המחזור הרביעי בסריה A:: לאציו מחכה למילאן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏22/9/10.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק, אפשר לקבוע זאת כבר עכשיו. באלצארטי פשוט מושלם במשחק הזה מבחינה הגנתית והתקפית. פדריקו קיבל את המשימה הקשה ביותר והיא לשמור על קראסיץ', באלצארטי לא נותן לו חופש פעולה, סוגר אותו פעם אחר פעם וגובר על מהירות הסילון של הסרבי. בהתקפה הוא לא פחות טוב, היתה לו הזדמנות אחת טובה לכיבוש אך כשל, הוא מרים בצורה מדויקת ועולה לקרנות. עכשיו יובה מבינה מה היא הפסידה לפני שלוש שנים.

3-0 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .

2. Muurad Member

הדבר המצחיק הוא ששנה שעברה הוא היה לא משהו הגנתית..ההתקפה שלו הייתה הדבר המיוחד בו.. אבל מתחילת השנה הוא מראה את היכולות שלו בהגנה פעם אחר פעם באופן יציב.

אני פשוט גאה בו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

-------

אין מיקולי היום.. חבל, זה היה סיום מושלם שהוא יבקיע נגד יובה אחרי ההיסטוריה שלהם... להחזיק מעמד לא לספוג את השני ולהכנס ללחץ.

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/10
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאמפה אמר שפאלרמו תנצח 10 רצוף, לא נראה לי שהוא חשב שכבר מול יובה תתחיל הספירה. הייתכן שהתחלנו לספור?

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

RIP Quality of this topic. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

5. uri מנהלים

כמו שכבר נאמר, פרט לאינטר (ואולי אודינזה) שום דבר לא צפוי העונה באיטליה.

דל נרי עם ניהול משחק מאוד לא ברור, הלז חייב להתחיל לחשוב בצורה אחרת.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ההודעה הבאה פונה לכולם. אנחנו שמחים שדיון המחזור שוקק חיים ומלווה במשתתפים רבים אבל הדיון הנ"ל והפורום בכלל אינו צ'ט ואנחנו נשמח אם תפנו את האנרגיה הנהדרת שלכם לכתיבת הודעות מנומקות ורציניות כפי שהיו עד היום. אנא מנעו מאיתנו את אופציית המחיקה שלא אהובה על אף אחד.

תודה רבה! המשך כתיבה מהנה.

7. Jose Mourinho Member

בוא ונשמור על צניעות ידידי, אנחנו לא שואפים להתחיל לדבר כמו אוהדי ברצלונה למיניהם. משחק מול אינטר עם הקהל הרותח באולימפיקו זה בדיוק מה שרומא צריכה כדי לצאת מהמשבר, מול יובה אף פעם לא קל לנו ולך תדע אם הם יגיעו למשחק הזה אחרי ניצחון על קליארי. הדרבי? לא יכול לחכות לקבלת הפנים שאוהדינו היקרים יכינו לזלאפטן.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטבלה המעודכנת לסיום המחזור הרביעי:
    http://img163.imageshack.us/img163/3061/clipimage002q.Xxx
    !incredibile

9. Carlo Zampa Member

כמה נקודות על המשחק:

*דל פיירו עדיין החלוץ הכי טוב של יובנטוס, קוואליירלה ואמאורי גרוטאות, יאקווינטה יכול לחמם ספסל.

*קראסיץ' מזכיר את נדבד בשיער הבלונדיני שקופץ. כאן נגמר הדימיון. מטוס עם הכדור, אחד על אחד נפלא, אבל הבנת המשחק שלו לוקה מאוד והוא חייב לשפר את זה.

*איליצ'יץ' סתם שחקן. טכני אבל איטי מאוד וממש צפוי.

*הרנאנדס חייב לפתוח בפאלרמו, פעמיים שרקו לו נבדל שלא היה ולא נברא, תענוג לראות איך הוא שובר את קו ההגנה פעם אחר פעם.

*פאסטורה דפק את יובנטוס חזק! תענוג לראות אותו, עדיין יש כמה דברים לשפר אבל הוא ישחק בקבוצה מהצמרת העולמית בוודאות.

*אחרי ששחטתם את מוניוז והורדתם אותו לסריה B בשבוע שעבר רציתי לראות איך הוא. גם אני לא התלהבתי, יותר מדי פעמים נרדם במצבים קריטים. יש לו מזל שהוא שיחק מול פחים.

