המחזור השלישי של הסרייה A:: גאספריני נגד אנריקה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏16/9/11.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

חילופים מיותרים. מתי מאמן במילאן יעיז קצת יותר? זה נראה כמו חילופים של אנצ'לוטי all over again.

יאללה מילאן!

2. 亚历山大帕托 Member

לא ברור לי מה קרה לאקווילני וצריך הילוך חוזר. גם אם כן, כל הטענות לבית ספר של רומא ומה שלמד בליברפול וביובנטוס. חודש במילאן זה כנראה לא מספיק. פאטו ניסה לעבור את הגוף השמן של ארוניקה בלי לגעת בו ואיבד את שיווי המשקל תוך כדי נסיון ההתחמקות. הוא לא איבד את הכדור ומיד צלל כמו בוסקטס וקראסיץ', אבל הוא הוסיף תיאטרליות בנסיון להוציא משהו מהשופט ועל זה צהוב מוצדק. קראסיץ' הורחק על כך שרימה את השופט וקיבל פנדל, לא על משהו כזה, אבל נסיון יפה.

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני לא יכול לחכות לתשובות שתקבל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

--------------------------------------------------

לעזאזל ממוצע הגילאים, שיש לנו שחקן כמו קלרנס בעמדת מפתח זה לא מפתיע שהוא לא מצליח לעזור להגנה (צד שמאל, אמרנו?) בגילו המופלג. הבעיה שהוא משוכנע שכל אימוני הכוח והמשקולות שהוא ממשיך לעשות, לא גורמות לו להיות יותר זריז ויותר מהיר בימים הללו. או שסיידורף מקבל הוראה לשחק רק בהתקפה, או שהוא לא משחק בכלל, אחרת נתחיל לקלל שוב את גליאני שדיבר מאוד לא יפה ("לנו הצ'מפיונס, לנאפולי הסקודטו"). האפשרות השלישית הכי סבירה, כי הסורינאמי הוא הקפיטנו אחרי רינו ואמברו.

הדקות האלה מזכירות ה3-0 שיובנטוס קיבלה בסן פאולו עונה שעברה..."אולה, אולה, אולה".... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/11
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כל הכבוד לנאפולי, מצארי עושה לקבוצה הזאת מה שמוריניו עשה לאינטר, השתיל לה אופי וזה נראה נהדר מבחינתם. בלי קשר אלינו שיהיה להם בהצלחה בהמשך, מאוד מעניין אותי לראות מה הם יעשו באירופה לצד הליגה.

מצידנו? מהימים שעדיף לא לומר הרבה במקום לומר הרבה שטויות, השורה התחתונה היא שההפסד מוצדק לחלוטין ואלגרי צריך להסתכל על עצמו במראה היטב. החילופים היו סופר מיותרים וראו מקילומטרים שהם לא יביאו שום שינוי, קצת תעוזה כמו שעשה עם מרקל בעונה שעברה לא הייתה חסרה כאן. דבר שני, הגיע הזמן להתחיל להריץ את הקבוצה. זה היה נראה מביך לפרקים כל האיטיות הזאת. זה היה יותר מידי.

יאללה הפנים לרביעי. אני רוצה ניצחון! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה בדיחה. מה ההבדל בין ההתחזות של קראסיץ' להתחזויות של פאטו ואקווילאני? הפנדל? ופאטו לא ניסה לסחוט פנדל?
    אני מקווה שגם ברור לך שאתה מדבר שטויות, קראסיץ' הורחק כי התחזה ולא כי קיבל פנדל. זה שהשופט אז היה פחות חד מהשופט היום זה דבר אחר.

6. 亚历山大帕托 Member

אם הוא היה מקבל עונש ראוי מהשופט אז הוא לא היה מורחק ל-3 משחקים אחרי שהתחזה.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד לאחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

לא נעים לפתוח עם אחד מ-6, אבל אינטר, לאציו ורומא במצב זהה. הייתי אומר שאנחנו בחברה טובה, אבל אז אני מסתכל על השמות של הקבוצות האלה ואין מסקנה אחרת מלבד - לברוח משם ומהר!

