המחזור השביעי בליגת העל: ת"א צהובה!!!!!!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏27/10/06.

1. flash Member

התכוונתי שאני מנסה להיות אובייקטיבי בכוח, למרות שאני שונא אותו.

2. mr.shmactics Member

איזה דרבי!!
    זה דרבי אמיתי יריבות קהלית אמיתית פשוט היה מדהים לראות.

2 מנהיגים גדולים נראו היום על המגרש 8 ו-8 נדיר לראות היום 2 שחקנים שכ"כ אוהבים תמועדון שלהם וכ"כ ווינרים ,יהיה חסר שנה הבאה בלי 2 השחקנים האלו .

נמני.. אוי נמני! מה לא נאמר על השחקן, המנהיג, האדם המדהים הזה.
    יש לו הכל ואני בטוח שזה יהיה אחד הימים העצובים לצהובים וגם לאדומים ביום פרישתו.

כן ירבו משחקים כאלו ... ואיזה כיף השנה בליגת העל!

3. לא מצאתי כינוי Member

אני יאכל את הכובע? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx טוב נו, אל תשכח להקפיץ את ההודעה הזאת גם בסיום העונה. שבחון שחקן טוב, לא אמרתי שלא, אבל להוביל את מכבי? מצטער להגיד לך, אבל גם בהפועל פתח תקווה שהוא הצטיין היו לו הרבה הרבה משחקים חלשים, הזמן יגיד את שלו, ואל תתפלא אם נימני הבא לא ייצא פה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קצת פראנוידיות לא הרגה אף אחד לא?. דווקא האוהד ששם פה את הכותרת הוא אחד הנלהבים של הפועל...ב"ש.

שום התייחסות לאבוקסיס אה?.

5. mr.shmactics Member

6. Apu Member

דבר אני אגיב.

7. Milevskiy Member

ליאור ג'אן! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    הביא היום משחק משחק! רק שימשיך ככה..

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איזה משחק מדהים.

פשוט משחק ענק, תענוג היה לראות את המשחק הזה ועם האווירה מסביב.. באמת חוויה ש לכדורגל.

מחצית ראשונה באמת נפלאה, קצב מהיר, הרבה רגש במשחק וגועל נפש שנקרא יוסי אבוקסיס. מנגד אבי נימני הוא בן אדם ענק, אני לא יודע איך מכבי תצליח להסתדר בלי האלוהים הזה שלה, שוויון של מנהיג הנהיג כמו שרק הוא יודע וכל הכבוד, בכלל משחק מצויין שלו. עומר פרץ היה מדהים היום יכולת אדירה שלו שאת האמת לא ראיתי ממנו כזאת יכולת אף פעם מהמעט שראיתי אותו. מכבי הייתה חדשה, רעננה. הניצחון הוא הרבה יותר בעל ערך בזכות זה שמכבי דווקא פיגרה אבל ידעה לצאת מזה וזה פלוס חשוב מאוד.
    בקשר לאדומים. ברור שהוא טעה שהוא לא הוציא לאבוקסיס אדום אבל זה הוא פשוט לא ראה ואי אפשר לצפות ממנו לראות כזה דבר. אבל 2 האדומים היו מוצדקים וכל הכבוד למאיר לוי על ההחלטה הזאת. אין מקום להתלהטויות האלה במגרש. מרטינוביץ' היה צריך לקבל אדום לפני כן אבל ברגע שטל חן ומרטינוביץ' היו מעורבים מאיר לוי פשוט צילם 2 קורבנות והרחיק למען יראו ויראו, צעד נכון לדעתי. מאיר לוי לא טיפש, הוא ראה שהרבה שחקנים מעורבים בזה, אז הוא הרחיק פשוט 2 בלמים של הקבוצות שיהיה שוויון. זה צעד שאין ביצים לאף אחד בליגה לעשות פרט למאיר לוי והוא כבר עשה את זה לפני כמה עונות למי שזוכר במשחק של הפועל ת"א נגד מכבי חיפה שהוא הרחיק את בנאדו ושחקן מהפועל ת"א שאני לא זוכר כרגע. בגדול, החלטה טובה של מאיר לוי.
    פרט למקרה הזה אבוקסיס היה צריך לקבל עוד 2 אדומים, את הברך לביצים של נימני אף אחד לא היה רואה, אבל הבעיטה המכוערת לקראת סיום שם בצד שמאל למעה של התקפת מכבי בעומר פרץ נראה לי מאיר לוי היה חייב לראות.

