המחזור ה 11 בסריה A :: אינטר מנצחת בדרבי הגדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏2/11/12.

1. ASROMA Member

כמה נקודות מהמשחק :

*** כרגיל כל משחק של העונה הוא הנאה צרופה לצופה הניטרלי, שוב חמישה שערים ועוד לפחות חמישה שהיו צריכים להיכבש

*** דסטרו אידיוט גמור, 2 כרטיסים צהובים טיפשיים ועכשיו הוא לא יהיה בדרבי

*** אוסבלדו החלוץ הכי טוב בסריה א' כמה ברדק הוא עושה להגנה של היריבה, טוטי איזה קלאס ולמאלה ענקי. פשוט התקפה תענוג.

*** למרות ההתקפה הנהדרת שלנו - פאלרמו מאוד מאוד חלשה - המועמדת הבולטת לירידה עד כה בלי צל של ספק, וגם היריבה הכי חלשה שלנו עד היום.

הכל ערוך ומוכן לדרבי, גראנדה רומא.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

טובים:
    השוער - כאב ראש.

טובים מאוד:
    פיריס - שרף את הקו הימני כל המשחק, בישל את הראשון, מתאקלם די מהר וגם מגיב טוב למשחקים רעים שלו.
    מארקיניוס - טוב יותר עם כל משחק שעובר. כישרון ענק.
    בראדלי - משחק מושלם, הכי טוב שלו ברומא. בדיוק בתפקיד שהוא צריך לשחק, בניגוד ל"משחק"הקודם.
    הפרצוף של דסטרו כאשר נזכר שיש לו צהוב וניסה למשוך את החולצה בחזרה כשהראש שלו נתקע בתוכה - גאון של אמא.

לא אנושיים: טוטי - מנהיגות, לחימה, יצירת התקפות, שער ובישול, כרגיל. תנועה וכושר גופני של טוטי 99-00. נכון להיום, השחקן הכי טוב בסריה א'.

את פלורנצי, אוסבלדו ולאמלה נמאס להזכיר - טובים מדיי.

זמאן - הביתה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/12
  3. Lupo Member

משחק טוב מאוד של פיריס. לצערי נרדם לשבריר שנייה בשער שספגנו, למרות שהיום זה לא היה קריטי.

השופט היה לץ, אשכרה ישבתי וצחקתי מאיך שהוא שפט ברבע השעה האחרונה של המשחק.

לא יודע מה קרה לבלזארטי היום. שיחק עם פאלרמו.

בהזדמנות זו אפרד מכם לכמה חודשים עקב נסיעה למזרח הרחוק. אריבדרצ'י

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/12
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שחקני הויולה ענו לביקורת שלי בצורה מוחצת במחצית השנייה, בה לא צפיתי, והעניקו לאורי מתנת יום הולדת יפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

אמנם פיספסתי את המחצית הטובה יותר, אבל התוצאות מאששות את מה שכבר נכתב פה לפני, התנהלות מצוינת של פיורנטינה בשוק ההעברות הקיץ, התנהלות שמשתלמת להם יפה נכון להיום.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/12
  5. AS R Member

אם למישהו היה ספק,
    לאמלה > מנז

בכושר שלו מפתיחת העונה, הוא אחד השחקנים הטובים בעולם כרגע.

פאלרמו חלשה מאוד, אבל עדיין יכולת נהדרת של רומא אתמול הובילה לנצחון קליל סוף סוף.

אגב, מישהו ראה את הגול הענק של מארסקה? שחקן אדיר, תמיד אהבתי אותו, יופי של רכישה של סמפדוריה.

למה לעזאזל הדרבי הרומאי משוחק ב-16:00?! לצערי לא אראה אותו..
    קובי אתה לא עובד או משהו? איך אתה תמיד רואה את המשחקים של הצהריים?

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחלה טיול מנשה, תבלה.

לפנומנז היה אופי מכשיל, אין לדעת איך היה מתפתח תחת זמאן. אגב, לא יהיה מוגזם לומר שכל השלישיה הנוכחית טובה מזאת של ראניירי. כולל את טוטי>טוטי ואוסבלדו>מירקו.

לימודים ביום ראשון עד 4. אחמיץ רק רבע שעה. בשביל הקהל זה אידיאלי ואולי גם בשביל מרבית המקומות בעולם.

http://romanews.eu/upload/assets/files/1215,-1,102621/113639-3.Xxx
    in,score,out

7. Muurad Member

איך בחרנו ריקי ולא לאמלה, רק אלוהים ובראנקה יודעים.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אור, אתה ראית את שניהם בארגנטינה? זה לא אותו סיגנון.

