המחזור השביעי בליגת העל: ת"א צהובה!!!!!!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏27/10/06.

1. dani12 Member

הבנאדם הכי פוזאיסט אבי נמני,אלק בלי פוזה.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, אתם בטח לא רגילים לראות אותי במחוזות האלה, אני פשוט חייב לציין שהדרבי אתמול היה פשוט פנטסטי.
    כדורגל ישראלי לא ממש מעניין אותי באופן סדיר בשלוש שנים האחרונות. אני מעודכן, מכיר שחקנים ורואה את רוב סיכומי המחזור, אבל אתמול פשוט התענגתי על כל רגע.
    הקהל בדרבי תמיד פנטסטי. לדעתי קצת הגזימו אתמול עם הרימוני עשן אבל עדיין, הייתה אווירה פשוט מדהימה. שרים רוב המשחק (דגש על רוב, עוד לא ראיתי קהל ישראלי שבאמת מעודד 90 דקות), מעורבים במשחק - פשוט מצויין.
    הקצב היה נפלא, יופי של מתפרצות של הפועל בחצי שעה הראשונה ושל מכבי מרגע שלקחו את היתרון, כל הזמן ריח של שער באוויר.
    עומר פרץ פשוט כישרון אדיר. הספרינט שלו כשהכדור צמוד לרגל מרגע שהוא עבר את דגו, העברת הכדור הפנטסטית על הקו, רץ המון - צריך לעבוד קצת על המסירה אבל פשוט קילר בהתקפה. יהלום.
    נמני משחק באמצע הוא הפתרון היחיד לשחקן שכבר לא כל כך נייד על המגרש, ואלי כהן עשה נכון ששם אותו באמצע ולא בכנף, איפה שהוצב בעונה שעברה. אתמול הוא היה פשוט מהנדס, כל כך קטלני מול השער. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx מה שלא יאמרו על השחקן הזה, הוא תמיד יודע איך לגמד את החסרונות שלו והאיטיות שלו ובעיקר להראות מנהיגות על הדשא שרואים ממעט מאוד שחקנים כאן.
    ההגנה של מכבי מלבד יחיאל - קטסטרופה. מרטינוביץ' אמנם נראה בשחקן שדי משתלב מבחינה חברתית, אבל הוא חמום מוח ומאוד לא מפוקס ברחבה. גם אורי שטרית וגם שפונגין הם המגנים הכי פרווה שראיתי, פשוט לא עושים כלום - הגבהות סתמיות וחסרות כיוון ובהגנה היו חורים שאפשרו לדה-ברונו וטועמה הרבה יותר מדי חופש פעולה. קאלה שוער עם ביטחון אבל מאוד פזיז ומאבד את הראש יותר מדי. איפה אובארוב לשטוף אותו?
    את ברוך דגו לא ראיתי הרבה מאז שעזב את מכבי, לי תמיד הוא היה נראה סוס מת, שהפציעה ההיא לא השאירה ממנו הרבה אבל לפחות על פי אתמול טעיתי. המסירה לברדה שנגמרה בטיל ליציע הייתה שליחה גאונית עם ביצוע מושלם ומדוייק שמטעה שני בלמים. מילא שמכבי נתנו אותו, אבל בחינם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    דווקא הפועל התחילה מצויין, הסגירה שלה הייתה טובה מאוד. ההתקפה של מכבי העונה איטית מאוד ואין דרך טובה לעצור אותם ממרכז מגרש צפוף שמקשה עוד יותר את התנועה - אבל באדיר ואבוקסיס פשוט נתנו החל מהשער של הפועל חופש מוחלט להתקפה של מכבי והדרך להגנה הייתה קצרה מדי. לגבי אבוקסיס - אין לי בעיה איתו כי זה אופי השחקן, אבל אתמול היה מלוכלך נטו וכל כך לא ספורטיבי. נמאס, פשוט נמאס לראות את הפרצוף שלו מתבכיין לשופט.