כל הכבוד לאלי כהן שלא מיהר עם חילופים הגנתיים. הורחק לו בלם הוא היה ביתרון אבל הוא לא מיהר להכניס בלם ולהוציא חלוץ (היו לו 3 בהרכב). מכבי לאט לאט הלכה אחורה, זה לא היה בונקר, זה היה טבעי. הפועל ת"א התקשה לפתח מצבים. וואליד באדיר היה איום ונורא, 2 שערים באשמתו הישירה, הראשון והשלישי ושיש לשום שחקן נפלא כמו שי אבוטובול אני לא מבין מה באדיר החלש הזה עדיין פותח. ליאור ז'אן מנגד, שהוסת אחורה היה פנטסטי ונתן עבודה אדירה בהגנה. מגיע גם מילה טובה לג'ובאני רוסו שהתחיל את המהלך של השער השלישי עם חילוץ כדור יוצא מן הכלל.

היה כיף לראות היום את המשחק הזה ואת מכבי בפרט.

ושוב אני יזכיר... המצטיין היום עומר פרץ. מדהים השחקן הזה.

אהההה ושכחתי לציין... קאלה במשחק נורא. מה זה היציאות המפגרות האלה???

נערך לאחרונה ב: ‏30/10/06
  9. Juanito Member

apu למה לא עודדתם בדרבי?!
    המשחק שהכי התרגשתי לפניו והכי שמחתי אחריו האוירה בגוש ב11 הייתה נפלאה לא סתמנו לרגע..
    חבל שהפסדתי את האבוקות כי עזרתי להעביר דגלים אבל זה כבר לא מעניין תל אביב צהובה נמני הוא המלך..

מה זה הפועל?

10. burning soil Member

מכבי חזרה

11. Juanito Member

דורון היית עם האולטראס??
    איך שתלו לכם רימון?? תפסתם את הקומוניסט??
    לא נורא פירקנו בהם שתיים אחר כך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. burning soil Member

כן אחי, אבל ראיתי את הרימון שלהם מחוץ למגרש... העיקר שער 5 ו-7 אכלו רימונים צהובים כמו גדולים !

אללה תפרנו אותם בעידוד ובתפאורה, כבוד לשער 11, שער 8 הפתיעו לטובה יפה מאוד.

אבי נמני - אין שחקן כזה!

לא ראיתי כזה שחקן מלוכלך כמו יוסי אבוקסיס..

תגובה נרחבת בהמשך... אני מאושר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה: כמה כרטיסים אדומים היה צריך לקבל יוסי אבוקסיס בדרבי?
    א - 1. ב - 2. ג - 3. ד - 4.
    3 גלגלי ההצלה בהם ניתן להעזר הם: 50-50, חבר טלפוני, שאלת הקהל.

אני ידעתי (ואמרתי את זה באשכול הזה) שמכבי תל אביב הולכת לנצח את הדרבי הזה, היה מספיק לי לראות איך הם מתכוננים לדרבי הזה ואת הדם החם שיש לשחקנים הצעירים כדי להבין את זה.
    השער של משה ביטון חתום על עומר פרץ, השער של איבן ראזיץ' חתום על יוסי שבחון.
    המשחק עצמו היה טוב מאוד. שתי הקבוצות שיחקו כדורגל טוב, לצד המון מלחמה, בדיוק כמו שצריך לשחק בדרבי.

כמו שהשעו את לירן שטראובר דרך מצלמות הטלוזיה ולמרות שלא השעו את פאבריס פרננדז, אני מקווה שהפעם כן ישעו את יוסי אבוקסיס על זה שהוא שם רגל לעומר פרץ. איך אין לו בושה? שחקן שעד לפני 4 חודשים עוד התאמן איתו.

מכבי נתניה במקום השני. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

14. burning soil Member

טוב אז אני לא יודע מאיפה להתחיל, באמת, אז אני אתאר מה קרה מהרגע שהגעתי למגרש וקצת אחר כך.

