אתה עדיין מכליל, בניגוד למה שאולי מלמדים במדינות ערב, פה לפחות אין אף אחד שמנסה להשריש במישהו ערכים קיצוניים כמו להשמיד את העם היהודי ודברים מהסוג הזה. ביסודי, חטיבת ביניים ובכיתה י' למדנו דת אסלאמית, וכל מה שלמדנו שם זה איך להתפלל, את המצוות באסלאם, ולא היה מקרה אחד שבו מישהו ניסה או רצה שנצא מהשיעורים עם רעל בעיניים של "יאלה בו נשמיד את העם היהודי". הדת האסלאמית בדומה לדתות האחרות, יש בה המון דברים טובים לצד דברים אפלים וקיצוניים, שאין מה לעשות לגביהם, כי אותם הדברים נכתבו בתקופה שבה הם היו לגיטימיים וקורים בחיי היום יום. הבעייה העיקרית בעיניי היא לא האסלאם, אלא רגשי הנחיתות שמלווים את העם הערבי מאז שיש עם כזה. בגלל זה בכל פעם שקורה להם משהו הם ישר יאשימו את הצד השני, תמיד הם מסכנים והצד השני הוא המניאק. כאשר מדובר במדינת ישראל, בעיניהם אתה באת ולקחת להם את האדמה שלהם, גזלת מהם את ירושלים, רוצה לקחת להם את אל אקצה, אז מן הסתם הם ישנאו אותך, אני לא רוצה להתייחס מי צודק ומי לא, אבל בעיניהם הם צודקים, ומבחינתך אתה צודק, כל עוד המצב יאשר כפי שהוא עכשיו "אני צודק ואתה גזלן", שלום לא יהיה פה, צריך מנהיגים משני הצדדים שיהיו עם ביצים שיידעו להתפשר כשצריך, ורק אז יהיה שלום, ולך תדע, אולי העם הערבי יתחיל סוף סוף להפנים שיש פה מדינה שקוראים לה מדינת ישראל ויידעו לחיות עם הזה. לגבי "ההצעה" שלך, אתה האמת יש לי שני בני דודים, אחד מהם במג"ב ואחד מתנדב בשירות האזרחי. עמדתי לגבי העניין הזה של השירות האזרחי-לאומי היא ככה: אני לא מתנגד לרעיון באופן נחרץ, אלא אני חושב שכרגע הוא אינו רלוונטי מבחינת המגזר ולפחות מבחינתי בפרט. אני מעדיף כרגע שהאנשים יתנדבו ויתרמו מעצמם לחברה לאו דווקא תחת מסגרת רשמית כמו השירות האזרחי-לואמי. אישיתי אני לא מרגיש שייכות למדינה, אך מכיר בה ומכיר בזכות קיומה. אני תורם למגזר שלי ולחברה הישראלית בכלל בדרך שלי, ולא תחת מסגרת השירות האזרחי-לאומי, למה? יש כמה וכמה סיבות: 1- כי לא אני לא מרגיש שייכות אמיתית למדינה. 2- בעיניי המגזר עדיין סובל מאפליה, וצריך קודם כל לתקן את האפליה ולאחר מכן לדרוש מהאנשים לשרת את המדינה. אם זה יעשה לך קצת טוב, אני שייך לארגון שנקרא "ארגון שגרירי רוטשילד" שזסה ארגון ששיך לקרן רוטשילד קיסריה שאין לי ספק ששמעת על זה. הארגון שלנו כולל קרוב למאה סטודנטים מחמשה מוסדות לימודים בארץ, אנחנו פועלים על מנת לקדם את החברה דרך החינוך, לצמצם את הפערים דרך החינוך, ובקיצור לעשות טוב לעצמינו ולאנשים, בינתיים הכל הולך בסדר, וכבר הצלחנו להרים אירוע גדול למען הכרמל באוניברסיטה העברית (אני שייך ליחידה של הא.העברית). אתה מוזמן לאחל לנו בהצלחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ועד שיהיה שוויון אמיתי במדינה והעניינים יסתדרו בין ישראל למדינות השכנות, השירות הלאומי יצבור תאוצה והמגזר יתחיל להרגיש שייך. עד אז, אני לפחות אנסה לקדם דרך הארגון שאני שייך לו את ערכי התרומה והתנדבות שחשובים כדי שהחברה תוכל להתקיים בצורה טובה ונורמלית.
