המחזור השלישי של הסרייה A:: גאספריני נגד אנריקה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ג'ורדן לאב אגדה, Sep 16, 2011.

1. 亚历山大帕托 Member

רק אם אתה מתעלם מכל התוכן ומתרכז רק במה שצרם לך לקרוא (וזו היתה המטרה בשורה הזאת)... הסברתי לך למה קראסיץ' קיבל את ההשעיה שלו בדיוק כפי שהסברתי את זה אז כשאוהדי יובנטוס התלוננו על כך שמקפחים אותם, ואתה עדיין חושב שיש כאן איפה ואיפה. אני אכן רואה בנסיון הנואש של פאטו להוציא מהנפילה שלו רחמים כלשהם מצד השופט מעשה פסול ומצדיק את הצהוב.

ומהם הדברים שאתה מחזק כשאתה מראה לנו את אחד הפלופים הגדולים שעברו אצלנו? מה, לא זרקנו אותו קיבינימט? הוא לא לא זוכה לשריקות בוז בסאן סירו עד היום?

2. 亚历山大帕托 Member

אז היה לו משחק חלש או שניים, ביג דיל. הוא חזר מטורניר מאכזב עם ברזיל, סופסל בסופרקופה ובמחזור הראשון, וטרם נכנס לכושר. עם זאת, הוא עדיין היה זה שהביא את הנצחון בבייג'ינג והנקודה בקאמפ נואו. רגע-רגע, שכחנו את זה שהוא לקח את הקבוצה לאליפות בהיעדרו של זלאטן? שכחנו את זה שהוא הכובש הכי פרודוקטיבי שלנו כבר שנים? שבצ'נקו הוביל את מילאן לתואר ראשון רק בגיל 26.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מחזק את זה שאת מגיב בצביעות. חושב שכל שחקני מילאן הם טלית שכולה תכלת. מאשים בלי לחשוב יותר מדי את יובנטוס ורומא שהפכו את אקווילאני לצוללן מבלי להתייחס לכך שבמילאן שיחקו (ומשחקים) כמה מהצוללנים הגדולים ביותר.

העניין הוא שאתה לוקח 2 עבירות זהות (התחזות ברחבה) ועל אחת אתה אומר שהיא ראויה להרחקה ועל השניה שאינה ראויה. כאילו התוצאה, הפנדל, הוא מה שמשנה (NOT). אבל אם אתה באמת מאמין בזה אז אולי זה לא צביעות אלא משהו אחר.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יצא לי לראות היום את המשחקים עקב לימודים, גביע דיוויס ומכבי אבל לפי מה שהבנתי באטאלנטה שיחקו WATER POLO, יובנטוס מסתמנת כמו יובנטוס עם 2 מ-2, וג'נואה הפתיעה את לאציו בחוץ. ואיך לעזעזאל אנחנו לפני מילאן בטבלה? זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות, גאספריני עוד יגנוב על זה דעת...

יותם, מבין את מה שכתבת בסיכום הכללי בכל הקשור למשחק מאמש, רק חבל שהאיש עם העניבה הקיקיונית לא מבין שהוא דופק לעצמו את הצ'אנס של החיים שלו ואחרי שיזרקו אותו בעוד כמה מחזורים, במקרה הטוב הוא יגיע למילאנו ברכבת בשביל ביקור בדואמו.

Last edited: Sep 18, 2011
  5. Muurad Member

לצערי לא יצא לי לראות שום משחק היום, אבל..

http://3.bp.blogspot.com/-42UwSCyg9tA/TZSF4JJEiKI/AAAAAAAADew/xk9iaHWviuw/cavani.Xxx

Grazie, Matador :aaa8:

אני רואה שלא פיספסתי שום דבר חדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

Last edited: Sep 19, 2011
  6. Joel Gion Member

נאפולי ויובה במקומות הראשונים... באיטליה כבר מזמן החליטו שקבאני זה מראדונה. השאלה היא מי זה פלאטיני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

