המחזור השישי בסריה A:: סופר סוף שבוע!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Sep 30, 2011.

1. GRANDE LAZIO Member

איזה גרועות הקבוצות האלה.. אלוהים.
    אוחנה הוא נקודת האור במשחק הזה.

Last edited: Oct 2, 2011
  2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא גרועות, יותר כמו לא במיטבן או קצת רחוקות ממימוש הפוטצניאל. אני דווקא מוצא הרבה נקודות אור שגורמות לי להנות ממשחק חם ומעניין. יובה תוקפת בצורה מאוד מעניינת ולא שבלונית. עדיין לא רגיל לראות את פירלו בשחור לבן מנסה להכניע את חבריו לשעבר. לאביאטי יש אינסטינקטים של בן 20, בחיי.

3. GRANDE LAZIO Member

משחק נטול קצב, המון המון איבודי כדור, מעט מצבים. גרועות לטעמי...

והנה פוקס של מרקיזיו. משום מקום. איזה תחת יש להם..

Last edited by a moderator: Oct 2, 2011
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

דווקא מהלך כדורגל יפה, יש אפשרות לבצע אותו טוב יותר מזה? לא לכל אחד יש מירוסלב קלוזה בקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לגול השני, גול חוקי בכל מקרה כי תיאגו סילבה עומד לפני השוער.

מילאן מקום 15, אינטר 17 - שומו שמיים...אחווה מילאנזית - יאללה נאפולי לסקודטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

העיקר שאלגרי שמח על ה-"חיבור"...מתעסקים בשטויות וככה זה נראה.

6. GRANDE LAZIO Member

7 הופעות, 5 שערים. אתם פראיירים ידידי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

7. Milanista Member

הופעה מבישה של מילאן והגיע לנו - ובמיוחד לאלגרי עם החלטות פחדניות שלו - להפסיד.

8. 亚历山大帕托 Member

לנו יש תירוץ, אבל מה עם יובנטוס? קבוצה בינונית, מזל נטו.

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלאודיו מ-ר-ק-י-ז-י-ו!

איזה סיום איזה מגרש איזה גאון אנדראה פירלו וכל השאר בכלל לא מעניין

כמה עוד? עד מתי?

God bless the iPhone
      :aaa15: :aaa15:

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני לא יודע איזה משחק אתה ראית, אני ראיתי רק קבוצה אחת על המגרש.
    אני מאמין שבהמשך העונה גם הסיומת והחדות תשתפר, כי את היכולת לכך יש צריך רק עוד קצת להשתפשף.
    בכל אופן, משחק ההתקפה שלנו עד לרגל האחרונה די טוב, מהיר והחלטי.

FORZA JUVE!

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק קבוצה אחת על המגרש? אני חושב שאתה קצת מגזים. שתי הקבוצות לא היו במיטבן היום, אבל אני לא חושב שבהכרח יובה היתה יותר טובה ממילאן. עם כל הכבוד, תיקו היה משקף, אממה, בכדורגל לפעמים השפיץ של הנעל מכריע וזה מה שקרה היום בדקה ה-87. לכל קבוצה היו את ההזדמנויות שלה, אבל לא ראינו פה איזושהי הצגה של יובנטוס, עם כל הכבוד.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד המשחקים הגרועים של מילאן בשנים האחרונות. כלום לא הלך, להסתכל על מספר האיומים לשער ולא להאמין שרק לפני כמה חודשים זכינו באליפות. ללא ספק למספר הפצועים הרב יש חלק משמעותי בהפסד, אבל לתצוגת נפל כזאת לא ציפיתי מהקבוצה. למעט שחקני ההגנה כל הקבוצה שיחקה חרא. אולם, האשם העיקרי הוא אלגרי כי עם כמה שאני אוהב אותו, ההחלטות שלו היו ביזיוניות. משחק ההתקפה תקוע שעה ואתה מחריב אותו עוד יותר על ידי כך שאתה מוציא את קסאנו שעם כל הכבוד היה יותר טוב מזלאטן לטובת עמנואלסון הנכה, כשאקווילאני עדיף עליו בכמה רמות? ההכנסה של אמברו היא כזאת של קבוצת תחתית שרוצה לשמור על תיקו במקום לחפש את שער היתרון, למה לא להכניס את אינזאגי?
    לא היה קשה לראות עד כמה חסר למילאן טרקווארטיסטה אמיתי שיעשה סדר במשחק ההתקפה ושיוכל להזין היטב את החלוצים.

