המחזור החמישי בסרייה A:: ווצ'יניץ' מכניע את אינטר

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ג'ורדן לאב אגדה, Sep 24, 2010.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלוץ קיצוני בצד ימין? מה במערך 4-3-3 ? אז למה קנינו אותו,לא הייתה לנו עמדה כזאת ב100 שנה האחרונות.
    תרוצה להסיט אותו לקשר ימיני? להוריד את התואר חלוץ כדי שמילולית ישמע קרוב וזה יהיה קיצוני ימני? שפכנו מליונים על הסרבי המצוין כדי שישחק שם. אז איפה בכלל שמים אותו ולמה בכלל צריכים אותו?

2. Jose Mourinho Member

אורי, גם ב"שיא" שלו באודינזה, פפה היה שחקן מאוד בינוני. ביובה הוא פשוט נהיה גרוע יותר.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה נקודות חיוביות מהמשחק:

רינאודו לא רע כמגן. הוא אמנם לא מאייקון, אבל הוא לפחות לא מסננת בהגנה כמו מוטה, ואם ישפר מעט את התרומה ההתקפית הוא יכול להועיל עוד יותר. בסך הכל במחצית השניה עד שהוחלף חל שיפור, ועם הזמן זה עוד ישתפר.
    גריגרה חוזר לימים הטובים שלו? השחקן הכי יציב בהגנה שלנו היום. לאורך כל המשחק האגף שלו היה סגור הרמטית ובלתי ניתן לחדירה וגם בהתקפה הוא היה סולידי לגמרי. כל עוד הוא ממשיך כך, הקרדיט מובן גם מובן.
    מלו, אם ילמד להוציא את התפל מהמשחק שלו, ישדרג את עצמו לטוב בעולם בתפקידו (בהנחה שקמביאסו יירד עד אז). הוא עושה כל מיני טעויות פזיזות אבל רואים עליו שיש לו את כל התכונות כדי לפרוץ הלאה. זה תלוי בו, ולכן האשראי מדל נרי, שגם מבין את זה.
    קראסיץ' הוא הנדבד הבא (מקווה לא לנחס) - אם אחרי המשחק מול אודינזה שמחנו בחלקנו על תצוגת הפלאים של הסרבי, ומשפט כזה היה מעט פרובוקטיבי, אז היום זה לגמרי מובן. 3 שערים ו-4 בישולים ב-5 משחקים, ממש שלשה פיתגורית של השחקן המצוין הזה. אם הוא ימשיך בקצב הזה העונה, אני לא רואה אותו נופל מכל שחקן אחר בעולם בתפקיד שלו. אוצר.

וכמובן שיש את "הטעויות הקבועות", שלולא הן המשחק היה נגמר ב4-0 יפה ונקי.

4. N כמוני Member

כמו התוצאה היום יש לי 4 דברים חיוביים ושני דברים שליליים לגבי המשחק היום:
    1. מילוש קראסיץ'. פשוט מדהים נתן היום משחק ענק, אני לא יודע אם הוא היורש של נדבד, אבל בהחלט שווה את כל הכאב ראש שהיה בקיץ לגביו.
    2. אני דווקא לא מסכים אתכם, אני חושב שהיום לשם שינוי פפה לא היה טיפש, אני ראיתי ממנו הרבה פחות ראש בקיר מאשר מבדרך כלל והרבה יותר מסירות לשחקנים אחרים. הוא לא שיחק באופן אגואיסטי כמו מול סמפ' ובארי,ואני חושב שהיום מגיעות לו בעיקר מילים טובות.
    3. פליפה מלו היה היום מצויין. הוא עצר היום את רוב ההתקפות של קליארי שהגיעו ממרכז המגרש, ניהל את המשחק טוב היום ומילא בהצלחה גם את התפקיד של אקווילאני שהיה לדעתי די אנמי היום. לאחר פח הזהב של שנה שעברה הוא כבר מתחיל להוכיח שהרכישה שלו היתה טעות, בכלל אני חושב שגם במשחקים הרעים של יובה הוא היה מהיותר טובים.
    4. אמאורי ויאקווינטה לא היו יוצאים מגדרם היום זה נכון. אבל ראינו מהם הרבה יותר יוזמה, הרבה יותר רצון והרבה יותר נחישות מאשר משחקים קודמים. אני חושב בכלל ששתיהם צריכים לפתוח ברוב המשחקים. מכיוון שקוואריילה לא שווה הרכב, וברור שדל פיירו לא יוכל לפתוח בשני משחקים בשבוע מבחינת כושר משחק.
    נק' רעות
    1. משחק ההגנה היום של יובה היה מחריד כבדרך כלל. ממשחק למשחק אני משתכנע פחות ופחות שבונוצ'י הוא האיש המתאים למרכז ההגנה שלנו. בינתיים עושה רושם שמדובר במקרה קלאסי של שחקן שנותן עונה מצויינת בקבוצה קטנה, נרכש ע"י קבוצה קטנה ולא מצליח לשחזר את היכולת. יובה נפלה בשחקנים כאלה לא פעם. אני מקווה שזה לא המקרה. לא ברור לי מה בדיוק דל-נרי חשב כשפתח עם גריגרה בצד שמאל, שהוא לא הצד הטבעי שלו. לא ברור לי למה רינאודו פתח. שני השערים היו מטעויות די קשות של ההגנה שלנו, וחבל. מול קבוצה יותר טובה מקליארי זה היה עולה ביוקר.
    2. מתחילת העונה לא ראיתי את יובה מעלה את המגנים שלה קדימה ותוקפת איתם. תמיד המגנים נשארים מאחור ותורמים מעט להתקפה. לא הם היו עושים את העבודה ההגנתית, מילא אבל גם זה לא נעשה.
    נקווה לטוב במשחקים הבאים.