לאמלה זה יותר שחקן בסיגנון של קוטיניו ואל שעראווי, קשר התקפי שמסוגל לשחק בכל עמדות ההתקפה ואפילו כחלוץ שני. ריקי, מצד שני, הצטיין בולז רק כשהעבירו אותו לשחק כקשר במרכז המגרש, איפה שגוארין וקמביאסו שיחקו נגד יובנטוס לדוגמה. אם אתה שואל אותי לאמלה או קוטיניו/אל שעראווי, התשובה שלי תהיה נחרצת ולדעתי מי שאמר פה שלאמלה בין הטובים בעולם צריך ללכת לבדיקות. אני מסכים אבל שאם מסתכלים על התרומה ההתקפית של השניים, לאמלה עולה בהרבה על אלבראז.

מעולם לא החזקתי ממנו ויכול להיות שהוא יקטול אותי, בינתיים כמה משחקים טובים לא גורמים לי להתרשם יתר על המידה.

9. Muurad Member

ראיתי את שניהם, והיה לנו גם ויכוח לפני שהגיעו מי עדיף ולמה בספורטאנטר אם אני לא טועה. אני עדיין באותה דעה.

ריקי היה ועדיין למרות שיפורים קלים, משחק כמו בן 18 - רק שהוא בפועל בן 24. הוא ינסה לעבור שחקנים בדריבל גם בתוך החצי שלו כשאין אף אחד מאחוריו, וישחק בצורה מאוד לא אחראית. וזה בלי להזכיר את היסטוריית הפציעות שהייתה לו לפני שקנינו אותו שמבחינתי באותה תקופה הייתה הדגל האדום הכי גדול שיכול להיות נגד הקנייה שלו, שמתחילה לתת את אותותיה גם במדי אינטר כשהוא עבר עוד ניתוח בקיץ האחרון כשכבר עכשיו אפשר לראות שינוי לרעה במהירות שלו ממה שהיה בולז.

מבחינתי אין מה להשוות. זו פשוט הייתה טעות שלנו לא משנה איך נסובב את זה.

10. AS R Member

אל שערוואי משחק יותר כחלוץ, לאמלה יותר כשחקן כנף התקפי ולא כשחקן שמטרתו העקרית היא לכבוש ככה שאני לא רואה ממש מקום להשוואה בינייהם.

לא אמרתי שלאמלה בין הטובים בעולם, אלא שבכושר הנוכחי שלו הוא כזה. קשה לי להאמין שיישאר ככה כל העונה, ואם כן, אז סביר להניח שייקבל הצעה ענקית מאיזה סיטי/פסז'/ריאל.

אגב,לפי האתר הנהדר הזה, הוא השחקן המצטיין של הליגה האיטלקית עד עתה, ורביעי בעולם כולו (לפניו נמצאים מסי, ריברי ומולר).

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אל שעראווי משחק כחלוץ שני לכל דבר, כמו לאמלה. הוא פשוט יותר איכותי לדעתי.
    איך קובעים שחקן מצטיין לפי אתר? קובעים לפי מה שקורה במגרש.

אור, גם דעתי לא השתנתה ולא תשתנה אחרי כמה משחקים טובים של לאמלה אחרי שבעונה שעברה הוא לא עשה כלום במדי רומא. שריקי ישחק כמו מטומטם, לא באמת אכפת לי, כי כל משחק שהוא עולה לשחק הוא עושה שינוי לטובה בקבוצה. הוא בין השחקנים היחידים אצלנו שיחפש את הפס החכם ולא את המסירה הפשוטה לשחקן הקרוב.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא העבירו אותו לאמצע בשל החלטה טקטית או מקצועית אחרת, הוא שיחק באמצע מתי שאחד מקשרי האמצע נפצע, הורחק, או סתם היה צריך מנוחה (גארקה עשה הרבה רוטציות בגלל הגביעים). גם באגף הוא שיחק בעיקר מתי שאחד מהתנאים הנ"ל היה בתוקף. הוא גם הציג יכולת טובה מאוד באגף ששיחק וממש לא רק באמצע (שלדעתי שם שיחק פחות).

ולס פשוט ידעה לשווק אותו מצוין בזמן שבכלל לא היה לו מקום בהרכב האידיאלי שלה.

זה לא הופך אותו לשחקן רע, ממש לא, יש לו הרבה כישרון, אבל שם דברים בפרופורציות.

13. Muurad Member

:aaarofl:

14. 亚历山大帕托 Member

http://www.myfacewhen.net/uploads/4251-full-retard.Xxx

15. Alta Tensione Member

בלי בושה ובלי להניד עפעף :aaarofl:

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/12