המחזור השישי בסריה A :: זמאן מובס בטורינו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ADP, Sep 28, 2012.

  1. ASROMA Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    1,494
    Likes Received:
    167
    רכישה מוצלחת מאוד של פסקארה, מפרגן להם על ההצלחה בליגה למרות שהם היו מספר אחד אצלי ביורדות.
    קשה לי להאמין שהם יוכלו להשאיר אותו מעבר לעונה אחת שהוא חתם שם, זמן יגיד.
     
    Last edited by a moderator: Sep 30, 2012
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    ולדימיר וייס שייך במלואו לפסקארה. היא החתימה אותו לחוזה קצר למשך שנה אחת, אך קיימת אפשרות להאריך אותו בשנה נוספת.
     
  3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    נאור, יש לך מקור לקטע עם האופציה?
     
  4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    כך נכתב באתר הרשמי:

    http://www.pescaracalcio.com/stagione/arch...el-pescara.html

     
  5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    את אחד המחזורים המהנים העונה (אם אתם לא אוהדי מילאן), נקנח עם משחק מרתק בסן סירו. ההרכבים הרשמיים:

    Inter:Handanovic; Nagatomo, Ranocchia, Samuel, Juan Jesus; Zanetti, Cambiasso, Gargano; Coutinho; Milito, Cassano

    Inter bench: Castellazzi, Belec, Silvestre, Alvarez, Guarin, Mudingay, Obi, Pereira, Duncan, Jonathan, Livaja

    Fiorentina:Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Tomovic; Cuadrado, Romulo, Pizarro, Borja Valero, Pasqual; Ljajic, Jovetic

    Fiorentina bench: Neto, Hegazi, Olivera, Lupatelli, Fernendez, Savic, Cassani, Seferovic, Llama, Migliaccio, Toni
     
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    לא יצא לי לראות את המשחק אתמול ומכל הזבל, ההכפשות, העקיצות העלובות, המושפעות וחסך רציני בהודעות כדורגל, לא ממש הבנתי מה היה שם.

    הפסדנו לקבוצה טובה יותר שהתעלתה עלינו בכל נקודה על המגרש. זה קרה בעבר וזה יקרה גם בעתיד. הפריע לי לקרוא את הטענות של זמאן על כך שהשחקנים לא ביצעו את ההוראות שלו. את הטענות של פלורנצי שחיזקו את אלה של זמאן, ואת הקינוח של סבאטיני שאמר ששחקנים אלה לא ראויים ללבוש את החולצה הרומאית. כאשר מונה זמאן לאימון הקבוצה, הייתי בטוח שהמשמעת הטקטית תהיה גבוהה מתמיד, אבל בפועל, הכדורגל של זמאן בכלל לא הגיע לרומא והשחקנים לא מיישמים את מה שעושים באימונים. מי אשם בזה? כנראה המאמן שלא חיי את הקבוצה כמו בקדנציה הקודמת, מן מרצה כדורגל שהגיע להעביר הרצאה ולא ממש מתעניין אם השחקנים מפנימים ומיישמים את דבריו.
     
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    אינטר עם כדורגל התקפי מרהיב. משחק נפלא.

    עריכה:
    הנדאנוביץ' השתמש במגבות כדי לבנות ביצורים על קו השער, השופט התעצבן ואמר לו להעיף אותם משם :aaagath:
     
    Last edited by a moderator: Sep 30, 2012
  8. ASROMA Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    1,494
    Likes Received:
    167
    איזו מחצית מהפטנת בסאן סירו
    2 קבוצות סופר התקפיות וגלים גלים של הזדמניות משני צידי המגרש. קסאנו רכש העונה עד כה.
     
  9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    אפשר לומר שאינטר שולטת בצורה כמעט מוחלטת במשחק והייתה יכולה להבקיע עוד שני שערים לפחות לולא המשקוף של מיליטו והבעיטה המסוכנת של קמביאסו. לוויולה היו את הדקות שלה, אך בסך הכול היא פחות מאיימת ועד שמגיעה לאזור הרחבה של סמיר, נתקעת ומאבדת כדורים. אינטר מגיעה ליותר מדי מצבים מסוכנים ונראה שניתן בקלות לחדור דרך המרכז. מונטלה טעה כשהעדיף את רומולו למרות השער) על פני מיליאצ'ו ההגנתי יותר. השער של קסאנו מעיד עוד יותר על הליקויים במשחק ההגנה של מונטלה, עדיין אני לא מבין איך אף שחקן לא עצר את המסירה של ראנוקיה לדרעק השמן.
     
