המחזור ה- 11 בליגת העל: השקט שנשאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏24/11/05.

1. משוגע בירוק Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11 מ-11 כבר אמרנו?

2. city Member

היו דיבורים על כך שבמידה וחיפה תנצח ובני יהודה תפסיד רוני לוי יתחיל לעשות רוטציה כדי לתת לשחקני הספסל גם לשחק. לא מתאים לו, אבל בפער של 15 נקודות אני מאמין שזה יקרה כדי ששאר השחקנים לא יתמרמרו וירצו לעזוב.
    אני חושב שהידיעה הזאת הייתה פה בפורום אפילו.

3. d3fton3s Member

מכבי נתניה (1) - מכבי חיפה (3)
    משחק שלא התעלה לרמות גבוהות.. נתניה כובשת בדקה ה-15 מרגלי מסודי ויורדת לבונקר שמחזיק מעמד 60 דקות, עד שקולאוטי הגיע והרגיע את הקהל הירוק. בדקה ה-84, מי אם לא, קולאוטי מכה שנית ומעלה את חיפה ליתרון ממסירה של זנדברג. בתחילת תוספת הזמן, המבקיע הקבוע במחזורים האחרונים בשורות האלופה, גוסטבו בוקולי, שפינה לעצמו את הדרך ומ-20 מטר ירה לרשת.
    אירועים נוספים במהלך המשחק:
    טל בנין מנסה למשוך זמן ומחזיק בכדור בידו, וחאבייר דירסאו מתעצבן ומכה בו, אך השופט בוחר לגלות רחמים ומראה לו כרטיס צהוב בלבד.
    לקראת סיום המשחק פוגע פפי קימוטו בדוידוביץ, שמגיב בפראות. לאחר מהומה קטנה שמתרחשת ברחבה מוצא את עצמו קימוטו מורחק.
    מצטיין המשחק: אבי פרץ. הציל את נתניה מ-3 שערים בטוחים נוספים לפחות, והחזיק את הירוקים בלחץ עד הדקה ה-75. ציונו באתר One: 7.5.

מכבי ת"א (0) - מכבי פ"ת (0)
    נתחיל בעודה שתגיד הכל על המשחק: מצטיין המשחק לפי אתר One: לירן שטראובר שזוכה בציון 8.
    מכבי ת"א אולי רצו להחזיר את הכבוד האבוד ואת אמון האוהדים בקבוצה, במקום רוסו הפצוע עלה לירן כהן, ולאחר כמה שבועות חוזר ברקוביץ להרכב. מי שחשב שהללו יגרמו לשינוי גילה מהר מאוד שלא כך פני הדברים במציאות. חוליית ההתקפה (הפעם בראשות טריקה וחיים) פישלה בגדול, כאשר דוקא ברקוביץ בולט לטובה בהרכב הצהובים. לבד מזאת, סטרול מצא עצמו מורחק בדקה ה-64 לערך בצהוב שני. בשורות מכבי פ"ת נראה שהקבוצה נמצאת במסלול התאוששות וממשיכה במגמה של צבירת נקודות, אך עדין נמצאת רק כ-5 נקודות מהקו האדום. סלים טועמה עורך קאמבק עונתי ונראה טוב למדי בשורות הקבוצה. הקהל של מכבי ת"א מקדיש יותר ממחצית המשחק לקריאות לקלינגר להתפטר. סה"כ משחק מאכזב יחסית למה שציפינו משתי הקבוצות הללו ערב פתיחת הליגה.

4. burning soil Member

קלינגר לך כבר,עד מתי??

5. ReL Member

כזה בונקר מגעיל , אבל מה לעשות פשוט אי אפשר מול ההנעת כדור המושלמת של מכבי חיפה, ממש תענוג לראות אותם משחקים , במחצית הראשונה הם היו שווים 2 גולים , מסודי כהרגלו עשה את הלא ייאמן , והבונקר הצליח להחזיק מעמד עד הדקה ה75 ואז התפרקנו .

כל כך מעצבן , טעות אחת בלבד של ההגנה גרמה להכל , מילא תיקו אבל הפסד , ועוד 3-1 ?! ועוד עטר אמר שהוא ילחץ את חיפה ויתקוף , 2 בהתקפה וכולם מגנים .

הקופסא היא כבר לא מבצר מזמן .

