המחזור השמיני בבונדסליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏19/10/06.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

על מה אתה מדבר?!
    מאז שאני זוכר אותו בלברקוזן ( זה התחיל ממש לפני שהוא עבר לבאיירן) הוא לא יותר מבלם, הממ סליחה חלוץ, בינוני ומטה. השם שלו עושה אותו להרבה יותר גדול ממה שהוא, אוברייטד הכי גדול בעולם.

2. Raulito Madridista

לא הייתי בבית ולכן פיספסתי משחק ענק אני בטוח, אבל ראיתי את התקציר ואני חושב שאני יכול להסיק מסקנות מהמשחק. וורדר ברמן השפילה את באיירן מינכן, אומנם שנה שעברה היא השאירה אותה על האפס, אבל זה ממש לא משנה, אני הימרתי וידעתי שזה מה שייקרה, ההתקפה של וורדר ברמן היא ההתקפה הטובה בבונדסליגה ואחת הטובות בעולם, מקווה שנזכה לראות את הקבוצה הזו בשמינית הגמר ובשלבים הגבוהים יותר של האלופות. לוסיו מבאיירן מינכן נתן משחק הגנתי מרושל, הוא לא הזכיר את היכולת מלברקוזן של 2002, אם באיירן מקבלת הצעה עבורו והיא רגילה אז יש למכור אותו. הוא כבש שער עצמי אומלל מאוד, ופתח רגליים בבעיטה החופשית של מאייקון. אם אני לא טועה גם דייגו הנהדר של ברמן, עבר אותו בדרך לשער הראשון, איזה פצצה, איזה גול. אם יש משהו חיובי מהמשחק של באיירן זה הגול היפה של מקאיי, שלא קיבל מספיק כדורים, ברמן שלטה במגרש. אם וורדר ברמן שמוליכה את הטבלה בצדק, תיקח אליפות דווקא בעונה חלשה של הסקורר הגדול שלה אשתקד - קלוסה, זה יהיה מוזר. לפליקס מאגאת יש הרבה מאוד חומר למחשבה, אולי הנס הגזים עם היציאה שלו לפני המשחק, ברמן יריב קשה והיא תתמודד השנה על האליפות. שלושה הפסדים של באיירן בשמונה מחזורים - לא זוכר דבר כזה, ההפסד היום מתקבל על הדעת, אבל השנים הקודמים ממש לא.

3. XabiAlonso Member

דייגו פשוט שחקן ענק!
    תענוג לראות את השחקן הזה משחק!!!

4. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

נהניתי מאוד לראות את המשחק של ברמן במחצית הראשונה בעיקר. אני חושב שפחות צריך לבוא בטענות לבאירן (בכלליות, לא ללוסיו נגיד או לשחקן אחר) ולשבח את ההגנה והקישור של הירוקים. וכל זה בלי טים... יש פוטנציאל גדול לקבוצה הזו, שימשיכו ככה, להיות רוח רעננה בגרמניה. ולחשוב שרק לפני כמה שבועות הם היו בתקופה לא טובה שהסיום שלה היה פחות או יותר במשחק נגד ברצלונה.
    באירן בדרך כלל לא מועדת כל כך הרבה פעמים בתקופה כזו קצרה של פתיחת עונה, כבר אמרתי פעם ואני אומר שוב- לפחות עד תחילת אפריל מצפה לנו ליגה סופר-מותחת.

5. uri מנהלים

אפשר לומר שיש צדק קטן בדבריך כי גם מאייקון כמו וומה לפניו הוא חלש מאוד באינטר וגם דרכו החוצה נראת סלולה (אולי לא כל עוד מנצ'יני מאמן שם). ובכל זאת מדובר בוומה הקמרוני.

6. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

צודק.
    אני לא מבין את כל הביקורות שהיו נגדו,עכשיו כל המבקרים פשוט אוכלים את הכובע.
    השחקן הזה מצטיין בכל משחק,מראה יכולת פנטסטית ונותן את כל כולו לקבוצה.
    לדעתי קיימים שלושה הבדליים משמעותיים בין דייגו לבין יוהן מיקו.
    -דייגו מרבה לכבוש שערים שלא כמו מיקו שמחפש יותר מסירות מדייגו.
    -דייגו עוד צעיר ולא הראה את השיא שלו הוא רק בן 20 או 21 ויש לנו עוד הרבה מה לצפות מהכישרון המדהים הזה,מיקו לדעתי התגלה רק בשנים מאוחרות שלו וחבל כי כדורגל היה לו.
    -דייגו נמצא בכל מקום במגרש,מבקש כדורים,מוסר כדורים ואפילו מבקיע,הוא רעב להצלחה הילד הזה ואילו למיקו בשנתו האחרונה בברמן לא הראה רעב להצלחה.