Last edited: Sep 27, 2010
  5. uri מנהלים

תקרא לו בינוני, תקרא לו נעל בית. פפה הוא שחקן חכם מאוד, שעובד קשה מאוד (גם אם מוגבל טכנית). מאמנים, להבדיל מרוב אוהדי הכדורגל, מעריכים גם שחקנים כאלה שלא מצטלמים יפה עם הכדור, כי הם יודעים שהם זקוקים להם, כי הם רואים תרומה של שחקן לנצחון גם במקומות שמצלמת הטלוויזיה, או האינטלגנציה המוגבלת של האוהד הממוצע, לא מסוגלת לראות. זו הסיבה שנעלי בית בינוניים כמו פפה לוקחים חלק בשיא של קבוצת כדורגל כמו אודינזה (להזכירכם זה היהי בצמרת הכדורגל האיטלקי), נבחרת איטליה ונצחונות של יובנטוס. למה למשל קראסיץ' לא משחק בצד שמאל כדי שפפה יהיה טוב יותר בצד ימין? כי קראסיץ פחות טוב מפפה במילוי של העמדה הזו, גם אם פפה עצמו לא מצליח למצות שם את הפוטנציאל שלו עצמו.

6. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

תמיד טענתי שאם יתנו למלו את הצ'אנס הוא יוכיח את עצמו. זה נכון שב-90% מהזמן יש לו מוח של קופסאת שימורים, אך כשהוא מפוקס ולא נותן ליצרים שלו להשתלט עליו הוא פשוט שחקן מהטופ העולמי. הוא כבר נתן כמה משחקים טובים העונה, אך הוא לא הצליח לשמור על רמה פחות או יותר זהה, עלה וירד ביכולת כמו יו-יו. אני מקווה מאד לטובתו, ובכלל לטובת הקבוצה כולה שזה יתחיל להשתנות ושימשיך לשמור על המגמה החיובית.

7. uri מנהלים

http://up203.siz.co.il/up3/1jwigmq5gnmm.Xxx

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הטבלה הזאת רק ממחישה עד כמה הליגה הזאת תלויה באינטר בלבד.
    אם רפא בניטז היה מתנהל כמו שמצפים ממנו,הטבלה הייתה זהה לשבוע שעבר ואינטר עדיין הייתה מבוססת בראשות הטבלה,אבל בגלל שרפא בניטז התנהל כמו מאמן בליגה ג',הליגה הזאת נפתחה מחדש.
    הליגה הזאת תקום ותיפול על אינטר.

9. Jose Mourinho Member

פפה לא לקח חלק בשום "שיא" של נבחרת איטליה, אם כבר אז בשפל. כולנו יודעים שהחלטות של מאמנים הן לא תמיד מקצועיות נטו, במיוחד מה שהלך עם ליפי במונדיאל הזה, בראש ובראשונה ההתעקשות על קנבארו במרכז ההגנה וההתעלמות מקסאנו. כל מיני מילים גבוהות ומתייפייפות כמו "אינטיליגנציה מוגבלת" לא ממש עוזרות בשכנוע כאשר יש דברים שרואים בצורה ברורה על המגרש. אם אתה מתרץ את זה בכך שאני מעדיף על פפה "שחקנים שמצטלמים יפה עם הכדור", אז אתה לא יורד פה לשורש הבעיה ומנסה להוציא אותי איזה אוהד הצלחות של "מסי שולתתת!!!1".

