המחזור הרביעי בבונדסליגה

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Sep 14, 2006.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://img140.imageshack.us/img140/6721/herthaschalke495textut2.Xxx

הרטה ברלין - שאלקה 04

אולימפישטדיון ברלין יום ראשון 18:30

הרטה ברלין מארחים במשחק המרכזי של יום ראשון את הקבוצה המרהיבה ביותר בבונדסליגה עד כה העונה. בהרטה טוענים שזהו משחק העונה בשבילם ועד אתמול ספרו 60,000 אלף כרטיסים שנמכרו מראש. שתי הקבוצות מגיעות בלתי מנוצחות עד כה, כאשר הרטה עם ניצחון אחד בלבד, ושאלקה עם צמד ניצחונות ותיקו עד כה העונה.
    המנג'ר של הרטה ברלין דיטר הונס מאוד מרוצה מההכנה למשחק, וכמות האוהדים שצפויים להגיע: "המשחק מול שאלקה תמיד שונה במובן מסויים עבור האוהדים שלנו. בנתיים ספרנו ששים אלף כרטיסים שנמכרו, אך שמדובר בשלקה אני מאמין שימכרו עוד". אמר המנג'ר במסיבת העיתונאים ביום שישי. "אנחנו משחקים בבית, וזה שונה לגמרי מאשר המשחק מול הדנים בגביע אופ"א. אנחנו לא פייבורטים, אך בד בבד לא אנדרדוג." הוסיף המנג'ר הגאה. קרבות גדולים בהחלט היו במהלך ההסטוריה בין הרטה לשאלקה באיצטדיון האולמפי בברלין, והאורחים בהחלט הוכיחו שהם יכולים לעשות ניצחונות גדולים כגון 4-1 ב 1997, ו 4-0 ב 2001. המאמן בן ה 44 של הרטה פלקו גוטץ' מאוד לא מרוצה מה 2-2 בגביע אופ"א ביום חמישי, ומקווה לא לחזור על אותם טעויות גם מול שאלקה: "לחזור על אותם הטעויות מול שאלקה, יגרום לנו לתוצאות קשות". אמר המאמן במסיבת העיתונאים. למרות הלחץ במועדון, יש גם נקודת אור למאמן במשחק עם החזרה של פל דרדאי לסגל למרות שעשוי לשבת על הספסל.
    גם בצד האורח של שאלקה מצפים להרבה מהמשחק הגדול. הקבוצה הרעבה ביותר בבונדסליגה, והמרהיבה ביותר לדעת רבים, יכולה לעבור צעד גדול ביותר לקראת האליפות עם ניצחון במשחק החוץ בברלין. המועדון מאוד שבע רצון מתפקוד הקבוצה בגביע אופ"א העונה, ורוצים השנה גם להגיע לגמר האירופי לאחר שמעדו במפעל בעונה אשתקד בחצי הגמר. בליגה המצב טוב מאוד גם כן לאחר הניצחון המשכנע על ורדר ברמן, ורוחות אליפות חזרו לרחף מעל הולטינס ארינה. סלומקה בנה מערך מודרני מצליח עם קיצוניים, וחלוץ בודד בחוד שמתנהל בעיקר על מתפרצות, וכרגע זה נראה מרהיב ויעיל כאחד. עם זאת, המאמן לא רואה את ג'ראררד אסמואה הגרמני הבינלאומי כמתאים לסגנון המשחק של הקבוצה, והוציא את השחקן אל מחוץ לקאדר. השמועות שאסמואה יעבור לקבוצה אחרת כבר בכל העיתונאים בגרמניה, ובנתיים, כל עוד הקבוצה מצליחה, הרי שלא יעמדו בדרכו של המאמן. השחקן מאוד לא מרוצה מהמצב, ואמר שהוא לא מוכן להמשיך במצב הזה. המנג'ר מולר: "המצב הזה לא מקובל עלי" לטענתו, וזהו בהחלט מצב של אי שקט במועדון. עם הבעיות מבפנים, יש גם כמובן שחקנים שיחסרו לקראת המשחק הקרוב. קובאשווילי פצוע בברכו, וקראסטריץ' עם אדום. במקומם עשויים לשחק ואלרה ורודריגז ע"פ הפירסומים כרגע.

ההרכבים הצפויים למשחק:

http://img88.imageshack.us/img88/7863/fotoaufstellungcc9.Xxx

Last edited: Sep 17, 2006
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה בטוח שראית את כל התקצירים?