אני סוף סוף שמח לראות את דייגו ביכולתו הפנטסטית היינו צריכים לתת לו קצת זמן בכדי לקבל חלק קטן ממה שהוא יודע לעשות במגרש,הוא פשוט מרהיב הילד הזה.
    ברמן הרוויחה קשר מדהים,אולי הטוב בגרמניה כיום.

7. אבו Member

בגלל הפרמייר ליג אני מפסיד את הליגה הגרמנית.אבל יצא לי לראות תקציר מורחב-

לוסיו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
    וזה לא רק בגלל השער העצמי האומלל...רק מהתקציר אפשר להבחין שהיה לו משחק איום ונורא.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני עונה לעצמי על השאלה,
    שולץ נפצע בחימום ובגלל זה עלה וורניאס בהרכב.
    בכל אופן ברמן בי 2 מהשחקנים החשובים שלה בורובסקי ושולץ נותנת הצגה של כדורגל, הקרקס הירוק חייב רק לשמור עכשיו על יציבות שלו ולהחזיר לקלוסה (שהיה כרגיל מצויין למרות שלא כבש) את התחושה של הסקורריות.

איזה החמצה נוראית בסוף של המשחק של מריו גומז מול וולפסבורג, אם היה קצת פחות אגואיסט והיה מוסר שמאלה ליון דאל היינו חוזרים עם ניצחון חוץ מהפולקסוואגן ארינה.
    בכל אופן יואכים לאוו סיכם עם ראשי שטוטגארט על הבנייה של מריו גומז לעתיד הקרוב כשחקן נבחרת.
    קוראני?! who the fuck is kuranyi???

9. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

וורניאס שחקן מצוין, לפחות ממה שראיתי היום מחליף ראוי לשולץ.

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא עושה רושם שגומז הולך ומבסס את שמו כדבר הבא בחוד הגרמני. לא ככה?

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הוא הדבר הבא בחוד הגרמני, כמו שאמרתי קלוסה ופולדי מאחוריכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

אופיר, וורניאס הוא אנטי כדורגל, יודע לעשות הגנה אבל לא יודע לתרום חוץ מפרט זה בכלום, תאמין לי סבלתי אותו שנתיים בשטוט.

12. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום פעם ראשונה נתקלתי בו, אבל כנראה שמול התקפה כל כך חלשה כמו של באיירן של היום, גם אם היו שמים את קוראני בהגנת ברמן הוא היה נראה טוב.

13. נעם Member

איך ראו שנדב רואה עם אבי את המשחק של ביירן.
    בטח הוא כל הזמן סינן לו "לוסיו אפס לוסיו גרוע שים לב לטעות של לוסי" ובתכלס.. הוא צודק!
    בלם גרוע לביירן ואיך שראיתי שהוא נפצע ידעתי שאתם אוהדי ביירן חוגגים.

משחק ענק של ברמן שלי הקבוצה הטובה בגרמניה.
    וואמה כמו שכבר הזכרתי מגן אדיר ברמות הכי גבוהות באירופה, דייגו זה דייגו 4 שערים ו2 בישולים ב4 משחקים ומלך שערי הבונדסליגה..
    קלוסה שוב נעלם לי וחבל אלב למזלו הקבוצה מסתדרת בלעדיו.
    הגיע הזמן שהוא יתעורר כי אנחנו חייםב אותו נגד צלסי ובארסה.
    והכי עיצבן אותי במשחק שתומאס שאף לא נתן לזידאן שניה אחת!!!
    תן לכישרון לשחק אפילו על חשבונו של אנדרסון!
    גם החילופים צריכים להגיע מהר יותר.
    פרינגס מצויין ארון הונט שיחק טוב מאוד וסה"כ מאוד הגיע לנו.
    אנחנו עוד נעיף את בארסה!!!!

14. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א.זה כתוב באשכול שידורים עוד מלפני שבוע.
    ב. הוא הזכיר את זה בשידור.

משחק טוב אחד לא הופך אותו לכזו מציאה, מגן ברמות הגבוהות של אירופה הוא לא כי הוא נכשל חזק מאוד באינטר וגם גרם לסמואל אטו לראות את המונדיאל מהבית, בכלל גם העונה הזאת הוא לא מי יודע מה מרשים שאפשר לומר עליו מגן אדיר, הוא נותן עונה סבירה בסך הכל לא משהו שצריך לצאת מגדרו בשביל זה.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נעם,

א. פייר וואה שמקן נחמד, עדיין שיש לך את שולץ (שהיה היום פצוע) הוא לא יותר משחקן ספסל.
    ב. קלוסה היה טוב מאד היום, זה שהוא לא כבש לא עושה אותו לפחות טוב, תסתכל על כל מה שהוא עשה...
    ג. אל תיסחף, לעבור את בארסה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    כולנו מרזיקים אצבעות, אבל בא ניתן לזמן לעשות את שלו, קודם כל שינצחו בסופיה ושישמרו על יציבות.