Mamadu יישר כוח על הדברים שהעלית. אהבתי מאוד. אני מאחל לך בהצלחה רבה במה שאתה עושה. זה נותן לי זיק תקווה בלב שאולי לא הכל אבוד.שאולי יש סכוי שהנורמלים משני הצדדים יתעלו מעל העבר העכור ויצאו לדרך חדשה כי באמת שבמלחמות יש רק מפסידים. יחד עם המוח היהודי והמלצרות הערבית (חומוס צ'יפס סלט ) (דאחקה על חשבונך אל תתבאס ) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx נקים אימפריה . אני יודע שיש סטודנטים ערבים מבריקים לדוגמא חוסאם חאיק. http://www.hayadan.org.il/dr_husam_haik_wo...er_nose0611021/
יהודים וערבים הם פחות ויותר בני דודים, אין לי מושג למה הם בכלל צריכים להילחם אחד בשני. תקווה תמיד יש, השאלה מתי היא תתממש. אני מקווה שזה היה בקרוב.
לבחור ששאל אותי לפני שני עמודים איך משטרת ישראל ביתנו מונעת חופש ביטוי של אנשים שלא מסכימים עם הממשלה: ארבעת העצורים מההפגנה בשייח ג'ראח שוחררו על ידי בית המשפט שלא ראה שום עילה למעצר. המשטרה, בניסיונותיה לדכא כל פעילות של מאבק נגד חוסר הצדק, חוסר השוויון והאפליה הקשה בירושלים המזרחית בכלל ובשייח'-ג'ראח בכלל, ביקשה להרחיק את העצורות והעצורים ל-180 יום מכל הפגנה בירושלים. תגובתה של עו"ד לאה צמל ממצה יפה מאד את הסכנה בבקשת המשטרה, והיא אומרת: מבייש שהמשטרה מבקשת הרחקה של 180 יום מהפגנות, כאילו מצהירה שרוצה לפגוע בחופש הביטוי באופן מוצהר. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs788.ash1/167864_10150141731537868_315087342867_8206108_3175311_n.Xxx http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181581_10150141732617868_315087342867_8206114_6905740_n.Xxx http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs057.snc6/168749_10150141733057868_315087342867_8206125_4072404_n.Xxx
ושוב הבריון העולמי מכה והפחדנים שותקים. http://news.walla.co.il/?w=/1/1790335 הטרור האיסלאמי הוא מכה עולמית שהמערב לא יודע ולא מצליח להתמודד עימו למה תמיד חוזרים על אותן השגיאות שכבר נוסו בעבר .הרי אם תחזור על אותה הדרך שוב ושוב.תגיע בדיוק לאותו המקום. למה לא להגות תכנית עולמית למניעת הטרור האיסלאמי. הדבר הראשון במעלה לעשותו הוא לחפש ללא שהות תחליפי אנרגיה לנפט המזורגג שנתן כוח עצום לעולם הערבי...הכסף הערבי משמן ומניע את הטרור המוסלמי. הדבר השני לעשות זו החמרת הענישה למעגל השני של תומכי הטרור ברמה האזרחית הפנים ארצית של כל מדינה ומדינה. ואני מדבר בעיקר על אירופה שהפכה קן צרעות.עשרות אלפים "רדומים" מכינים את המכה ליום הדין.אירופה תופתע ומגיע לחארות האלו לאכול חצץ בגין מדיניות החנופה לפטרודולרים ולכניעה לטרור...המוסלמים באירופה לא מעוניינים להיטמע .הם מתגוררים בשכונות נפרדות.מקימים מסגדים בשכונות הנפרדות.מערכות חינוך נפרדות .מערכות מרכולים נפרדות. בקיצור מדינות איסלאם קטנות (קטנות להיום) בתוך מדינות אירופה..... מי שלא מבין שהאיסלאם הקיצוני הוא מקור הרוע והרשע בעולם יחטוף את הכאפה לפנים בתוך שנים ספורות עד עשרות לא יותר.על פי הדרך שבה העולם צועד.האיסלאם ישלוט בכל העולם .. כבר היום אפריקה ברובה הגדול מוסלמית כבר היום אסיה ברובה הגדול מוסלמית כבר היום דרום אמריקה עוברת מהפך-מחטף. כבר היום ארצות הברית של אמריקה עם עשרות מליוני מוסלמים כשבראשה נשיא מוסלמי במקורו(אני לא מאמין לכלב הזה). כבר היום הולכת ונבנית תשתית איסלאמית מ-פ-ח-י-ד-ה באירופה. אז הישראלים שברחו לאירופה ינסו לחזור לישראל כשיאלצו את בנותיהם/נשותיהם לעטות חיג'אב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אם ישראל תשרוד את הגל העצום הזה אז יהיה פה פקק פקק בנתב"ג... נכון שזה נראה לכם אוטופי ורחוק? גם הפיכה במצרים נראיתה בלתי אפשרית ???? תחשבו על זה.
