המחזור הראשון בסרייה A:: פותחים עונה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏27/8/10.

1. 亚历山大帕托 Member

מצד אחד אתה אומר אסור להסתנוור והיריבה חלשה, מצד שני אתה מהלל את אמברוזיני כאילו הוא הוכיח סופית שלפלאמיני אין מה לחפש אצלנו. ללצ'ה לא היו שחקנים שצריך לרדוף אחריהם והכי חשוב - לא היה להם מרכז שדה שיעמוד בין אמברוזיני לבין הפגנת הדינאמיות שלו. ראית מה גאטוזו עשה כשנכנס? nuff said.

אני מקווה מאוד שבוריילו יישאר כי אנחנו זקוקים לו והרבה. אם יקבל את זה ששהוא לא ראוי למעמד לו זכה אצל לאונרדו, הוא יהפוך לבורג בסגל רחב שרץ בכל המפעלים וזקוק לשחקנים כאלו.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

*לא מתיימר להיות אובייקטיבי כשזה נוגע לאמברוזיני*

להשאיר את בוריילו? למה? הוא לא עגלה והחלוץ הכי גרוע בעולם?

3. uri מנהלים

חודשים ארוכים השקיע אנדרי בכדי להילחם על חפותו של לאונרדו כנגדי ובתקופה האחרונה מבקרו באופן שאפילו אני לא הייתי מעיז. ים של זיעה השקיע ואת חפירה רכש ממיטב כספו כדי לקבור את פירלו, וכבר חודשים קמעא מודה בחשיבותו. ועכשיו זה... הילד מתבגר לנו מול העיניים. *יש סמיילי של אב גאה?*

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/10
  4. 亚历山大帕托 Member

בליגה יש הרבה קטאניות ופארמות, הוא מצוין לרוטציה. למרות זאת, פיפו הוא ג'וקר מהספסל ואם צריך להכניס חלוץ אז רק אותו.

אורי, אם נתתי זמן ללאונרדו להוכיח את עצמו אז זה הופך לשגוי כשאני מסכם את העבודה שלו באופן שלילי? אם ביקרתי את פירלו על עונות חושך אז זה הופך את זה לשגוי כשהוא חזר לעצמו? תמשיך לזיין בשכל. אולי תשלים את מה שהתחלת לספר לנו על איבוד המקום של פלאמיני אצל אלגרי על סמך אי זימון לקאמפ נואו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/8/10
  5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.lega-calcio.it/res/img/shield_Bologna_medium.Xxx VS http://www.lega-calcio.it/res/img/shield_Inter_medium.Xxx

יום שני, 21:45 שעון ישראל
    סטאדיו רנאטו דל'ארה, בולוניה (מחוז אמיליה רומאניה)

http://img148.imageshack.us/img148/9012/dbupdateseditorshb1.Xxx

"אני לא מרוצה, זה חלק מהעבודה זאת של להיות מאמן. זאת כמובן לא הפעם הראשונה שזה קורה. אגב אני לא שיניתי את המטרות של המועדון, היו לנו רעיונות שונים אבל לא הייתה לי בעיה עם זה, לאחרים כנראה כן. היינו אמורים לשחק עם 4-4-2 אם הייתי ממשיך. אחד השחקנים התקשר אליי ורצה להביע סולידריות אבל אין זמן לזה כי משחק מאוד חשוב נגד אינטר ואפשר להשיג ממנו משהו, זה לא שאין מה להפסיד פה." פראנקו קולומבה הוא הקורבן הראשון של יחסי בוס-מאמן והוא עוד מפוטר לפני המשחק הראשון, זה קרה לאחר אימון יום ראשון בבוקר שסרג'ו פורצ'דה שבו החליט לפטר את המאמן ("הוא סקפטי מדי לגבי הפרוייקט שלנו, פיטרתי אותו עכשיו שתהיה לו הזדמנות לאמן במקום אחר. עדיין החלטה קשה ולא הצלחתי לישון בגללה"). פורצ'דה האשים גם את קולומבה שטירפד את הגעתו של ג'אנדומניקו מסטו יום לפני שכבש שער יפהפה נגד אודינזה ואמר שהוא יעזור לבולוניה.
    בינתיים בולוניה תפתח את העונה בלי המאמן החדש שיוצג ביום רביעי (כנראה אלברטו מאלזאני או רוברטו דונאדוני), ונגד אינטר על הספסל יישב מאמן הצעיר יחסית של הפרימוורה , פאולו מאניאני. לקראת המשחק הזה, המצב לא ממש טוב עקב רעידת האדמה הקטנה הזאת בתזמון הלא טוב, ובכל זאת דניאלה פורטנובה בטוח: "כדי לנצח את אינטר צריך שכל, לב וביצים ולקוות שאינטר לא תתן לא את הלב ולא את הביצים". הרוסובלו יצטרכו להסתדר בלי המושאל הסלובני מאינטר, רנה קרין, בלי הקשר שהגיע מפארמה, אנדראה פיזאנו, בלי ארכימדה מורלאו הבלם שהגיע מקרוטונה והצעיר הספרדי מנואל גאווילאן מוראלס. בולוניה ככל הנראה תשחק עם המערך שפראנקו קולומבה תרגל באימונים, אותו 4-4-2.

