המחזור הרביעי בבונדסליגה

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Aug 30, 2007.

  1. T0XiN Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    0
    Last edited: Sep 3, 2007
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    אתה ממש צודק. הנגיעה האחרונה הייתה של דמיקליס, רק חבל שזה קרה אחרי שלוסיו לא הצליח לגבור על זידאן ולהרחיק את הכדור ממנו, הכדור שיחק בשתי הרגליים של לוסיו וזה במקום להעיף אותו הכדור ברח לו והתגלגל לדמיקליס שהיה עם הגב אליו. באמת אשמת דמיקליס. תראה במיוחד בהילוך החוזר מלמעלה איך זידאן פשוט מחזיק בכדור בלי שום בעיה באמצע הרחבה ולוסיו לא מצליח לקחת ממנו את הכדור וכשהכדור כבר מגיע אליו הוא לא מצליח להעיף אותו.
    ואם כבר שמת את התקציר, אז תראה גם מי לא הגיע (אפילו לא ניסה להגיע) לכדור הרוחב השטוח שהעביר קסטלן לגררו (ומשם לאוליץ') בדקה ה - 50 ושהפך למצב מסוכן שרק אולי קאן מנע בו גול. תסתכל טוב ותראה איך לוסיו חוץ מזה שלא מנסה להגיע לכדור גם פשוט לא יודע איפה הוא נמצא. אלו טעויות של עמידה לא נכונה על המגרש.
     
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    אז ראיתי את המשחק בבית, היה מוזר אחרי כל כך הרבה זמן, אבל עדיין מלר פשוט שונא את באיירן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

    אף אחד לא ציפה שבאיירן ישארו בפורמה של רבעיות כל העונה, אין אף קבוצה בהסטוריה שבאמת מסוגלת לעלות שחקנים בכושר שיא מידי משחק עונה שלמה. הפציעות זה דבר אחד, והמבורג זה הדבר השני בגללם לא חזרנו עם שלוש נקודות הבייתה. חלוץ אחד זה קשה, במיוחד שהמבורג סגרו כל כך יפה את באיירן. סטיבנס למד איך בדיוק באיירן אוהבים לשחק, והקשה מאוד על באיירן לפתח משחק, כל המחמאות. קצת מזל וגם הגול של המבורג לא היה נכנס... אחרי הכל מדובר בשער לא אופייני, לא מעיד על יכולת, גם לא מעיד על הגנה רעה.. היה קאוס ברחבה, ובום. לא מפריע לי השער שקיבלנו, יש לנו העונה הגנה טובה ואני מאוד שבע רצון.
     
    Last edited: Sep 3, 2007
  4. Ribery 17 Member

    Joined:
    Aug 19, 2007
    Messages:
    377
    Likes Received:
    0
    מה שאתה אומר זה עניין של איך מסתכלים על זה .
    אני יכול להגיד לך שהטיילת התחילה באשמת הקשרים שאיפשרו בכלל שהכדור יגיע לזידאן והם אלו שנתנו לו להתקדם עד לוסיו - שמבחינתי עמד טוב , מה היה קורה עם הוא היה מנסה לתקל אותו וזה היה גורם פנדל ? מה היית אומר אז ?
    ומבחינתי זאת ההודעה האחרונה בנושא , אתה לא אוביקטיבי בקשר ללוסיו , כי אתה לא אוהב אותו במיוחד , זכותך .

     
  5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    4,959
    Likes Received:
    197
    אני חושב שהמבורג הראתה כי השד הגדול לא נורא עד כדי כך, נכון שלבאיירן יש את הקאדר המדהים ביותר בגרמניה מאז ומתמיד, אך המבורג עלתה על המגרש מלאת נחישות ורצון לנצח את באיירן מינכן, במוקדם ומאוחר היה ברור כי באיירן יכניסו גול אחד, אבל אני חושב שהמשחק של המבורג אתמול היה טוב יותר מזה של באיירן. המבורג שגם שיחקה עם המון שחקנים חסרים נתנה תצוגת כדורגל נהדרת.
     
  6. C-J Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    0
    וזו הגדולה של ביירן העונה כנראה:
    מול ביירן ביום חלש, באה המבורג הגדולה ונותנת משחק גדול, בביתה ומול הקהל שלה, מחלצת תיקו, והיא עוד שמחה על כך... אז כנראה שבאמת ביירן חזרה להיות אגדה!
     
  7. tiktin Member

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    829
    Likes Received:
    0
    משחק גרוע פעם שניה ברציפות?..
    אגב, מוחמד זידאן יכול לעזור לך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

    לא גדולה ולא כלום. באירן על הנייר יכלה לנצח את המשחק הזה, דבר שלא קרה. גדולה נתאר בסוף העונה ומקווה מאוד שבסוף העונה הבאה. באירן תמיד תהיה ותמיד היתה "אגדה" בגרמניה, כמו שמכבי תל אביב (אלף אלפי הבדלות) חלשה פצצות ולמרות זאת היא עדין "אגדה" בארץ.
     
    Last edited: Sep 3, 2007
  8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    4,959
    Likes Received:
    197
    סליחה, אבל מה כל כך גדול בהמבורג? אתה יודע איזה הרכב הציב הוב סטיבנס למשחק ?
     
