המחזור השישי בסריה A:: סופר סוף שבוע!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Sep 30, 2011.

1. AS R Member

מה בדיוק התירוץ ל-5 נקודות אחרי 5 משחקים? לעומת 11 נקודות של יובה. גם במשחק הזה הייתם גרועים ולא עשיתם מהלך אחד טוב. יובה לעומת זאת רצתה הרבה יותר והגיעה לכמה מצבים(של ווצ'יניץ' בעיקר).

אני לא זוכר את מילאן מגיעה למצב אחד כל המשחק הזה. ודי לזבל את השכל על הפציעות.

מירקו :aaa8:

כצפוי יובה רצה לאליפות קלילה. הסגל שלהם פשוט טוב מדי.

Last edited: Oct 2, 2011
  2. GRANDE LAZIO Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

3. Lulinha Member

"הסגל שלא לאציו לא נופל מאף קבוצה"...

סקולי, ברוקי, ביאבה ודיאז... קבוצה לסקודטו :aaarofl:

4. AS R Member

מקווה שאתבדה. אבל איזו קבוצה לדעתך יכולה להתחרות איתה כרגע? (ואל תגיד לי לאציו). נאפולי ואודינזה הן היחידות מלבד יובה שנראות כרגע טוב אבל כולנו יודעים שאין להן סיכוי ממשי לאליפות. אין להן סגל עמוק ואיכותי כמו של יובה.

Last edited: Oct 3, 2011
  5. Milanista Member

להגיע למסקנות כאלה אחרי 5 מחזורים זה לא רציני. עם כל הפתיחה הגרועה של מילאן ואינטר, הן עדיין במרחק סביר כשיש עוד כל כל הרבה מחזורים לשחק.

אמרתי כבר שהיינו בושה, אלגרי צריך להסתכל טוב טוב במראה והפצועים זאת לא סיבה לשטויות שהוא עשה היום. אבל זה כולה 6 נק' מהפסגה וברגע שנתייצב וניצור רצף של משחקים טובים (היה לנו לו"ז קשה עד עכשיו כשכבר שיחקנו עם יובה, לאציו, נאפולי ואודינזה. בהמשך יהיה יותר קל) כשכבר אחרי הפגרה נקבל כמה מהשחקנים הפצועים חזרה, נהיה חזרה בעניינים. הסגל שלנו ממש לא נופל מזה של יובה.

6. riquelme1 Member

ניחסת אותו סלע. אבל באמת, בלי קשר לגול המביך, אני חושב שמילאן צריכה שוער טוב יותר מאביאטי, גם שהיה באתלטיקו מדריד כבר ראיתי אצלו סימני חריקה.

האיצטדיון של יובה פנטסטי, היה אווירה נהדרת..

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אביאטי מתחיל להזכיר לי את דידה בשנותיו האחרונות, כלומר יכול לתת הצלות וירטואוזיות שישאירו אותנו עם פה פעור אבל בין רגע יבצע טעות שטותית שעלולה לעלות ביוקר, לדוגמה אתמול ונגד אודינזה. צריך להתחיל לדאוג?

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כרגע בצבא אז מן הסתם שלא ראיתי את המשחק, אבל מהתגובות פה עושה רושם שהרווחנו אותו ביושר. מבסוט מכך שאוהדי מילאן פה, עם כל האף למעלה והשחצנות כלפינו אוכלים אותה, שנה שניה ברציפות. פורצה יובה!

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אני אוהב תהצהרות חסרות הטעם האלה.
    העונה רק התחילה וכבר מחתירים אלופות וחורצים גורלות

תשבו,תרגעו תשתו משהו קר, אלופה מכתירים במאי לא בספטמבר
    מעבר לזה שהסגל שלנו פחות טוב משל מילאן ואינטר,אנחנו תמיד סובלים ממכת פציעות בחורף - בשלב שהעונה מתחילה לעייף משחקנים, אחרי זה תמיד בא איזה משבר. אבל אתם כבר שלחתם את מילאן לסריה בי ונתתם לנאפולי אליפות.
    גם לפאלרמו הייתה פתיחה טובה לפני כמה עונות כשאינטר נצלה את הקאלצופולי, גם אז דיברו עליה בתור מועמדת ולא יצא מזה כלום. זה נכון שנאפולי טובה יותר ובעיקר בשלה יותר אבל שוב,

שבו,תרגעו שתו מיץ ותהנו מהעונה הנהדרת שעש לנו כרגע

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לא הייתה יותר טובה ממילאן? אתה כבר מגזים.
    יובנטוס לא הייתה במיטבה, אבל היה הרבה (!) יותר טובה ממילאן, שכן מילאן חוץ מבעיטה אחת של... שכחתי מי שחלפה קרוב לקורה של בופון לא עשתה כלום, פשוט כלום, חוץ מלהתגונן.
    יובנטוס הניעה כדור והגיעה למצבים, אומנם לרוב בעטה מחוץ למסגרת אבל ניסתה לשחק ושיחקה יפה לפרקים.

