המחזור האחרון: ריאל סארגוסה יורדת לסגונדה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/5/08.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ובשבילנו זה יהיה משחק' הפרידה מקריסטיאן אביאטי.
    מה שמצחיק בהרכב שלנו זה שאחרי שרוב העונה אגירה שיחק עם 2 מגינים שמאליים על המגרש, היוםפ הוא פותח עם 2 ימניים.

2. Vicente14 Member

תגידו זה רק אני או שיש למאיורקה ת'סמל של ולנסיה על החולצה? (באמצע החולצה)

3. riquelme1 Member

לא יאמן שסרחיו גארסיה בסגל הנבחרת, אני רואה אותו היום בדיוק כמו נגד ריאל מדריד, מאבד אין ספור כדורים מחמיץ אין ספור שערים, הוא יותר מזיק מאשר מועיל. שחקן בלי ניסיון ובלי שום משחק רישמי בנבחרת. בושה וחרפה.

סארגוסה חייבת להשאר.

4. xavi6 Member

כן כן, תמשיך לקטר, בלה בלה בלה.

אתה צודק, סרגוסה והקהל המדהים שלה חייבים להישאר ולזהם את הכדורגל היפה האמיתי. הבן אדם מקשקש כל תגובה שניה על כדורגל יפה, והוא בכלל לא יודע מה המשמעות של כדורגל יפה.

מבין כל העונה המסריחה הזאת, אני חושב שאתמול היה לי את הרגע היותר מרגש. לראות את ג'יו כובש כזה שער המדהים, את בויאן מסי ואוליגר, את פאלי וראדה (הבחור יודע לשחק! כמה רוגע והשלווה באמצע) על המגרש. זה מה שריקארד הביא, וזה התואר הכי גדול שלו. התואר שלו היה לראות את בויאן, מסי, ג'יו, אוליגר, פאלי ורואדה מיסתובבים על המגרש ומנצחים 5-3. כן, לא כולם נתנו משחק גדול, אבל הם עוד יתנו. השחקנים האלה יובילו את ברצלונה בעתיד, והשחקנים האלה הם הילדים של ריקארד. לא סתם ריקארד חייך ועשה תנועות של ילדים בקולג' שצועקים לשחקן שקולע סל "גואו ג'יו, גואו ג'יו, גואו גואו גואו ג'יו". איפשהו זה ריגש אותי. ריגש אותי לראות אותו כמעט בוכה מול מיורקה, אבל בסוף הוא יצא ווינר, הווינר הכי גדול כי הוא זכה במשהו ששווה יותר מכל גביע. פויול רץ לג'יו ודוחף אותו כאילו שהוא אומר לו "נעעעעעעעעעע אתה בטח מסתלבט עליייי". הם חיים, חיים ובועטים. דווקא אחרי המשחק החסר משמעות מול היריבה החלשה, אני יודע שיש על מה ליסמוך בשנה הבאה, ויש בהחלט מה להרים את הראש. הילדים אתמול נתנו את הכבוד האמיתי לריקארד, והם הדבר הכי גדול שיצא מהקדנציה שלו, הם שווים יותר מכל תואר אפשרי. הוא האמין באוליגר, הוא האמין במסי, הוא האמין באיניסטה (שלא שיחק אומנם) הוא האמין בבויאן, והוא האמין בג'יו בלי סוף. כנראה שבגלל זה הילד שאכזב אותו כ"כ שמח להבקיע, והילד שאכזב אותו כ"כ הפעם לא אכזב ונתן חתיכת הצגה. כמה טכניקה, כמה חוכמה, למרות הכל יש משהו בילד, כשהוא משחק בעמדה שנוחה לו.

תודה ריקארד!