Gass , חשבתי שאתה קצת יותר נבון מאשר להאמין ולהפיץ כל מיני תעמולת הפחדה. האיסלאם ממש לא הולך להשתלט על אירופה, לפחות לא בחיינו. לפני שבוע הייתה כתבה באקונומיסט על מחקר שביצע מכון Pew לגבי הדמוגרפיה המוסלמית בעולם והנתונים שם דווקא לא היו מפחידים בכלל. באנגליה מספר המוסלמים יגיע ל-8 מיליון עד 2030, גם בצרפת המספר לא יגדל באופן קיצוני. הבעיה העיקרית זה שהילודה באירופה נמוכה מאד ולמשפחות יש בממוצע פחות מ-2 ילדים. שום סיכוי שבעולם שזה יקרה. הישראלים לא "ברחו", הם עברו למקום בו יותר טוב לחיות ולהנות מהחיים. אף אחד לא חייב להיתקע במדינת ישראל כל החיים בגלל שהוא נולד בה, אם יש אפשרות לעבור למקום טוב יותר, למה לא? תאמין לי שאפשר לתמוך ולהיות מעורב גם כשגרים בחו"ל ואני אישית מעורב עם הרבה גופים ואישים יהודיים. נראה לי יותר הגיוני שהפקק בנתב"ג יהיה בגלל אנשים שרוצים לעזוב את המדינה בגלל שנהיה בלתי אפשרי לחיות בה אם אתה לא מיליונר.
Rudess אני מתפלא עליך שאתה מתפלא שאני מתפלא... בוא תעזוב אותי מהשיטה הנלוזה הזו של לתקוף את הכותב נדבר עובדות..בינתיים הכל מצביע על התגברות המגמה כפי שציינתי ובניגוד גמור למה שטענת.להלן דוגמאות: 1.תורגם מצרפתית): להלן דברי מוחמד סבאווי, סוציולוג צעיר באוניברסיטה הקתולית בליל Lille (עיר בצפון צרפת), ממוצא אלג'ירי, בעל אזרחות צרפתית. חזון לבאות.... "פלישתנו השקטה לאירופה טרם הגיעה לסיומה. אנחנו מתכוונים לפעול בכל המדינות בו-זמנית. כאשר אתם הצרפתים נותנים לנו יותר ויותר זכויות, היינו טיפשים אם לא היינו מנצלים זאת. אנחנו נהייה הסוס הטרויאני שלכם. אתם שבויים של דגל זכויות האדם אשר בו אתם מנפנפים. כך למשל אם הייתם מדברים באלג'יר או בערב הסעודית באותה הצורה שאני פונה אליכם כעת, היו עוצרים אתכם מיד במקרה הטוב. אתם הצרפתים אינכם מסוגלים להשליט מרות על הצעירים שלנו. מדוע יכבדו מדינה שנכנעת לפניהם? מכבדים רק את אלה שמפחדים מפניהם. כאשר נתפוס את השלטון, אף אחד מן הצעירים שלנו לא יעיז להצית מכונית או לשדוד חנות... הערבים יודעים שהעונש שמוטל אצלנו לגנב הוא כריתת כף היד." "חוקי הרפובליקה שלכם אינם תואמים לחוקי הקוראן ולא ניתן להחיל אותם על המוסלמים, עבורם רק חוק השריעה תקף. לכן נפעל לתפוס את השלטון המגיע לנו. אנו נתחיל בעיר רובה Roubaix שהיא עיר עם 60% מוסלמים. בבחירות הבאות לעירייה נתגייס למען בחירת ראש עיר מוסלמי. לאחר מו"מ עם המדינה והאזור, נכריז