המחזור הרביעי בליגה הלאומית: ק"ש ממשיכה להוביל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏29/9/06.

1. Love Is Red Member

אין לך מה להתלהב זו כולה בני לוד קבוצה שבמיקריות ניצחה את הפועל חיפה ואת כל שאר המשחקים שלה הפסידה אבל למרות שחיקנו וניצחנו רק מול בני לוד אני מאמין שנעשה עונה טובה ומקווה שנעלה ליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/9/06
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא משנה כל 3 נקודות קריטיות בליגה הזאת.

ובקשר לקרית שמונה, אין ספק שפתיחה יוצאת מן הכלל אבל מישהו פה אמר שזה נראה העונה שלה אבל אני בטוח שאני לא צריך להזכיר לכם מה קרה לקבוצות שפתחו את הליגה בצורה מושלמת והובילו בביטחה אפילו אחרי 15 ו-20 מחזורים ובסופו של דבר בכלל לא עלו. יש עוד זמן לחרוץ גורלות.

ניצחון נאה מאוד בחוץ 3-1, עוד 3 נקודות. חשוב מאוד.

3. עכו_בדם Member

מי שמכיר אותי פה בטח שם לב שהייתי המביא כדורים .. הייתי בשער הצפוני, שעכו שמה לו גול..

4. roeiuzan Member

קבוצה שנולדה לאכזב את אוהדיה

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין איך סכנין הפסידה לרמת השארון ששיחקו מהדקה ה21 עם 10 שחקנים??? מוזר!!!

בראדיו שמעתי שסכנין שלטה במשחק, אבל זה לא מעניין אותי , אני רוצה שיקחו את הנקודות ולא את ההצגה.

6. Spanish Weapon Member

רשמים שלי מהמשחק היום (לוד-ב"ש) :

א. בושה וחרפה שמאשרים איצטדיון כמו בלוד לארח משחקים , בייחוד בליגה מקצוענית על הנייר כמו הליגה הלאומית
    ב. הקבוצה(ב"ש) מתגבשת ממשחק למשחק ונראית טוב וטוב יותר. מיקוצ'דזה כבש שער מדהים מ-25 מטר לקורה ופנימה
    ג. אסף שמש (ככה קוראים לשוער של בני לוד? ) זה פשוט ביזיון של שוער, לבעוט הוא לא יודע, למסור כדור פשוט הוא לא יודע, להדוף כדור/לתפוס כדור פשוט הוא לא יודע, לסיכום : הוא לא יודע.
    ד. בני לוד קבוצה מאוד חלשה, שום ארגון , שום טקטיקה, מאמן שרק צורח וצורח והשחקנים לא שמים עליו פס , ארנסט אטצ'י נראה כמו סוס מת לעומת האטצ'י של בני סכנין

לסיכום , היה כיף מאוד ומגיע צל"ש לצבי רכבי שמימן את הסעות לאוהדים שנסעו הלוך וחזור ללוד בעשרה שקלים בלבד, סוף סוף נחת מהקבוצה ונקווה להרבה משחקים כאלה.

7. הפועל אשקלון Member

תגיד על מה אתה מדבר?
    היו רק 400 אוהדים משתי הקבוצות ואתה הגעתה ל1500 שזה גם קצת מאוד למשחק צמרת כזה
    אין לשתי הקבוצות האלה קהל

8. אלמוג23 Member

ללא ספק אם נצביע על הקבוצה עם הקהל הרב ביותר בליגה הלאומית היא אשקלון.
    לקהל הענק הזה יש פונציאל ענק , אני זוכר אותם שהם עלו ללאומית הייתי בן 16 ,
    כל משחק היה מפוצץ , יאנוש טומקה ההונגרי היה שחקן נחמד ,אבל מה שהביא
    לירידה היה גון דה וולף שבא עם ציפיות רבות והתגלה כגון דה בלוף.

9. Love Is Red Member

קוראים לו שחר שמש הוא שיחק אשתקד בהכוח עמידר רמת גן ד"א לפני שנה הוא חטף מולנו (במדי הכח רמת גן) שלושה שערים באותו משחק (אם אתה זוכר) ניצחנו 3-0 את רמת גן זה היה בסיבוב השני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/10/06
  10. עכו_בדם Member

אין בעכו שום שחקן שאפשר לבנות עליו שהוא יהיה במקום הנכון ובזמן הנכון, שנה שעברה היה את נימבה, חסן וגיטא, שאלה יודעים לעשות מהפך , או אפילו לשים גולים, השנה אין לעכו שחקן נורמאלי אחד, חוץ מאלכס שהוא רץ לבד.. מגיע לעכו ששיחררו את נימבה.. בכל מחיר שבעולם היינו צריכים להשאיר אותו. הוא חלוץ ששווה הכל.

11. הרצליה Member

וגם את השער המוזר ביותר בליגה הלאומית בשנה שעברה, מהארן ראדי בועט מ-20 מטר, שמש לוקח, הכדור פוגע לו בברך ונכנס.

12. roeiuzan Member

זה לא בדיוק נכון כי יש את סילבס שב2 המשחקים האחרונים נראה כי הוא זה שהולך לסחוב השנה את הקבוצה.. כבש שער, במשחק אימון שבוע שעבר גם כבש, ומול רמה"ש בישל את 2 השערים.
    בנוסף ערן לוי שיחק מצוין ואין לי ספק שהוא יסלול את הדרך ישירות להרכב.
    הייתי מציע לקבוצה לשחרר מ"ס שחקנים שהגיעו כמו ישראל דרור ועקיבא מגרלשווילי ועוד מספר נוסף של שחקני רכש שאמורים להיות מעל הרמה של השחקנים ובמקום זה חלקם אפילו לא מתלבשים, רק סילבס שגם הוא לפעמים מציג יכולת בינונית ומעלה, ובראכת שהוא מצוין שוים משהו מהרכש, אדאק היה חלש להחריד ויצא בצדק, אפילו מאוחר מדי, וגם מול רמה"ש היה חלש למרות שכבש את אחד השערים במשחק, אבל לפני כן הוא היה בסדר גמור אז אני כבר לא יודע מה לחשוב לגביו
    בעוד שרונן שוורצמן שנותן את כל הלב יושב על הספסל. בנוסף הייתי מציע להתחזק בבלם, בראכת קיבל אדום ומה שפחדתי ממנו קורה, ברגע שאחד הבלמים שלנו(זיו ובראכת) יפצעו חלילה או יקבלו אדום לא יהיה מי שיחליף אותם יש רק את שלומי חנוכה שהתפקיד המקורי שלו זה בכלל קשר אחורי ויכולתיו מודעות... אני בתור מאמן הפועל עכו דבר ראשון מוציא אותו מהקבוצה... גראטה, שוב הוכיח שהוא שחקן שפעם בכמה משחקים נותן את צמד השערים שלו ובמגרש לא עושה יותר מדי. רק לויט סילבס וערן לוי מנסים לעשות משהו ככה אי אפשר לתפקד.. גם עידן ויצמן לא נתן תצוגה גדולה.
    שנה שעברה היה העניין של המאמן, השנה בחירת שחקני הרכש היא כישלון טוטאלי, ואני מקווה שלא נשלם על זה!
    אחרי כיפור עכו מתכוונת להתחזק בשחקן נוסף, ע"פ מידע שהגיע אלי - מאשדוד

נערך לאחרונה ב: ‏1/10/06
  13. ניר\הפועל באר שבע! Member

הפועל באר שבע שיחקו מצוין, והיה מגיע להם לנצח.
    יאלה באר שבע לליגת העל!