המחזור השישי: ואן בוייטן מנצח את הדרבי

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by ג'ובאני אלבר, Sep 17, 2009.

  1. Bujuga Member

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    337
    Likes Received:
    0
    ההתקפה הקטלנית של הופנהיים הופכת את התוצאה מפיגור לנצחון 2-4 בתוך 4 הדקות האחרונות במשחק נגד גלדבאך. הופנהיים בהחלט קבוצה מוכשרת בטירוף, אבל ההגנה של גלדבאך היא שערורייה ודווקא את ההתקפה חיזקו שם באראנגו ובובדייה, ד"א שניהם מצוינים, אבל ההגנה...על הפנים.
     
  2. scholl Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    משחק מדהים של באיירן .
    נראה שהמחצית הראשונה נועדה להוציא לקבוצה היריבה את האוויר מהראות ,לקראת הדקה ה 55 באיירן כבר מתחילה בלחץ הכבד על שער היריב,פשוט לעמוד ולמחוא כפיים .

    דקה 65 נראית כמו דקה 85 ,וכול זה לזכותה של באיירן כמובן .
    גם אם מקבלים גול מקרי יש זמן לתקן ,וגם 10 דקות מספיקות אחריי שהיריב כבר לא עומד על הרגליים .

    בקשר לשחקנים :
    בוט - טוב מאוד
    לאם - היום היה משחק מצוין שלו ,גם בצד ההגנתי וגם בצד ההתקפי אם כי עדיין בשמאל זה משהו אחר .
    פראניץ' - משחק טוב מאוד שלו ,טעות קריטית שהובילה לשער ,סגירה לא נכונה בכלל אבל חוץ מזה ,המשחק הכי טוב שלו במדיי באיירן .
    ואן בויטן - בלי עין רע ,סלע .
    באדשובר - ענק ,ענק ,ענק .
    טימושוק -לעיתים חסר בטחון ,זה עדיין לא אותו טימושוק של זניט אבל כל משחק יש שיפור .
    שוויני - יוצא מן הכלל ,מפגין יכולת גבוהה כבר כמה משחקים ברצף,לא דבר שהיינו רגילים ממנו ,רק שימשיך ככה .
    מולר - עשה הרבה עבודה אבל זה לא המשחק הטוב ביותר שלו במדיי באיירן ,בכול מקרה ,כשהוא על המגרש אפשר להיות רגועים .
    רובן - טוב מאוד
    אוליץ' - כמה שהבחור עובד ,כמה שהוא רץ ,מ 16 ל 16 ,כול הכבוד ,גם בהגנה גם בהתקפה .
    גומז - בסך הכול בסדר ,כמו שאמרתי בתחילת ההודעה ,באיירן מתחילה בלחץ הכבד במחצית השנייה ,שם שחקניי ההתקפה באים יותר לידיי ביטויי כשכול הקבוצה הולכת קדימה ,משחק סביר שלו ,אין טענות .
    קלוזה- צריך להכנס לכושר .

    משחק יוצא מן הכלל ,שימשיכו ככה .
     
    Last edited: Sep 20, 2009
  3. doundoun Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    94
    ועם כל זה רק 2 -1 בקושי....
     
  4. FC_Bayern Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,305
    Likes Received:
    0
    באיירן שיחקה היום טוב מאוד, אז נכון שהגיעה טעות אחת בהגנה, אבל לא צריך להתרגש ממנה יותר מדיי. להגיד לכם את האמת? אם לנירנברג הייתה התקפה טובה, היו לבאיירן היום לא מעט דפיקות לב, כי עדיין ניתן לראות קצת חלודה בחלק האחורי, אבל בסה"כ כששומעים שבחורף הקרוב יגיע חיזוק בהגנה, אפשר לסלוח להנהלה ולוואן חאל.

    בחלק הקדמי, הדברים נראים יותר טוב, כי לבאיירן הגיע לכבוש לפחות 4 שערים במשחק הזה. רובן פעיל מאוד, מולר מתפתח ממשחק למשחק ורואים שהבחור כבר נכנס לעניינים, אוליץ' רץ המון, משקיע וגם כבש היום, ורק ריברי עדיין צריך לשפר את המשחק שלו כי גם היום הוא היה חלש.