על רובה מובלעת מוסלמית בה תחול השריעה (חוק האלוהים) על כל תושביה. המיעוט הנוצרי יזכה במעמד בני חסות (אהל אל דימה) שיחויב בתשלום מס מיוחד. ברור שנעשה הכול כדי לשכנע אותו להצטרף אל דתנו. עשרות אלפי צרפתים כבר קבלו על עצמם מרצונם הטוב את האסלאם ולמה לא אנשי רובה? כעת אנו מתארגנים באוניברסיטת ליל להקמת גדודי דת אשר משימתם לאסלם את אנשי רובה, נוצרים ויהודים ולהכניסם לדתנו כי זה רצון האלוהים! אם אנחנו החזקים ביותר, זה בגלל רצון האלוהים! איננו מוגבלים עם המצווה הנוצרית לעזור ליתום, לנכה ולחלש. ראו את אחות עמנואלה שלכם! להיפך, אנו יכולים וחייבים למחוץ אותם אם הם מהווים מכשול, במיוחד אם מדובר בכופרים". 2. מתוך הרצאה של ד"ר גוסטב.. מלפני עשור בטורקיה יש 66 מיליון מוסלמים והצרפתית מתנגדים לצירופם לאיחוד האירופי כי היא תהיה המדינה הגדולה ביותר באיחוד כי באירופה הילודה שלילית לעומת טורקיה שם הילודה חיובית. ברוסיה האירופית יש 12 מיליון מוסלמים. בארה"ב יש 6 מיליון מוסלמים. כמות השייכים לדת האיסלאם עולה בלי קשר להשתייכות האתנית. סה"כ 1.3 מיליארד מוסלמים מרביתם לא ערבים רק 20% ערבים אתנים. 5% מהערבים אינם מוסלמים. 16% מהמוסלמים הם שיעים, 83% סונים 1% כל היתר. מ- 1.9% מהאוכלוסיה באירופה שהיו מוסלמים בשנת 1982, עם טורקיה תהיה באיחוד המוסלמים יהיו 15% מאוכלוסית אירופה. יהיו 90 מיליון מוסלמים באירופה עם טורקיה.... על פי החישוב הזה ישבו אז באירופה 24 מליון מוסלמים ללא טורקיה. ואילו היום בתוך פחות מעשור מדובר על 52 מליון3. אחרון אחרון חביב קישור לנאום המצולם של מר וילדרס מנהיג מפלגת החרות ההולנדית ..עם כל הכבוד לך אני חושב שהוא מעט אירופאי יותר ממך. ומעט יותר ותק http://www.youtube.com/watch?v=98W4xcCEKMA&feature=related בסין הבינו שהם עומדים בפני משהו שגדול וחזק מהם ולכן התחילו במעשים למנוע את התפשטות דת האיסלם בעיר Khotan: תפילת יום השישי הוגבלה לחצי שעה חל איסור להתפלל במקומות ציבוריים מחוץ למסגד תושבי העיר לא יכולים להתפלל במסגדים בערים אחרות עובדי מדינה ועובדים שאינם דתיים פתורים מקבלת שירותים מסויימים במסגדים.... ..לי אין עניין בישראלים יורדים.גם לא בך. טוב לך שם בכיף נשבע שאני מפרגן. אבל עצם בחירתך לגור באירופה לא עושה אותך מוסמך לטעון בשם אירופה... את מה שאני ראיתי בעיני לא יצליחו לסתור גם לא מאה אנשי שמאל. אבל הטיעון החזק ביותר הוא המספרים. והמספרים מדברים בעד עצמם.