לבאיירן היו שני משקופים, עוד כדור של מיקו בהקשתה חכמה שנוקתה ע"י אחד המגינים בנגיחה מהקו ועוד כמה עצירות של מתיאס היין (השוער של בילפלד). מנגד אכן השטויות הרגילות של לוסיו. אני לא מצליח להבין איך בלם (בלם לא קשר לא חלוץ, בלם) עושה עבירה מאחור תוך כדי ריצה 20 - 25 מטרים מהשער כשבינו לבין השער יש עוד שחקני הגנה. כשאני שיחקתי בלם (אמנם די מזמן) הבלם היה אחרון הוא לא רדף אחרי שחקנים, בטח לא 20 - 25 מטר מהשער ובטח לא מגיע למצב שיש עוד שחקנים אחריו. פשוט לא מובן לי. גם בגול הראשון יש לו אשמה. אבל מילא.

גם הילדברנד לא היה משהו. אמנם היו לו הצלות אבל הגול של זידאן זה 100% גול שלו. ואם אני לא טועה גם בגול השני היה לו חלק. מה שמחזק את העמדה שלי בויכוח שהיה בטופיק אחר על רמת השוערים. יש לציין ששם שכחנו את סימון ינש (מסכן, עשה גם הוא טעות ועבר לוולפסבורג) ורפאל שפר מנירנברג שגם בעונה שעברה נתן עונה גדולה וגם אתמול עם כמה הצלות נהדרות (וכמובן 0 שערים עד אתמול).

לגבי המבורג. הבעיה היא לא בהגנה. הבעיה היא שהם בטעות שנה שעברה הגיעו הרבה יותר ממה שהם במאת שווים והם התחילו להאמין שהמקום שלהם הוא גם מגיע להם. יש שם בעיות ניהול (כבר אמרתי הרבה פעמים - להביא את ליובויה כשיש לך את סנוגו (שגם אותו הביאו כשכבר היו להם שני חלוצים חדשים באותה הרמה) ואת גררו ואת לאות) וגם בעיה עם המאמן שפשוט לא יודע לנהל משחק. למעט הבעיטה של לאס לא זכור לי אפילו מצב אחד שבו ווידנפלר היה צריך להתאמץ תוך כדי משחק. שתי הפעמים שהוא נאלץ לעשות משהו היו רק בבעיטות עונשין. ככה זה כשאתה בונה את המשחק שלך על ירולים ויקי ודה יונג ושם את טרוכו בצד ואח"כ עוד מוציאי אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx. גם ירולים גם ויקי וגם דה יונג שחקנים הגנתיים שלא יודעים לבנות משחק והיחידי במערך הזה שכן (טרוכו) מבודד אי שם בצד. בטח שהקבוצה תקועה.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא קטמפאני היה טוב אתמול.
    והוא כן היה שווה את הכסף,הוא יתפתח לאחד מהבלמים הטובים באירופה,הוא רק בן 20 והוא משחק כמו בלם עם ניסיון בן 30.
    הרכישה של מתאיינסן,אולי היא פחות טובה,בכול זאת בולהרוז בלם הרבה יותר טוב מימני.
    אבל גם הוא שחקן צעיר שעוד שישתפר.
    הבעיה בקישור ולא בהגנה,אתה יכול להביא 4 שחקני הגנה מהטובים בעולם,אבל אם אין לך קשר אחורי טוב שמביא את הדומנתיות למרכז המיגרש,אז זה לא שווה כלום.
    ברגע שדול ישים לב לזה שדה יונג הוא לא הפיתרון ויחליט להביא קשר אחורי אמיתי,אז המבורג תיראה הרבה יותר טוב.
    להוסיף את החסרונות של גי דמל,ואן דר וארט,סורין ואטובה. כשהם יחזרו המבורג תיראה הרבה יותר טוב.

4. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לדעתי אתה טועה,כקבוצה שרוצה לזכות באליפות,היא לא יכולה לשלם על שחקן סכום כזה ושהוא לא יהיה מספיק טוב,הוא לא היה מדהים אתמול,השער היה דרך עבירה שהוא ביצע כזכור לי.
    הוא אגרסיבי מאוד וגורם להרבה עבירות קרוב לשער.
    לגבי הקישור,להמבורג אין בעיה בקישור לדעתי,יש לקבוצה את ואן דר ואררט כמובן שהוא פצוע אבל עדין בתחילת העונה לא היה שמץ שהוא יפצע שוב.
    דה יונג וירולים בכלל לא רעים ולדעתי הם משחקים בסדר גמור.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון מאוד..
    אם תשים לב לא אליהם באתי בטענות..הם את שלהם עושים.
    אבל איפה בקשר האחורי שיארגן את המשחק מאחורה ?! דה יונג הוא לא אחד כזה. לדעתי ביגלל זה המבורג ניראת כ"כ רע מתחילת העונה.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.bundesliga.de/data/fmt/img/roundFixtureHeading/EintrachtFrankfurt.Xxx איינטרכט פרנקפורט http://www.bundesliga.de/data/fmt/img/roundFixtureHeading/BayerLeverkusen.Xxx באייר 04 לברקוזן