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/08
  5. Sergio Ramos Member

ריאל מדריד - לבאנטה

סנטיאגו ברנבאו, 22:00, שידור בספורט 5

זהו, מבחינת ריאל מדריד, תמה עוד עונה נפלאה מלא בהרפתקאות שבסופם אפשר להעלות חיוך על הפנים. הלבנים ממדריד מגיעים למשחק בית האחרון בליגה, מול הקבוצה האחרונה בטבלה. הליגה כאמור גמורה, המשחק לא ישוחק על כלום, ולמרות זאת, שוסטר וחברים בוודאי ירצו לסיים את זה עם טעם מתוק וסיום ליגה עם ניצחון. לפני תחילת המשחק, תערך בסנטיאגו ברנבאו חגיגות האליפות וטקס הענקת צלחת האליפות הנחשקת. שוסטר כאמור מזמן את כל הסגל שלו. רוד עשוי לפתוח בהרכב ואיתו גם דיארה, רוביניו ורובן. בשער קודינה יקבל הזדמנות ראשונה העונה ויעמוד בין הקורות. פפה ומצלדר ישחקו בצוותא כבלמים וטורס\ מרסלו יפתח בצד השמאלי. דרנצה, באלבואה וסולדאדו גם הם נמצאים בסגל ומדברים ששוסטר צפוי לתת לצעירים קצת דקות משחק אותם לא ראו במרבית העונה.

סוף טוב, הכל טוב. זה היה בספק, אפשר לומר שבצד מצד שחקני לבאנטה. אךך בסופו של דבר הודיע רוביאלס הקםטן של לבאנטה שהקבוצה תתייצב בברנבאו. שחקני ריאל כאמור, כחלק מחגיגותיהם יביעו הזדהותם עם שחקני לבאנטה שירדו כבר מזמן ליגה ובחודש האחרון לא קיבלו את המשכורות שלהם עקב בעיות כלכליות קשות של הנהלת הקבוצה. פדרו לאון שנפצע בשבוע שעבר יפתח על הספסל, ובמקומו ישחק ריגה שסופסל לאחרונה. במרכז השדה חואן מרטינז הצעיר ישחק לצד סראנו ובעמדות הבלמים, אלברו המורחק ישהה בחוץ.

6. riquelme1 Member

בטח שצריכים להשאר, עם שחקנים כמו איימאר, מיליטו, אולביירה, מטוזאלם. אחד הסגלים המוכשרים והטובים בליגה הספרדית הקבוצה הזאת חייבת להאר בליגה.

סרחיו גארסיה פשוט גרוע ותפסיק להגן עליו כי אתה לא רואה משחקים של סארגוסה ביכלל, סארוגסה מצויינת היום כמו נגד ריאל מדריד, אבל כול כדור שברגליים של גארסיה זה איבוד כדור או הרמה סטמית, אני אהבתי מאוד את השחקן הזה אבל הוא פשוט מדרדר, ומקום בנבחרת בוודאי שאין לו.

7. Sergio Ramos Member

גם היום אני חושב שלגרסיה יש פוטנציאל גדול, אך בעייתו העיקרית היא הנגיעה האחרונה שלו שפשוט הורסת לו הכל. הוא אחד השחקנים המהירים בליגה, טכני ברמות גבוהות וחבלן לא קטן של הגנות, אבל הסיומת שלו פשוט גרועה. ולא רק מול השער, אלא באופן כללי. כמו שרואים ממש עכשיו, גרסיה מקבל כדור, הוא יודע לעבור שחקן או שניים, אבל שמגיע הרגע לשחרר את הכדור, הוא מתמעמע וחשיבת המשחק שלו איטית נורא. ובכמהי מילים.. שחקן חסר תכליתיות\יעילות. חלוץ שאינו עומד בדרישות הללו, לעולם לא יהיה חלוץ בעל שיעור קומה גבוה לעיני. טכני וזריז ככל שיהיה, ללא אלו הוא לא שווה כלום
    חייבים לעבוד עם השחקן הזה על סיומת. הוא כישרוני מאוד, אבל שוב, הליקוי הזה הוא נקודה שחורה ענקית שפוגעת ביכולתיו כשחקן.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/08
  8. oFiRzZz Member

סארגוסה נפרדת מהליגה הראשונה.
    מי היה מאמין ?

9. BeitaReaLiverpool Member

אני ממש לא קרוב להיות אוהד סראגוסה, אבל קצת חבל לי שהם ירדו. יש להם בסך הכל קבוצה טובה, טובה יותר מרקראטיבו או ויאדוליד.
    הסגונדה הרוויחה אחלה קבוצה. נקווה שהם יחזרו בקרוב.

