המחזור השני בסרייה A:: מחזור מטורף ורב שערים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ג'ורדן לאב אגדה, Sep 10, 2010.

1. Muurad Member

למי שרוצה (בעיקר אוהדי אינטר) לינק למשחק של ג'נואה נגד קייבו

http://www.atdhe.net/23941/watch-genoa-vs-chievo

ראנוקיה ודסטרו הצעיר פותחים... ודסטרו גם כבש אחרי מהלך נפלא של ראפיניה(שהמערך של ג'נואה פשוט בנוי בשבילו) באגף ימין שמצא את פאלאסיוס, ובהקפצה נהדרת מצא את דסטרו שהשתלט נהדר ושם את הכדור בפינה כמו גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני כ"כ גאה בו.. השער הראשון שלו בסרייה א'.. איך הוא שמח אחרי הגול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

איזה שחקן נהדר הוא.. התנועות שלו כ"כ חדות ורואים שהוא פשוט מבין את המשחק.. כיף לראות אותו משחק היום..

וראנוקיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx כמה קלאסה יש במשחק שלו.. יוצא דופן.

מדהים איזה שינוי עבר על ההגנה של ג'נואה לפחות לפי המחזור הראשון ומה שאני רואה עד עכשיו... 180 מעלות.
    -------------
    אחרי פתיחה סוחפת ופשוט נהדרת של ג'נואה, עם יכולת נהדרת של דסטרו, פאלאסיוס, ראפינה וראנוקיה, קייבו מתחילה לחזור למשחק.

ג'נואה משחקת ממש שחור או לבן.. הקישור שלהם פשוט לא קיים... קייבו יכולים להגיע לרחבת ה-16 מתי שהם רוצים, אבל כל התקפה של ג'נואה היא גם התקף לב בשביל קייבו.. משחק קצבי ומצויין.. מי שלא רואה אותו מפסיד.

לדעתי זה מסוכן מידי בשביל ג'נואה שהם סומכים עד כדי כך על ההגנה שלהם, טובה ככל שתהיה(והיא ממש טובה), כי באמת קייבו מגיעים קרוב מידי בקלות יתרה... ולוסו חסר מאוד ולדעתי הוא היה מאזן את המשחק שלהם הרבה יותר..

בנתיים קייבו לוחצת ושולטת ללא עוררין בכדור.. אבל ג'נואה יכולה להבקיע בקלות אם תחטוף יותר את הכדור ותצא למתפרצות.

--------------
    וההימור של ג'נואה לא משתלם.. אומנם היה להם כמעט 50% גול כל פעם שהם יצאו למתפרצת, אבל השליטה המוחלטת של קייבו בסוף מניבה פירות ומוסקארדלי משתלט על כדור ברחבה ונעזר טיפה מדיינלי ומחזיר את קייבו למשחק , 1-1.

אני מאמין שעם ולוסו ועם אחזקת כדור יותר טובה ג'נואה יכולה וצריכה לנצח את המשחק הזה.. נראה מה יקרה במחצית השנייה.

--------------

ראנוקיה נפצע במהלך המשחק כנראה (למרות שלא היה משהו שאני ראיתי) והוא מוחלף במחצית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx חבל נקווה שהכל בסדר איתו... הוא באמת מתחיל להצדיק את כינוי הנסטה החדש, לא רק ביכולת במגרש לצערי.

ובניגוד גמור למהלך המשחק, כשג'נואה שולטת במשחק ותוקפת - קייבו תופסת את ההגנה שלה במערומיה ויוצאת להתקפה מתפרצת נהדרת שבסופה מרקונלי נוגח לקורה ופנימה... הגנה גרועה מאוד של מרקו רוסי שאיפשרה את הגול.

Last edited: Sep 12, 2010
  2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב; זה לא נראה כמו דייגו ועוד 2, זה לא מרקיזיו ועוד 2 וזה גם לא נראה כמו קייליני ועוד 3- גם ההגנה, גם הקישור וגם ההתקפה נראים טוב יותר משנראו בעונה שעברה. הרבה יותר טוב, אם יורשה לי לציין. השיפור הכי גדול חל אצל מלו בלי ספק, אבל זה היה ברור - ברגע שתציב אותו כמו שצריך, הוא ייתן את התפוקה שעליה שילמו 21 מיליון אירו. היו לו איזה 3-4 חטיפות במשחק, ורק כמה איבודים רשלנים מנעו ממנו תצוגה מושלמת.

השילוב של אלכס-פאביו לא נושא פרי ויאק חייב להיכנס במקום אלכס לדעתי. ההתקפה נורא מבולגנת, ולשחק 4-4-2 בלי חלוץ ציר זה לשים לעצמך רגל. גם פפה סולידי ולא יותר והייתי רוצה לראות את לנזפאמה במקומו שיכניס מעט יותר יצירתיות לאגף. בסך הכל זה נראה טוב, וטוב שירדנו להפסקה בתיקו.

3. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

מוטה מאד מאכזב אותי. אני מתחיל להבין יותר ויותר למה קובי ויתר עליו בכזאת קלות. אני לא אגיד שהוא בלוף כי אנחנו רק במחזור השני, אך זה מתקדם לקראת זה... גם התקפית ובעיקר הגנתית הוא חלש, משאיר המון שטחים מתים שקסאנו מנצל בכל פעם.