על פי התחזית בסרטון הזה. בשנת 2039 צרפת איסלאמית. על פי הסרטון האוכלוסיה באנגליה הכפילה את עצמ מ82,000 פי 30 לשניים וחצי מליון וכל זה בתוך 30 שנים. בהולנד 50 אחוז מכלל התינוקות שנולדים הינם מוסלמים. הולנד תהפוך למוסלמית בתוך 15 שנים. בבלגיה המוסלמים מהווים 25 אחוז והילודה 50 אחוז. http://www.youtube.com/watch?v=TFGujwnokec Rudess ..פקח עיניים ותתעורר למציאות שאתה מדחיק. זה לא גשם יורקים עליך. זה סרטון שאני מבקש מאוד שתצפה בו עד הסוף.
אני מכיר את הסרטון הזה מזמן, הנתונים בו שקריים ומדובר בדמגוגיה. אני ממש לא מדחיק ותאמין לי שהנושא מאד מעניין אותי, אני ממליץ לך לקנות ספר שקניתי לפני כשנה הוא נקרא: Reflections on the Revolution in Europe. אני משער שאתה מאד תאהב לקרוא את הספר כי הוא בדיוק עושה בנושא ההגירה המוסלמית לאירופה והוא מאד ביקורתי. אתה תתפלא לדעת שאני מסכים מאד עם הרבה מהכתוב בו על האיסלאם באירופה. אני לא טוען בשם אירופה, אבל אני מקווה שתואר שני בפוליטיקה של האיחוד האירופי מאחת האוניברסיטאות היוקרתיות בעולם והעבודה הפוליטית שלי בתחום הופכים אותי מספיק למישהו שמבין דבר אחד או שניים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
גם הבחור הזה דמגוג ומביא טענות שקריות?? http://www.youtube.com/watch?v=98W4xcCEKMA&feature=related וגם הערבי הזה שמתגורר בצרפת דמגוג? להלן דברי מוחמד סבאווי, סוציולוג צעיר באוניברסיטה הקתולית בליל Lille (עיר בצפון צרפת), ממוצא אלג'ירי, בעל אזרחות צרפתית. חזון לבאות.... "פלישתנו השקטה לאירופה טרם הגיעה לסיומה. אנחנו מתכוונים לפעול בכל המדינות בו-זמנית. כאשר אתם הצרפתים נותנים לנו יותר ויותר זכויות, היינו טיפשים אם לא היינו מנצלים זאת. אנחנו נהייה הסוס הטרויאני שלכם. אתם שבויים של דגל זכויות האדם אשר בו אתם מנפנפים. כך למשל אם הייתם מדברים באלג'יר או בערב הסעודית באותה הצורה שאני פונה אליכם כעת, היו עוצרים אתכם מיד במקרה הטוב. אתם הצרפתים אינכם מסוגלים להשליט מרות על הצעירים שלנו. מדוע יכבדו מדינה שנכנעת לפניהם? מכבדים רק את אלה שמפחדים מפניהם. כאשר נתפוס את השלטון, אף אחד מן הצעירים שלנו לא יעיז להצית מכונית או לשדוד חנות... הערבים יודעים שהעונש שמוטל אצלנו לגנב הוא כריתת כף היד." "חוקי הרפובליקה שלכם אינם תואמים לחוקי הקוראן ולא ניתן להחיל אותם על המוסלמים, עבורם רק חוק השריעה תקף. לכן נפעל לתפוס את השלטון המגיע לנו. אנו נתחיל בעיר רובה Roubaix שהיא עיר עם 60% מוסלמים. בבחירות הבאות לעירייה נתגייס למען בחירת ראש עיר מוסלמי. לאחר מו"מ עם המדינה והאזור, נכריז על רובה מובלעת מוסלמית בה תחול השריעה (חוק האלוהים) על כל תושביה. המיעוט הנוצרי יזכה במעמד בני חסות (אהל אל דימה) שיחויב בתשלום מס מיוחד. ברור שנעשה הכול כדי לשכנע אותו להצטרף אל דתנו. עשרות אלפי צרפתים כבר קבלו על עצמם מרצונם הטוב את האסלאם ולמה לא אנשי רובה? כעת אנו מתארגנים באוניברסיטת ליל להקמת גדודי דת אשר משימתם לאסלם את אנשי רובה, נוצרים ויהודים ולהכניסם לדתנו כי זה רצון האלוהים! אם אנחנו החזקים ביותר, זה בגלל רצון האלוהים! איננו מוגבלים עם המצווה הנוצרית לעזור ליתום, לנכה ולחלש. ראו את אחות עמנואלה שלכם! להיפך, אנו יכולים וחייבים למחוץ אותם אם הם מהווים מכשול, במיוחד אם מדובר בכופרים". גם התמונות בסרטון שמראות איך שוטרים לא במדינה ערבית.נסים על נפשם מהפחד מהמפגינים המוסלמים גם הוא מבויים?..על זה בדיוק נאמר טובה תמונה אחת מאלף מילים. לנפנף לי בתואר של האיחוד האירופי עושה אותך למומחה? לא נראה לי עם כל הכבוד. מאחר והתואר שלי במזרחנות וההבנה שלי ושל גדולים וטובים ממני באיסלאם מהווים משקל נגד משמעותי לדעתך בעיני .. ושוב אחזור. גם אם המספרים לא מדוייקים על הנקודה. המגמה שם.המגמה קיימת.המגמה ברורה.
