המחזור העשירי: הדרבי מגיע העירה - אתלטיקו מול ריאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/11/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

2:3 שכולו העובדה שריאל החליטה שהיא מחלקת מתנות. הגול השני עם עבירה של אגוארו...(מהצילום האחורי ראו בבירור שהוא דוחף את פפה)

2. hai80 Member

3-2 שכולו מתנה של ריאל? חח אני לא מאמין אתה כזה ילד. פראה שחקן אחרון מנסה לעבור את היגוואין וחוטף גול, סנטנה אותו דבר בגול הראשון ופאבלו עושים עליו סיבוב 8 מטר מהשער ומזווית ששום שחקן לא אמור לכבוש מרסלו עושה את ה2-0 אז איזה מתנה נתתם לנו בדיוק? אם כבר אנחנו נתנו לכם את המשחק עם ההחמצות המטומטמות של פורלאן. בכל מקרה אני יוצא מהמשחק מאוד מעודד כי אם נשחק כמו ששיחקנו ברבע שעה האחרונה אנחנו לא נרד בוודאות ואף נוכל להאבק על מקום באירופה [הכוונה היא למקום 7-6]

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת הייתה לי הרגשה שהפעם זה קורה...באמת הייתי בטוח שהפעם מנצחים את ריאל...שאת רבע השעה האחרונה אנחנו ניתן בהתחלה וננצח סוף סוף...מי שמכיר אותי יודע כמה אני מציאותי ואפילו לפעמים די פסימי מאמין בנאחס ובחיים בחיים בחיים לא אמרתי שאתלטיקו תנצח את המשחק...הפעם זאת הייתה הפעם הראשונה שאני באמת מרגיש שזה יקרה,שכולם מזלזלים יורדים עלינו אבל נותר בשחקנים טיפה של כבוד טיפה של מלחמה טיפה של אמונה לתת 90 דקות להתעלות בהם ולנצח...על הטעויות של קיקה אני ארחיב מתישהו(עכשיו זה עוד הדיכאון של אחרי הדרבי)....ואיזה מסכנים האוהדים,כל פעם נותנים הצגה יותר גדולה מהקודמת,מעודדים בכל מצב, אחרי השער השלישי ממשיכים לשיר...הם(יותר נכון אנחנו !!!) אלה שמשלמים על מה שההנהלה שלנו עושה...

4. riquelme1 Member

רחמים, רחמים על האוהדים, שעודדו כל המשחק, גם שאתלטיקו נכנסה לפיגור 3-0 הם לא הפסיקו לעודד, ושהגיע ה3-2 הם סחבו את הקבוצה העלובה שלהם קדימה, אבל בסוף עם ההחמצה של קון זה נגמר 3-2.

קון אגוארו פשוט שחקן כדורגל גדול, הוא היה האחראי הבלעדי לזה שאתלטיקו חזרה למשחק, הפעולות שלו, עבר איזה 3 שחקנים באדום של ראמוס, הגול המצויין שלו גם היה פנטסטי, פשוט שחקן גדול שראוי לקבוצה הרבה יותר טובה מאתלטיקו, עם כבר הצער שבצדבר מדובר בקלאסה אחרת. כפי שראינו שקון נכנס גם פורלאן האנמי והחלש חזר לעצמו, 30 אחוז מהגולים בעונה שעברה היו חתומים על קון, עשו מפורלאן החלוץ הכי טוב בעולם, קון אגוארו 20 רמות מעליו.

חוץ מיזה, אני כבר לא יודע איפה להתחיל, הטעויות ההגנתיות הרגילות של צמד הבלמים, הפעם זה היה פאבלו ופראה ששבר כל גבול, בהתחלה זה היה פאבלו שנירא כאילו הוא שומר ומפחד להוציא ממרסלו את הכדור(ככה פאלבו תמיד שומר), מרסלו בתוך הרחבה עובר אותו 4 מטר מהשער ועוד עושה עליו שער, ושוב אני חוזר...מרסלו, מרסלו הבדיחה מריאל מדריד שכולם צוחקים עליו, לא ליאו מסי, פאבלו פשוט שומר גרוע בצורה מחרידה,מתקל בצורה מחרידה- בלם בינוני בכל קנה מידה, לפני שנתיים זה היה רוביניו בדקה הראשונה שפירפר אותו בלי בעיה, הבן אדם הזה לא יודע לשמור על שחקן, איך אתלטיקו מחזיקה שחקן כזה?