http://images2.gazzettaobjects.it/Media/Foto/2010/08/30/colomba--620x300.Xxx

http://img148.imageshack.us/img148/9012/dbupdateseditorshb1.Xxx

הטראבלסיטית פותחת עונה! אחרי שהיריבה העירונית נתנה הצרת כוונות אתמול בלילה, הטראבליסטית, אינטר, מגיעה לפתוח את עונת 2010/11 במרדף אחרי אליפות שישי ברציפות, חמישית על הדשא, שמבחינת ההישגים על אותו דשא ירוק, תשווה את שיאן של שתי הקבוצות מטורינו, שמחזיקות ברצף של 5 אליפויות ברציפות. מצב הרוח באינטר לא מי יודע מה, אחרי ההפסד בסופר קאפ האירופאי לאתלטיקו מדריד ביום שישי האחרון, אך היה נדמה כי השחקנים של בניטס לא בדיוק התלהבו מהנסיעה למונאקו לצורך משחק, וכי האירוע החשוב בנסיעה הזאת היה זכייתם של ארבעת שחקני אינטר בכל התארים האירופאים של עונת 2009/10, בטקס שחתם את העונה שעברה. אינטר יודעת שעכשיו כשמילאן מחוזקת באיברה, יובה החתימה טנורים כבדים, והיא למעשה נשארה עם אותו סגל של השנה שעברה מינוס מאריו באלוטלי, המשימה שלה מורכבת פי כמה וכמה על מנת להשאיר את האליפות בצד הכחול שחור של מילאו. אחרי המשחק מול אתלטיקו בניטס אמר:"אנחנו עדיין זקוקים להכנה, אנחנו עוד לא מוכנים", דברים שנשמעו די פאתטים נוכח העובדה שבשבת הקודמת הקבוצה ידעה לחזור מפיגור ביתי לניצחון 1:3 על רומא בסופר קאפ האיטלקי. בניטס יערוך את הופעת הבכורה שלו בליגה השנה ב-רנאטו דל'ארה הבולונייזי, כשמי שיעדר מהמשחק בוודאות הוא מאייקון שסובל מפגיעה בברך, מי שצפוי להחליף אותו הוא דאוידה סאנטון הצעיר והמצוין שמקבל גיבוי מבניטס לאחר שהתאמן באופן סדיר בשבוע האחרון. "המשחק הראשון תמיד קשה, בולוניה בבית והמנטאליות שלנו תהיה חשובה. אני מאוד מרוצה עם האימון שהיה אתמול בבוקר, ראיתי סגל מוכן ואני מצפה שהשחקנים שלנו יראו את האיכויות שלהם הערב" אמר ראפא והמשיך:"אני תמיד אמרנו שאנחנו רוצים לעשות את הדברים טוב אבל אנחנו רק בתחילתה של הדרך, ותחילתה של העבודה".

הרכב משוערים:

(4-4-2): אמיליאנו ויויאנו; אנדראה אספוזיטו, דניאלה פורטנובה, מיגל אנחל בריטוס, מתאו רובין; פדריקו קאזאריני, גאבי מודינגאי, אלבין אקדל, גיורגי גאריץ'; מרקו די ואיו, הנרי דמיאן באאס חימנס.

(4-3-3): ז'וליו סזאר; דאוידה סאנטון, לוסיו, וולטר סמואל, כריסטיאן קיבו; חאבייר זאנטי, אסטבן קאמביאסו, דז'אן סטאנקוביץ'; ווסלי סניידר; סמואל אטו ודייגו מיליטו

6. uri מנהלים

אתה לא נתת ללאונרדו זמן, אתה דחית כל ביקורת שהייתה לי כנגדו. אתה לא רק ביקרת את פירלו, אלא קברת את הקריירה שלו ואת היכולת שלו לתרום לקבוצה. ובעניין פלאמיני השלמתי את דברי, הראיתי שבשלושת המשחקים האחרונים בהם אלגרי הרכיב את הרכבו הראשון אמברוסיני שותף ואילו פלאמיני לא. אם במקרה באחת הפעמים פלאמיני היה פצוע אין זה סותר את טענתי. מה גם שלא טענתי שפלאמיני איבד את מקומו, הוא לא יכל לאבד את מה שלעולם לא היה שייך לו. כמו כן, אמרתי שנוכל לראות בין אם צדקתי ובין אם טעתי ברגע שהצרפתי יחזור לכשירות. עד אז אין לי עוד מה להוסיף בעניין. ואני אמשיך לזיין בשכל, כל עוד זיון בשכל עבורך זה הבאה לידי ביטוי של דעותי כשהן מנוגדות לאלו שלך.