אחרי שהוצאתי את התסכול על הקבוצה היקרה שלי, אני חייב לשבח את יובה ששלטה לאורך כל המשחק ולבסוף כבשה, מה שכל כך הגיע לה. אולי הדבר נובע גם ממשחק ההתקפה החלש של מילאן, אבל ההגנה של יובה הייתה בשיאה ועשתה עבודה טובה על השלישייה ההתקפית. כל הכבוד, העונה אתם נראים כמו קבוצה רצינית ועד שמילאן תחזור לכושר המקום הראשון מגיע לכם.

13. Joel Gion Member

זה הכל? אין תמונה שמראה שהקוון בכלל דחק את הראשון פנימה? או אולי ציטוט שמוכיח מעל לכל ספק שאחד האוהדים מאחורי השער דגדג את אביאטי בתחת עם מקל וגרם לו לאבד ריכוז בשני? ציפיתי ממך ליותר, באמת שאכזבת!

זה היה עוול אם לא היינו מנצחים את המשחק הזה. גם מול הרכב חסר של מילאן לא ציפיתי לדומיננטיות כזאת שלנו בחלקים כל-כך גדולים של המשחק. הפעולה האחרונה מול השער רחוקה מלהיות משביעת רצון בשלב הזה של העונה, אבל בינתיים מה שחשוב זה לצבור כמה שיותר נקודות גם במשחקים כאלה. מול בולוניה לא הצלחנו לעשות את זה, הערב לשמחתי כן.

מהדקה ה75 בערך אני עם פרצוף חמוץ, שואל את קונטה דרך הטלוויזיה למה לעזאזל הוא לא עושה חילוף ורואה כבר שלא נצליח לכבוש בהרכב הזה גם אם נשחק עוד חצי שעה. ואז הגיע פרינצ'יפינו. התגובה שלי בשער הראשון שלו הזכירה לי את עצמי אחרי השער של גרוסו בדורטמונד (לא באותה רמה מן הסתם), אחריו כבר לא היה לי ספק ש3 הנקודות שלנו. הגול בתוספת הזמן והבונוס בדמות המקום הראשון שיפרו עוד יותר את מצב הרוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lsgiq2vKGT1qh42i0o1_500.Xxx

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לא בטוח אם הגיעה לאיזו קבוצה לנצח אבל אם למישהי הגיעה זה ליובנטוס. כן אני מתאר לעצמי את קיתונות הבוז שאני אקבל, מחמאות הבכיין הקבוע אבל שמישהו יסביר לסיידורף שזה בסדר לפרוש, גם אם אתה נותן הופעה טובה פעם בעשרה הופעות זה לא אומר שצריך לשבט אותך, זה אומר שצריך לזכור אותך בזכות מי שהיית. משחק בושה וזה עוד מחמאה ל"קפטן". הוא לא רץ, הוא לא נלחם ופשוט לא זז. אנדריי ויואב עדיי שהוא פשוט לא זז, בגאזטה הוא צריך לקבל את הציון אפס.

שנסטה יצא אמרתי לאנדריי שאני לא רוצה אפילו לחשוב על בונרה כבלם ולא לקח הרבה זמן עד לשטות התורנית ואז לשער הזה שכולו אביאטי והזכיר קצת את השער ההוא של לי בוייר מול דידה בימיו הראשונים במילאן. אלגרי פשוט הפסיד את המשחק הזה ורק בגללו הגיע לנו להפסיד. החילופים לא היו מובנים, השיטה לא הייתה שיטה והדפוס הזה נמשך, צריך לגלות הבנה לאור הפציעות אבל זה נראה מעבר לכך.

אם צריך לשבט מישהו זה את אלסנדרו נסטה. שלא ייגמר לעולם! פורצה מילאן!

15. aloneli Member

משחק כזה חלש כבר הרבה זמן לא יצא לי לראות,מלבד פירלו לא היה שחקן אחד שאפילו היה סביר שלא נדבר על טוב.
    יובה רצתה יותר ותקפה או יותר נכון ניסתה לתקוף.מה לעשות שיש לה מאמן בשקל שלא יודע מתי צריך להכניס עוד שחקן התקפה,לפחות היה ליובה מזל בסוף.
    מילאן פשוט גרועה מתחילת העונה אבל הערב זה היה השיא,טוב לפחות מפה היא יכולה רק לעלות וכמובן שהפצועים יחזרו היא תהיה הרבה יותר טובה.