המחזור ה- 11 בליגת העל: השקט שנשאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏24/11/05.

  1. Melixon 15 Member

    הצטרף ב:
    ‏18/4/05
    הודעות:
    2,789
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חזרתי הבייתה ולא האמנתי.. משחק מותח ומעניין ביום שישי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    מוזר..
    בכל זאת חזרה מצויינת של נצרת-עלית למשחק והכי חשוב זה זסכנין נשארת בלי נקודות
    שירדו ליגה כבר קבוצה של שכונה..
    תשמע חשוב להיות אופטימי, אבל גם ריאלי, תשאף לתיקו לפני שאתה הולך על כל הקופה מול חיפה
    כי לא יוצאים ממשחק נגדה כ"כ מהר בשלום.
    אני מאמין שחיפה לא תפסיק את הרצף עד למשחק עם בית"ר/פ"ת/בני יהודה.
     
  2. d3fton3s Member

    הצטרף ב:
    ‏15/10/05
    הודעות:
    806
    לייקים שהתקבלו:
    0
    צודק, רק שברוב השלבים במשחק הספציפי הזה הוא תופקד בתור קשר תוקף..
     
  3. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    נצרת עילית משחקת כל שבוע בחלק גדול מהמשחק בלי חלוץ.
     
  4. יוגב אסולין Guest

    מה מאיפה הבאת את זה. מתי הם משחקים בלי חלוץ.
    הם משחקים או שתי חלוצים אחד ליד השני או אחד אחרי השני בדר"כ.
    ז'וניניו אוליביירה ואשכטר משחקים בדר"כ בחוד שישראלוביץ מאחריהם. הבעיה שהקבוצה רבה פעמים מתכוננת ואז כולם חוזרים יותר אחורה. אבל אני באמת לא זוכר מתי הם היו בלי חלוץ על המגרש
     
  5. city Member

    הצטרף ב:
    ‏15/7/04
    הודעות:
    5,343
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה שהחלוצים חוזרים אחורה כדי לעזור בהגנה או כדי לקבל כדורים זה לא אומר שנצרת עילית משחקת בלי חלוץ. כמו שיוגב אמר, ברוב המשחקים נצרת שיחקה עם עם שני חלוצים טבעיים על המגרש, רק שברוב הפעמים נצרת הובילה / קיבלה כרטיסים אדומים ולכן החלוצים ירדו לעזור בהגנה.
     
  6. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    מה הקשר התפקיד הטבעי, יואב זיו משחק בתור קשר שמאלי, אז זה אומר שבית"ר משחקת עם קשר שמאלי במשחקים, למרות שהוא מתופקד בתור מגן ימני?
     
  7. John Barnes Member

    הצטרף ב:
    ‏21/1/04
    הודעות:
    2,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הפועל פ"ת- הפועל ת"א

    האורווה, 17:00.

    הכחולים של פ"ת ייפגשו את האדומים מת"א כששתי הקבוצות נמצאות בכושר מצויין, במפגש שכל תוצאה אפשרית בו.

    הפועל פ"ת מגיעה למשחק הזה לאחר 2 ניצחונות נהדרים בראשותו של המאמן החדש-ישן, ניר לוין שחולל שינוי של 180 מעלות במועדון, מאז הגיע אליו. פתאום השחקנים נהנים באימונים, מתאמצים, ואפילו נוסעים לימי גיבוש ביחד, הכל בעזרתו של לוין. גם רכש עשתה הקבוצה השבוע, כאשר המגן הבאר שבעי, אביתר אילוז, חתם בקבוצה. המגן המוכשר יערוך את הופעת הבכורה שלו כבר היום, כאשר יחליף את דניאל היידמו הפצוע. ביציע יישב היום גם הבלם הרומני, אליסטאר, שצבר חמישה כרטיסים צהובים וייעדר. מצבת הפצועים של פ"ת כנראה תכלול גם את ארז אליאב, שנפצע השבוע ועדיין לא ברור אם ייפתח בהרכב. כך או כך, בפ"ת חושבים רק על ניצחון.


    הרכב משוער: רפי כהן, זאב חיימוביץ', גל כהן, אביתר אילוז, מאיר בונפיטו, עומר בוקסנבוים, רביד גזל, יוסי שבחון, מנור חסן, ארז אליאב (עידן סרור/אלנתן סלמי), טוטו תמוז.