כך שלהגיד שתיקו הגיע במשחק הזה, עוד אחרי התצוגה המבישה של מילאן שנראתה כמו כלום ושומדבר, לא יודע... תמוה קצת לדעתי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל, טוב שיש קצת אנדריי (ועמרי) בערימה של חוסר היגיון והבנה.

נתחיל בהצהרה: לא רק שאנחנו לוקחים אליפות, עד תום הסיבוב אנחנו כבר נהיה במקום הראשון.

גיבוי ההצהרה: להגיד 5 מ-5 זה נחמד, אבל באמת קשה להסתכל על התמונה הגדולה? דבר ראשון, אף קבוצה לא מצליחה לברוח, בטח לא אחרי 5 מחזורים. לראשונות בטבלה יש בסה"כ 11 נקודות, כלומר 6 הפרש מאיתנו.

חמשת המשחקים ששיחקנו עד כה:
    לאציו
    נאפולי בחוץ
    אודינזה
    צ'זנה
    יובנטוס בחוץ

וכל זה מבלי שאפילו פעם אחת הצלחנו לחבר הרכב שקרוב להרכב החזק ביותר (כל אחת ואחת מהיריבות הגיעו בהרכבים מושלמים, פרט ללאציו במחזור הפתיחה שחסרה שוער ומגן שמאלי). כל מי שרוצה לדבר על מילאן, שיחשוב קודם אם ואיך הקבוצה שלו הייתה שורדת סדרה כזאת של משחקים עם הרכבי טלאים. ואני מדבר בעיקר על יובנטוס שעם סגל מושלם הצליחה לשמוט נקודות מול קטאניה ובולוניה האימתניות.

בסיבוב הזה נשאר לנו לשחק מול אינטר ורומא (אולי גם פיורנטינה וג'נואה/פאלרמו) כמוקשים רציניים. פרט לנ"ל יש לנו לשחק בעיקר מול קבוצות תחתית וחצי תחתון. וזה עם פצועים שצפויים לחזור. ואה כן, כל "קבוצות הצמרת" הנוכחיות, אלו שרצות כביכול לאליפות ומשאירות אותנו מאחור במחזור החמישי, נשאר להם לפגוש כמעט את כל הגדולות. ולמישהו באמת יש ספק שנסגור פער של 6 נקודות?

אלגרי - כתב הגנה: פסיכי מי שמאשים אותו. בא להוציא תיקו עם הרכב חסר במשחק חוץ מול אחת הקבוצות החזקות בליגה שבאה עם הרבה התלהבות עקב האיצטדיון החדש והפרויקט וכו'. זה עבד נהדר ומי שחושב אחרת צריך ללכת ולנסות להרכיב רשימה של המצבים הרציניים שיובנטוס הצליחה לייצר במהלך 87 הדקות הראשונות. קרה מקרה, נסטה נפצע, הקבוצה היריבה הבקיעה מדיפלקשן 3 דקות לסיום. מה אפשר לעשות? ככה זה.

לשחק "כאילו" התקפי זה קל מאוד. אומרים לכולם לצאת קדימה ועושים חילופים "כאילו" התקפיים. השאלה היא עד כמה ההתקפה יכולה לעבוד כשקסאנו וסיידורף שיחקו 9,037 משחקים רצופים ולא עומדים כבר על הרגליים, ובואטנג חוזר לאחר שלא שיחק חודש. אז לא רק שה"כאילו" משחק התקפי לא היה מתקתק כמו בחלומות והפנטזיות של האולטראס המילאנזיים שיושבים כאן בפורום, גם לא היינו מצליחים להחזיק את יובנטוס המתלהבת על מצב וחצי רציני לאורך כל המשחק. אם מישהו צריך תרגום מקוצר לכל מה שכתבתי עכשיו - היינו מפסידים.