שתי הקבוצות מגיעות למשחק אחרי שביום חמישי האחרון שתיהן התמודדו במסגרת גביע אופ"א. שתיהן שמרו על רשת נקייה, אבל בעוד לברקוזן התקשתה מול סיון בשוויץ, פרנקפורט ומיכאל טורק הבלתי נלאה נתנו הצגה מרשימה בקאמבק של איינטרכט באופ"א והביסו בתצוגה נהדרת את ביורדנבי הדנית בשיעור 0-4 .

המשחק היום הוא בעל חשיבות גבוהה לשתי הקבוצות, גם לברקוזן ( למרות פתיחה נהדרת) וגם פרנקפורט עדיין לא שיכנעו בליגה, לשתיהן יש אמביציות העונה, שתיהן רוצות אירופה גם בעונה הבאה, בשביל להשיג מטרה זה, שתיהן חייבות נ"ק במשחקים הקרובים החל מהמשחק היום.

הסטטיסטיקה מראה שפרנקפורט אומנם תמיד כובשת נגד באייר אבל תמיד מפסידה. התקווה הגדולה של פרנקפורט נקראת מיכאל טורק שבהיעדר הסקורר היווני הפצוע יוהאניס אמנטדיס אמור להיות החלוץ המרכזי של פרנקפורט יחד עם היפני הבין לאומי טקהארה. היווני הבין לאומי שכבש את שני שעריה היחידים של פרנקפורט מאמין שחבריו ידאגו לעשות את העבודה בשבילו : "כבר מול ביורדנבי ראינו שאיינטרכט גם בלעדיי מסוגלת לכבוש." פרנקפורט כבר 6 משחקים ללא ניצחון בליגה ( 5 תיקו), הניצחו האחרון היה ב 18 במרץ 2-5 נגד היורדת דואיסבורג.
    פרידהם פונקל מאמן פרנקפורט מודע לעובדה שמאמץ הכפול באירופה ובליגה עשוי לפגוע בקבוצתו : " ידענו מתחילת העונה שאנחנו חייבים סגל רחב ורוטציה כדי להצליח בשתי הזירות, היום זה הזדמנות מצויינת להוכיח שגם התכוננו כראוי לתסריט הזה."
    פרנקפורט תגיע אם אופריה גבוהה אחרי הניצחון המשכנע נגד ביורדנבי אבל הבלם היווני הפצוע קירגיאקוס ממהר לחזור לקרקע : " צריך להפריד בין המשחק ביום חמישי למשחק החשוב היום מול באייר, כל אחד מאיתנו יודע שכל תוצאה פרט לניצחון תשאיר אותנו בחלק התחתון של הטבלה."
    בפרנקפורט יעדרו לצד אמנטידיס שורה ארוכה של שחקנים : ג'רמיין ג'ונס, שחקני ההגנה קירגיאקוס וכריס כולם פצועים.
    בנוסף יעדרו בשל השעיות : השווצרי הבין לאומי ספישר והבלם המקדוני ווסובקי.

לברקוזן כבשה לפחות שער אחד בכל 12 המשחקים האחרונים, "מי שמתייחס לעבדה זה יצפה לבטח למשחק מעניין ועטור בשערים" אמר הקפטן הוותיק קארסטן רמלאו שיעדר היום בגלל צהובים. רמלאו מצידו מקווה שההגנה של באייר תדע לסיים משחק ללא שערי חובה כמו בשוויץ אבל תדע לכבוש בניגוד למשחק בשוויץ. המאמן סקיבה שיאלץ לותר היום על הקפטן שלו רמלאו, על החלוץ המוכשר סטפאן קיסלינג (פצוע) כמו כן על רוקה ג'וניור (פצוע) ועל באביץ (השעיה) מאמין שדווקא המחליפים ידעו לנצל את ההזמדנות ולסחוף את באייר לניצחון : " זאת הדזמנות מצויינת לאותם שחקנים צעירים ושאפתנים שמייחלים להזדמנות זאת מתחילת העונה."