    סה"כ יכולת טובה מאוד כמו שאמרתי, שלא תספיק שבוע הבא נגד המבורג. חייבים לבוא הרבה יותר נחושים התקפית, וסגורים הגנתית לשבוע הבא, אחרת הנקודות לא יימצאו בכיס הבווארי.

    ומילה אחת על האוהדים - פשוט תענוג, ת-ע-נ-ו-ג !! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  5. scholl Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    לא צריך יותר .
    מהרגע שנכנס הראשון הראש כבר היה שקט וניסו לחפש את השני כדיי לגמור עניין ,לא מחפשים להנחיל תבוסות אלה מחפשים לנצח .

    אני יודע שאתה מכיר המון משחקים של 2-1 שהיו צמודים ,המשחק שראינו היום בכלל בכלל לא דומה לזה .
    שליטה אבסולוטית של באיירן ,בקצב ,בהחזקת הכדור ובתכנון המשחק .
     
    Last edited: Sep 20, 2009
  6. FC_Bayern Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,305
    Likes Received:
    0
    צודק ב-200%

    לא כל משחק צריך להסתיים בתבוסה, מה גם שהתוצאה היום לא שיקפה את יחסי הכוחות במגרש. לדעתי 4-1 היה משקף בהרבה יותר.
     
  7. C-J Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    0
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

    פראנייץ' יצטרף לרנזינג לכמה ביקורים בקתדרלה של מינכן. שניהם יצטרכו להתפלל חזק בשביל לראות דשא בקרוב.

    פשוט ג ר ו ע. לא יודע איזה דברים חיוביים ראית.
     
  8. scholl Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    תשמע ,יחסית למשחקים קודמים שלו היום הוא היה בסדר גמור ,אני זוכר שכול משחק שלו שאלתי מה הוא עושה על המגרש ,היום חוץ מהגול הוא היה בסדר ,תרם גם הרבה להתקפה ובהגנה היה במקום שלו ועשה את העבודה בסך הכול .

    מצד שני אני לא יכול להגיד שאני מעדיף אותו על בארפיד בעמדת המגן השמאלי ,עדיין ,בארפיד נראה לי יותר יציב בהגנה .
     
  9. C-J Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    0
    מי צריך אותו בהתקפה עם כאלה חורים שהוא משאיר מאחורה. מול נירנברג ספרתי לו לפחות 4 מקרים של הפקרות חוץ מהשער.

    אולי הגיע הזמן שלו"ח יודה בטעות האבחון שלו שהצמד שהביא מהולנד לא שווים הרכב. אולי סופסוף ינסה את לאם בשמאל במקום בימין.
    געגועים ללל?! כנראה שכן.
     
  10. T0XiN Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    0
    לל לא היה כזה נורא,
    חוץ מזה שגורליץ גם שווה ניסוי בהרכב...
     
  11. scholl Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    זה לא מדויק כל כך .
    חלק מהמקרים שאתה מדבר עליהם נבעו כתוצאה מאיבודיי כדור .

    ובכול מקרה אני מסכים שטעון שיפור רציני בעמדה הזאת .
     
  12. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    2,276
    Likes Received:
    0
    אני כבר ממזמן טענתי שפראניץ' הוא מכה. התפקיד שואן חאל נותן לו רחוק מלהיות תפקידו הטבעי. החורים שהוא משאיר בהגנה הם עצומים והופכים את האגף שלו לפרוץ. גם מבחינה התקפית הוא לא מי יודע מה ואני מאוד מקווה שבינואר יגיע מגן נוסף ברמה של בוסינגווה ואני מוכן להתפשר אפילו על דריו סרנה הקרואטי. לאהם שחקן שמסוגל לשחק בשני האגפים וכמעט ולא משאיר חורים, לכן זה לא קריטי אם נביא מגן ימני או שמאלי.
     
  13. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    אני חושב שרק ינואר יעשה את העבודה הוא הכי מתאים לבאיירן גם הגנתית וגם התקפית,ככה אולי נחזור לראות את להאם בשמאל.
     
  14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אם כבר משהו מתעניין, אז ככה

    אי אפשר להפיל את זה על ליגת האלופות כי הקבוצה פשוט לא מתפקדת. נגד המבורג וגלאזגו הקבוצה שיחקה מעולה 20 דקות ואחרי זה הפסיקה לשחק לגמרי. נגד נירנברג וקלן היא פשוט לא הגיע למשחק.

