חיה על זמן שאול. שיחקה מול כמה מהקבוצות החלשות יותר שיש העונה לליגה להציע. אנחנו לעומת זאת פתחנו עם שלושה משחקים מול 3 מ-5 הראשונות של העונה שעברה. אם מתחשבים בזה שאנחנו בעצמנו אחת מה-5, אנחנו במצב נהדר מבחינת לוח משחקים. יניב, לתשומת לבך. במקום להתבכיין בלי סוף. יובטיץ' עם צמד - נפלא. תמיד כיף לראות שחקנים חוזרים מפציעות קשות. פיורנטינה עם יובטיץ' היא פיורנטינה שונה לחלוטין, ומסתבר שהויולה יכולה להצליח גם בלי ג'ילארדינו (משהו שבעצם לא ממש קרה מאז שהצטרף לקבוצה). נאפולי? צפוי.
http://img685.imageshack.us/img685/2121/mouangrypalermo.Xxx 2 נקודות מ 9. נכון ששיחקנו נגד קבוצות חזקות ושהרבה שחקנים פצועים אבל אפשר לצפות ליותר. המחזור הבא הוא בבית נגד צ'זנה ולאחר מכן נוסעים לטורינו כשעד אז רוב הנעדרים יחזרו כך שיש סיבות לאופטימיות.
לא טאבו, אבל אני לא מבין את הקטע להתלונן כשאנחנו הקבוצה עם לוח המשחקים הקשה ביותר בפתיחה, כשאת הרצף אנחנו נאלצים לשחק בלי השחקנים הכי משמעותיים שלנו.
אגב היראו את השער המדהים של זהבי אחרי 14 שניות מהפתיחה. יופי של גול, יופי של בעיטה. מישהו ראה את המשחק כולו ויכול לתת עליו (זהבי) חוות דעת?
לא הייתי אומר כלום אם היינו נראים טוב יותר וזה לא קרה. נכון שהנוכחות של הנסיך וזלטאן סופר חשובה אבל יכלנו להיראות הרבה יותר טוב. האיטיות במרכז השדה צריכה לבוא לידי ביטוי אולי כבר בינואר. בכל אופן הפנים לצ'זנה שחבל לי מאוד על הפתיחה העגמומית שלהם אבל אין ברירה, חייבים להשיג ניצחון. אודינזה. הקבוצה הכי יציבה עד כה?
ודרך אגב, דיברנו על זה מתישהו בקדם העונה - אבל מישהו זוכר בכלל את העונש של אטאלנטה? 3 מחזורים וכבר מחקו את המינוס. בעצם, אי אפשר שלא לזכור את המינוס - בלעדיו הם מקום ראשון עכשיו.
אני זוכר שדיברנו על זה ואחד הנקודות הקריטיות שאמרנו זה העובדה שהם חייבים לסגור את המינוס כמה שיותר מוקדם בשביל להוריד את הקוף מהגב, להיות בעניינים ולמעשה להלחיץ את שאר החברות בתחתית, הפלא ופלא, לא חושב שמישהו חשב שהם יהיו עם 7 מתוך 9 נק' ראשונות. מקווה בשבילם שהם ימשיכו במומנטום הזה, לבטח הייתי רוצה לראות אותם נשארים בליגה, לא כמו סיינה לצורך העניין.
היה פעיל במחצית הראשונה עד שקליארי השתלטה על המגרש, סה"כ היה משחק ממש הפכפך ופאלרמו יכלו לרדת גם ביתרון של 4-0, אבל לחטוף 4 מהצד השני במחצית השנייה. מחצית שנייה כמו כל פאלרמו לא ראו ממנו הרבה והוא הוחלף לשמור על התוצאה ולקחת קצת שליטה בקישור, אבל סה"כ משחק חיובי כמובן עם השער הנפלא. יש שידור חוזר עוד מעט אחרי המשחק של בארסה.
עומר, למה לא? כשדיברנו על זה הדגש היה על לוח משחקים קל יחסית. מבחינת איכות סגל אין משהו מפתיע מדי בפתיחה הזאת.
נראה שהיה משחק נהדר בארטמיו פראנקי. יובטיץ' חוזר לכבוש ובכלל פתיחת עונה לא רעה של הויולה ופתאום מיכאילוביץ' הוא מהמאמנים היציבים בליגה. לדעתי אלסיו צ'רצ'י הוא מהשחקנים הפחות מוערכים בליגה. מה הסיבה שקסאני לא שותף ופתאום סינישה נזכר בדה סילבסטרי? פירלו כבר עם שלושה בישולים, צובט בלב.
בתקציר שראיתי של פאלרמו נגד קליארי היה לזהבי עוד בעיטה מ-18 מטר שהלכה גבוהה ועוד מצב טוב מ-7 מטרים בערך שלא התלבש לו טוב על הרגל.
חייב להגיד אגב, שממשחק למשחק אני יותר ויותר אוהב את האישיות של מאנג'ה והוא הופך למאמן האהוב עלי בליגהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx כל פעם שמישהו הולך להכנס כמחליף הוא מתחיל לכפכף אותו, לצרוח עליו ולהצביע עליו כדי לדרבן אותו, פשוט ענק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx בכלל נראה כמו בנאדם משוגע לחלוטין מבחינת ההתלהבות והאמוציות שהוא מראה על הקווים, תמיד כיף לראות מאמנים צבעוניים כאלה.
אלה גם מסוג המאמנים ששחקנים מעידים עליהם שהכי כיף לשחק עבורם...מאמן שהוא טרחן, קשישה/כבד לפעמים יכול להיות ההיפך הגמור, אחד שהוא סוג של סתאלבטן כזה/אחד מהחבר'ה שיודע לעשות גבולות כשצריך אבל כזה שמבין ללב השחקנים לפעמים נותן את האקסטרות, זה המאמן האולטימטיבי לשחקן וזה כמובן במידה ויש לו יכולות אימון, אחרת הוא סתם גירסת החיקוי של ליאונרדו.