הרכבים משוערים :
    פרנקפורט : פרוייל - אוקס, רוס, רהמר, ריינהארדט - א.שטרייט, הוגל, וייסנברגר, מ.פינק - טקהארה, טורק...
    לברקוזן : בוט - קאסטרו, חואן, מאדוני, שטנמן - שניידר, רולפס - פרייר, וורונין, ברנטה - ברבארז ...

בעונה שעברה : 1-4 ו 1-2 לאורחים מלברקוזן.

Last edited by a moderator: Sep 17, 2006
  7. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

Antonio di salvo!!!!@ what a goal! 1-0 over frieburg fucks

8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אתה צודק,דה יונג קודם כל לא קשר אחורי מטבעו בכלל.
    יש להמבורג כמה וכמה אופציות לקשר אחורי והן :
    גיי דמל , קולין בנג'מין , רפאל וויקי , מריו פילינגר (ששיחק בקאמניץ כקשר אחורי) ואניס בן חטירה הצעיר ששיחק בקבוצת הנוער של המבורג בתפקיד הדפנסיבי .

לגבי המשחק היום של פרנקפורט מול לברקוזן :
    אחרי שניצחה בתוצאה מדהימה במשחק גביע אופ''א שלה , הם באים כפייבוריטים בבית מול באייר.
    פרנקפורט נראית לא רע בכלל ,כמובן שממולה נעמדת גם קבוצה שהתחזקה מאוד העונה,יהיה משחק מאוד מעניין אני אלך על תוצאה לטובת הבייתים.

9. bayer04 Member

לי נראה שאתה נותן קצת יותר מדיי כבוד לפרנקפורט.
    אין פה פייבוריטית משמעותית. אני דווקא חושב שניצחון של פרנקפורט יפתיע יותר.

בכל מקרה- כמה טוב לראות את וורונין פותח. אני מעדיף אותו פי 1000 על חשבון הבלונדיני האפס (והמבין יבין...)

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

איי איי, עדי אני מציע שתיקח את המילים מהר בחזרה.
    סרגיי הוא עדיין אחד החלוצים היעילים בליגה, וורונין כבר למעלה משנה לא פוגע. אם אני הייתי אוהד באייר הייתי מקווה אפילו שטאדיץ הצעיר יפתח במקומו, יותר אנמי מהאוקראיני קשה למצא.

ד"א הבלאגן בשאלקה חוגג, אחרי שאסמואה ביקר את המאמן סלומקה הוא נזרק מהסגל...

Last edited by a moderator: Sep 17, 2006
  11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסאמוה תמיד היה מבחינתי סוג של אמיל הסקי גרמני, אני עדיין תוהה איך הוא התקרב בכלל לסגל נבחרת גרמניה בטח ובטח ב-2006 כשלקינסמאן היו מספיק כלים הרבה יותר טובים ממנו. טוב, אמיל הסקי כאמור.

אני משתדל לעקוב בגדול אחרי הליגה אבל בלי שידורים משום בזמן האחרון קצת קשה, מה הקטע של נירנברג? הסלובקים שלה מפגיזים?

קצת מופתע גם לראות את ברמן ככה, אני זוכר שראיתי משחק שלהם במחזור השני (לא זוכר נגד מי, נגמר 2-1) עוד כשהייתי בארץ ופשוט נהניתי מכל דקה, הייתי בטוח שדייגו יהיה הואן דר וארט שלהם בריצה בצמרת, מבין שזה לא מסתדר.

ואם כבר ואן דר וארט, זה עצוב מה שקורה להמבורג בכל פעם שהוא נפצע, יש להם סגל חזק אבל זה נראה כאילו הם כל כך תלויים בו.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לסקיבה יש קצת שכל, וורונין על הפסל.
    במקומו הצ'כי הצעיר פפדופולוס. מפתיע מאד לראות את שוויגלר בהרכב.

מישה, אסמואה הוא לא הסקי מהסיבה הפשוטה שאסמואה הוא יותר קיצוני ימני מאשר חלוץ מטרה.
    מה שכן לא הייתי רוצה להיתקל באף אחד מהם בסימטה חשוכה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

0-1 להרטה.. התקפה ממש יפה, אחר כך אפרט.

14. dani12 Member

יופי של אווירה,אבל משחק לא גדול.
    1-0 להרטה משערו של גימנז החלוץ שהגיע ממארסיי עד עכשיו יש לו כבר שני גולים.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עוד מתפרצת, עוד פעם כדור מהאגף למרכז, עוד פעם גימנז נוגע, ושוב שער. 0-2 הרטה.

Last edited: Sep 17, 2006