איזה ליגה משוגעת. בסוף תבוא איזה קבוצת בטן שמנה ותגנוב אליפות...

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק אמרתי את זה היום למוחמד שאיזה קטע זה יהיה אם בסופו של דבר כשאינטר תאבד את האליפות לא מילאן, לא רומא ולא יובה יהיו מי שיקחו את זה ממנה. עם איך שהליגה הזאעת נפתחה עד עכשיו אני לא רואה אף קבוצה שמסוגלת לאיים על אינטר.

E.H. נכון שמשחק מול אולימפיקו מלא זה מוקש אבל בוא נסתכל על הדברים כרגע: רומא נמצאת עם סף שבירה מאוד נמוך. מקסה? לא ישחק. ג'וליו סרג'יו? לא ישחק. רומא מגיעה ממרתפי הליגה, אינטר נמצאת בפורמה טובה מאז הפתיחה ההססנית של הליגה. אם אינטר תפתח חזק אני לא רואה סיבה שלא נחזור מהאולימפיקו עם שלוש נקודות. רומא קבוצה לא יציבה בעליל, ראשיה, בראשם ראניירי, מטיחים את הרפש שלהם על כל העולם ואחותו, אבל לא על קבוצתם שמה לעשות נראית לא טוב, אם רומא מובילה 2:0 על בולוניה בבית ומסיימת ב-2:2 אין פה שום אשמה של גורם כזה או אחר. אם רומא חוטפת חמישייה מקליארי אין פה שום אשמה של גורם כזה או אחר, פרט לשחקנים ולמאמן. אפילו בשנה שעברה כשרומא פתחה בצורה זוועתית לא נראה דבר כזה שהם יקבלו 5:1 בחוץ ועוד מקליארי. גם המשחק הראשון שלהם של העונה מול צ'זנה, בתאכלס פרט ל-5 הדקות האחרונות שהיוו לחץ רומאי על השער, לא ראית אותם במן תצוגת כדורגל משובחת. נכון לעכשיו אינטר, עם אטו שנמצא בכושר מצוין, פייבוריטית ברורה, ומבחינתי איבוד נקודות פה יהיה הפתעה גדולה, נוכח המצב ששתי הקבוצות מגיעות למשחק. אני לא רואה תסריט שנקבל את המשחק שהיה באולימפיקו בשנה שעברה לקראת סיום העונה.

מישהו צריך לתת את הדעת על מה שקורה ביובה עד עכשיו. לא יכול להיות שהקבוצה הזאת עם כל השחקנים שהגיעו נראית כמו שהיא נראית. למעשה אפשר להגיד שאם לא אודינזה המסכנה בשבוע שעבר, שככל שעובר הזמן נראה שמצבה קשה עוד יותר אף על פי שלפי התקציר של המשחק מול בולוניה הגיעה לה נקודה אם לא יותר, נראה שיובנטוס היתה עד עכשיו בלי ניצחון ליגה ואולי תקועה במקום האחרון בצוותא עם אודינזה. מה פשר החילוף ההזוי הזה באלכס עם אקווילני, סבבבה אולי לאלכס אין כושר ל-90 דקות, אבל עדיין הוא היה המצוין בקרב שחקני יובה וכל עוד הוא היה על המגרש יובנטוס היתה במשחק. יודע מה? הוצאת אותו סבבה. למה להכניס קשר אחורי/אמצע? למה לא להכניס חלוץ? אתה גם ככה בפיגור, מה ייתן לך עוד קשר באמצע שגם ככה הוא די צפוף?

סטורארי נפל על יום שחור. האמת שהוא שוער יותר יציב ממה שהוא היום, אבל אם זו היכולת שיובה תקבל ממנו עד שבופון יחזור, מאנינגר אייכה? (הוא עדיין ביובה? סליחה על חוסר העדכנות. אם כן הוא כשיר/פצוע?)

אני מצטרף פה למחמאות על באלזארטי, משחק מצוין שלו, קראסיץ' ניסה אולי 10 פעמים לעבור אותו במשחק ובשום פעם לא הצליח. איליצ'יץ' נתן משחק מצוין, גם פאסטורה, ופאלרמו אכן ראויה סוף סוף לניצחון, מקווה שיצאו לדרך חדשה, לא רוצה לראות אותם מסתבכים בתחתית, קבוצה אהובה וראויה לסריה אה.

