המהפכות בעולם הערבי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י דנידין, ‏30/1/11.

1. Rudess Member

גם אובמה קיבל פרס נובל לשלום והוא לא עשה כלום לטובת השלום , להיפך, רק הזיק ומוכיח שאין לו מושג בפוליטיקה של המזה"ת. בכל מקרה את פרופ' אומן אני מכבד יותר מאשר את אובמה הגימיק, למרות שאני לא מסכים עם הדעות הפוליטיות של אומן.

הבי מטאל, רוק קלאסי, רוק מתקדם, אני לא איש של וויסקי וקוניאק אז אתפשר על ארדינגר או פאולנר :)

2. alexshw Member

נראה שהצבא נטל את הסמכויות. מובארק למעשה הודח, ממה שאני מבין.

3. Rudess Member

עוד יתגעגעו למובארק, במיוחד כל אלה במדינות המערב שקראו להחלפת שלטון ודמוקרטיה.

4. alexshw Member

הוא גם ככה כבר זקן וגם ללא ההפגנות, הוא לא היה עוד הרבה זמן בשילטון ואילו בנו הוא סמרטוט בשביל לרשת אותו.
    אז כמה שנים לפה או לשם. הבלתי נמנע קרה.
    עכשיו העיקר שהמצב יתייצב והקיצוניים לא יעלו לשלטון.
    אם עומר סלימאן ירש את הנשיא ובאמת ישלוט במדינה, הרי שאני לא צופה שינוי מבחינת ישראל.

5. Rudess Member

זאת שאלת השאלות אם עומר סלימאן באמת יהיה זה שישלוט ואם הקיצונים לא יעלו לשלטון.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מטאל?!
    גם אני מצאתי משהו שמאחד אותי ואותך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. Gass12 Member

עומר סולימאן הוא הנשיא דה פקטו.זו המשמעות.מובארק מצרי גאה מידי מכדי לקפל את הזנב בין הרגליים.
    הוא רצה מוצא של כבוד.והוא יקבל אותו...לא יודע כמה זה יחזיק אבל בינתיים מובארק לא מוותר על תוארו.
    כך או כך הוא בן 82. תקופתו הייתה מסתיימת בכל מקרה..
    לדעתי הוא יצא ממצרים לטיפולים רפואיים ומשם למדינה שתקבל אותו ..למצרים הוא כבר לא יחזור

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/11
  8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

"צהלות של שמחה" איזה מצחיקים האנשים בערוץ שתיים, מזל שבא מישהו כדי לתקן אותם.
    הנאום של מובארק היה מרגיז בצורה מטורפת, האנשים בכיכר יתפוצצו עוד יותר מזעם, יהיו הרבה הרוגים ופצועים בימים הקרובים.

9. דנידין Member

גאס, גיא בכור עשה טעות גדולה. הוא הלך אחרי משאלת הלב שלו שבמובארק ישאר בשילטון עוד תקופה וניסה לצייר זאת כעובדה, אבל זאת הייתה לא מעבר לתקווה האישית שלו. הוא צריך להוריד את הכובע, קורה, כולם טועים לפעמיים.

מובארק בחוץ, סופית.

10. Rudess Member

אני מקווה שחוסיין אובמה מרוצה אחרי שהוא עזר לאחים המוסלמיים (תרתי משמע) להפיל את מובארק.

11. דנידין Member

מה הוא קשור? גם לשם האמרקאים היו צריכים להכניס צבא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Rudess Member

אל תתפלא אם כסף אמריקני מימן את כל ההפגנות האלה ואת הפלת מובארק. מעניין אם חוסיין אובמה יעשה אותו דבר לשלטון בירדן ובסעודיה, ובשם "הדמוקרטיה" יעלה לשלטון עוד מנהיגים קיצוניים. הכי מצחיק הוא שהגימיק הזה קיבל פרס נובל לשלום על זה שהוא לא עשה כלום, ומאז שנכנס לנשיא, המצב במזה"ת רק מידרדר.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/11
  13. דנידין Member

עוד פעם קונספירציות ה CIA? גם את התאומים הם הפילו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. Rudess Member

בזה אני כמובן לא מאמין. אבל אובמה הוא נשיא גרוע לא רק לארה"ב אלא גם לעולם כולו ולמזה"ת בפרט, נאיבי ובעל יועצים גרועים. העיקר צחקו על בוש שהיה טיפש, תאמין לי בוש על כל מגרעותיו היה נשיא טוב בהרבה מאובמה הגימיק.

15. דנידין Member

אני לא יודע מה בוש היה עושה מול הפיכה כזאת במצרים. כמובן שלהאשים את ארה"ב בהפלת מובארק זה קונספרציה דבילית, סלח לי. הם אוהבים את הדיקטטורים שמצייתים להם כמו ערב הסעודית ומצרים. הם לא מחפשים לפגוע בהם, מילא בעירק שלא הייתה צייתנית.

כל המערב תפס את הצד של העם המצרי ואמריקה לא יכול להראות את עצמה כמתנגדת לדמוקרטיה. זאת הייתה דילמה גדולה אם ללכת עם מובארק ולהגיד שהם נגד דמוקרטיה או ללכת עם השאר.

גם אירופה שתומכת בהפיכה נמצאת בקונספירציה?