מדברים על 120 אלף איש בת"א ולא נשכח גם את כל שאר האנשים ברחבי הארץ שמפגינים. התעוררות חברתית סוף סוף, הדמוקרטיה במייטבה קמה לתחייה!
חזרתי לפני שבוע וחצי מספרד. אני ועוד ארבעה חברים נכנסנו לסופר בולנסיה. העמסנו מכל טוב - פסטה, רוטב לפסטה, בגטים, גבינות, מעדנים, נקניקים, שתייה, אוכל שהספיק לכמה ימים, הולכים לקופה, חמישה אנשים משלמים 28 יורו. ביחד. אני גר לבד בארץ. אין שום סופר בארץ שנותן לי מחירים כאלה.
מה יש בכתבה הזאת? בעיקרון, היא מוציאה את אופיר פז פינס, שמאלני ידוע, כמי שעמד בשער והתריע. היא לא אומרת שום דבר על ביבי. אוקיי, זה גם הממשלות הקודמות, אבל שים לב לאיך מדד המחירים לצרכן עלה בזמן כהונתו של ביבי. בגלל מיסים ואי טיפול, וכשיש אינפלציה, והעם מרוויח אותו דבר, אז מתישהו זה ייתפוצץ לו בפנים. כרגע הזוג המלכותי מזכירים לי יותר מכל את לואי ה16 ומארי אנטואנט. מנקרי עיניים, שונאי נתיניהם ומנותקים. כולנו יודעים איך נגמר הסיפור של לואי ה16 ומארי אנטואנט. המחאה התחילה ב14 ביולי, שהוא גם יום הבסטיליה, למי שאינו יודע.
דבר הראשי שיש שם - שכפיצת מחירים באזור התל-אביב זה מה שהממשלת ציפי רצתה ועשתה. רק שעכשיו היא מאשימה בזה את ביבי. עוד פעם - לא "גם הממשלות הקודמות" אלה "הממשלה הקודמת". אינפלציה - זה תוצאה של מה שעשו בשנים הקודמים. בדיוק כמו עליית מחירים שציפי יזמה ב-2008. אי אפשר להאשים את ביבי בכל דבר שקורא עכשיו. ודוגמה עם לוי16 ומרי אנטואנט ממש לא לעניין. שמת פעם ששרה מציאה לרעבים (ובאמת יש הרבה כאלה בארץ?) לאכול עוגות במקום לחם?
חיכיתי לראות מי ייצא טיפש מהמודעה שהבאתי, ולא התפלאתי שזה אתה: המודעה הובאה כדי להראות שהמחאה היא פוליטית נגד ביבי, ממומנת ע"י גורמי שמאל עויינים דוגמת אדלר&לוין, ולא מחאה חברתית אמיתית. יצאת גאון, כמו מי ששלח אותך לבלבל כאן בפורומים את המוח.
על פי כל מה שראו עיני במתחם רוטשילד.בשבועיים האחרונים אבל במיוחד אתמול אין לי שום ספק שהמוחים.מקימי המאהלים והמארגנים מקבלים סיוע כספי ואירגון מטעם מוסדות השמאל.אבל! כימני בדעותיו ואני האחרון שצריך להוכיח שאני ימני.חד משמעית אני תומך.שיקבלו סיוע מכל העולם ואחותו לא מעניין לי את הביצה השמאלית. המחאה הזו היא חברתית.אנחנו לא מדברים על סדרי עדיפויות בין כסף לשטחים או כסף לתל אביב. עיקר המאבק הוא נגד הטייקונים ונגד זה שהחיים לשכבת הביניים הפכו להיות בלתי אפשריים. כל עוד יתמידו להרחיק פוליטיקאים שרצים ונבלות מהמאבק.הם ימשיכו לקבל את תמיכת העם מימין ומשמאל.ראיתי באמצע השדרה אוהלים של חרדים.ברגע שהפוליטיקה תמצא את הדרך להשתרבב פנימה המאבק יקרוס.במו אוזניי שמעתי רבים צועקים אתמול ביבי תתפטר אבל עשרות שענו לא! אנחנו לא רוצים שיתפטר.שישפר ויתקן. ביננו? זה מחדל של כל הפאקינג ממשלות האחרונות ללא הבדל דת וצבע. לאנשים נמאס ואם היה צריך אירגון שמאלני בשביל להוציא את כולם לרחובות? אז שיהיה!