    בהפועל ת"א התעסקו השבוע בעיקר בטייקון היהודי- רוסי, רומן אברמוביץ', שעשוי לרכוש את הקבוצה. גם דרור קשטן כבר עם הראש מחוץ לוולפסון, ונפגש עם יו"ר ההתאחדות כדי לשתף אותו בתוכנית העבודה של הנבחרת. והאוהדים? הם עסוקים בלתכנן הפגנות נגד משה סיני, שכרגע מסתמן כמועמד המוביל לאמן את הקבוצה בעונה הבאה. בתוך כל אלה, הפועל ת"א מגיעה היום לפ"ת כשהיא נמצאת בכושר מצויין לאחר הניצחון בשבוע שעבר על אשדוד. לרשות קשטן יעמוד סגל מלא, והוא מתכנן כמה שינויים בהרכב הפותח. הראשון מהם הוא הצבתו של ג'ון פנסטיל בעמדת המגן הימני, כאשר ורמוט ישחק בצד ימין של הקישור ודגו בשמאל. השינוי השני יהיה הצבתו של יבוריאן במקום ברדה בחוד, כאשר לארמני תהיה זו הופעת בכורה דווקא נגד קבוצתו לשעבר.

    הרכב משוער: שביט אלימלך, ג'ון פנטסיל, שמעון גרשון, אסי דומב, יגאל אנטבי, יוסי אבוקסיס, וואליד באדיר, גיל ורמוט, ברוך דגו, איליה יבוריאן ועומר פרץ.

    http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/672090/IMGA0699_wa.Xxx
    שחקני הפועל ת"א מחפשים עוד ניצחון.
     
  8. John Barnes Member

    הצטרף ב:
    ‏21/1/04
    הודעות:
    2,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מכבי נתניה- מכבי חיפה

    19:00, הקופסא.


    מכבי נתניה מגיעה למפגש עם האלופה במוראל ירוד ועם שוער שנמצא בכושר רע מאוד, אחרי התיקו המאכזב מול סכנין בשבוע שעבר וההפסד בבלומפילד במחזור שקדם לו, היהלומים מבינים שלא הכל ורוד בליגת העל, והתחילו במסע רכש שהתחיל בדקל קינן, בלם מכבי חיפה, שיצטרף לקבוצה מייד לאחר המשחק. כמו כן דובר גם על שיחרורו של קימוטו המאכזב, שלא פוגע מתחילת העונה. החלוץ יקבל היום עוד הזדמנות, כנראה האחרונה, להוכיח את עצמו. המאמן ראובן עטר לא מתכוון לערוך שינוי בהרכב ששיחק בשבוע שעבר, והיה עסוק השבוע בעיקר בשיחות מוטיבציה עם השחקנים.

    http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/102/704.Xxx
    עטר מחפש את הניצחון הראשון מזה 3 מחזורים.

    הרכב משוער: אבי פרץ, גולן חרמון, לאונרד קרופניק, עופר טלקר, חמודי בריק, טל בנין, אמיר טגה,גיא טוביאק, אלן מסודי, איברהים עבדול ראזאק, פפי קימוטו


    האלופה מגיעה למשחק הזה לאחר 10 ניצחונות רצופים, כשהאחרון מביניהם על היריבה המושבעת, מכבי ת"א, ותנסה היום להשוות את השיא של הצהובים שניצחו בעונת 1993\4 11 משחקים ברציפות. מצבת הפצועים של המכונה הירוקה כוללת את שלומי ארבייטמן המחליף, שלא ייכלל בסגל. מלבדו, שאר הסגל כשיר ולא צפויים שינויים בהרכב.

    הרכב משוער: ניר דוידוביץ', אלון חרזי, רפאל אולארה, אריק בנאדו, אדורם קייסי, חאבייר דירסאו, עידן טל, מיכאל זנדברג, גוסטבו בוקולי, רוברטו קולאוטי, יניב קטן.


     
  9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    המשחק הכי קשה של הסיבוב יחד עם המשחק נגד בית"ר בטדי ונגד בני יהודה בבלומפילד. בשני הראשונים ידענו לנצח 0-1 (בטדי ביכולת גדולה, בבלומפילד בפחות מכך), ואני קונה תוצאה זהה היום. בקופסה אף פעם לא קל, ונתניה אוהבת להתעלות שם נגד מכבי חיפה כפי שאני זוכר בשנים האחרונות. בפעם האחרונה, למשל, ספגנו שם רביעיה.
    אני מקווה שקולאוטי יחזור להיות חד כי מאז הפציעה הוא משחק טוב אבל בכל זאת חסרה לו החדות הדרושה לסטרייקר. נוסף על כך, צריך בהתקפה לנצל את צד שמאל החזק (קטן, זנדברג, טל) מול טלקר, ואם בוקולי ישחזר את היכולת מהשבוע שעבר מה טוב. בהגנה צריך לשחזר את הלחץ המצוין של שחקני הקישור שלנו על שחקני הקישור של נתניה, במיוחד עם סגירה הרמטית של אלן מסודי על ידי דירסאו ועידן טל, כי הכל בנתניה עובר דרכו.
     
