המחזור החמישי בסרייה A:: ווצ'יניץ' מכניע את אינטר

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ג'ורדן לאב אגדה, Sep 24, 2010.

1. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

קבאני פשוט ענק בנאפולי, סוף סוף רואים אותו ברוב המקרים החלטי ולא שבלוני בתקופתו בפאלרמו. שחקן פשוט נהדר, כמה פוטנציאל יש בו...

חבל על צ'זנה. למרות שרק הצטרפתי במחצית השנייה, קשה לי להבין למה ג'אקריני הוצא מהמשחק (הוא היה לא טוב במחצית הראשונה?).

2. Carlo Zampa Member

ג'אקריני לא הורגש ולא תרם דבר במחצית הראשונה.
    שני שערים אדירים של קבאני, פשוט להוריד את הכובע לנאפולי על תצוגה יוצאת דופן. הצמד לאבצי וקבאני קטלני.

3. zoharco Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. המבין Member

נאפולי מבקיע 4 שערים תוך 18 דקות ומפרקת את צ'זנה 4-1. תאמת ציפיתי ליותר חוזק מנטאלי מקבוצה שניצחה את מילאן וסיימה בתיקו עם רומא.

5. 亚历山大帕托 Member

http://cache.daylife.com/imageserve/0gh50Pl1CU1T0/x610.Xxx

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

למי שראה היום לצ'ה - פלארמו, איך היה סימונה סיני שנכנס במחצית השניה?

7. 亚历山大帕托 Member

אני שומר על תואר המנחס הכי גדול אי פעם.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק אבל רשמו לו ברפובליקה ציון 6:

רשום שהוא החליף את החלוץ השלישי אוליברה באמצע המחצית השנייה. בהתחלה אבל הרננדס "שתה אותו" וכמעט הבקיע את ה2-2. אבל אחר כך התרכז וצמצם את הנזקים.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לעזעזאל, אני מוכן להישבע שהבעיטה הזאת של קראסיץ' הזכירה לי את הבעיטות האדירות שנדבד היה משחרר בכדורים כאלה. החתמת העונה!

לא להאמין. מי מתערב שהתגובה של דל נרי אחרי המשחק הולכת בערך ככה: "אותן טעויות שוב?" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

Last edited by a moderator: Sep 27, 2010
  10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

במחצית השניה אמאורי חייב לעוף על חשבון קוואליירלה או אלכס. אני אבין את דלנרי אם לא יחליף אותו, משום שחילוץ של הברזילאי יכול להוריד לו את הביטחון לרצפה והעונה תיראה כמו העונה וחצי הקודמות. ההתקפה פשוט תקועה וחוץ מהגולים של קראסיץ' לא באמת הגענו לכלום הודות ל-2 בולי עץ שבקושי יודעים להתקדם 3 מטר עם הכדור. פפה, על אף הבישול, גם לא תורם משמעותית למשחק, וכשהוא משחק בשמאל עם רגל ימנית חזקה הוא פתח לחטיפות ויצירת מתפרצות. בקיצור, ההתקפה נראית על הפנים.
    רינאודו כמגן - החלטה שעל הנייר נשמעת הגיונית הודות לפיזיות ולמהירות שלו, אבל הוא פשוט לא טוב היום. מאחר בתיקולים, מתקשה לתרום להתקפה, כשגם גריגרה מצדו הוא לא העיפרון המחודד ביותר בקלמר שלנו. בונוצ'י-קייליני, כרגיל, פוטנציאל מטורינו ועד תל אביב אבל הוא נעצר אי שם בפאתי טורינו. דל נרי חייב לעבוד על התיאום שלהם כי ברגע שכדור מוגבה לרחבה אף שחקן לא ניגש לשמור על חלוצי היריב, וזה סימפטום לחוסר-תיאום גרידא.

קוואליירלה במקום אמאורי, לנזפאמה במקום פפה. זה מה שהייתי רוצה לראות.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזרתי מטיול בצפון ואמרתי אולי בכל זאת אראה משו נחמד.

מהתקצירים שראיתי מהמחזור- איזו ליגה נהדרת! תודה לך מירקו וויצ'ניץ'!,לאציו ראשונה ואדירה
    נאפולי מנצחת את צז'נה ומזל טוב גם לפיורנטינה על נצחון ראשון.

לגבינו
    אז קראסיץ' טוב,3 שערים,4 בישולים(זה הספירה שלי לפחות) וזה במחזור החמישי,בהחלט נראה טוב אבל לא מספיק.
    ממשיכים לתת אמון בנעל בית בשם פפה,וממשיכים לשלם על המכירה של קרישיטו.
    שמירה איומה של קייליני ובנוצ'י בגול - אותם הטעויות כמו שנוהג דל נרי להגיד.

לסיכום - הגנה מסננת והתקפה לא רעה,אבל בעיקר לא מספיקה.
    רוב השערים נוצרים מעירבוביות/פוקסים/טעויות קשות בהגנה ולא ממהלכי כדורגל מתוכננים מתוזמנים ,מצד שני ההגנה פשוט איומה- דל נרי חייב למצוא לזה פתרון.
    היה טוב לראות את אקווילני יוזם ומשחק,זה חשוב שהוא יהיה בכושר משחק.

אל תתלהבו משער אחד וגם לא משלושה,בטח לא אחרי יומיים בקבוצה - קראסיץ' לא נדבד

Last edited: Sep 27, 2010
  12. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

אין פלא שהשיא של פפה היה באודינזה... שחקן כ''כ חלש ואנמי, עצוב מאד ששחקן כמוהו נמצא אצלנו לאחר שבקיץ בדיוק מכאלו שחקנים ניסינו להיפטר.

2 שערים של נדבד, סליחה, של קראסיץ' בינתיים עושים את העבודה, אך אני לא בטוח שזה יספיק לנו. לא אתפלא אם נגמור בתיקו.

נב: כל שחקני האגף שלנו, משחקני ההרכב עד לשחקני הספסל, זבל אחד גדול. שום שחקן ברמה סבירה אפילו.

13. uri מנהלים

שיאו של פפה באודינזה ובנבחרת איטליה היה בעמדה שלו כחלוץ קיצוני בצד ימין. ביובנטוס הוא עושה את המקסימום בעמדה שלא שלו - קשר שמאלי במערך של 4-4-2. אז כמו שלא תשפטו את מרקיזיו כמגן ימני ואת דל פיירו כקשר אחורי, אין שום הצדקה לזבל הזה שנשפך פה בגנותו של פפה. כרגע בכל מקרה אין אף שחקן בסגל שיכול להתאמץ יותר ממנו כדי לשחק בעמדה הזו ולכן דל נרי ממשיך לפתוח איתו בכל משחק. ואגב היום, ציין עתה מאיר איינשטיין, פפה היה מעורב בכל אחד מהשערים של יובנטוס.

Last edited: Sep 27, 2010
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.independent.co.uk/multimedia/dynamic/00443/krasic_443804s.Xxx

http://www.footiewallpapers.com/pic_upload/Pavel-Nedved-wallpaper-15-610x552.Xxx

15. Jose Mourinho Member

אני והפה הגדול שלי2...

Furia Ceca? Furia Serba

יובה סוגרת עניין עם שני שערי דוויאציונה, קראסיץ' פנטסטי. אולי יובה סוף סוף הצליחה לצרף שחקן שיהפוך לאחד מהרמה הגבוהה ביותר.