המחזור הבא:

פרט למשחק של אינטר נגד רומא, שני משחקים מסקרנים בקרב הגדולות, מילאן מארחת עוד קודם לכן את ג'נואה שנראית לא רע בכלל למרות שהיא ממוקמת במרכז הטבלה המאוד צפופה, מבחן אופי לחניכים של אלגרי, אם גם את זה הם לא ינצחו, אני לא יודע כמה משחקים הם ינצחו בזמן הקרוב כשיש להם משחקים לא פשוטים מול פארמה בחוץ, קייבו בבית, נאפולי בחוץ, יובה בבית, בארי בחוץ ואז דרבי לפי הסדר הזה...

יובנטוס תארח את קליארי שלמעשה פרט לאינטר היא היחידה שלא הפסידה עכשיו בליגה, ופרט ל-1:5 הגדול על רומא, סיימה את שאר משחקיה ב-0:0. מישהו חותם שוב על 0:0 בטורינו? אם אכן יקרה, או גרוע מכך, יובה תפסיד, כיסא הברזל של דל נרי לא רק ירעד, אלא כבר יתחיל להפיל ברגים לריצפה.

11. Muurad Member

זה פשוט לא נתפס איך הטבלה נראית ככה אחרי 4 מחזורים.. זה לא יאמן.

אבי מלר בהחלט מרוצה מהמצב.. ולמען האמת גם אני! כמובן כי כל היריבות שלנו לא במצב מזהיר, אבל באמת גם בלי קשר, ואני אומר את זה בפעם המי יודע כמה, כ"כ כיף לראות כל משחק בליגה הזאת כי אתה לא יודע מה תקבל ומה יקרה.

אבל ברור לכולנו שהמצב לפחות בחלקו יחזור להיות טיפה יותר נורמלי ככל שהזמן יעבור(כנראה)

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עומר,משחקים בין הגדולות זה תמיד משהו אחר כמו בכל ליגה בעולם,אינטר פייבוריטית אבל איבוד נקודות לא יהיה הפתעה גדולה,בכל זאת רומא בחוץ זה לא טיול בפארק.

מה שמשמח אותי זה הידיעה שהשחקנים יבואו במוטיבציית שיא לשבועיים הקרובים כדיי לפתוח פער גדול במאבק לאליפות(אם ננצח את רומא הפער מהם יהיה 11 נקודות ואצל יובה 9 או 12) ואז תישאר רק מילאן,ואם מילאן תמשיך בכושר הזה עד הדרבי הפער בין הקבוצות יהיה מינימום ה5 נקודות שיש עכשיו.

13. riquelme1 Member

מורד תפסיק להסחף, הטבלה בליגה הספרדית אחרי 4 מחזורים נראת בדיוק אותו דבר, אפילו הטבלה בליגה הישראלית, למה אתה מסיק מסקנות אחרי 4 מחזורים ומה בדיוק ''לא יאמן'' בזה?

אפילו בספרד זה נראה הרבה יותר טוב, שכל הקבוצות שאמורות להיות בצמרת נמצאות שם, ובאיטליה קבוצות כמו רומא שבנאבקה בעונה שעברה על האליפות והיא ביחד עם מילאן אולי הקבוצה היחידה שיכולה לעשות צרות לאינטר פתחהאת העונה בצורה נוראית.

14. Carlo Zampa Member

אז איך אתה אומר שבספרד הטבלה נראית אותו דבר אם בספרד בניגוד לאיטליה הקבוצות שהיו צפויות להיות בצמרת נמצאות שם?
    אלא אם כן התכוונת לחלוקת הנקודות בטבלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

15. Muurad Member

אתה הסתכלת על הטבלה? כל מי שמתעניין ומבין בליגה האיטלקית יכול לראות שהמצב כרגע אחרי 4 מחזורים הוא בהחלט 'לא יאמן'.

לא נראה לי שצריך להסביר בכלל כשיש את הטבלה למול העיניים שלנו... אני ממש לא נסחף... כמו שאמרו מעליי הטבלה בליגה הספרדית ממש לא אותו דבר, לא דומה בכלל.. אם קשה לך לתת קרדיט או לפרגן לליגה האיטלקית זה משהו אחר.