כנראה שבאמת נשגב מבינתנו כיצד למשל שחקן כמו מונטארי מקבל כ"כ הרבה דקות משחק ממאמן-על כמו מוריניו ומאמן שלפחות נחשב מוערך על הנייר כמו בניטז.

לגבי קראסיץ', זה לא שקראסיץ' פחות טוב מפפה במילוי העמדה בצד שמאל, זה בגלל שקראסיץ' הרבה יותר טוב מפפה במילוי העמדה בצד ימין. וכדי לא להשאיר רכש "נוצץ" על הספסל, פפה פותח בשמאל. לפי דעתי, אם מרטינז חוזר מהפציעה לכושר שלו מקטאניה, פפה יורד מהר מאוד לספסל.

Last edited by a moderator: Sep 27, 2010
  10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

שדים ורוחות! קראסיץ...

...לא מעניין בכלל! ראיתם את לצארי? מה זה הבישולים האלה? הבישול השני שלו למאטרי זה בישול העונה עד עכשיו ואחד היפים שראיתי בשנים האחרונות. איזה גאונות.

לצערי פרט למחצית הראשונה בין צ'זנה ונאפולי לא הצלחתי לראות אתמול כדורגל, מה שאומר שתכלס פיספסתי את רוב המחזור והידע שלי נשען על תקצירים. נחמד לראות את הטירוף קצת ממשיך, במיוחד אצל פאלרמו (קורעים את יובנטוס בחוץ, 3 ימים אחר-כך מבקיעים שער שיוויון ביתי בדקה ה-90' מול לצ'ה). יובנטוס הייתה במקום הלפני אחרון ערב המשחק שלה ו-90 דקות אחר-כך היא כבר במקום התשיעי. איזה כיף זה פתיחות עונה עם כל הבלאגן. מי יתן וזה ימשיך ככה כמה שיותר.

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לי לא יצא לראות יובה- קליארי, אבל מהתקצירים אפשר לראות שההגנה של יובה יותר מאיומה, את שני השערים של מאטרי (שאם ימשיך להציג את היכולת הנהדרת שלו אני לא אתפלא אם יקבל זימון לנאציונאלה) הם היו צריכים למנוע. בשער הראשון היה אפשר לראות עד כמה היה חוסר תיאום בין קייליני ובונוצ'י שהשאירו את מאטרי חופשי מטר מסטורארי. זה נכון שהיה בישול גאוני של לצארי בגול השני, אבל אם לגרוטלייה ערני וקצת יותר מהיר הוא היה יכול למנוע את השני של מאטרי. קייליני ובונוצ'י שאמורים להיות צמד הבלמים אולי הטוב בליגה הוא במציאות צמד הבלמים של הקבוצה שסופגת הכי הרבה שערים מצחילת העונה.
    יובה אמנם הבקיעה ארבעה שערים שהעניקו לה ניצחון, אך במשחקים שבהם ההתקפה הביאנקונרית תתקע כמו נגד פאלרמו, ההגנה התמימה שלהם תאבד להם הרבה נקודות.
    קראסיץ' שחקן נהדר ללא ספק, אבל השוואות בינו לבין נדבד עוד רחוקות מהמציאות. רק בסוף העונה תוכלו להשוות את יכולתיו לאלו של הצ'כי.

-מאורו סראטה שם סוף לבצורת הכיבושים שלו שנמשכה שבעה חודשים, האם זה סימן לבאות?

- מנהלת הליגה לא יכולה לפרוס את המשחקים במחזור הקרוב כשפיורנטינה- פאלרמו ונאפולי- רומא משוחקים באותן שעות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx ?

Last edited by a moderator: Sep 27, 2010
  12. uri מנהלים

איך קשורים אי זימונו של קסאנו וזימונו של קנבארו לזימונו של פפה?! ההחלטותיו על רקע אישי של ליפי לא השפיעו על שיפוטו המקצועי. ואגב, פראנדלי, שכן זימן את קסאנו, וגם את באלוטלי, המשיך לזמן את פפה לכל המשחקים. כמוהם, כך מאמני אודינזה והצמד החדש של יובנטוס.