אבל מה שפראה עשה עבר כל גבול הטעם הטוב, אתה נמצא אחרון מהשער שלך, ואתה מאבד כדור בצורה כזאת רשלנית במקום להעייף את הכדור, שהיתי ילד בן 13 בילדים א' לימדו אותי שאני אחרון ואין אף אחד מאחורי להעייף את הכדור, פשוט בושה וחרפה, דברים כאלה לא רואים בליגה האירית.

והאשם העיקרי בהפסד היום, הוא כמובן קיקה סנצ'ס פלורס, שלא פתח עם קון אגוארו למרות שהוא הציל לו את המשחק נגד צ'לסי, פתח עם חוראדו הבלתי יעיל, אתלטיקו לא הגיעה למצב אחד כל המחצית הראשונה ולא היה לה שום משחק התקפה, חוראדו לא הפסיק לאבד כדורים, לתקוע את המשחק ההתקפי של אתלטיקו עם ההחזקה המיותרת שלו בכדור והמסירות הבלתי יעילות שלו, שחקן שכבר מתחילת העונה אמרתי שלא מתאים לאתלטיקו, הוא לא מתאים לסגנון המשחק, לא שחקן מספיק טוב בשביל קבוצה בסדר גודל של אתלטיקו, למרות שהוא נירא טכני ומרשים, הפעולות שלו עם לא יעילות ומיותרות, הוא נוטה לאבד הרבה כדורים ולהעלם בהרבה בשלבים במשחק, הוא לא סקורר, הוא לא מבשל מספיק בקיצר לא מספיק טוב וקיקה עשה טעות שהייתה ברור שעלה איתו בהרכב.

כמו גם עם חוסה אנטוניו רייס שפתח בשתי המשחקים, רייס קיצוני שמאלי, לא קיצוני ימני, לא תרם כלום למשחק של אתלטיקו, ונירא כלומניק כמו שהוא נירא כל העונה(למרות משחק סביר נגד צ'לסי), מקסי עשה הרבה יותר מימנו כמובן, וכמובן קלבר סנטנה האיפוטנט שאיבד כדור שהוביל לשער של קאקא עם אני לא טועה, לא תורם כלום להגנה ולא תורם כלום להתקפה למלמלם שלא יאמן, אומנם אני נשמע כמו תקליט שבור, אבל השחקן הזה בקושי מתאים לקבוצה כמו מיורקה, שגם בה הוא לא הרשים.

בקיצר קומדיה שלא טעויות שהתחיל מתחילת העונה, אבל ראסינו המסכן לא היה אשם בכלום כי אתלטיקו של קיקה הפסידה שתי משחקים וסיימה אחת בתיקו, ואין מאמן שיכול להציל את הקבוצה הזאת, הסגל שלה חלש, השיחרור הלא הגיוני של היינטחה ועוד ועוד עווד מבית היוצר של אתלטיקו 09-10.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/09
  5. Raulito Madridista

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/11/1257648097.Xxx

מדהים איך כל פעם מחדש אנחנו משיגים שער מהיר בויסנטה קאלדרון.
    עונת 06\2005: דקה שביעית(רונאלדו בפנדל);
    עונת 08\2007: דקה אחת(ראול אחרי טעות קשה בהגנה וחטיפה של רוביניו)
    עונת 09\2008: חצי דקה(ואן ניסטלרוי העיר את לאו פראנקו מהשינה);
    העונה הנוכחית: טיל של קאקא ולאסנחו אין שום סיכוי.

מתחילת העונה אני כותב על הבעיטות של קאקא מרחוק וסוף-סוף הוא איפס את הרגל, ובכלל משחק מצויין שלו. המחצית הראשונה של ריאל מדריד הייתה נהדרת. נכון שמספר האיומים לשער משקר - פפה בעט מקילומטר ולא ברור איך אסנחו בקושי הדף, ואלונסו כרגיל שיגר לשמיים, אבל הקבוצה כן הניעה כדור בצורה טובה מאוד(60% מהזמן היה הכדורגל ברגליים שלנו), עשתה מהלכים קבוצתיים ושני השערים היו נאים. שום שגיאה בהגנה לא ביצענו.
    היגואין למד מלאס ואלונסו שביצעו לחץ על שחקני ההגנה של אתלטיקו בפתיחה וכבש את השלישי(מעולה, צריך ללחוץ את היריבה בחצי שלה, מקווה שנראה דברים כאלה בכל משחק), אבל היה לי ברור שזה לא ייגמר ככה, לא יכול להיות שנשחק כל-כך טוב. האדום של ראמוס הגיע ואחר-כך פאניקה, גאגו כלל לא תרם מאז שנכנס ולמזלינו איקר היה שם במאני טיים, אחרי שבמחצית הראשונה היה כמעט מובטל. פלגריני יצטרך לתת את הדעת על כך שהשחקנים מסוגלים לתת רק מחצית אחת טובה, אבל בהחלט יתכן שללא האדום, הירידה ברמת המשחק שלנו לא הייתה כל-כך דרסטית. בכל-מקרה, ניצחנו, עוד דרבי לבן. ניצחון שמיני בויסנטה קאלדרון בעשור האחרון ו-30 בסה"כ. עד למשחק נגד אלקורקון, שנודח מהגביע - אפשר להיות אופטימים. איזה כיף לצאת לטיול השנתי עם ניצחון כזה בדרבי.
    אצל אתלטיקו כמובן חייבים לציין את אגווארו שהיה נהדר וכנראה שהיו טעויות לגבי הדיווח עליו. קיקה עשה טעות חמורה כשסיפסל אותו. ושחקן נוסף שאציין זהו פראה, שהיה ממש חסר אחריות שניסה דריבל כשהוא השחקן האחרון בדרך לשער. לפעמים הוא כל-כך טיפש שזה לא יאומן. מבחינת הלוזריות בדרבים, אין חדש תחת השמש באתלטיקו מדריד. אני מאחל להם שינצחו את ברצלונה. הם יצאו מהתחתית בקרוב, בכל-אופן.