חיבוק וירטואלי מובטח למי שמארגן תקציר עם מאוריציו קומפאניוני (קבאני! קבאני! רטה! רטה! רטה! רטה! כי פאביו קארסה זה הכי 2006 שיש), במידה והוא בכלל שידר את המשחק כמובן.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן ספגה בשני המשחקים הראשונים 20% מסך הספיגות בעונה שעברה. מגיעות כל המחמאות לנאפולי שמוכיחה שהיא ראויה להיאבק על התואר. ברביעי משחק קשה מול אודינזה, אבל חלק מהפצועים יחזרו ובעיקר טאייוו שיעשה סדר באגף השמאלי.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל בוא נזכור שאנחנו בסך הכל במחזור ה-2. אי אפשר לקבוע שבגלל זה מילאן וההגנה שלה לא יהיו משמעותים כמו בשנה שעברה או שנאפולי תיאבק/ראויה להיאבק על האליפות. צריך לחכות, זה כזה נאפולי ליפול בקייבו בדיוק כמו בשנה שעברה כבר ביום רביעי הזה. אני חושב שצריכים לחכות חודשיים לאיזור המחזורים 10-15 בשביל לראות את המגמות לאן כל קבוצה הולכת, קבוצות עוד יאבדו נקודות, כמובן המילאנזיות והן נאפולי ויובה שכרגע בראש, פשוט צריך לראות כמה כל אחת תאבד ואיך השאר ינצלו את זה בשביל להתחיל לנסות לראות מה הולך. סה"כ שבועיים של קאלצ'יו.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלייה בטוויטר תוקף את לוסיו:
    “i hate lucio #inter he kick #stekelenburg in the face he have to get a red card :mad: i am really angry.”

ערוץ המדיהסט סיפר ללוסיו על ההודעה התוקפנית של אלייה ותגובה של הברזילאי לא איחרה לבוא:
    “It’s only normal, because now he’s a Juventus player. I would never say something like that. I don’t hate anybody,
    I don’t think it’s right to even talk about it, because not even he can say or know what happened on the field.
    I don’t know why he said it, but this isn’t important for me. The only important thing is that Stekelenburg is alright.
    As I already said, it was an involuntary situation. What Elia said is stupid.”

Last edited by a moderator: Sep 19, 2011
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה אנשים (כולל אותי) קיללו ואיחלו ללוסיו דברים לא נחמדים ברגע שראו את הפגיעה המזעזעת בסטק. קשה מאוד לשמור על פאסון ברגעים מסוג זה ואפשר להבין את הילד והציוץ האימפולסיבי שלו לאחר שראה את חברו לנבחרת נפצע באשמתו של הברזילאי. לוסיו לעומת זאת, שאמור להיות הבוגר מבינהם מוסיף להיות טיפש גם מחוץ למגרש.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני דווקא התרשמתי מהתגובה לעניין של לוסיו מול הילדותיות של אלייה, משקף היטב את פער הגילאים אם לא הבדלים נוספים.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים עם אליאס. לדעתי לא מכובד ששחקן מקצוען יכתוב ברשת לעיני עולם שלם את מי הוא שונא. לוסיו שמר על איפוק והגיב בצורה בוגרת יותר.

13. Joel Gion Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

אלייה עושה רושם של ילד מטומטם ובעייתי. אני מבין את הצורך שלו לנסות לרצות את האוהדים אחרי הדברים שאמר/לא אמר כמה ימים לפני המעבר אלינו, אבל זאת בטח שלא הדרך. אני מקווה מאוד שיפסיק עם השכונה בהקדם, כאן זה לא אנגליה.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה? כל משפט של לוסיו נראה לי יותר דבילי מהקודם.

"זה נורמלי כי עכשיו הוא שחקן של יובנטוס"
    לא מצאתי קשר.

"זה לא נכון לדבר על המקרה כי הוא לא יודע מה הלך על המגרש"
    לא שמע על טלויזיה?

"אני לא יודע למה הוא אמר את זה אבל זה לא משנה לי. מה שהוא אמר זה טיפשי"
    הדבר הטיפשי ביותר זה שבכלל בחר להגיב לציוץ של ילד בן 20 בטוויטר שכעס עליו שבחוסר אחריות כמעט גרם לאסון.

15. Interista Member