  9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    ריברי, אתה אוהב להתסכל על הצדדים הטובים של לוסיו שעשו אותו אולי לאוברייטד הגדול באירופה, אנחנו בוחרים להיות אובייקטיבים ולראות את הנ"ק השליליות שלו. מה שבטוח שבקצב הזה ישמעל או ואן בוייטן יראו הרכב מהר מהצפוי.

    טיטקין, ניסחתי באופן שגוי, שטוטגארט לטעמי שיחקה מצויין אתמול והיתה ראוייה לניצחון, הדבר היחידי שהפריד בינה לבין ה 3 נ"ק או לפחות נקודה היה ביש מזל. אתה מוזמן לראות את התקציר. רק בדקות האחרונות היה הצלה גדולה של מילר, שלומיאליות של אוורטון מול שער כמעט חשוף וחצי פנדל שחלק מהשופטים היו שורקים על גומז. שהטיפת מזל תחזור גם שטוטגארט תחזור. כולה מחזור רביעי, להסיק עכשיו מסקנות יהיה אבסורדי אחרי העונה שעברה הגדולה שהקבוצה נתנה.
     
  10. C-J Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    0
    טוב, אז אם בספיקולציות עסקינן אני אגיד שאם ואן דר פארט היה משחק המבורג לא היתה נראית כל כך קשוחה כמו שהיא נראתה, ולביירן היה יותר מרחב במרכז המגרש. בכל זאת, בעל רגלי הזכוכית יכול לתת מקסימום שני תיקולים, בשלישי הוא כבר על אלוקה.

    ולמה אמרתי שהמבורג גדולה? כי בינתיים היא הקבוצה הנחשבת הראשונה שבאה בדירוג אחרי ביירן, וכי סטיבנס יודע לשקם את מה שדול הרס בשנה שעברה!
     
  11. T0XiN Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    0
    אם כבר הזכרת את דול,מה קבוצה כמו דורטמונד נותנת לליצן הזה להיות המאמן שלה
     
  12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    עכשיו אנחנו כבר מתקדמים.
    אני מעולם לא אמרתי שלוסיו לבדו אשם בשער. ברור שכמה שחקנים אשמים בו. מה שאני אמרתי, זה שלוסיו עשה שתי טעויות במהלך של השער. לצערי, הוא עשה עוד כמה טעויות במשחק (על אחת כבר הצבעתי מקודם) ועוד יותר לצערי הוא עושה את הטעות התורנית (לפחות אחת) בכל משחק. העונה יש לבאיירן קבוצה הרבה יותר טובה והטעויות שלו פחות לבאות לידי ביטוי. זה עדיין לא עושה אותו לבלם מהשורה הראשונה.
    אם תסתכל טוב על כל הטעויות שלו, העונה ובעונות קודמות, הן כולן נובעות מאותם הדברים. הוא לא יודע לתקל טוב, יש לו בעיית התמצאות במרחב (הוא הרבה מאוד פעמים נמצא לא במקום שהוא צריך להימצא בו) ויש לו גם טכניקה לוקה בחסר שבגללה הרבה פעמים שהוא מנסה להרחיק כדור זה יוצא לכיוון אחר ממה שהוא ניסה. ראה שני הגולים העצמיים שלו בשני המשחקים נגד צ'לסי, ראה השער העצמי שלו נגד ברמן שנה שעברה ותראה גם את ההרחקה שלו במשחק הפתיחה נגד רוסטוק.


    לעניין המשחק. אני לא מבין על מה המהומה. תסתכלו שוב בתקציר של ריברי ותראו מי הגיע ליותר מצבים יותר מסוכנים. מעבר לזה, ברור שעם ואן דר וארט הקישור של המבורג היה פחות אגרסיבי (כי הוא היה צריך לבוא על חשבון אחד הקשרים וכל הקשרים של המבורג יותר אגרסיביים ממנו) או שההתקפה של המבורג לא הייתה בכלל במשחק (כי הוא היה בא על חשבון אוליץ' או גררו והנותר מבינהם באמת לא יכול לדגדג לבדו את ההגנה של באיירן). כך או כך, לבאיירן היה עוד כוח במרכז השדה. מעבר לזה, רק טיפש יכול לחשוב שבאיירן לא יאבדו נקודות כל העונה. בכל עונה כשמתכננים אותה חושבים איפה כנראה מאבדים נקודות והמגרשים הם רבותי ברמן, שטוטגרט, המבורג, שאלקה ואולי גם דורטמונד ולברקוזן. וכמובן גם איזה שני תיקו בבית ואולי גם הפסד. אז את ברמן עברנו ובהמבורג הפסדנו נקודה. אז מה?

    ד"א מישהו יודע מה בדיוק קרה עם ואן דר וארט באמת. למה הוא לא שיחק?
     
  13. הגבר באדום Member

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    לאור העובדה, שכמעט כל שחקן שלה הוא שחקן נבחרת כלשהי (בין אם בעבר או בהווה) - זה בדיוק כך.
     
  14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    גם שנה שעברה זה היה ככה. זה לא אומר כלום.
     
  15. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    2,276
    Likes Received:
    0
    רק שבשנה שעברה התוצאות של באיירן היו:
    2-0 על דורטמונד
    1-1 עם בוכום
    0-0 עם נירנברג.

    יחי ההבדל הקטן...