המחזור התשיעי בסריה A

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Oct 24, 2009.

  1. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,756
    Likes Received:
    3,838
    Gender:
    Male
    קאקא מי?!

    בכלל, נראה שברגע שלאונרדו הוציא את הסרטן הברזילאי ואת התייר ההולנדי מילאן החלה לנצח את המשחק.
     
    Last edited: Oct 26, 2009
  2. Andrea21 Member

    Joined:
    Aug 22, 2005
    Messages:
    865
    Likes Received:
    79
    ואולי ליאונרדו למד מהטעויות שלו הפתיחת העונה?אתה יכול להוכיח שהוא משחק עם "נגר" אחד רק בגלל שגאטוסו נפצע?דיברת איתו?

    אני יותר בדיעה שהוא ניסה כמה שיטות,ראה שזאת עובדת ועכשיו הוא ימשיך איתה,אני מקווה בכל אופן.

    המחצית השנייה נגד רומא הייתה מצויינת וכנל נגד קייבו,מול ריאל בברביאו כמעט כל קבוצה באירופה צריכה מזל בשביל לנצח,המחצית השנייה הייתה טובה מאוד,הגענו לעוד מצבים וחצאי מצבים חוץ מהשערים.
     
  3. milanezi22 Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    862
    Likes Received:
    0
    מה יש פה להוכיח? למרות שלל ההפסדים העונה לאונרדו המשיך לשחק עם גאטוזו ופלאמיני ביחד , או שאמברו החליף את גאטוזו... ללא שום קשר ליריבה (ליבורנו או אינטר הכל הולך). איך תסביר את זה? למה לקח לו 10 משחקי הכנה ועוד 10 משחקי ליגה+פציעה של גאטוזו כדי שיפול לו האסימון?

    לא יודע מה לאונרדו יעשה כשגאטוזו יחזור אבל קשה לי להאמין שרינגיו ואמברוזיני ישבו על הספסל ביחד...ופלאמיני שהוא השחקן המשתפר של העונה, (נראה טוב יותר מגאטוזו), ייבלה על הספסל.

    הסגל הזה בנוי בצורה מעוותת שלא נוח ללאונרדו לספסל שחקנים שתורמים פי 200 מגאושו באימונים וגם אוכלים דשא על המגרש. הבעיה זה שמספיק 2 כאלה ביחד ומילאן ניראת כמו הפועל פתח תקווה.

    אני לרגע לא קונה את הפארסה הזאת של הנצחונות בדקות האחרונות כי זה לא מגובה ביכולת.
    כן יש ניצול מצבים בדקות האחרונות, כן יש לחימה , אבל חסרים חילופי מסירות וריצה של סיידורף וגאושו קדימה...בלי זה מילאן לא תגיע רחוק