כן ירבו משחקים כאלה. רמה נפלאה.

3. Juanito Member

לך לבכות בשדים..
    למה לא עודדתם בדרבי?

4. Noffar Member

בכל הדרבי הזה משהו אחד הפריע לי,וזה השחקן העונה לשם 'יוסי אבוקסיס'. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
    שחקן מלוכלך,בנאדם מלוכלך.
    אין לו בושה,פשוט אין.
    עצה שלי,תפרוש כמה שיותר מהר.

5. The-Gunner Member

ניצחון ענק! יותר מסתם 3 נקודות! 2 ניצחונות רצופים, סוף סוף משפילים את הגרמנים (אחח.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ), שאגב שיחקו על הפנים, לעומת מכבי שהראו יכולת מצוינת, ושלושת השערים מראים את זה.
    המלך, אבי נמני, פשוט שחקן ענק!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    לא זוכר פעם אחרונה דרבי שלמחרת קמתי עם חיוך!

עומר פרץ סוף סוף פורץ במכבי (מקווה שזה ימשך), משה ביטון הבקיע (וזה נהדר), כמעט כל השחקנים הראו יכולת גבוהה, ופשוט אין לי מילים.

אבוקסיס מגעיל בדיוק כמו הקבוצה שלו.
    ועל תצוגת האוהדים, אין מה להרחיב. פשוט עולים בכמה רמות מזה של האדומים.
    תענוג!

עכשיו אני יכול לבוא בחיוך לבלומפילד במחזור ה-10 מול חיפה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. MHFC Member

אחלה דרבי היה אתמול, גם מבחינת הרמה וגם מבחינת האווירה.
    הניצחון של מכבי ת"א על בני יהודה העלה את הביטחון של השחקנים לקראת הדרבי מול הפועל, אתמול מכבי ת"א שיחקה מצוין, אני לא זוכר מתי פעם האחרונה שהיא כבשה ב-2 משחקים 7 שערים, משה ביטון כובש שער שני ברציפות, ראזיץ שנכנס כמחליף כבש וגם הקפטן נימני כבש שבמאזנו כבר 3 שערים העונה.
    הפועל ת"א שיזמה יותר בדרבי לא הצליחה לנצל את המצבים שאליהם היא הגיעה, היו המון החמצות לאליניב ברדה, שלדעתי הוא המחטיאן הטוב ביותר בארץ, לא ייאמן שהוא מקבל כדור מול שער ריק ורק ז'אן עומד בדרכו והוא בועט דווקא בו, תחשיבו עוד את ההזמדנות דברוך דגו נתן לו במחצית הראשונה.

אבוקסיס שאמר שלא הגיע לו אדום וזה שמכבי חושבים שכן מגיע לו שימשיכו לחשוב כך, הוא טועה ובגדול, היו לו כמה כניסות שהוא היה צריך לקבל אדום, אומנם אבוקסיס כסחן לא קטן, אבל הללואי שהיו המון שחקנים כמוהו שנותנים את הנשמה לקבוצה וחבל שאין כמעט.

אני מאוד מאוכזב מהתוצאה, כי קיוויתי לניצחון של הפועל בכדי שמכבי חיפה תישאר במקום ה-8.

7. M_T_A Member

רק דבר אחד יש לי להגיד:

שלוש לך הפועל!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx :aaa025:

תגובה נרחבת יותר אם תבוא תבוא מאוחר יותר, כי אני כבר לא יודע מאיפה להתחיל לספר על היום הענק הזה...

8. flash Member

נערך לאחרונה ב: ‏30/10/06
  9. הרצליה Member

די כבר.
    ביזיון? אפשר לחשוב מה כבר קרה.

די להיות קטנוניים.

10. נדב מיכאלי Member

אני לא מבין איך לא מעמידים את אבוקסיס לדין,מדהים איך כל הזמן מוותרים לו.
    אתמול הוא היה צריך לקבל יותר מאדום אחד והוא קיבל רק צהוב.
    פשוט בושה.

