המחזור השני: בית א' נפתח לחלוטין

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Captain Canada, ‏11/6/12.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

דזאגוייב הוא ענק וכל קבוצה שתחתים אותו אחרי היורו הזה תזכה בשחקן ענק.
    אני מצפה מגליאני להחתים אותו.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כמובן, אבל אל תבלבל אנשים עם עובדות.

3. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית מעניינת קיבלנו בורשה, אשר טמנה בחובה קצב טוב, מצבים לא מעטים וגם אווירה מחשמלת התואמת את גודל המעמד. אם להתייחס למשחק מהזווית הרוסית בלבד, עושה רושם שאדבוקאט וחבורתו בהחלט יכולים להיות מרוצים: הם לא התקשו להתמודד עם ההתלהבות הפולנית בפתיחה (אף על פי שהשמירה במצבים הנייחים יכלה להיות מדויקת יותר), השתלטו על מרכז השדה במהרה והשיגו את השער המיוחל (מבלי לרשום החמצות רבות בדרך) שהקנה להם יתרון משמעותי לקראת המשך ההתמודדות. כרגע, רבע הגמר בהחלט נראה באופק...

4. 亚历山大帕托 Member

הוא לא היה צריך את היורו הזה בשביל להציג את הכשרון שלו. כבר שנים שאני מתפלל שמישהו במילאנו ישים לב אליו, במיוחד אחרי שקאקא עזב.

5. שער 7 Member

ברגע שארשאבין לא בעט לשער, הייתה לי תחושה שהפולנים יגנבו גול.
    ארשאבין של ארסנל לא היה מהסס לבעוט מהמצב שהוא הגיע אליו, כנראה שבזניט הוא למד להיות פחות אנוכי.

6. היודע Member

פיי איזה גול.

7. aloneli Member

מאיפה הבטחון המופרז הזה שרוסיה תנצח כל קבוצה מבית המוות?מגרמניה,הולנד ואפילו מפרוטוגל היא לא יותר טובה.גם דנמרק כמעט באותה רמה.
    ולא הבנתי מה זה קשור שרוסיה ניצחה את הולנד בטורניר הקודם?איך זה מבטיח נצחון עכשיו?בקיצור מה זה הנימוקים המוזרים האלה?

8. שער 7 Member

כי רוסיה טובה יותר מהולנד בכל הקשור בהיבט המנטלי, זה הוכח ביורו הקודם, וזה עד עכשיו, מוכח גם ביורו הזה. מנטליות מנצחת משחקים, זה קרה עד עכשיו כמעט בכל משחק, זה יקרה גם עכשיו.

9. riquelme1 Member

איזה גול פנטסטי של קובה, ועוד ברגל שמאל ה'חלשה' שלו. שחקן נהדר, עקבתי קצת אחרי דורטמונד העונה, והוא הרשים אותי מאוד.

בכלל, יופי של משחק שממשיך יורו מצויין עד עכשיו.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שער 7, הניצחון הרוסי על הולנד הושג לדעתי אך ורק בגלל שבנבחרת האוראנג' דיברו רק על המוות הטראגי של הילד שלא נולד למשפחת בולארוז...בכל מקרה אני מאמין שהולנד לא תעפיל לשלב הבא כך שמפגש אפשרי גם ככה יידחה לעתיד לא ידוע.

למשחק שמתקיים עכשיו. השדר ההולנדי שידר סיפור יפה על כובש שער השיוויון (שער הטורניר עד כה). כשבלשצ'יקובסקי היה בן 11 אביו רצח את אימו. הסבתא שלקחה אחריות על הילד גם נפטרה זמן לא רב אחרי זה. בלשצ'יקובסקי הצעיר רצה בשלב מסויים לוותר על הכדורגל, אבל דודו סירב לאפשר זאת. תמיד יפה לשמוע את הפן האנושי אחרי שחקנים.

לגבי המהומות. השנאה בין האוהדים גם באה בעקבות מלחמת העולם השנייה. זה לא אומר שהשלטונות היו צריכים לדעת שחוליגנים פולנים כנראה תכננו מארב מתוכנן לאוהדים הרוסים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/12
  11. Ricky van Wolfswinkel Member

אין כמו שטארק שיעשה שיפוט ביתי בשביל הפולנים.
    השופט הגרוע באירופה ביי פאר.

12. RiverPlate#35 Member

איפה משחק הבחור מס' 18 של פולין וגם דודקה שחקן נבחרת פולין?...

13. שער 7 Member

שי, את מה שכתבת כבר ציינתי בדיון של פולין.
    אני חושב שפולין הייתה מסוכסכת עם רוסיה עוד מתקופת לנין והמהפכה הבולשביקית.
    בכל אופן, אני מקווה שאבו-סובחי למד היום איך הולכים מכות בצורה ראוייה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. skyday20 Member

הכוחות Riot Police של פולין נכנסו בכמויות גדולות למגרש עכשיו, לטפל בקהל עם שריקת הסיום. זה הכל יעבור ברוגע ביציאה מהגרש כנראה שהחולגנים הרציינים לא הצליחו/ או לא מעוניינים להשיג כרטיסים.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק סביר, סוף קצת מרדים, אבל היו דקות וקצביות, במיוחד של פולין בחצי השני.

לפולין לא משנה היה בכלל תיקו או בהפסד, הם צריכים לנצח את צ'כיה במחזור הבא כדי לעלות, משחק על כל הקופה, לא יכולנו לבקש יותר מזה מבחינת עניין. הרוסים נרדמו לגמרי בחצי השני, לא היו קיימים ונראו רע. ארשאבין שפך מנוע ברגע שפולין כבשה, פה רוסיה נגמרה לגמרי.