השילוב בין בונוצ'י וקייליני עדיין לא מספיק טוב. קסאנו קצת יותר מדויק היה מוריד לנו את המכנסיים פעם נוספת. הכיוון שלהם טוב, ואני חושב שעם הזמן הם יוכלו להפוך לצמד חמד של ממש.

עכשיו צפיתי בתקציר של ברשיה - פאלרמו ופשוט נהנתי. המשחק הניב 5 שערים, אך יכול היה להניב 3 נוספים לפחות. באמת להוריד את הכובע בפני סרני על תצוגת שוערות אדירה. פאלרמו משלמת ביוקר על כך שמכרה את קייאר ולא הביאה מחליף ראוי לדני הנהדר.

4. Muurad Member

למרות שאכן קייאר חסר לפאלרמו, לדעתי הרבה אנשים מעריכים אותו יתר על המידה.. גם בפאלרמו הוא עשה טעויות קשות מאוד הרבה פעמים ולא היה כזה גדול כמו שעשו ממנו..אני אישית מאשים את המנג'ר... כל מי שראה את פאלרמו משחקת באופן דיי רציף יאמר אותו דבר, אני בטוח.

עד עכשיו הוא משחק פשוט על הפנים בוופלסבורג

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

2-1 ליובנטוס משער של אחד השחקנים השחקנים השנואים עלי באיטליה. יובנטוס מציגה יכולת ממש טובה ביחס למשחק הפתיחה.
    הצלה מדהימה של קורצ'י משער עצמי שנייה לפני שפפה כבש.

פיורנטינה זוועה.

6. benos Member

אכן היה משחק מצויין, לגבי ההגנה של פאלרמו, אני חושב שגם לקישור היה חלק גדול בעובדה שברשיה הגיעה לרחבה של הסיצילאנים ביותר מדי קלות, חבל גם שפאלרמו חטפה שער מפנדל שלא היה. אני חושב שהיה עדיף לפאלרמו לפתוח עם עוד קשר התקפי ולא עם קסאמי שהוא יותר דפנסיבי, שלושה קשרים דפנסיביים זה מספיק ופאלרמו הייתה מחזיקה יותר בכדור אם היה לה שחקן יצירתי נוסף במקום מקארונה ולא את קסאמי, במחצית השנייה רוסי עשה את השינוי המתבקש ופאלרמו הייתה חייבת להשוות, חבל רק שהיא הייתה נאיבית מאוד.

7. Joel Gion Member

האנוכיות של קואליירלה מעצבנת אותי. זה הזמן לקאמבק של יאק. חוץ מזה אנחנו נראים טוב מאז פתיחת המחצית השנייה, סוף סוף רואים טיפה התלהבות ורעב מהקבוצה הזאת. להמשיך ככה.

8. Carlo Zampa Member

בדיוק באתי לכתוב על זה שהוא הרס ליובנטוס שני שערים. במחצית הראשונה גם הוא בעט ששחקן של סמפדוריה סגר אותו במקום לסדר לקראסיץ' אחד על אחד.
    יש לו עוד משהו חוץ מטכניקת בעיטה?

9. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

קראסיץ' פשוט נהדר, והוא עדין בשלבי התאקלמות... יהיה מוגזם אם אגיד שהוא יגיע לרמה של נדבד, אך כפי שזה נראה כרגע, יש סיכוי שהוא ישכיח לנו ולו במעט את פאבל שכ''כ חסר לנו.

להמשיך כך, לתת את השלישי ולסגור את המשחק.

נב: קראסיץ' ענק, חבל שלא הצליח לתת את השלישי. איזה כוח מתפרץ אדיר יש לו. מדהים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. avdz7 Member

קראסיץ' ענק! רק אם זה היה גול...

11. Muurad Member

אני שמח שאתם נותנים לקראסיץ' להתנהל בחופשיות במשחק ולא מדביקים אותו לאגף ימין.. ככה תוציאו ממנו את כל היכולות שלו

12. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

"מגיע" למארוטה. את העמדה הכי נחוצה והכי חלשה שלנו הוא לא משדרג כשכל הקיץ לפניו... עכשיו שיאכל את מה שהוא שבישל. דה-צ'לייה מגן ראשון ביובה, בדיחה עצובה.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קסאנו במשחק נהדר משווה ל 2-2 מבישול ענק (מפאלומבו?). יובנטוס היתה יכולה עדיין להוביל אם לא השמירה הלקויה בלשון המעטה של בונוצ'י על קסאנו.

ובעת כתיבת שורות אלו קוואלירלה כובש את שער הבכורה שלו במדי הביאנקונרי שזהו כנראה השער הקל ביותר בקריירה שלו.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוטה לא טוב היום, זה נכון, אבל 90% מהמגנים שתשים עליהם את קסאנו ייראו ככה. זה השחקן הכי טוב באיטליה בכושרו הנוכחי.

15. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

שי, מילא זה רק מול קסאנו, הבעיה היא שזה ככה ברובם הגדול של משחקיו. אני כמעט ולא זוכר משחק ממנו בו הוא היה תחת המושג "נהדר". אבל הלוואי ואני טועה. אשמח מאד אם מוטה יצליח אצלנו (בטח ובטח כשמדובר באיטלקי צעיר).