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר הכי גרוע למכבי חיפה היום הוא שלואיס פרננדז נכח במשחק בנתניה. עכשיו בטוח גאידמק שואל אותו "מי שם יותר טוב בעמדה שלו מאצלנו", והצרפתי אומר לו "כל ה-11".
    בONE כבר דיווחו שהוא התרשם מקטן. קשה לי להאמין שהוא לא התרשם ויתרשם בקרוב מבוקולי, דירסאו, טל, זנדברג וקולאוטי. נראה רק מי יעבור בשביל הכסף הגדול בבירה.

7. Melixon 15 Member

ואני כמו מטומטם רואה את מכבי, משחק שמבייש ליגה ארצית
    איזה משחק נתנו בקופסא ואני מקווה שזה ימשיך במשחקים עם כל קבוצה שתבוא מול חיפה
    נתניה הגיעו במוטיבציה גבוהה מהרגיל וראו את זה בבירור.
    חבל שהם לא עמדו בלחץ של חיפה, לפי מה שראיתי שיחקו יפה מאוד.

8. city Member

בקשר לקולואטי, בוקולי ודירסאו מעבר לא בא בחשבון בגלל שיש להם חוזה ואני לא רואה את שחר משחרר אותם. לזנדברג וטל נגמר החוזה בסיום העונה ואני חושב שמעבר לבית"ר הוא אופציה מאוד ריאלית עבורם. בקשר ליניב קטן, לא נראה לי שהוא יבגוד בשחר שטיפח אותו כל השנים (ונתן לו חוזה מכובד גם בזמן שהוא ישב על הספסל). קטן יעבור לאירופה או ישאר בחיפה.

9. ozi Member

קטן גם ככה מסיים חוזה בסוף העונה. אני בטוח ששחר ישמח לשחרר אותו גם כבר בינואר תמורת סכום יפה מגאידמק. בקשר לבוקולי, דירסאו וקולאוטו- הם זרים. פרננדז ירצה להביא זריםברמה יותר גבוהה, וכנראה שהם יהיו גם צרפתים או מהליגה הצרפתית.
    השבוע היה כתוב במעריב שאם מכבי חיפה מנצחים גם השבת, הם משווים את השיא של מכבי ת"א בעונת 93/94: 11 ניצחונות בפתיחת הליגה. במחזור ה-12 מכבי נעצרה ע"י מכבי חיפה, בתיקו 1:1, וגם הפסידה באותה עונה את האליפות לחיפה. בקיצור- היום מכבי חיפה עשו שיא, בשבוע בא הם שוברים אותו ונכנסים לספר השיאים של הכדורגל הישראלי עם שיא שלא יישבר לעולם.

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבוע הבא צריכים לנצח בדוחא. רק שלא יהיה הפוך על הפוך ודווקא נגד סכנין ניתקע (קלאסי.. זוכרים את קריית גת?)
    לגבי בית"ר-חיפה, אני מקווה שעידן טל יעבור לאירופה וגם יניב קטן. גם החוזה של ניר דוידוביץ' מסתיים והוא כמובן דורש סכומי עתק כי בית"ר ההגונים כבר דיברו איתו ואמרו לו כמה שהם יתנו לו. שיילך, יש את אלמדון. רק שעל עידן, מיכאל ויניב, כמו גם על הזרים, חשוב מאוד לשמור שלא ילכו לטדי.

11. שגיא Guest

כן, השאלה מתי תגיע חלוקת המתנות העונתית של חיפה. אם סכנין אכן תנצח את חיפה במחזור הבא, הרי שיהיה אפשר לומר בוודאות שסכנין יותר ליגה. חיפה תמיד נתנה מתנות (בדמות נקודות) לקבוצות אשר ירדו ליגה, אם זה קריית גת כפי שציינו ויותר אחורה גם אשקלון, בית שאן ואפילו יפו האגדית.

12. ReL Member

ביתר ירושלים נראית כמו קבוצה אחרת בעידן קאנן , משחק גדול של ביתר בניצחון 3-2 על בני יהודה.

13. אלי מתחן Member

במחצית יכל להיות 4-0 ובני יהודה לא יכלו להתלונן על תוצאה לא הוגנת.

14. Melixon 15 Member

שוב האוהדים נהנים מכדורגל טוב של בית"ר, השינוי בא בעיקר בעזרת קנאן שמוציא מהשחקנים 100%.
    משחק חלש של בני יהודה ובעיקר של משה ביטון שכמעט לא נגע בכדור (ועם בלם ליצן כמו חודידה הוא היה יכול לככב)
    תרם ניצחון חשוב לבית"ר שנראית חזק במאבק על אליפות הליגה (שלנו אני מתכוון)

15. אלי מתחן Member

ברק יצחקי נתן תצוגה ענקית אתמול, וגם אנסומבו ואפק היו מעולים.