המחזור השמיני של הסריה A :: מילאן מנצחת בנאפולי

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by cazzo, Oct 23, 2010.

1. avdz7 Member

וואי איזו מכה... מקווה שהשחקן עצמו יפיק את הלקחים

2. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

ככה זה כשבונים את משחק ההתקפה סביב איש אחד ואז כולם בשוק ולא יודעים מה לעשות עם עצמם. אל תחשבו אחרת, אני לא פוחד ממילאן, פשוט כי היא קבוצה בינונית, עם שחקנים בינוניים, בדיוק כמונו (פרט להתקפה), אבל זה פשוט מרתיח אותי שכל הקבוצה מבוססת סביב שחקן אחד. בכלל, ההרחקה הזאת פשוט מצחיקה, צלילה וחצי וכבר מתייחסים אליו מינימום כאל פושע, כאשר הוועדה הזאת מתכנסת דווקא לפני המשחק מול מילאן. הדבר היחידי הטוב שיצא מזה, זה שקראסיץ' יתחיל לחשוב פעמיים לפני כל צלילה.

Last edited: Oct 27, 2010
  3. 亚历山大帕托 Member

http://img830.imageshack.us/img830/6961/kermitg.Xxx

prepare your anus

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זאת אומרת הוועדה התכנסה דווקא לפני מילאן? הרי זה לא שקראסיץ' נענש כאן על צלילה במשחק פתיחה העונה - הוא נענש על המשחק האחרון. מתי אתה רוצה שיתכנסו? אם אתה רומז לכך שמנסים להעניש אותו על משהו שקורה שבוע אחר שבוע בליגה, אתה טועה ומטעה. תמצא לי עוד צלילות כל-כך ברורות לפני שאתה רומז לשחיתות מכוונת שנועדה לפגוע ביובנטוס. זה לא עניין חסר תקדים וקבוצות אחרות גם כן נפגעו מהחוק הזה. קראסיץ' מקבל התייחסות של פושע מכיוון שזה המחזור השני ברציפות שבו הוא צולל באופן ברור ופאתטי ברחבה על מנת להוציא פנדל שלא הגיע לקבוצה שלו. גדול ככל שיהיה כשחקן, אין סיבה שיקבל כאן הנחות.

5. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

אנדריי, תעשה לכולנו טובה ותמשיך לחלום בהקיץ בללה לנד.

יותם, אני לא מנסה לרמוז לשום שחיתות, אלא לכך שאחרי פעם אחת (במלוא הכנות: גם אחרי שראיתי אינספור פעמים את הפנדל מול לצ'ה, קשה לי להגיד שזאת התחזות "מגעילה ופתטית" - למרות שאין ספק שהוא "עזר" לעצמו ליפול, הייתה נגיעה, אם כי מאד קטנה) מקימים לי כל מיני ועדות בדיקה וענישה, כשכל זה דווקא מגידע דווקא לפני המשחק מול מילאן.

קשה לי לתאר איזושהי "ועדת בדיקה וענישה" אם בשבוע הבא היינו משחקים מול ברשיה. מילא זה היה מגיע לאחר מספר מחזורים שהוא התחזה באופן מגעיל ומכוער, אך תסלח לי, זה די מוזר שזה מגיע לאחר פעם וחצי (למרות שאני לא אובייקטיבי במאת האחוזים) בדיוק.

6. 亚历山大帕托 Member

http://i54.tinypic.com/29x6xj4.Xxx

טפו בלאט. חוץ מזה, הוא היה מהמצטיינים שלנו אתמול. עשה עבודה טובה בעמדה לא שלו.

Last edited by a moderator: Oct 27, 2010
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום דבר מצחיק בהרחקה הזאת, זאת יוזמה מבורכת ואני מקווה שכך יעשה לכל שחקן שירמא. זאת לא הפעם הראשונה שקראסיץ' מפגין יכולת צלילה משובכת מאז שהגיע לאיטליה ואני שמח שמנהלי הליגה דואגים לשים לתופעה הזאת סוף.

הבבון הזה שקורא לעצמו "נסיך" באמת שלא שווה התייחסות, אבל הסרטון שאנדריי הביא מוכיח לי בפעם המי יודע כמה שלנסטה יש שריטה רומאית לא פחות קטנה מלטוטי וזה מעורר הערצה איך כל פעם הוא יוצא מזה נקי.

