טוב שלא הגזמתם, 500 אדומים למה לא. נדב, נימני שחקן מגעיל, שחקן יהיר, שחצן, מכביסט - מגעיל. את מה שכתבתי, זה היה לפני השער השלישי, אבל העובדות מדברות - הקרן בשער הראשון - מתפרצת. השער השני- מתפרצת. חוץ מזה די כלום ממכבי.
היו היום הבדלי רמות עצומים בין כמה שחקנים לכמה אחרים... נמני טועמה שבחון ורמוט פרץ ג'אן ודגו מצד אחד, מהצד השני באדיר אוגבונה שטרית חן מרטינוביץ' קאלה... אני מדגיש, רק היום. נדב, משחק טוב של קאלה? אני ראיתי את קאלה משחק גרוע היום, אני התרשמתי ממנו כשוער מצוין לליגה שלנו בהתחלה, אבל התרשמתי מהר מדי כנראה. הוא היה רעעע היום... אני מעדיף את רוב השוערים ביום רגיל בליגה על המשחק שלו היום.
נימני שחקן שאין כמותו בכדורגל הישראלי,שחקן עם איכויות נדירות,מנהיג אמיתי ושחקן שיכול לעשות גולים מכלום. אני פשוט לא מסוגל לדמיין את הכדורגל הישראלי בלי אבי נימני. נימני גם איש ישר ואמיתי. הלוואי שהיה אפשר לשכפל אותו . מכבי עדיין קבוצה אפורה לדעתי אבל הם נתנו משחק מצויין היום .
תאמין לי שאני מעריך את נמני לא פחות מאף אחד בפורום הזה. הוא יכל להיות בסדר גודל של ברקוביץ' ורביבו אם הוא היה יוצא לאירופה בשיא, וכבר רשמתי את זה בעמוד הקודם באריכות. אנדרייטד גדול מאוד, וחשבתי ככה גם לפני הדרבי. קשר עם יותר מ10 גולים לעונה, כבר עשור שלם וגם בישולים לא חסרים לא, כזה שחקן גדול כמעט בלי אגו (במגרש), משווים אותו לאבוקסיס במקום לרביבו. שבחון פשוט משחק מאוד חכם, כדורי עומק מצוינים, אני לא מדבר רק על השער אלא על מנהיגות שהוא לקח כשנמני לא היה. הוא שחקן טוב מרוסו לדעתי, ובכלל הקשר הטוב של מכבי אחרי נמני.
מכבי ת"א חוזרת לליגה . בנצחון על בני יהודה אמרנו שזה האדום , ומה תגידו עכשיו? מכבי ת"א נראתה פשוט נהדר , במיוחד עומר פרץ , יחיאל , ונימני. מעניין אם זה יימשך.
חבל על הפועל...היתה הרגשה ב2-1 שיהיה שער...לא היה ברור למי...חבל שלמכבי..כרגיל ממתפרצת אחרי ששום הוציא את חליבה והפקיר את אגף ימין... כל כך חבל לדעתי ששום הוציא את דה ברונו...לפי דעתי יכל להציל את המשחק הזה וראו שהוא יכול לעשות משהו גדול אחרי הקורה האדירה שלו בסיבוב...כל כך חבל....אם הוא לא היה בועט על מישאילוף מי יודע איך זה היה נגמר... עומר פרץ- משחק גדול של הבחור...הייתי בטוח שהוא יהיה רע היום אבל הוא הפתיע אותי לטובה.... יוסי אבוקסיס נתן הכל ולצערי זה התבטא בעיקר בפאולים...חבל... אבי נימני גם כן נתן הכל וכנראה שלא יהיה לו יורש אחרי הברך שאבוקסיס דפק לו בביצים חחחח...
שמע מעריכים את נימני ובצדק. הוא לידר בנשמה,ווינר אמיתי,גולר ענק,שחקן אדיר,חכם,מודל לחיקוי אצל צעירים,כמו אל בשביל האוהדים. הוא מצדיק כל מילה טובה עליו,שחקן ואדם נדיר. ושוב אני אומר הלוואי שהיה אפשר לשכפל אותו . ואפו -אבוקסיס יותר מגעיל ומלוכלך מנימני,בכל משחק מגיע לו לפחות אדום אחד (היום הגיעו לו לפחות שניים) והשופטים מוותרים לו. 2 גולים באשמת וואליד באדיר,שום חייב להעיף אותו מההרכב.
שבחון יוביל את מכבי עונה הבאה, נמני ינהל ויתן לו להוביל, ואתה תאכל את הכובע. שבחון שחקן מאוד חכם, מסירות חכמות יצרתי וטכני, אין ספק שכרגע נמני הרבה יותר טוב ממנו אבל שבחון יהיה הנמני הבא. עוד סימן דומה, לשניהם יש הרבה שערים יחסית לקשרים.
אבוקסיס זה גועל נפש, הוא מלוכלך הרבה יותר מנמני, וזה אומר הכל כי נמני גם מתחזה לפעמים. אבוקסיס פשוט דוחהההההההההההה. הוא שקרן מדהים. אחרי כל פאול שלו, או שריקה נגד הקבוצה שלו, הוא בא לשופט במבט של- לא לא הפעם אתה טועה, באמת, לא היה פאול. או ששחקן של מכבי מתחזה- הוא מדבר עם השופט ומחייך חיוך קטן של כאילו אי צדק, מנענע בראש עם ידיים על המתניים... תמונה שחוזרת שוב ושוב אחרי כל פאול שלא היה לטענתו, אבל הוא יודע שהיה. ברוב המשחקים הוא צריך לקבל אדום, ואני מאוד אובייקטיבי פה, למרות שאני שונא אותו. היום היה מגיע לו לפחות 3. גועל נפש. שיפרוש כבר. רק במהלך ההוא היו איזה 3 פאולים, מכוונים.
איכס איזה גועל נפש פשוט היה בא לי להקיא, בהתחלה לא ראיתי שאבוקסיס נכנס בנימני בביצים, רק את הפגיעה ההתחלתית ואז בשידור החוזר הבנתי כמה ניבזי ומגעיל השחקן הזה . פשוט מדהים שהוא נשאר על המגרש 90 דקות .