7. 亚历山大帕托 Member

חרצת את גורלו של לאונרדו מהמשחק הראשון שלו, ואני דחיתי את הביקורות האלה שלך בטענה שצריך לתת לו זמן. כשאני מסכם את הקדנציה שלו אני מצביע על נקודות חולשה ספציפיות ולא מאשים אותו בכשלון. לא היינו זוכים באליפות עם אלגרי וגם בצ'מפיונס לא היינו מתקדמים הרבה מעבר עם הסגל שהיה לנו. "מבקרו באופן שאפילו אני לא הייתי מעיז" = זיון שכל.

לגבי פירלו הבעתי ספק על כך שהוא יכול לשחזר את יכולתו מלפני שלוש שנים או יותר ועמדתי על כך שאנחנו חייבים למצוא לו מחליף. מאז קרו הרבה דברים - מאמנים הוחלפו, מערכים השתנו, הגיעו שחקנים חדשים להרכב. בשתי העונות האחרונות של אנצ'לוטי הוא היה חושך גמור אצלנו ונראינו כמו שנראינו הרבה בזכותו. תמיד קיוויתי שהוא יחזור להיות טוב עבורנו.

בעניין פלאמיני טעית בכל המשחקים שהבאת לראייה כדי להוכיח את טענתך.

8. uri מנהלים

לא הבאתי את המשחקים האלה כראיה בכדי להוכיח את טענתי, להפך. טענתי נבעה מהמשחקים הללו ולכן הבאתי אותם. כלומר, אם הנתונים היו אחרים ופלאמיני היה זה שמשחק על חשבונו של אמברוסיני לא הייתי מעלה על הדעת כנגד דבריך שאלגרי לא בונה עליו להרכב (לפחות כהתחלה). במשחק מול ברצלונה אמברוסיני פתח, מול יובנטוס אמברוסיני פתח ובטורניר של אינטר/יובנטוס אמברוסיני עלה במשחק בו אלגרי פתח עם ההרכב החזק שלו.

9. 亚历山大帕托 Member

אז הטענה שלך נובעת ממסקנות שגויות שמבוססות על נתונים שגויים - מה שנוח לך. הוא פתח בטרופאו טים לצד אמברוזיני, נגד יובה עלה כמחליף בפעם הראשונה (פתח בכל המשחקים הקודמים), לברצלונה לא נסע בגלל פציעה.

10. uri מנהלים

אמת שהנתונים, אחרי שהצבעת על אי דיוקים אלו או אחרים, ערערו את המסקנה שלי, אך יחד עם זאת, לא היה די בהם כדי לסתור אותה. זה לא עניין של נוח או לא נוח, אלא חיפוש את אמת (המסתתרת איפשהו בין רקותיו של אלגרי). לכן, נוכל להוודע אליה רק במחזורים הבאים. אם פלאמיני יתפוס את מקומו של אמברוסיני הצדק איתך ואיתי הטעות. ובכלל, מה נטפל אלי ככה. להודעה הראשונה לי לא היתה שום מטרה אחרת מעבר להלצה.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שבניטז לא יעלה עם ההרכב המשוער שכתב יואב. במשחק נגד אתלטיקו, אינטר נראתה רע מאוד עם אותו הרכב, ולכן אני מצפה מבניטז שיסיק את המסקנות מהמשחק במונאקו ויחזור להרכב שהיה בימי מוריניו.
    אני די שמח שסאנטון צפוי לשחק, הילד התעכב הרבה בעונה שעברה ואני מצפה ומאמין שהעונה תהיה עונת הפריצה שלו.

יותם, פורצה אינטר ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

זה עומר כתב.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת לא הייתי מתנגד לראות אותו פותח במקומו של קיבו (כשמאייקון יחלים כן?) כמובן אבל מצד שני איזה הרכב תעלה במקום? צריך לעשות הפרדה, סופר קאפ זה סופר קאפ והחשיבות שלו משנית לליגה, שמה לעשות, היא עדיין חשובה פי מיליון...אני מאמין שההרכב הזה מספיק טוב שביל לנצח הערב בבולוניה. האם זה נכון? נדע בסביבות 23:40. אל תשכח אבל שטיאגו מוטה עדיין פצוע...אם לא סטאנקוביץ' אני אשמח לראות את מקדונאלד מאריגה פותח למה לדעתי בעונה שעברה כל משחקש הוא שיחק, הוא היה נראה טוב מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/10
  14. 亚历山大帕托 Member

Bologna: 1 Viviano; 16 Esposito, 13 Portanova, 6 Britos, 19 Rubin; 32 Casarini, 26 Mudingayi 12 Ekdal, 8 Garics; 20 Gimenez, 9 Di Vaio
    A disposizione: 22 Lupatelli, 7 F. Della Rocca, 18 Moras, 21 Cherubin, 35 Paponi, 69 Meggiorini, 77 Siligardi
    Allenatore: Paolo Magnani

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 17 Mariga, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito
    A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 23 Materazzi, 39 Santon, 29 Coutinho, 88 Biabiany
    Allenatore: Rafael Benitez

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/8/10
  15. uri מנהלים

רק תחליף את אחד מהמונדינגאים בקסאריני.