6. Mr.Eko Member

חבל,חבל חבל לי על אתלטיקו ובמיוחד על קיקה סאנצ'ז פלורס,מה הוא כבר יכול לעשות עם שחקני הגנה שמחלקים כאלה מתנות..? מה??? הניהול באתלטי גרוע מאוד,הכל מנוהל שם בצורה כל כך לא מאוזנת,התקפה יש,הגנה כל הזמן משהו חדש צץ.

שני גולים שהם מתנה נטו,אחד מהם עם ביצוע מושלם של קאקא,איזה בעיטות מדוייקות הוא יודע לשחרר מחוץ לרחבה אם נותנים לו את השטח,בדיוק כמו צ'אבי,וזלאטן,אסור לתת לשחקנים האלה את החופש המינימלי ליד הרחבה אחרת נענשים במיידי ברוב הפעמים. ההרכב הזה של פלגריני הוא לדעתי החזק ביותר למעט רונאלדו במקום מרסלו,בנזמה כבר מתחיל להשתלב לאט לאט והוא עוד יתן,האלגנטיות של הצרפתים עם הכדור מדהימה אותי כל פעם מחדש,אפשר לראות את זה כיום אצל ריברי,הנרי,בנזמה ובעבר אצל דיזאן לדוגמה,הנעת כדור שגורמת לצופים לחשוב שהם עושים את זה בכזה כיף וקור רוח,איזו קלילות... לבנזמה יש פוטנציאל להיות קילר גדול מאוד,יודע לשחרר את הבעיטות הקטלניות האלה ברחבה ולדעת להשתחרר מהשחקן שלו וכמובן עם אספקט של המון כוח.

השוויון של אתלטי היה באוויר,פשוט באוויר,רציתי פשוט להרוג את סימאו הזה,כמה מהלכים שהוא הרס וחבל כי עד לשער הוא עוד עשה עבודה טובה ברוב המקרים. אגוארו הוא פשוט החלוץ הכי נחוש שאני מכיר כיום,תמיד יחפש ללכת עד הסוף ויהי מה ולראייה הגול על פפה,פשוט לחימה עד הרגע האחרון. הוא באמת חלוץ גדול.

7. xavi6 Member

סתם לפרוטוקול-שתי גולים של פפה. אומרים שהאדום החזיר את את', זה בולשיט (כל משחק שהם ב-10 שחקנים הם מנצחים), זה פפה שהחזיר אותם למשחק. כנראה הוא שמע את התשבוחות מהחזרזיר ונרדם. הגול הראשון היה עליו, לא שמר על פורלאן, פשוט רץ אחריו בכזאת אדישות ואיטיות מעצבנת, וזה מוזר כי מדובר בבלם יחסית מאוד מהיר. הגול השני היה נטו בגלל האגרסיביות יתר שלו. בלם כזה אוברייטד, אין דברים כאלה. הדבר שהכי מאפיין את פפה, ותשימו לב, זה הכסחנות-לפני שהוא הולך לכדור, הוא שם את הידיים על הפנים\חזה של השחקן. שופטים פשוט לא שורקים לזה כי זה נראה כמו הליכה לכדור. הפעם האגרסיביות יתר שלו הלכה לרעתו, בידיוק כמו הצלילה שלו מול ליברפול. תקוו שילמד בעתיד.