על הדרבי הזה תכננתי כבר יותר משבוע, היום קמתי בבוקר בשעה סבירה, אבל היום לא זז, מה עוד שמזג
    האוויר הגשום לא הוסיף לעניין. למגרש הגעתי בסביבות השעה 6 בערב כאשר רק נותר לי לקחת את
    הכרטיסים(לי ולחבר שלי שבא מהצבא), לא היו פקקים או בעיות בהגעה.

למגרש נכנסתי רק ב-8 בערב ככה(ביזיון של המשטרה, ממתי יש תאי בידוק בבלומפילד?) כמובן
    שהאצטדיון כבר היה מלא כשנכנסתי... עוד לפניי הכניסה ליציע, יצא לי לראות מבחוץ את
    שער 11 סופג רימון עשן אדום, כנראה מאוהד\י הפועל שחדרו ליציע. הדבר הזה הלהיט עוד יותר את
    האווירה החמה שהיתה גם ככה דקות לפני פתיחת המשחק, ואוהדי מכבי הבטיחו להחזיר וגם קיימו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

פתיחת המשחק, באמת היה עידוד חזק מאוד, תפאורה יפה, כמובן שגם האבוקות ורימוני העשן הוסיפו,
    בקיצור לא שמעו את שער 5. באמת פה מגיע המון כבוד לשער 11 בהפקה יוצאת מהכלל, וגם שער 8 היו
    גדולים לשם שינוי. מחצית ראשונה הכי טובה של מכבי השנה ללא ספק! אבל באמת שלא האמנתי
    לרגע שנצליח לעשות מהפך בשלוש חתיכות. אלי כהן הוכיח שהוא לא פחדן ועלה עם 3 חלוצים, דבר
    שהשתלם לו בסופו של דבר. אבל ההגנה היתה אדירה, משחק הקרבה ונשמה של כל המערך האחורי כולל
    ליאור ז'אן ומשה מישאלוב שהיו נהדרים. באמת ראו שהקבוצה באה להילחם ולהקיז דם כדי להוציא כאן 3
    נקודות.

מעל כולם היה אבי נמני, פשוט משחק מושלם שלו, לא מבינים את זה, אבל אין הרבה שחקנים
    מסוגו, וכמו שנדב כאן אמר יש לו תכונות שלא קיימות אצל הרבה שחקנים. זה לא רק השער והיכולת, נמני
    באמת המנהיג של הקבוצה והכל נראה שונה איתו. אין לו את הפוזה שיש לשחקנים גדולים אחרים, ובטח
    שיוסי אבוקסיס המלוכלך(אדום ומהר!) לא מתקרב אליו בשום אספקט. זה לא סתם שהוא ביקש להתחלף,
    הוא באמת נתן הכל על המגרש.

על מאיר לוי אני לא מתלונן בסך הכל למרות שאבוקסיס צריך היה להיות מורחק, לשפוט בכזה משחק זה
    באמת קשה מאוד ולא ראיתי יותר מידי טעויות קריטיות שלו.

מחצית שניה משום מה אלי כהן ירד לבונקר, בפעמים הבאות מול קבוצות צמרת כמו בית"ר ומכבי חיפה זה
    לא יילך. הירידה הזאת לאחור לא היתה ברורה, ובאמת שבדקות מסוימות לא הייתי מסוגל להסתכל מרוב לחץ.
    בחלק הזה של המשחק הבועל היו עדיפים, אבל עצקנו אותם במתפרצת ומבצע יפה של יוסי שבחון.

אבל מה זה משנה, בסוף נצחנו וחגגנו כמו גדולים, ללא ספק, ת"א חזרה לצבע הטבעי שלה. עכשיו מתי
    השגנו שני נצחנות ברציפות? אולי רק במחזורים 1,2 בעונה שעברה? 7 שערי זכות בשני משחקים
    זה לא מקרי, וגם זה לא זכור לי הרבה זמן. עכשיו כולם ראו שהניצחון על בני יהודה לא היה רק בגלל טעויות
    שיפוטיות.

שבוע הבא מארחים את הכח, אם רוצים לחשוב למעלה אז רק ניצחון יתקבל ולא שום דבר אחר,
    מכבי נראת כמי שחזרה, ואין סיבה שלא נשאף למעלה. ניצחון שלנו בשבת, ותיקו או ניצחון ירוק בטדי
    ואנחנו חזק בצמרת. אבל תנו לשמוח ככה בינתיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. Apu Member

איכס, אוהדי מכבי מלקקים לעצמם..