11. Raulito Madridista

למרות שהיה לי טיול בניצנה, הצלחתי לראות את הדרבי שם, היה ממש נחמד עם כמה אוהדי הפועל ת"א, כמה אוהדי מכבי ת"א, כמה אוהדי בית"ר שנהנו להתלהב שקבוצתם מקום ראשון, וכמה סתם ילדים, שלא מבינים בכדורגל בכלל ולא יודעים מי זה אבי נמני, או אם הפועל ת"א משחק בצהוב או באדום, בקיצור, סתם ילדים שבאו לראות.

אין לי הרבה זמן, לכן אנסה להיות תמציתי ולפרוק תסכול. קודם כל, כל הכבוד למכבי ת"א של אלי כהן, אני דיי זילזלתי בה, אבל לפני הדרבי, הייתה לי תחושה לא טובה. מכבי עשתה משחק ענק, 11 שחקנים מלוכדים היטב, אחד המשחקים הטובים ביותר שלה בשנים האחרונות, נגד יריבה ראוייה למען האמת. אני חששתי שהפועל יבואו שאננים וזה אכן קרה, חלק חשוב מהמשחק זה מוטיבציה, לא יכול להיות שרק אבוקסיס עולה עם מנוע בתחת ועם אש בעיניים בדרבי, ככה לא מנצחים, ככה אי אפשר לשחק. מכבי ת"א לאליפות לא תרוץ, אבל אם תיהיה המשכיות והקבוצה תתחזק גם בינואר, הם יכולים לגמור עונה יפה. הפועל ת"א מצד שני, קבוצה עם סגל מעולה, פרט להגנה, שאי אפשר לקחת אליפות עם הגנה כזו, הערך שלי לקבוצה, או יותר נכון, אני מחזיק מהם פחות אחרי הדרבי, הם איכזבו אותי מאוד. הפועל קבוצה של פרייארים, אין לנו את הכלים בהגנה להתמודד עם בית"ר ואנחנו מחמיצים בלי סוף.

אם כל הכבוד לדרבי הנהדר של מכבי, הפועל יצרה מספיק הזדמנויות להבקיע גם ארבעה שערים, זה פשוט מזל נאחס שאף מצב לא נכנס, זה לא ייאמן, מכבי כבשה שני שערים עד לשלישי משתיים וחצי הזדמנויות והפועל החמיצה בלי סוף. כדור רוחב של חליבה - אף אחד לא הגיע, טועמה ממטר החליט למסור, דה ברונו בעט לקורה, ברדה החמיץ מול שוער, לא חסרים מצבים. אני באמת לא יודע איך יכולת הסיום של הקבוצה לא משתפרת, הפועל השנה משחקת כדורגל התקפי, אבל לא מבקיעה יותר מדיי שערים, פשוט כי מצבים מעולים מתבזבזים.

אחרי שהפועל הוליכה לא האמנתי שהיא תפסיד, אבל הייתה לי תחושה שההיתרון לא יישמר. שער יפה של פאאס אחרי קרן. הוא תעלומה. הוא נוגח מעולה במצבים נייחים, אבל פשוט לא יודע לשמור על שחקנים, נמני התמקם נהדר והשווה כמו גדול, הוא מטריף את מכבי והשחקנים, מנהיג אמיתי, שלושה שערים בשלושה משחקים אחרי פציעה טורדנית. את השער השני של מכבי אני לא יכול להסביר.. עומר פרץ שנתן חצי עונה שנייה פשוט ששואפת לאפס בהפועל, דהר יותר מחצי מגרש ובישל באומנות למשה ביטון. סגירה לקויה באגף, מה לעשות.