8. אלי מתחן Member

מבחינה פיזית פפה אחד הבלמים הכי טובים שראיתי. מבחינת שכל אפילו תומר בן יוסף יותר חכם ממנו. בסוף זה מסתכם לבלם טוב שאי אפשר לסמוך עליו לאורך זמן וברגעי לחץ.

9. riquelme1 Member

מסכים ב100 אחוז. לא רק פיזיות, גם מהירות מדהימה, אבל שכל של ילד בן 13.

אני אפילו לא רוצה לחשוב על מצב שאתלטיקו תרד ליגה העונה, האמת שעם זה ימשך ככה זה יקרה, אבל בליגה החלשה העונה שתי ניצחונות ואתה כבר מוצא את עצמך במקום ה12-13- יותר מחצי ליגה נאבקות על ירידה.

אתלטי חייבת לקחת נקודות נגד אלמריות. לצערי הרב, אפילו הניצחונות הקבועים על בארסה בקלדרון לא נירא העונה, אתלטיקו כל כך חלשה.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קודם כל תרדו מקיקה בקשר לקון. קון משחק עם פציעה. ותרדו גם מקלבר בקשר לגול הראשון. היתה עבירה ברורה עליו. היו עוד כמה עבירות על השחקנים שלנו שקלוס גומס התעלם, אבל קסייאס ופורלאן עשו לנו יותר נזק. אחד מהם לא עשה הגנה, נחשו מי. ולאחד מהם לא אכפת מאטלטיקו. התשובה לשתי השאלות זהה.
    השער של פורלאן מטעה אפילו פעמיים, כי גם השחקן המבשל בסה"כ לא מספק את הסחורה. את החופש שהיה לאופה, ולרה היה מנצל לשלושה בישולים ושער משלו.

11. riquelme1 Member

כן, כי חואן ואלרה הוא מגן סופה שכובש 10 שערים בעונה.

אופה צריך לחזור לעמדת הבלם, בטח וחבטח שיש לך שחקנים כמו פראה ופבלו שהביאו לריאל שתי גולים על מגש, ובטח ובטח שהוא השחקן שעשה הכי הרבה פחות טעויות בקומדיה ההגנתית של אתלטיקו העונה(חואניטו, פראה, פאבלו אנטוניו לופז), אופאלושי מגן סביר ולא יותר, הוא בישל את השער לפורלאן, ובישל גם לסימאו גול- מכל הקומדיה הגנתית אתה מזכיר רק אותו, למרות שהוא היחדי שלא עושה טעויות קריטיות, זה אומר הכל על הוביקטיביות שלך.

עם קון פצוע, למרות שזה לא נירא ככה, לא נגד צ'לסי ולא אתמול, הוא היה צריך לעלות עם סינמה ולא עם חוראדו שביזבז מחצית ראשונה, שאתלטיקו בעטה בעיטה אחת לשער של קסיאס. וכמובן שגם אתה תסכים שלרייס אין מקום בהרכב בשום מצב בעולם, ומקסי עדיף עליו ב2 דרגות לפחות, שקון ופורלאן לא כובשים מקסי היחיד שעושה את העבודה ומחפה על זה.

הגול של פורלאן הוא בהחלט שקר, ועכשיו אני כל כך מצטער שאתלטיקו לא מכרה אותו בקיץ והביאה מגן ימני, בלם ועוד חלוץ סביר(סביולה), משחק בלי חשק, בועט מכל מצב וחושב שהפוקסים שיצאו לו בעונה שעברה יחזרו על עצמם, פורלאן חלוץ שצריך ליגוע בכדור פעם פעמיים ולמסור, כאשר הוא עם הכדור אתה יודע שהמסירה תיהיה גרועה או שהוא יאבד ברשלנות המתאימה לו.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם כשטורס שיחק באטלטיקו, אף אחד לא יכול היה לנחש מתי הוא שיחק פצוע.
    על מקסי אין מה להתווכח, הוא הקפטיין. אבל בגלל שרייס תמיד משקיע 100%, לא בא לי להתנפל עליו עם הביקורות.

13. xavi6 Member

נו בחייך, לא נעשה על פראה שום עבירה. קצת אוביקטיביות. היגוואין לקח לו יפה את הכדור. היית שורק לפאול אם זה היה הפוך? בחיים לא.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ההגנה של מיורקה לא שווה את כמות הבירה ששתית אתמול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
    היתה עבירה בשער הראשון, לא השלישי.
    אגב, גם ההרחקה היתה מפוקפקת.

15. riquelme1 Member

מחצית במסטאייה: ולנסיה מובילה 3-0 על סארגוסה במחצית בינונית להחריד, שערים של פאבלו הרננדז(מספר אחד בולסיה העונה), וייה ומאטה.

לא ליגה!