3 נקודות לא היו עד כדי כך ריאליות בהתחשב במצב שלפני המשחק, ולכן אלגרי הלך על בטוח במטרה לסגור על תיקו ואולי לקוות שיגיע בונוס בדמות עקיצה של זלאטן. העקיצה של זלאטן לא הגיעה, וכפי שכבר אמרתי, קרה מקרה וספגנו שער דיפלקשן בדקות הסיום. בגלל זה לצלוב אותו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_doh.Xxx

אליפות לוקחים נגד הקטנות (קטאניה? בולוניה?) לאורך כל העונה, לא במשחקי עונה במחזור החמישי. נתראה במאי.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעבר לכך אם כבר ביקורת אז יש לא מעט כלפי קונטה
    השערים,צריך להודות באו במזל, הקישור עובד מצוין(בעיקר פירלו ומרקיזיו) אבל האגפים והשפיץ לוקה מאוד ביכולת לסיים ולאיים באמת.
    מאטרי היה צריך להכנס בדקה ה60 במקום וידאל שאומנם השתפר לקראת הסיום אבל לא היה טוב.
    לעבור ל4-4-2 ואז אולי למירקו היה את מי לחפש ברחבה. מעבר לכך אני בכלל חושב שהיה אפשר להעיז ולתת גם לאליה להכנס לצד שמאל ולחפש משו יצירתי. מילאן באה לתיקו, שלטנו במשחק ואני מודע לזה שהשלשה שלנו באמצע עשתה עבודה נהדרת אבל היה אפשר להוציא את וידאל החלש ולהעיז טיפה יותר.
    מה גם שעל הספסל היה את אלכס ככה שלא היו חסרים חילופים שהיו יכולים לתרגם שליטה למצבים וגולים גם לא במזל.

-מילה טוב לבארצאלי שמראה שיפור
    -קראסיץ? חייב להתאפס
    -איפה פאביו קווליארלה?

אני לא פסימי, אבל כולם פה בהיי מוגזם. אנחנו לא מספיק טובים לסקודטו כרגע.
    יש עוד הרבה על מה לעבוד וקונטה בנתיים עושה עבודה לא רעה.
    אל תשכחו שאבדנו נקודות מול קאטניה ובולוניה בבית!

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

משחק האגפים של יובה כמובן לוקה בחסר.
    לא ברורות לי כל העליות והמורדות של קראסיץ' ביכולת, וכמו כן למה מאטרי באמת לא נכנס.
    מערך זהיר של 4-5-1 בתחילת המשחק התקבל על הדעת באיזשהו מקום, אבל לאור ההתפתחויות והיכולת של יובה\האי-יכולת של המליאנזים הו צריכים לגרום לשינוי במשחק, במיוחד כשמשחק האגפים שלך תקוע והכל הולך דרך האמצע.

אבל, אני אופטימי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Oct 3, 2011
  14. 亚历山大帕托 Member

יותם, מילה במילה, חוץ מהנסיון לתרץ את האפסיות של קסאנו בעומס משחקים, כאילו שהוא היה טוב בשלב כלשהו של העונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

הדבר היחיד שאני מחזיק כנגד אלגרי זה ההכנסה של אמברוזיני ועוד על חשבון נוצ'רינו. נכון, האחרון כבר הראה סימנה עייפות אחרי ששרף כבר איזה 60 ק"מ העונה בלי לנוח, אבל למה אמברוזיני?! הפעם היחידה שהוא נגע בכדור הוא איבד אותו וכבר אחרי הדקות שקיבל מול בארסה אמרתי שהוא צריך לפרוש כבר. היה צורך דחוף להוריד את בואטנג שהיה אדום מהלך מהמחצית הראשונה (ובסוף קיבל אותו על מה בדיוק? הצהוב היה יותר מגוחך מאשר הראשון של אובי) ולא תרם להגנה, ולהכניס במקומו את אקווילני שיודע להחזיק בכדור, ללחוץ וגם לתקל כשצריך. זו היתה הטעות היחידה מצד אלגרי, אבל גם היא לא היתה עולה לו ביוקר אם לא חוסר המזל של פציעות (גם ז'פס נפצע ולכן לא היה בלם אחד על הספסל).

נגדנו עמדה קבוצה במצב מושלם - בבית, בלי פציעות, שבוע הכנה כי אין אירופה... אם זה כל שהיא מסוגלת אז אולי יש מצב למקום רביעי העונה.

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כן, זה כל מה שהיא מסוגלת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx