואז לחלוץ חוד), שער מצויין, סיומת טובה וסכ"ה היה טוב בכלליות. הנקודה השחורה היא כמובן, מי אם לא בקהאם, איבד הרבה כדורים, עשה עבירות מטופשות, עצר מתפרצות של ריאל בגלל חוסר שליטה, היה איטי באגף, ולא עזר בהתקפה או בהגנה, אני במקום ראמון מצווה על שחקני ריאל מנבחרת ספרד ללכת לבקהאם על הצלעות\רגליים\וואטאבר, שיפצע עד סוף השנה, רק טוב יצא מזה. הדבר היחיד שאני מפחד הוא שהשתן יעלה לשחקני ריאל לראש, הנה הם סוף סוף מציגים כדורגל טוב ושלא יחשבו שהם בלתי מנוצחים בלה בלה בלה, למזלנו יש את בארסה בשבוע הבא, היא לא תיתן לשחקני ריאל להיות אדישים, אבל אני עדיין ממליץ להם להירגע, לקחת את הניצחון הזה בעירבון מוגבל, זו עדיין אלבסטה שלא היוותה פאקטור של ממש במשחק, גם בעיקר בגלל משחק קישור והתקפה מצויינים של ריאל, אבל גם בגלל חולשת ההגנה של אלבסטה. כמו כן פיגו לא קיבל צהוב כמו שכולם חשבו שהוא יקבל ואם הוא יציג את אותה היכולת כמו שהוא הציג היום לרייקארד יהיו הרבה בעיות, במיוחד כאשר באלטי פצוע וג'יו יישב בהתקפה, הם יכולים לאכול אותה חזק. ד"א בארסה עם הפסד ראשון, 2-1 לבטיס, 4 נקודות בלבד כבר מריאל, מי היה מאמין לזה לפני חודשיים.
קודם כל, אמרתי ששחקני ריאל צריכים להיכנס לכושר הבקעה, אז זה אכן מה שקרה. שישיה בבית זה מה שריאל באמת שווה מול אלבסטה, ולשמור על שער נקי זה באמת קשה עבורם... והנה לכם חם מהתנור- הפסד ראשון לברסה בסביליה לבטיס 2-1. מצד אחד זה טוב, מצד שני, כל כך רציתי שהם יפסידו לראשונה בבית לריאל מדריד. בכל מקרה, זה רק מעצים את האווירה בקאמפ נואו, יום שבת, 23:00 (חיכו שיגמר מכבי חיפה - מכבי ת"א למזלי).