המחזור החמישי בפרמיירליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Sep 11, 2009.

1. cityblues beter dead than red

שמתי לב שלאורך השנים...

תמיד שארסנל משחקת נגדנו החלאות משחקות מול טוטנהאם.

יש סיבה לזה?

2. !Sempre Inter Member

ממליץ בחום.
    אינטר ההצגה הכי טובה שיש.

Last edited: Sep 13, 2009
  3. George Best Member

גם כשהיא שולטת בצורה אבסולוטית ועוד במגרש החוץ של היריבה הגדולה ביותר שלה, אתה יודע שאם היא תצליח לכבוש זה רק ממחניים.
    כדור חופשי, קארו מוריד עם הראש מצוין וגבי גבי גבי אגבונלהור עם נגיחה בעוצמה מפחידה לפינה של הארט.

ללא משחק הגובה יש תחושה שרק עם גאונות של יאנג או טיל של מילנר מרחוק הם יכולים לכבוש.

קוויר, דאן וקולינס בהגנה - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

ברמינגהאם כ"כ אפורה ולא מסוכנת ללא מקפאדן.

Last edited: Sep 13, 2009
  4. The_Arsenal Member

קארו לא החטיא את זה עכשיו, נכון?

5. George Best Member

הוא היה צריך להרים לעצמו ואז לנגוח מ-16 מטר.

מילנר עומד מטר ממנו וקארו עם פס בעוצמה של הרמת קרן.

6. The_Arsenal Member

מישהו יקרא את זה עוד עלול לחשוב שהיה שחקן של ברמינגהאם איפשהו באיזור... אז ממש לא... פשוט קארו ומילנר בהליכה רגלית ליד ג'ו הארט בתוך הרחבה של ברמינגהאם. זה היה הזוי.

7. RealStretford Member

Van Persie

"We are both professional footballers and I know that the game is physical, I too have made hard and sometimes mis-timed challenges but never with the intention of hurting an opponent. He set out to hurt me today

בולשיט. אחד הדברים ש"נעלמו מן הדיון" זה הכניסה הפראית של ואן פרסי באדיבאיור באותה תקרית ( שלא להזכיר את ה"בילוי" שלו עם האישה בהולנד )

“I want to make it clear that this has nothing to do with the result of today’s match. We do not hide from that disappointment but I need to speak out about his behaviour.”

YEAH, RIGHT

אדיבאיור אולי לא הבן אדם הכי חכם בעולם (!), אך ההתיחסות וההערות הגזעניות כלפיו מבישים בעיקר את אומריהם

8. Clichy COYG

אל תנסה לייפות את המצב. אמנם ואן פרסי לא השחקן הכי הוגן בעולם(למען האמת, יש לו את הקטעים שלו), אבל מה שאדבאיור עשה זה מכוער. ואן פרסי ידוע כאחד שגולש לתאקל לא פעם, אבל אין מה להשוות עם הדריכה המבישה והמגעילה הזאת של א-דבע-יור.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אנחנו יורדים למחצית בקרייבן קוטג' עם יתרון של 1:0, כאשר הכובש הוא טים קהיל, שער ראשון שלו העונה, הגיע הזמן שיחזור לעצמו!
    רק חבל שהוא היה בעמדת נבדל בזמן הבעיטה החופשית של ביינס ומשום מה הקוון לא שם לב לכך, עם זאת הקוון הניף דגל, שלא בצדק, כאשר פיינאר מסר מסירה גאונית לאוסמן שחדר לרחבת פולהאם והנפת הדגל מנעה למעשה שער או לפחות מצב מסוכן להבקעה.
    המשחק לא התעלה לרמה גבוהה, אך חשוב שירדנו ביתרון ובעיקר שטים קהיל חזר לכבוש, דיסטין מאוד מרשים אותי בעבודת ההגנה שהוא עושה, גם במשחק מול וויגאן הוא לא עשה טעויות, הציוות שלו עם יובו מתברר כמוצלח.
    אני מאוד מקווה שדני מרפי יקבל כרטיס אדום במחצית השניה, השחקן הזה פשוט מלוכלך, כניסות מכוערות ומשחק אגרסיבי יתר על המידה.