    משמעות: יש בעיה ביכולת בעיקר של משחק הקישור. משהו שם לא עובד כמו שצריך. משהו בשיטה לא עובד כמו שצריך והתוצאה היא 5 נ"ק מ 6 משחקים.

    לגבי הרכש: היחידי עד עכשיו שעולה על הציפיות הוא פוגרבנייאק. כל השאר עדיין לא ממש התאקלמו (חלב נתן רק משחק אחד גדול וזה היה ברומניה).

    הרכש זה לא הבעיה היחידה. שחקנים שבעונה שעברה היו משיכמם ומעלה העונה מחפשים את עצמם. היצלספרגר, הילברט, קקאו, קדירה וגם טסקי ודלפייר.
    בראיונות אחרי המשחק כולם אומנם מודעים למצב אבל הם גם יודעים מה שכולנו יודעים שהקבוצה יותר מדי טובה כדי למהשיך להיות גרועים כמו עד עכשיו. הדבר הטוב שקרה מול קלן שככל הנראה (אני זהיר לפני המשחק בלובק בגביע) יותר גרוע ממש לא יכול להיות.

    אני מקווה בשביל באבל שהשבוע וחצי הקרובים יניבו תוצאות (לובק בגביע, איינטרכט בפרנקפורט בליגה ואוניראה ברומניה) ולא הלחץ יתחיל לחנוק.
    איך שזה נראה כרגע הקבוצה חסרה בעל בית ועמוד שידרה. על הבעיה הראשונה דיברתי גם בשנים האחרונות (עם כל הכבוד ללהאמן) לגבי הבעיה השניה זה בעיה שאפשר להגיד שהיא בעיה של מאמן.
     
    Last edited by a moderator: Sep 20, 2009
  15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    האנובר - דורטמונד 1:1
    סוון בנדר עורך בכורה אי פעם בליגה הראשונה, אצל דורטמונד בעוד שבהאנובר פרומלוביץ ממשיך להחליף את אנקה ולהיות מצויין. מצד שני ההגנה של האנובר ממש קטסטרופלית. דורטמונד עם משחק חמישי ללא ניצחון.

    בוכום - מיינץ 3:2
    אזואג, לשעבר מיינץ כובש נגדה, אבל זה לא מספיק. שניות לתום המחצית מנייץ משווה ובתוך עוד 39 שניות גם חוטפת. אנדרה שורלה שבעונה שעברה שיחק בנוער (אצל טוכל) כובש צמד והוא הכובש הצעיר ביותר אי פעם בשביל מיינץ - בגיל 18 ו - 10 חודשים. ניצחון חוץ ראשון העונה למיינץ ולטוכל כמאמן בכלל. זו הפתיחה הטובה ביותר אי פעם למיינץ בליגה הראשונה. בבוכום האוהדים כבר עצבניים.

    גלדבאך - הופנהיים 4:2
    כאן דווקא חוזר השוער הראשון מפציעה - לוגאן באיי של גלדבאך. אראנגו עם שער נהדר והילדברנד עם בישול לקולאטי עושים 2:0 לגלדבאך כבר בדקה ה - 17. אבל רגניק מצא את הפיתרון. במחצית הוא הוריד את העניבה שאיתה הוא עלה בתחילת המשחק ו(אולי) זה הביא למהפך. בדקה ה - 85 גלדבאך עדיין הובילו 2:1 ועד סוף המשחק הופנהיים כובשת 3 שערים למהפך מושלם. ניצחון 3 רצוף להופנהיים.

    שטוטגרט - קלן 2:0
    סולדו (מאמן קלן) חוזר לשטוטגרט שם שיחק 10 שנים (גם) עם באבל. משחק חלש מאוד לשטוטגרט שמהסגל שלה נעדרו חלב והיצלספרגר. פרוגבנייק עם בסה"כ 17% ניצחונות בדו קרבים. חובה לראות את השער השני של קלן ואיך להמן מבשל אותו כל כך יפה. אח"כ תדברו על רנזינג. משחק 4 ללא ניצחון לשטוטגרט.