  10. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,627
    לייקים שהתקבלו:
    2,442
    1-0 לאשדוד על כפ"ס משער של אוביידה
    אבינו הורחק.
    2-0 להפועל תל אביב בפתח תקווה משערים של יבוריאן ופרץ.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/11/05
  11. John Barnes Member

    הצטרף ב:
    ‏21/1/04
    הודעות:
    2,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מכבי ת"א- מכבי פ"ת

    19:00, ר"ג

    מכבי ת"א מגיעה למשחק הזה במוראל ירוד במיוחד, לאחר ההפסד למכבי חיפה, ואיבוד הסיכוי הממשי לאליפות, מעמדו של ניר קלינגר ממשיך להתערער, והקבוצה סופגת ביקורת אפילו מהמנכ"ל, אלי דריקס שהודה שהוא לא מרוצה, ולמעשה הודה גם בכישלון תוכנית ה"גלאקטיקוס". ביינתים, כאשר גרנט מחכה בפינה, קלינגר יעשה היום שינויים משמעותיים בהרכב, כדי לנסות להמתיק איכשהו את הכישלון. איל ברקוביץ' יחזור להרכב, כאשר נמני יורד לקישור האחורי בצוותא עם יחיאל שמפנה את מקומו כבלם לטובת גונזלאס שחוזר מהרחקה. לירן כהן וטריקה ישחקו באגפים, ואופיר חיים במקום דוארטה בחוד ההתקפה.

    הרכב משוער: שטראובר; שפונגין, סטרול, גונזאלס, אבו סיאם; נימני, יחיאל, כהן, טריקה, ברקוביץ'; חיים

    במכבי פ"ת המצב לא פחות רע מהמצב אצל הצהובים. הלוזונים פשוט לא מצליחים לנצח בתקופה האחרונה, ולאחר ההפסד בדרבי, הצליחו הלוזונים לסחוט רק תיקו בשבוע שעבר מול בני יהודה, שהשלים 7 משחקים ללא ניצחון. הקבוצה תהנה מחזרתו של סטניסלב דוברובין להרכב הפותח לאחר שהחלים מפציעתו, גם סלים טועמה החלים מפציעתו הממושכת, אך ייפתח על הספסל. לעמתם, אסי משיח נפצע בכף הרגל ולא ישחק היום.


    הרכב משוער: אוהד כהן, איסמעיל עאמר, פבריס לוקומבו, מוראד מגמאדוב, קובי גנון, סולי צמח, אנדרה קלדיירה, סטניסלב דוברובין, כפיר אדרי, עומר גולן, אמיל אמבמבה.


    http://wmh.walla.co.il/archive/180771-5.Xxx
    ללירן כהן יש הרבה מה להוכיח הערב בר"ג


     
  12. city Member

    הצטרף ב:
    ‏15/7/04
    הודעות:
    5,343
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השער של יבוריאן פשוט מצחיק. הרימו כדור לרחבה ואחד השחקנים של פ"ת (נראה לי חיימוביץ) פשוט הוריד אותו עם הרגל ליבוריאן שפשוט נתן פס לפינה.
    לניר לוין יש עוד הרבה עבודה. שחקנים ברמה של ליגת על לא אמורים לעשות כאלה שטויות.
     
  13. משוגע בירוק Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/04
    הודעות:
    2,633
    לייקים שהתקבלו:
    0
    5:0 מדהים לאשדוד, 3 אדומים ו3 פנדלים לרעת כפ"ס...
     
  14. נדב מיכאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    6,334
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שמעתי ברדיו קצת שירים ושערים,הפועל פתח תקווה היו עד כדי כך גרועים?הפועל תל אביב התחברו סוף סוף?
    כניראה שאפקט "דרבי-טדי" השפיע היום על שחקני פתח תקווה .
    לפי מה שקראתי אשדוד החמיצה 2 פנדלים,והחמיצה עוד הרבה מצבים,זאת אומרת שהתוצאה משקרת?
    ביי הפועל כפ"ס ,היה נחמד ,תמסרו ד"ש מדי פעם בליגה השניה.
     
  15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נו, יופי של סגירה, אלן מסודי, 0-1 לנתניה.