יגאל אנטבי היה אתמול לא טוב אבל בדר"כ הוא בסדר. תומר חליבה פשוט אפס מאופס, כל פעם עוברים אותו, לא יודע למסור כדור(נתן מסירת רוחב נדירה אתמול, אבל זהו! כל העונה רק מפשל!), מפקיר את העמדה שלו בחוסר אחריות, שחקן מבזה, אסור שהוא יהיה המגן הימני שלנו. חאבייר פאאס בלם בינוני, לפי התרשמות על כל המשחקים. יש לו ימים ויש לו ימים, אבל לשמור במצבים נייחים הוא לא יודע, הוא אגרסיבי וזה טוב, אבל הוא גם דיי איטי ומבוגר(32). טל חן בלם טוב, אבל הוא מתעסק בדברים אחרים יותר מדיי, מצליחים להוציא אותו מריכוז ואיבדנו אותו באדום שטותי, ידעתי שהמשחק ייתפתח לרעה שבאדיר בלם.

אבוקסיס חטף מספיק כדורים לטעמי, אבל עדיין הוא ירד להגנה מעט מאוד. אבוקסיס הוא סמל ונשמה, אבל גם בתור אוהד הפועל, היה מכוער מאוד הפאול על נמני, מסכן אבי. אבוקסיס דרך לנמני על ה.... והתגלגל 5 מטר קדימה ויצא ללא צהוב, באמת מעריכים את אבוקסיס יתר על מידה, אני חששתי שהוא יורחק גם הוא. באדיר אפס בהפועל כבר אמרתי. טעות של שום לפתוח עם דה ברונו שמאט את המשחק, הוא צריך להיכנס בדקה ה-60 בערך לטעמי, ורמוט היה טוב שנכנס אך לא הרים כדורים מדוייקים. סלים היה ביום חלש.
    אצל מכבי, הבושה היא רוסו, שחקן צוללן, טינופת, אבל פעם הייתה לו גם יכולת, היום כלום.

אהבתי שהפועל ניסתה ללכת עד הסוף ושום עשה חילוף התקפי, נתנו את הכל בהתקפה אבל זה לא הספיק, אני מאוכזב מאוד מהקבוצה, אבל שום עשה את שלו לדעתי במשחק הזה. הוצאת חליבה הייתה מהלך אולי לא הכי נכון, אבל גם שום הבין שחליבה רק רשום על דפי המשחק באגף ימין, הוא אף פעם לא שם!!!
    איבוד נקודות מיותר, אני מאוד מאוכזב, בינתיים הפסדנו לבית"ר ומכבי וזה אסור! מקווה שנתקן במשחק נגד בוקרשט, אינשאללה אני יבוא למשחק למרות שיש לי מבחן יום אחרי.

12. בית"רי במזרחי Member

ראוליטו מזל שאין לך הרבה זמן אני לא רוצה לחשוב כמה היית כותב אם היה לך זמן..............................
    עזבו פאאס טוב רק בנייחים... אני לא סובל תשחקן הזה!! כל מה שהוא עושה זה מצבים נייחים

13. עיתונאי_לעתיד Member

מישהו יכול לעלות את השערים של הדרבי?
    אני יודע שיש באתר של ספורט 5 אך אני צריך אותם לצורך פרטי
    תודה רבה מראש

14. לא מצאתי כינוי Member

באמת שאני מצטער מהמנהלים על ההקפצה ההזויה הזאת, אבל הייתי חייב לעשות את זה כי הבטחתי כבר אז, אז בשביל הפיקנטיות רק נוסיף את הכתבה שממחישה יותר מהכל :

http://news.walla.co.il/?w=/157/1199655

וגם לך flash, שום קטנוניות - פשוט רציתי לעלות מחדש את נושא יוסי שיבחון ולאן הוא נעלם, וברגע שבשיטוטיי בוואלה מצאתי את הכתבה הנ"ל עלה לי לראש הת'רד המדובר ולכן הקפצתי את הנושא הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/07
  15. Macaclister Member

אחי אתה באמת הזוי מה הקשר עכשיו המחזור ה-7 בליגת העל של העונה שעברה חחחחח