8. SerieA Il Capitano

נאפולי כל כך התבגרה בשנה וקצת האחרונות שזו מדהים. את אותן התקפות מתפרצות היו גם בתקופתו של קוואליארלה, רק שלא היה מי שיסיים אותן, והנה הגיע המטאדור והוא כובש בצרורות בקבוצה הזו שלא מפסיקה לרוץ לרגע. שאפו ענק לזוניגה על עבודה הגנתית מצויינת כשנכנס, לקבאני על השלושער, לקנאברו על ההגנה.

אינלר - צריך לכסח פחות, חשבתי שאורוגוואים אמורים להיות כסחנים. או שאולי הפרגוואיים אמורים להיות?

ארוניקה - אין לי מושג איך מצארי הפך את השחקן הבינוני הזה לבלם ראוי, אבל הוא לא יודע לעשות שום דבר חוץ מלבלום, וזה כולל פס הכי פשוט. לא פלא שהוא היה תקוע ברג'ו קלאבריה עד שמצארי הגיע.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי כרטיס צהוב = הרחקה לשלושה משחקים. כי ההתחזות ההיא של קראסיץ' הייתה דבר מתקבל אם היה מקבל צהוב. כי כולכם לא צלבתם אותו אחר כך וביקשתם ליצור תקדים לשחקנים מתחזים.

הצביעות אצלך חוגגת. תתקדם.

10. 亚历山大帕托 Member

ככה זה כשגם המחליפים של הפצועים פצועים. נאפולי עם פור 5 עלינו ואני לא מודאג אפילו קצת. זה יסתיים יותר צמוד מהעונה שעברה (12 נק'), זה הכל.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק עכשיו יצא לי לראות את הדאבל פס של איסלה עם מונטוליבו. :aaatv:

12. 亚历山大帕托 Member

הוא הצליח לרמות את השופט וקיבל פנדל, על זה הרחיקו אותו. זה לא היה תקדים כי גם אדריאנו קיבל עונש דומה ב-2007. אם פאטו יצלול כמו קראסיץ' ויזכה בפנדל לא מוצדק, תרחיק אותו עד לסיבוב הבא, לא אכפת לי. הוא הוסיף תיאטרליות כשנפל מחוץ לרחבה ונענש על כך בצדק. הנסיון שלך להשוות אותו לצוללנים שאתה נאלץ להעריץ ולקרוא להם "הנדבד החדש" הוא פאתטי.

13. 亚历山大帕托 Member

הביקורות של שניכם כלפי אלגרי בשלב זה אינן מוצדקות. לצידו של פאטו משחק החלוץ הכי פחות טוב מבין הארבעה שבסגל ואין לו דרך לבצע חילוף התקפי מאוזן בגלל החיסורים בקישור. אם היינו מחזירים לפחות את רוביניו או בואטנג, זה כבר היה פותר לנו הרבה בעיות.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

פתאטי הניסיון שלך להכניס את האזכור של "הנדבד החדש". לא רלוונטי ומראה על חוסר בתוכן אמיתי.

המטרה של פאטו הייתה לקבל פנדל. המטרה של צלילות היא לזכות במשהו במרמה. לכן זה לא משנה אם קראסיץ' היה מקבל פנדל או לא, הדבר הפסול הוא הנפילה. החוסר-ספורטיביות. ממש לא התוצאה שמקבלים. אבל שוב, הצביעות שלך חוגגת. רק כדי לחזק את דבריי:

בית הספר של פראנדלי?

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדריי, לצידו של קסאנו משחק חלוץ עם מוח של שקנאי. לא כל יום רואים שחקן עם כזה יחס קיצוני בין הכישרון להבנת המשחק. זה כמו רוביניו, רק עם יותר מהירות. ואם זה לא מספיק, יש לו כריזמטיות של פסטרמה. שיחליף כבר מספר, הוא לא ראוי ל-7. אני מת עליו, אבל הוא מעניק לי מעט מדי סיבות כדי להצדיק זאת. אני מנסה לתרץ את זה בפציעות, אבל גם כשהוא כשיר - הוא משוטט כמו זומבי. אין לו שום מודעות. לא כיף לי להיכנס בו ככה, אבל נמאס לי לראות אותך נכנס כל פעם בקסאנו כשפאטו מתחמק באלגנטיות מביקורת שבהחלט מגיעה לו.