8. 亚历山大帕托 Member

http://img837.imageshack.us/img837/38/1288113701020.Xxx

תציג לנו את הפורמולה המושלמת בעיניך שתאפשר התכנסות ועדה כזאת - כמה צלילות, כמה פנדלים שנשרקו עקב התחזות ברורה, אילו יריבות במחזורים מהם הורחק וכו'.

אני אגיד לך דבר אחד שהיה קורה אם הייתם משחקים נגד ברשה במקום מילאן - לא הייתם בוכים עכשיו.
    (אלא אם כן אתה חושב שלא צריך להעניש על התחזויות ואז זה דיון אחר לגמרי שאני לא מתכוון לקחת בו חלק.)

9. 亚历山大帕托 Member

אם בואטנג בבון, אז מה נגיד על טוטי? היית גומר במכנסיים אם היית רואה אותו מגן ככה על חברים לקבוצה במדי רומא.

נסטה מלך. אין מריבה אחת שהוא לא הכי פעיל בה מבחינת דחיפות וכאפות, וזה תמיד נעלם מעיני השופט. וגם אם כן, מה ריצולי יעשה כשהוא רואה את ארוניקה נופל? ירחיק את הבלם הבכיר שלנו? אפילו צהוב הוא לא יקבל. סנדרו יודע מה הוא עושה.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו שמתי לב שהתכוונת בכלל לרוביניו.

אבל אם כבר פתחת את זה, לעשות פרצוף ותנועות של קוף זה לא להגן על חברים לקבוצה. הייתי מתבייש אם יצור כזה שמתנהג כמו אחרון הערסים היה משחק בקבוצה שלי. לטוטי יש קלאסה וגם כשהוא מתחרפן זה תמיד אחרי אי צדק שנעשה לקבצותו או לחבריו לקבוצה (לדעתו לפחות). אני מספיק נבוך מהחתימה שלך, אל תוסיף לי עם השוואות בין ה"נסיך" שלך לטוטי.

11. 亚历山大帕托 Member

צודק, לירוק בפרצוף ולהפציץ ברגליים מאחורה זה קלאסה שהקופיף שלנו לעולם לא יגיע אליה.

(שוב "טוטי" ו"קלאסה" באותו המשפט. :aaarofl:)

12. Yoavzruya Member

ההשוואה ל"קלאסה" של טוטי באמת לא קשורה.
    לא מבין למה זה לא נחשב מבחינתך להגן על חבר מהקבוצה, ועוד הוא עשה את זה כשהכדור במגרש והמשחק זורם, הכי על הזין שלו מה סביבו. אני דווקא מעריך אותו על זה(למרות שבאמת יכול להיות שרוביניו סתם עשה הצגה אבל בואטנג שהיה כמה מטרים ממנו לא לא ראה בדיוק).
    חוץ מזה שהוא עשה עבודה הגנתית מצוינת, חילץ כדורים, מה שהיה חסר לי בו זה הפן ההתקפי שהוא בדרך כלל מביא אתו למשחקים. סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו, רק צריך לקבל יותר דקות ע"ח סיידורף

13. עודד (אוהד הצלחות) Member

קראסיץ' צריך להיענש. כמו שיש עבירה רגילה שנענשת על-ידי השופט וישנן עבירות קשות במיוחד שנענשות על-ידי ועדת המשמעת בעונש נוסף, כך צריך להיות עם התחזויות קיצוניות כאלה. גם רוביניו ראוי לאיזה עונש, עם כי חמור פחות.

"לטוטי יש קלאסה..." אחד הדברים ההזויים והטיפשיים ביותר ששמעתי. כמה זמן עבר מאז הבעיטה שלו בבאלוטלי? פחות מחצי שנה, לא?

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

על התחזות שהשופט רואה מקבלים צהוב, אבל על התחזות שהשופט לא רואה מקבלים השעיה מ-2 משחקים? לא נשמע לי הגיוני כל כך. הייתי מבין אם זה היה מגמתי אבל זה קרה בדיוק פעם וחצי (כמו שנאמר). קודם שיכשירו שופטים ברמה, אבל ככה זה כשדון ברלוסקוני הוא גם בעלים של קבוצת כדורגל.

15. zoharco Member

אוהדים של קבוצה מושחתת מדברים על שחיתות. ימות המשיח.