עוד כמה דקות מתחיל המשחק האחרון בברנבאו, נגד לבאנטה.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט לא להאמין שקבוצה שנבנתה כמו קבוצה חלומית למאבקי אירופה עם איימאר,ד'אלסנדרו(שהספיק לעזוב),מיליטו ואז'אלה יורדת לליגה השנייה.

11. riquelme1 Member

יום עצוב לכדורגל הספרדי. מאמין שהם יחזרו לליגה הספרדית מהר ככול האפשר, הליגה זקוקה לה.

12. RubberSoul Member

סראגוסה עושה מה שסלטה וסוסידאד עשו שנה שעברה.

רק תחשבו על ליגה שהיא עם סלטה,סראגוסה וסוסידאד/מלאגה,שהיא לא הפרימיירה.

אני עכשיו בטוח שמיליטו,איימאר,אז'אלה(אולי הפעם לויאריאל?)וסרחיו גארסיה-
    יעברו למועדון גדול יותר.
    אוליביירה ישחק בגביע אופ"א עם מילאן אם ירצו אותו.
    כל מה שנותר,לחכות למאיורקה בארץ(אם ק"ש תנצח במשחק הראשון) לאינטרטוטו,ולחכות ל2קבוצות מהסגודנה,וללוח המשחקים של העונה הבאה.
    See you next time!

13. Sergio Ramos Member

כואב לראות את רקרא ואוסאסונה האפורות נשארות ליגה, בעוד סוללת הכישרון בשם סרגוסה תבלה בנעימים בעונה הבאה בסגונדה. הייתה לי מן תקווה לפני המשחק שסרגוסה תעששה כאן איזושהי דרמה, אך התוודתי שלשווא. אולם סרגוסה הביא עצמה למצב הזה, אך בכל-זאת, רציתי לראות את רקרא\אוסאסונה יורדות ולא את הקבוצה הפוטנציאלית הזו שברור לכולנו שהיא קבוצה ססגונית ומגוונת יותר שיכולה לתרום המון עבור הליגה שלנו.

העתיד הצפון לסרוגסה כעת אינו ברור. אני סבור כי הרבה משחקניה לא ירצו לשחק בסגנודה וכבר בימים הקרובים עשויות לעלות השמועות של התעניינות מצד קבוצות מהליגה הראשונה\מחוץ לספרד. על כל פנים, כולי תקווה שהקבוצה אינה תתפרק ותחזור אלינו כבר בעונה הבאה.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

וזה הזמן להזכיר שלפני שנה אז'אלה עזב את ולנסיה לטובת ויאריאל, אבל התחרט בדרך ו...

15. xavi6 Member

יש אלוהים! יש אלוהים! אלוהים היום הוא אפריקאי, אלוהים היום הוא לא גזען מסריח, ושיסלחו לי המנהלים על הבוטות. אני אשמח לקבל עלינו איזה שלל. איימאר נשמע לי אישית ממש טוב בקישור, אולי במקום דקו. שיהיה שחקן דוחף. פנטזיה יותר מידי רטובה ואולי אף טיפשית, אבל תנו לי לחלום.

ביי ביי קבוצה מסריחה! היה מגעיל לשחק אצלכם, ואני מקווה שהם לא יעלו ליגה גם עוד מאתיים שנה, ושרד ירדו כמה שיותר למטה. מקווה בסוף שנה הבאה לראות אותם בטבלאות שארז\דור יבוא פה במקומות האחרונים ונשמע את אדון "ריקלמה" מברבר כמה חבל ואיזה קבוצה מדהימה ובלה בלה בלה. יאללה, סעו לסגונדה. כל כלב בא יומו. יותר נכון-כל גזען בא יומו.

http://img377.imageshack.us/img377/5980/dsc00021ql4.Xxx
    אל תדאגו, הוא ימצא את מקומו במקום אחר ולא בחור שנקרא הרומארדה או איך שלא קוראים לו.