Last edited by a moderator: Sep 14, 2009
  10. Dimitar Berbatov Member

משחק הראש של קהייל פשוט פנומנלי.
    1.78 ומנתר גבוה יותר מאטוהו הג'מוס וגם מבחינה פיזית תמיד מצליח להתמקם במקום הנכון עם קצת דחיפות גם נגד שחקנים דוגמת אטוהו.
    שחקן גדול

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נתחיל בפרשנות הביזיונית של שכנר את קשטן ג'וניור (לא שאני מצפה מהם למשהו) מאיזו סיבה בדיוק הגיע לפולהאם לנצח?
    המשחק היה מאוד מאוד שקול ותוצאת תיקו היתה יותר משקפת, שקשטן ג'וניור ילך לאופטיקנה לבדיקת ראייה ויקח את אבא שלו על הדרך.

משחק חלש שלנו, אך עם זאת, על אף השער של קהיל שהיה בעמדת נבדל, פסלו לנו 2-3 התקפות של מאה אחוז בטענה לנבדל, שכלל וכלל לא היה.
    גם נגיעת יד של בלם פולהאם, נדמה לי האנגלנד, שמנעה מהכדור לנוע לשער, אם זה לא פנדל אני לא יודע מה כן.
    דני מרפי היה צריך לצאת עם כרטיס אדום במחצית הראשונה, גועל נפש של שחקן וכל מילה נוספת מיותרת.

מויס איכזב אותי בחילוף השני שלו כאשר הוציא את ג'ו והכניס במקומו את פלאייני, לא יודע מה עבר לסקוטי בראש אבל לא משהו טוב זה בטוח.
    ליעקובו ב10 דקות שקיבל היה קשה לעשות משהו, בטח שפולהאם עוברת למערך של 10-0-0.

זה מסוג ההפסדים המתסכלים, כי בפירוש אני אומר את זה ואני יודע להיות הכי אובייקטיבי שאפשר, פולהאם לא התעלתה על כר הדשא, היה מומנטום לכל קבוצה, מי שהשכילה לנצל את זה, לצערי, יצאה עם מלוא הנקודות.

Last edited by a moderator: Sep 14, 2009
  12. Strawberry Fields Member

שאלת וענית לעצמך...
    לא כמו שכל מילה שקדמה לחלק המודגש מיותרת.

---------
    עוד מחזור בפרמיירליג נגמר ללא תוצאת תיקו וב-5 המחזורים הראשונים רק 3 משחקים הסתיימו ללא הכרעה!

13. Dimitar Berbatov Member

אברטון ממלאת בכבוד את מקומה השמור מראש של טוטנהאם כאכזבה הגדולה והנפילה הגדולה. 3 נקודות מ-4 משחקים עם לוח משחקים סביר למדי.
    לא ברור מה עובר על הטופיז בויז. הרי לא היה שם שינוי מהותי בקיץ על הנייר מבחינת סגל, אבל על המגרש איזה הבדלים מאברטון שסיימה פנטסטית את העונה הקודמת לאברטון הנוכחית. נראה כמו חולדה, ואני מקווה בשביל הקבוצה החביבה ממרסיסייד שגם חלודה שתוסר במהרה. יש שם פוטנציאל גדול

כמה התגעגעתי לראות את דמייאן דאף, אחד השחקנים האהובים עליי בפרמיירליג שלא ביונייטד. שער פנטסטי וטיפוסי לאירי.

Last edited: Sep 14, 2009
  14. קינג לדלי Member

לא ראיתי שמישהו כתב על זה אבל הגול של מיקה ריצ'רדס לא היה באופסייד ?

15. The_Arsenal Member

אני רשמתי את זה עוד במחצית של המשחק. אופסייד ברור, וממצב נייח, שזה הכי קל לקוון. אבל כשזה נגד ארסנל אף אחד לא באמת מדבר על זה, כי זה כבר ריטואל קבוע.