לא אמרתי שאני מומחה, פשוט ציינת שאני יודע דבר אחד או שניים, אני בטוח שיש כאלה שמבינים יותר ממני. עשיתי גם מספיק קורסים על איסלאם, מזה"ת, טרור, מודיעין בתואר הראשון שלי כך שאני לא מדבר סתם באוויר. אני הולך מדי פעם להרצאות בתחום ותאמין לי שהעבודה שלי מאד רלוונטית. מה אתה אגב עושה עם התואר שלך במזרחנות, אתה עובד בתחום? אני שואל כי למרות שהתארים האלה מעניינים, רוב מי שלומד אותם בארץ לא יכול לעבוד בתחום. כמו כל תחום מדעי החברה והרוח, אין מספיק היצע של עבודות. לגבי הדמוגרפיה, המגמה היותר מדאיגה באירופה היא לא הריבוי המוסלמי, כי הנתונים ששומעים בתקשורת ובמצגות האלה באינטרנט הם דמגוגיה. המגמה המדאיגה היא שהריבוי הטבעי בקרב האירופאים (לא מוסלמיים) מצטמק וכיום הממוצע הוא 1.8 ילדים למשפחה, ובכלל האוכלוסיה באירופה היא אוכלוסייה מזדקנת. אני מניח שאחד הגורמים לכך הוא איכות החיים הגבוהה במערב אירופה, העובדה שיותר ויותר אנשים הולכים ללמוד באוניברסיטה, יותר ויותר אנשים מטיילים סביב העולם, יותר ויותר אנשים מתחתנים בגיל מאוחר ונושא המשפחה והילדים נדחק הצידה.
לפרנסתי אני עוסק בנושא אחר. מזרחנות למדתי מתוך כוונה ברורה להעשיר את הידע שלי בין היתר מפני שאני מאמין ואוהב את המדינה שלנו. אני מאמין במשפט המחץ שאמר הפרופסור אומן זוכה פרס נובל. עלינו להאמין בכל נימי נפשנו בזכות שלנו לחיות כאן בכבוד.ולא להיכנע לאותו סחטן מ"פרדוקס הסחטן"...אז ורק אז יסכימו המנהיגים הערבים לחתום על הסכם שלום מתוך הכרה הדדית.בינתיים הם משתעשעים בתקווה שאנו חיים כאן על זמן שאול והם יצליחו לנפנף אותנו. לצערי בינתיים הולך להם לא רע כי הם עובדים בעיניים על חלק מעמי.
צודק לא נמשיך את הויכוח כי תהיה עסוק בלגשת לקטוף את פרס הנובל על העבודה המבריקה שלו ב"תורת המשחקים" שפרדוקס הסחטן הוא חלק ממנה.. עדיף שנתמקד אתה ואני במה שמאחד אותנו קצת Heavy Metal .מעט Dream Theater על כוסית של קוניאק משובח או וויסקי סינגל מאלט. אתה שם ואני פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx