המחזור החמישי בסרייה A:: ווצ'יניץ' מכניע את אינטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏24/9/10.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שזה בישול נהדר של לצארי, אפילו רשמתי זאת. הנקודהה שלי היא שמול הגנה יותר טובה או במונחים של יובה יותר מחוברת השער היה נמנע.

2. N כמוני Member

אני לא כל כך מבין מה אתה רוצה להגיד. לקבל כל החלטה של מאמן כאילו היא קדושה? אז לשם מה קיים הפורום הזה אם נאמר, "אני לא מסוגל להבין את זה,בטוח דלנרי מבין יותר טוב". 3 מאמנים ברציפות ביובנטוס התעלמו מג'יובינקו, למרות שבפירורים שקיבל הוא כמעט תמיד הוכיח את עצמו. לשיטתך, אנו צריכים לומר שכולם צודקים?
    מלבד המשחק היום פפה לא שיחק טוב, ולא היה נראה כאילו הוא מאייש את אגף שמאל בצורה טובה. המשחק שלו היה אנוכי והוא לרוב סתם רץ עם הכדור קדימה מבלי לשים לב לסובבים אותו במגרש. מה בדיוק דלנרי ראה פה?

3. Carlo Zampa Member

זה שסימונה פפה שחקן שמאמנים אוהבים לא בהכרח אומר שהוא מתאים לרמות האלה. מאמנים פשוט פוחדים להרכיב שחקן שלא יעשה הגנה וישאר תקוע למעלה. וזה ידוע שמאמנים אוהבים אותו בגלל שהוא נלחם ועושה הגנה ועבודה טקטית ששחקנים אחרים לא עושים ברמה שלו, אחרת למה הוא פותח?
    אני לא אוהב אותו, הוא שחקן מוגבל טכנית, נעל בית מבחינה התקפית, שחקן מפוזר ודביל שברגע שהוא עם הכדור הוא תוקע את הראש באדמה ולא רואה מה הולך מסביבו. הכל יחסי כן? פשוט מה שמתאים לאודינזה לא מתאים ליובנטוס ורואים את זה בהתאמה שלו לקבוצה, הוא לא נראה שייך.

אלסאנדרו מאטרי חלוץ מצוין אבל ההגנה של יובנטוס פשוט נוראית. קשה להם להשלים משחק בלי לקבל שני שערים(במשחק ביתי!), אז במקום להרכיב את סימונה פפה כי הוא עוזר בהגנה תעבוד עם הקבוצה שלך עם הסגירות בהגנה, על הלחץ(דבר שפשוט לא קיים ביובנטוס) כדי לזכות בכדורים, זה יותר חשוב משחקן שירוץ על הקו ספרינטים לעזור להגנה. דל נרי עושה עבודה לא משכנעת ביובנטוס עד עכשיו.

קוואליירלה לא קיבל פירורים אה? ואנחנו במחזור החמישי. ניתן לכם הצצה להודעה שלי מהמחזור הראשון:

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

4. uri מנהלים

בואו נסכם זאת כך: מתוך מניעים אגואיסטיים גרידא, אני שלא מרגיש בנוח לקחת חלק בדיונים שרמת ההתבטאות בהם נמוכה, עושה מאמצים לגרום לתמורה באופן ההתבטאות של כותבים בנושאים עליהם הם אינם מסכימים או כאלה שאותם אינם מבינים. לשם כך אני אף מוכן לאתר תכונות טובות של פפה בזכותם נמצא היכן שנמצא, ואף יותר מכך, לטעון שמאמנים כמו מארינו, ליפי, פראנדלי ודל נרי מבינים לפחות מעט כדורגלעל מנת לזהות זאת אצלו. אם אתם לא חושבים שפפה בעל יכולות המאפשרות לו להיות חלק בסגל של יובנטוס או שמא אינכם סבורים שאף אחד מהמאמנים שצוינו על ידי לעיל מבינים דבר, טענו זאת בצורה ראויה לפורום, לפחות מתוך כבוד, אם לא לשחקני הכדורגל ומאמני הכדורגל, אז לחברים הכותבים בו. תודה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. 亚历山大帕托 Member

אורי, בוא נסכים שאם שמו היה פפיץ', פפיניו או פפז, לא היית מניף אצבע לעבר המקלדת כדי להתווכח על זה.

6. uri מנהלים

לא, כפי שכבר כתבתי למעלה, אופי ההתבטאות (שהפך לשכיח בקרב אוהדי יובנטוס) הוא שהניע אותי להגיב.

7. Muurad Member

אינטר שנמצאת במקום הראשון אחרי 5 מחזורים היא המובילה עם מספר הנקודות הנמוך ביותר מזה 30 שנה, עם 10 נקודות.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/10
  8. 亚历山大帕托 Member

לא סתם נראה לנו שהנקודות התפזרו בצורה חריגה בטבלה. באמת יש אנומליה משמעותית.