אני לא מצפה מכל אוהד כדורגל לראות ולהבין את הכל, אבל כן, לפחות מאלו שפה, שישאלו את עצמם מה עומד מאחורי העובדה ששורה של אנשי מקצוע מהמובילים והמוערכים באיטליה חושבים אחרת מהם.

מה?!

מה?! #2

יכול להיות. מרטינז הובא כדי לשמש שחקן הרכב, אם לשפוט לפי הסכום ששולם עליו. אבל אין די בכך כדי לשלול את האיכויות של פפה אף במעט. היתרנונות של פפה אינם טמונים בכך שאולי מרטינז עדיף ממנו, אלא דווקא בכך שעד שמרטינז נפצע הוא עדיין ראה את פפה מהספסל כיוון שבעוד שהאורגוואי עדיין ניסה להבין מה רוצים ממנו בעמדה החדשה, פפה כבר שלט בחומר.

שוב, אני לא מנסה להפוך את פפה לאיזה שחקן על, כי הוא לא. אלא, מתעקש אם תרצו - כי זו לא הפעם הראשונה - להצביע על כך שהכדורגל הוא משחק מורכב הרבה יותר ממה שהעין קולטת. נעלי בית מגיעים ולוקחים חלק ברמות הגבוהות ביותר משום שהם עונים על צרכים שהמאמנים דורשים אותם ואילו אתם מהספה בבית לא. אם תרצו ישי מימד נוסף שנסתר מעיני האוהד הממוצע. אז תעשו מאמץ לא להיות האוהד הממוצע. תודה על שיתוף הפעולה. מודים לכם איגוד האוהדים הלא מממוצעים של ישראל.

13. Jose Mourinho Member

בתגובה שלך, גרמת לי להראות כאילו אני אחד מאלה שלא מעריך את פפה רק בגלל שהוא "לא מצטלם יפה עם הכדור" כמו שחקנים מפורסמים למיניהם. ובכן, זה ממש לא ככה.

ויודע מה, גם אם ההחלטות של ליפי כן היו מקצועיות(והן לא), אז פפה שיחק בהרכב נבחרת איטליה במונדיאל רק מחוסר ברירה ומחסור באלטרנטיבות מהרמה הגבוהה ביותר. בנבחרת איטליה הגדולה של החצי הראשון של העשור, שעל כל עמדה ישבו שני תותחי על, פפה לא היה אפילו חלק מהסגל המורחב.

שלא תבין ממני בטעות שאני לא חושב שלפפה היה מקום בהרכב של אודינזה. לשם הוא כן התאים. ליובה? נחכה ונראה את ההמשך שלו. בינתיים הוא באמת נראה כמו נעל בית. גם פה ההתעקשות עליו זה כי פשוט אין אופצייה אחרת. לפחות עד שמרטינז יחזור.

שאלת למה קראסיץ' לא משחק בשמאל כדי שפפה יהיה יותר טוב בימין, וענית שזה בגלל שקראסיץ' יהיה פחות טוב מפפה בעמדה בצד שמאל. ובכן, זאת לא התשובה, אלא זו:
    התעלות מעבר ל"אינטיליגנציה המוגבלת של האוהד הממוצע" תגרום לך להבין את מה שכתבתי...

אז קדימה, בוא ותצדיק את הוויתור על דאיינלי לטובת פליפה. בהצלחה.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קורבינו אומנם שמן, אבל אני לא חושב שהוא מהווה "שורה" של אנשי מקצוע...

נאור, עצם העובדה שלצארי הצליח להעביר את הכדור לאיזור הזה בין כולם ועם הפאלש = גאונות.

15. uri מנהלים

מה שמבדיל אוהד ממוצע מאוהד לבין מעל הממוצע היא לא העובדה שהאוהד מעל הממוצע רואה ומבין הכל, אלא שהוא מוכן להודות שהוא לא מבין הכל. לי כקורא בפורום זה יחסוך את הצרימה שבקריאת ההודעות הביזוי שנשפחות כאן ברגע שאוהד כלשהו לא מבין דבר מה. ולא שיש לי בעיה עם הבזות, אני דווקא קורא עכשיו ספר מאלף של הפילוסופית ז'וליה קריסטבה "מסה על הבזות", אבל אני מוכן להבטיח לכם שאין בה ביטויים כמו "איזה אפס", "נכה" או "נעל בית".