    Last edited: Sep 30, 2012
  10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    לדעתי הבעיה היא לא רומולו, אלא ואלרו ופיזארו. אינטר משחקת היום בסגנון של נאפולי, כשגם המערך זהה וגם האסטרטגיה הכללית. היא נותנת לפיורנטינה להחזיק בכדור ואז טסה קדימה עם כל חטיפה. הבעיה של ואלרו ופיזארו היא שאין להם את האתלטיות שנדרשת כדי להתמודד עם הספרינטים של קוטיניו, נגאטומו, זאנטי ושות'.

    השליטה של אינטר רחוקה מלהיות מוחלטת. המשחק הזה יכול ללכת לכל כיוון.
     
  11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    רודריגס מחריב לפיורנטינה את המשחק. לא מספיק שגרם לפנדל לאחר נגיעת יד, עכשיו ביצע עבירה גסה ומיותרת על נגאטומו שזיכתה אותו בכרטיס אדום. לא רואה את הוויולה חוזרת למשחק, וחבל.
     
    Last edited: Sep 30, 2012
  12. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    7,968
    Likes Received:
    2,751
    Gender:
    Male
    נגאטומו דאג לסחוט אדום אבל גם להחריב לנו כל התקפה מצד שמאל. יש לו כושר גופני פשוט יוצא מן הכלל, אבל הוא שחקן שלא חושב ורק יודע לרוץ.
     
  13. JR-Riquelme Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,146
    Likes Received:
    285
    ואלרו ופיזארו זה מרכז השדה הכי טכני באיטליה.
    פיורנטינה תתחבר להיות קבוצה חזקה מאוד ואני מצפה ממנה להילחם עלהצ'מפיונס וגם להעפיל, למרות שבשבילי שלישיית בלמים עם 2 ארגנטינאים זה רע מאוד.
     
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    סטרמא עם משחק טקטי מבריק, פשוט מבריק. עד כה אינטר שיחקה בצורה לא תכליתית בכלל למרות הכוח ההתקפי שלה, היא הניעה כדורים לרוחב ורק בגלל היכולת האישית הטובה של שחקניה בהתקפה היא הצליחה לנצח משחקים, אבל היום? אינטר משכה את פיורנטינה לחצי שלה ויצאה למתפרצות קטלניות, ממש נהנתי מזה. אני לא אחד מאלה שנהנה מכך שהקבוצה שלו מוסרת עוד פס ועוד פס ועוד פס, אני אוהב את התכליתיות, ובתאכלס? אינטר הגיעה ל7-8 מצבי הבקעה בטוחים כולל הגול של קסאנו, בעוד שחוץ מהגול שלה פיורה כמעט ולא הגיעה למצב ממשי אחד. שיחקנו נגד קבוצה טובה שהערימה קשיים, אבל בסופו של דבר הטקטיקה של סטרמא ניצחה ובגדול ועם ניצול מצבים יותר טוב של מיליטו יכולנו גם לנצח בהפרש יותר גדול.

    ראנוקיה וז'ואן נראים מצוין במשחקים האחרונים, במיוחד הברזילאי. חוץ מהם, מי שהרשימו היום היו כמובן קסאנו וגם גרגאנו, שפשוט שורף שטחים ולא מפסיק לרוץ, היה חסר לנו מישהו כמוהו בקישור שלא מפסיק לרוץ.

    שבוע הבא - דרבי. זו עדיין מילאן, עדיין יש לה שחקנים איכותיים, אבל אנחנו חייבים לנצח ולשמור על מאזן חוץ מושלם. אנחנו נראים יותר טוב בלי להשתחצן או משהו, וגם יש לנו סגל יותר איכותי ועמוק על הנייר.
     
  15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    אני לא יודע מה איתכם, אבל אולי סוף סוף יש לנו שני בלמים נורמלים שיכולים לשחק ביחד?
    ז'ואן וראנוקיה שיחקו נהדר בכל המשחקים שלהם עד כה, ואני ממש מופתע, בעיקר מהברזילאי שדי פקפקתי ביכולתיו. מסתבר שהשיטה עם השלושת בלמים אינה רעה בכלל ורק צריך שיהיו שחקנים שמתאימים לשיטה. כרגע, סמואל לא צריך לשחק, ובעיניי עדיף שסלבסטרה ישחק כבלם ימני וראנוקיה ישחק במרכז, בנוסף, גם קיבו כנראה יכול למצוא את עצמו במערך הזה.

    בחלק ההתקפי, השלישיה של קסאנו-קוטיניו-מיליטו מהווה סיוט לכל הגנה בעולם, אני מקווה שסטרמאצ'וני ימשיך לשחק עם השלישיה הזו. ואגב, יש מצב שקנייתו של פלאסיו הייתה מיותרת.
     
    Last edited: Oct 1, 2012